HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC chello: bővítések és korlátozások XII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (135 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 131
  • 132
  • 133
  • 134
  • 135
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC chello: bővítések és korlátozások XII. Értékeld a témát: -----

#2641 Felhasználó inaktív   laci85 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 02. 26. 21:18

Idézet: moq - Dátum: 2008. febr. 26., kedd - 13:48

Szerintem is elvárható lenne, hogy a UPC a Máltai szeretetszolgálat égisze alatt épp csak annyit szedjen a szolgáltatásért, hogy az ügyfélszolgálati irodákat heti 1x fel lehessen mosni. A többiek pedig dolgozzanak ingyen a cégnél. (Esetleg havi egy pár virslire vendégül látná őket a legtöbbet torrentező.)

Hát figyelj nem kéne ezt a szolgálatást a UPC-nek ilyen áron adni ami már megfizethetetlen és a szolgálataás is egy nagy mocsok érte. Te hiába véded a UPC-t mikor mindenki tudja hogy egy NAGY SZAR szolgáltatást nyújt ARANY ÁRON. Jah meg 2 éves hüséget íratgatnak alá amit már külföldön régen nem engednek.
Diginet terjedjen el Magyarországon és akkor majd lás csodátt a UPC is a legnagyobb csmagját max 5000 FT-ért fogja adni.

Jah meg még annyi hogy én virslit se adnék nekik csak egy nagy ló......-t. Azt érdemlik ennyi pénzért és ilyen minőségü szolgáltatásért. Miközben ők kaszálnak a zsebükbe havi milliókat.

Szerkesztette: laci85 2008. 02. 26. 21:24 -kor

#2642 Felhasználó inaktív   deuce 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 26. 21:52

Egyes időszakokban lassul csak, és ilyenkor mindenféle irányokba, ezért sávszélre tudom fogni.  :think:
Írtam pozitívat korábban, a web nyugodtan jöhetne olyan tempóban, mint az ilyen félórákban.  :respect: Ha ez megvalósulna a p2p űzés sem izgatna különösebben, nekem nem megy a gépem éjjel-nappal.
A modem nem akad le már, így annak a cseréje sem izgat. A router firmware megválasztását meg hagyjuk a tisztelt userre inkább..  :D

Ha hasít akkor nagyon hasít, ha problémás akkor az összes létező paraméterében vicces a vonal..

Szerkesztette: deuce 2008. 02. 26. 21:54 -kor

#2643 Felhasználó inaktív   moq 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 26. 22:38

Idézet: deuce - Dátum: 2008. febr. 26., kedd - 21:08

...

Vagyunk itt egy páran régiek, akik pontosan tudjuk, hogy kik a fórumon a UPC dolgozók, de azért puffogj tovább. :p
Nem azért vagyok vegetáriánus, mert szeretem az állatokat, hanem azért, mert gyűlölöm a növényeket.

#2644 Felhasználó inaktív   shabba 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 26. 23:47

LGI 2007 éves jelentés:
http://media.corporate-ir.net/media_files/...news/022608.pdf

A netelőfizetés 4. negyedévben is hozta az egész tavalyi év során produkált +20-25 ezres növekedést. Továbbra sincs semmi hatása a DigiLAN-nak, kicsi még ahhoz az elterjedtsége. A 2007-es évet 281 ezer netelőfizetővel zárta a UPC, ami a tavaly évvégi 209-hez képest 35%-os növekedés. Az utolsó negyedévben 23 ezerrel nőtt az ügyfélszám, egy évvel korábban ez 24 ezer volt.

A telefon előfizetők száma 188 ezerre nőtt, ez szintén 35%-os növekedés a tavaly 139 ezerhez képest. A DTH műhódas előfizetők száma 168 ezer volt, ez 3 ezerrel kevesebb mint a tavaly év végi 171 ezer. A vezetékes analóg kábeltv előfizetők száma egy év alatt 706 ezrre csökkent a tavaly 736 ezerről, az utolsó negyedévben a csökkenés alig 1.5 ezres volt.

Az elért háztartások száma 1,167 ezer, ez alig 4%-os terjeszkedés tavalyhoz képest, a visszirányusított háztartások növekedése 6.5%-os és a lefedett háztartások 96%-át teszi ki. Az elért háztartások 61%-a fizet elő kábeltv-re, ez néggyel kevesebb mint a tavalyi 65%. A visszirányusított háztartások 25%-a fizet elő netre, ez öttel több mint a tavaly 20%-os arány.

