Ha a Harpoonra hajtasz, akkor már talán érdemesebb a Panamat becélozni.
Nekem annak idején itt jött elő a játék nagy dilemmája. Vegyek kocsit kevesebb pénzért, vagy gyűjtsek a legjobbra. Ha megveszek egy köztes kocsit kicsit lépek előre, de a fejlesztés rengeteg pénzt el fog vinni. Ha spórolok a top-kocsira szenvedhetek a régi autóval magas szinten. Én a köztes kocsit vettem meg, nem biztos, hogy jól csináltam. Kétszer annyi rp-t beleöltem a Quadro fejlesztésébe ( hogy valamit azért tudjak vele kezdeni ) mint amennyiben egy alap Harpoon lett volna. A Harpoonal meg alap szinten is jobb időt lehet menni, mint egy tuningolt Quadroval. A Quadro ugyebár lvl2-es a Harpoon meg lvl5-ös. A Panama ( lvl6 ) és a Haproon között talán már nincs ekkora különbség, az előbbi inkább jobban irányítható, a második meg bivalyerős. Igaz jóval nehezebb is ez érződik az irányításán. A Harpoon messze a legtestesebb kocsi a tiszta RP-s kocsik között. Igaz cserébe marha gyorsan le lehet amortizálni a futóművét. Két kicsi kocc és már szitál is az eleje, míg a Panama ennyit simán kibír anélkül, hogy nehezebb lenne irányítani.
Huhh kicsit össze-vissza sikerült leírni a dolgot, de azért remélem érthető.
A lényeg, hogy én eluntam az alap kocsival való pilinckázást, és vettem egy Quadrot. Mostani tudásommal, viszont lehet, hogy nem tuningoltam volna a quadrot, hanem spróroltam volna a Harpoonra és azt tuningoltam volna. Szerintem az a fontos, hogy élvezd a versenyzést, ha unod a kezdő kocsit kell egy másik.
Szerkesztette: browen 2008. 10. 30. 19:54 -kor

Súgó
A téma zárva.