Hollandoknál a 2.5 éve indult digitális TV szolgáltatás növekedése tavaly igen jelentősen lelassult, alig 48 ezerrel nőtt a DTV előfizetők így lett 550 ezer, ami 26%-os digitalizáltságot jelent. 2006-ben 85 ezerről 502 ezerre hízott gyors ütemben a digitális előfizetők száma, 4%-os digitalizáltságról 23%-ra ugorva.

#2645 Felhasználó inaktív   spider80 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 02. 27. 06:35

Idézet: laci85 - Dátum: 2008. febr. 26., kedd - 22:18

Hát figyelj nem kéne ezt a szolgálatást a UPC-nek ilyen áron adni ami már megfizethetetlen és a szolgálataás is egy nagy mocsok érte. Te hiába véded a UPC-t mikor mindenki tudja hogy egy NAGY SZAR szolgáltatást nyújt ARANY ÁRON. Jah meg 2 éves hüséget íratgatnak alá amit már külföldön régen nem engednek.
Diginet terjedjen el Magyarországon és akkor majd lás csodátt a UPC is a legnagyobb csmagját max 5000 FT-ért fogja adni.

Jah meg még annyi hogy én virslit se adnék nekik csak egy nagy ló......-t. Azt érdemlik ennyi pénzért és ilyen minőségü szolgáltatásért. Miközben ők kaszálnak a zsebükbe havi milliókat.

Milyen áron? Azért mert most van a Diginek ez a beetetése? Én 6900 ft-ot fizetek 10 mbit-ért (ami mindig meg is van annyi). Adsl-en a 8mbit lenne 9 ezer/hó, wireless nettel meg az 1 mbit lenne 10 ezer/hó. Az összes környékünkön fellelhető interszolgáltatás közül messze ez a legolcsóbb az adott sebességhez képest. Az meg, hogy torrentezéshez a legújabb utorrentet kell használni titkosítással, hát istenem. Ennyit megtehetek azért,hogy maxxal jöjjön minden.

Persze,ha lenne itt Digi, lehet,hogy én is váltanék. De ahogy olvasgatom,elég sokat szakadozik még.

Szerkesztette: spider80 2008. 02. 27. 06:36 -kor

core2 duo 2.4 ghz, ATI 3870, 2gb ram, 750gb+1000gb+320gb HDD, Pioneer 111d  <span style='color:blue'>NET: upc 120mbit</span>

#2646 Felhasználó inaktív   Uthenger 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 27. 07:58

Idézet: laci85 - Dátum: 2008. febr. 26., kedd - 21:18

arról sztem hogy valaki nem tudja elolvasni az aszf-et, nem a szolgáltató tehet.
amikor meg valaki aláírja és vállalja hogy ezért ezt kapom, akkor utána már késő sírni.

Nem kell beköttetni upc-t, hanem saját céget kell alapítani, és akkor olcsóbban tudod adni a netet.
majd szólj nekem is, mert feleáron is jó lenne a net.
jah, és gyere már le lécci vidékre is, ne csak a szomszédoknak szórd a netet...
köszi szépen.

annyi közgazdász és info szakember van itt, simán megoldod :)

#2647 Felhasználó inaktív   alibabusic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 27. 08:54

Idézet: laci85 - Dátum: 2008. febr. 26., kedd - 21:18

mikor mindenki tudja hogy egy NAGY SZAR szolgáltatást nyújt ARANY ÁRON. Jah meg 2 éves hüséget íratgatnak alá amit már külföldön régen nem engednek.

Nem ártana ha csak saját nevedben nyilatkoznál !

Nekem egyáltalán nem szar, a nap minden szakában hozza a felbruttósított sebességet, nincs szakadozás, ledobás a netről stb.. Azt kapom amiért fizetek. Igaz,hogy nem használok torrentet, de ez talán nem bűn...

Ébresztőő ! A 2 éves hűség sincs már...

Szerkesztette: alibabusic 2008. 02. 27. 08:56 -kor

#2648 Felhasználó inaktív   Hófogó 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 02. 27. 09:07

Idézet: alibabusic - Dátum: 2008. febr. 27., szerda - 7:54

...

Hát elég mazochista lehetsz, ha neked rendben van a szolgáltatás, de ennek ellenére mégsem hosszabbítasz hűséget...  :eek:

Tel: 1221, és 5-ös gomb...

Szerkesztette: Hófogó 2008. 02. 27. 09:08 -kor

#2649 Felhasználó inaktív   negyvenketto 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 27. 09:24

Idézet: negyvenketto - Dátum: 2008. febr. 26., kedd - 10:15

Na valamit kábeleztek a tömbünkben a srácok csütörtökön... azóta nincs netem, meg olyan szinten zavaros a TVkép, hogy este a pucércsajos filmek sem élvezhetőek. Ma jönnek, remélem, meghegesztik :)

Update, sikerült a dolog,  átdugták a kábelem valami olyan részre a nagy "fekete dobozban" ahol cselló nem is volt, így szerencsétlen modem hiába villogtatta send ledet. Ilyenkor jóváírják automatice a kieső napjaimat vagy nekem kell visítanum a 1221en?
Az élet a világmindenség meg minden...

Hivatásos topicsüllyesztő...

#2650 Felhasználó inaktív   alibabusic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 27. 09:39

Idézet: Hófogó - Dátum: 2008. febr. 27., szerda - 9:07

Hát elég mazochista lehetsz, ha neked rendben van a szolgáltatás, de ennek ellenére mégsem hosszabbítasz hűséget...  :eek:

Honnan vetted,hogy nekem nincs hűségem ? Mivel ilyet nem írtam sehol.

Csak azt mondtam,hogy már nem kell 2 éves hűséget aláírni, elég 1 év is ha vki. olcsóbban akarja kapni.

#2651 Felhasználó inaktív   deuce 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 27. 11:11

Idézet: moq - Dátum: 2008. febr. 26., kedd - 23:38

Vagyunk itt egy páran régiek, akik pontosan tudjuk, hogy kik a fórumon a UPC dolgozók, de azért puffogj tovább. :p

Inkább Dömpert hallgatnám én is, mint téged igazából, mert arra nem reagálsz semmit hogy 2csatornás isdn sebességgel gurul a chellom..
Csak virslizel itt, jóétvágyat. :confused:

#2652 Felhasználó inaktív   maxt 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 27. 11:33

Idézet: Uthenger - Dátum: 2008. febr. 27., szerda - 7:58

arról sztem hogy valaki nem tudja elolvasni az aszf-et, nem a szolgáltató tehet.
amikor meg valaki aláírja és vállalja hogy ezért ezt kapom, akkor utána már késő sírni.

Hol van az az aszf amit aláírtam sok évvel ezelőtt?
Elárulom sehol!

Szinte havonta módosítanak valamit rajta, a kedves felhasználó pedig dönthet, hogy bekapja (és szív) vagy 8.3 megszünteti az immár papíron is szarabbá tett szolgáltatást.

Mindez persze egy isteni színjáték, mert ezt csak azok tehetik meg, akiknek nincs hűsége, mert abban a pillanatban csak díjváltozáskor lehet bontani. Egyéb esetben akkor sem, ha a megrendelt 20/1Mbit-es csomagból 10k/10k sat csinál papíron a UPC.

Nem vagyok jogász, csak tudom értelmezni, ha megteremtik minden jogi feltételét annak, hogy átverjenek.

Hol van a 2 éve még messze a legkimagaslóbb szolgáltató?
Én még nála kötöttem szerződést (meg sem tudom mondani milyen régen), most meg az egyetlen olyannál vagyok, akinél nem használhatom teljes körűen az internetet. Nem is váltottam szolgáltatót... :think:

#2653 Felhasználó inaktív   Hófogó 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 02. 27. 12:45

Idézet: alibabusic - Dátum: 2008. febr. 27., szerda - 8:39

Honnan vetted,hogy nekem nincs hűségem ? Mivel ilyet nem írtam sehol.

Csak azt mondtam,hogy már nem kell 2 éves hűséget aláírni, elég 1 év is ha vki. olcsóbban akarja kapni.

Akkor elnézést, félreértettem, kérlek tekintsd hozzászólásomat tárgytalannak!

Szerkesztette: Hófogó 2008. 02. 27. 12:47 -kor

#2654 Felhasználó inaktív   stark100 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 27. 13:21

Idézet: alibabusic - Dátum: 2008. febr. 27., szerda - 9:54

Nem ártana ha csak saját nevedben nyilatkoznál !

Nekem egyáltalán nem szar, a nap minden szakában hozza a felbruttósított sebességet, nincs szakadozás, ledobás a netről stb.. Azt kapom amiért fizetek. Igaz,hogy nem használok torrentet, de ez talán nem bűn...

Szintén elégedett ügyfél vagyok. Torrenthez meg használom a megfelelő klienst, és kész. És nem vagyok bérfirkász. Volt, hogy én is panaszkodtam a fórumon, de nálam most jó minden, kopp-kopp.

#2655 Felhasználó inaktív   Nézegető2000 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 02. 27. 13:30

Nekem akkor volt utoljára 16/16 kbit-es a Chellom amikor nem fizettem be a havidíjat...

#2656 Felhasználó inaktív   meghaltam 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 27. 14:51

Idézet: negyvenketto - Dátum: 2008. febr. 27., szerda - 9:24

Ilyenkor jóváírják automatice a kieső napjaimat vagy nekem kell visítanum a 1221en?

aszf szerint: ha a bejelentest koveto 72 oran belul megoldottak a hibat, nem jar jovairas. ha tobb mint 72 ora volt, akkor 1221 es visitanod kell ;)

#2657 Felhasználó inaktív   Uthenger 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 27. 15:58

Idézet: maxt - Dátum: 2008. febr. 27., szerda - 11:33

Hol van az az aszf amit aláírtam sok évvel ezelőtt?
Elárulom sehol!

Szinte havonta módosítanak valamit rajta, a kedves felhasználó pedig dönthet, hogy bekapja (és szív) vagy 8.3 megszünteti az immár papíron is szarabbá tett szolgáltatást.

Mindez persze egy isteni színjáték, mert ezt csak azok tehetik meg, akiknek nincs hűsége, mert abban a pillanatban csak díjváltozáskor lehet bontani. Egyéb esetben akkor sem, ha a megrendelt 20/1Mbit-es csomagból 10k/10k sat csinál papíron a UPC.

Nem vagyok jogász, csak tudom értelmezni, ha megteremtik minden jogi feltételét annak, hogy átverjenek.

Hol van a 2 éve még messze a legkimagaslóbb szolgáltató?
Én még nála kötöttem szerződést (meg sem tudom mondani milyen régen), most meg az egyetlen olyannál vagyok, akinél nem használhatom teljes körűen az internetet. Nem is váltottam szolgáltatót... :think:

Ha tévedek akkor kijavítanak, de én úgy tudom hogy a minimum értékek nem változtak az elmúlt évek alatt, az maradt a 100/32 kbit, csak a max értéke változott.
tehát papíron 2 éve is uezek voltak az értékek mint most...

#2658 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2008. 02. 27. 16:25

Idézet: maxt - Dátum: 2008. febr. 27., szerda - 11:33

ha a megrendelt 20/1Mbit-es csomagból 10k/10k sat csinál papíron a UPC.

Garantált minimum nem sokat változott, de a maximumon emeltek. Kérdés, akkor ez most szarabb-e?
Make love not Wor.

#2659 Felhasználó inaktív   deuce 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 27. 17:10

Idézet: Nézegető2000 - Dátum: 2008. febr. 27., szerda - 14:30

Nekem akkor volt utoljára 16/16 kbit-es a Chellom amikor nem fizettem be a havidíjat...

Én sem fizettem be még, de megteszem még a héten.
Btw egy modem restart után 625kbyte/s letöltési sebességet tapasztaltam..

#2660 Felhasználó inaktív   maxt 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 27. 18:14

Idézet: Uthenger - Dátum: 2008. febr. 27., szerda - 15:58

Ha tévedek akkor kijavítanak, de én úgy tudom hogy a minimum értékek nem változtak az elmúlt évek alatt, az maradt a 100/32 kbit, csak a max értéke változott.
tehát papíron 2 éve is uezek voltak az értékek mint most...

Csakhogy én nem 2 éve írtam alá, hanem jóval régebben... Akkor még csak egy árva 512-es csomag volt.

De akkor (ha nem így van valaki kijavít) azért van ilyen szép cifra rengeteg oldalas aszf, hogyha csak a minimumértéket, és a korlátozást kell belőle figyelembe venni?

A net rosszabbodását pedig úgy értettem, hogy nem hozza a megfelelő szinvonalat, amit a sokéves használat alatt megszoktam. A kapcsolat stabilitása, az adott csomag kihasználhatósága (vagyis hogy igénybe lehet venni a hirdetett sávszélességet) és én döntöm el hogyan gazdálkodok az akkor még 30, most már 250Gb adatmennyiségemmel.

Lehet, hogy a reklámokban nőttek a számok, de a szolgáltatás minősége a megemelt sebességek ellenére is úgy érzem esett.

Téma megosztása:

• (135 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 131
  • 132
  • 133
  • 134
  • 135
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.