HWSW Informatikai Kerekasztal: -= Project Torque =- - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (16 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

-= Project Torque =- Autós MMORG

#201 Felhasználó inaktív   browen 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 10. 30. 19:53

Én a quadrot vettem meg, de ízlés dolga.

Ha a Harpoonra hajtasz, akkor már talán érdemesebb a Panamat becélozni.

Nekem annak idején itt jött elő a játék nagy dilemmája. Vegyek kocsit kevesebb pénzért, vagy gyűjtsek a legjobbra. Ha megveszek egy köztes kocsit kicsit lépek előre, de a fejlesztés rengeteg pénzt el fog vinni. Ha spórolok a top-kocsira szenvedhetek a régi autóval magas szinten. Én a köztes kocsit vettem meg, nem biztos, hogy jól csináltam. Kétszer annyi rp-t beleöltem a Quadro fejlesztésébe ( hogy valamit azért tudjak vele kezdeni ) mint amennyiben egy alap Harpoon lett volna. A Harpoonal meg alap szinten is jobb időt lehet menni, mint egy tuningolt Quadroval. A Quadro ugyebár lvl2-es a Harpoon meg lvl5-ös. A Panama ( lvl6 ) és a Haproon között talán már nincs ekkora különbség, az előbbi inkább jobban irányítható, a második meg bivalyerős. Igaz jóval nehezebb is ez érződik az irányításán. A Harpoon messze a legtestesebb kocsi a tiszta RP-s kocsik között. Igaz cserébe marha gyorsan le lehet amortizálni a futóművét. Két kicsi kocc és már szitál is az eleje, míg a Panama ennyit simán kibír anélkül, hogy nehezebb lenne irányítani.

Huhh kicsit össze-vissza sikerült leírni a dolgot, de azért remélem érthető.

A lényeg, hogy én eluntam az alap kocsival való pilinckázást, és vettem egy Quadrot. Mostani tudásommal, viszont lehet, hogy nem tuningoltam volna a quadrot, hanem spróroltam volna a Harpoonra és azt tuningoltam volna. Szerintem az a fontos, hogy élvezd a versenyzést, ha unod a kezdő kocsit kell egy másik.

Szerkesztette: browen 2008. 10. 30. 19:54 -kor

Browen, Nagyfater, Oszeresgazsi, Pszihiaterno, Kikemlelek, Hanzaplaszt, Khenris, Lepofozlak, Amdhasznalo, Elrontalak

#202 Felhasználó inaktív   Doki90 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 10. 30. 22:09

Sziasztok !

lenne egy elég nagy problémám :)

kiakarom probálni a gammát(game -t) leszedtem felraktam patcheltem(órák voltak :p :D) , jah regeltem ... elinditom a játékot ... nagy neheten elindul ... és a betűk hú kicsik, olvashatatlanok ... stb nem tudna vki segíteni ? leírom a konfigot ...

proc:amd athlon xp barton 2800+
alaplap:abit an7
vga:kiégett a régi 66gt (azzal tuti nem lenne semmi baj) szóval geforce 2 mx 400 (64mb)
vga driver:84.43
ram: 1 gb

jah :) és köszönöm szépen a segítséget !

Szerkesztette: Doki90 2008. 10. 30. 22:23 -kor

#203 Felhasználó inaktív   Dr. Freeman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 31. 14:49

Idézet: browen - Dátum: 2008. okt. 30., csütörtök - 19:53

Én a quadrot vettem meg, de ízlés dolga.

Ha a Harpoonra hajtasz, akkor már talán érdemesebb a Panamat becélozni.

Nekem annak idején itt jött elő a játék nagy dilemmája. Vegyek kocsit kevesebb pénzért, vagy gyűjtsek a legjobbra. Ha megveszek egy köztes kocsit kicsit lépek előre, de a fejlesztés rengeteg pénzt el fog vinni. Ha spórolok a top-kocsira szenvedhetek a régi autóval magas szinten. Én a köztes kocsit vettem meg, nem biztos, hogy jól csináltam. Kétszer annyi rp-t beleöltem a Quadro fejlesztésébe ( hogy valamit azért tudjak vele kezdeni ) mint amennyiben egy alap Harpoon lett volna. A Harpoonal meg alap szinten is jobb időt lehet menni, mint egy tuningolt Quadroval. A Quadro ugyebár lvl2-es a Harpoon meg lvl5-ös. A Panama ( lvl6 ) és a Haproon között talán már nincs ekkora különbség, az előbbi inkább jobban irányítható, a második meg bivalyerős. Igaz jóval nehezebb is ez érződik az irányításán. A Harpoon messze a legtestesebb kocsi a tiszta RP-s kocsik között. Igaz cserébe marha gyorsan le lehet amortizálni a futóművét. Két kicsi kocc és már szitál is az eleje, míg a Panama ennyit simán kibír anélkül, hogy nehezebb lenne irányítani.

Huhh kicsit össze-vissza sikerült leírni a dolgot, de azért remélem érthető.

A lényeg, hogy én eluntam az alap kocsival való pilinckázást, és vettem egy Quadrot. Mostani tudásommal, viszont lehet, hogy nem tuningoltam volna a quadrot, hanem spróroltam volna a Harpoonra és azt tuningoltam volna. Szerintem az a fontos, hogy élvezd a versenyzést, ha unod a kezdő kocsit kell egy másik.

Köszi a leírást, browen, még meggondolom akkor h mit is vegyek, de egyenlőre a quadro lesz a nyerő.

Akkor még annyit hadd, h a Level6-os kocsi a legnagyobb szintű??

és h akkor mi van level 3-4-el?? azokon a szinteken nincs kocsi, v ha van, akk melyik RP-s?? és azok közül melyiket ajánljátok?? azért kérdezem, mertpl a 2 karimban a K660 meg a Corus ég és a föld a Kawana javára....

Nah előre is köszi a Free

Doki: szerintem a vidkarid leeht h már túl gyengusz a gémnek, vagy lehet h a optionsben kéne állítani a felbontáson (csak a betűk olyan kicsik, de az ábrák láthatók??) már csak azért, mert nálam még nem ovlt ilyen problem.....
Xfire & Steam : freemanhun88

Gigabyte GA-M52L-S3 lap | AMD Athlon X2 6000+@3.0GHz AM2 BOX | 2Gb RAM | Gainward 9429-BLISS HD 3850 512MB PCIE | Samsung SATA 500GB | Nemtommilyen CD-DVD RW | ...

#204 Felhasználó inaktív   UnConnecteD 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 31. 15:52

amikor kijott a Phoenix, nem ertettem, hogy kinek jo ez, hiszen lassabb, mint a gyors kocsik, sokkal nehezebb iranyitani, sose hittem volna, hogy ez lesz az a kocsi, amit a legtobbet fogok hasznalni a meglevo 20 kozul. driftelni CSAK ezzel tudok

#205 Felhasználó inaktív   Doki90 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 10. 31. 17:19

hát nem tudom, mit tegyek, igen videó kártya tuti megoldaná... de sztem ezzel is mennie kellene ... kicsik olvashatatlanok (kicsibetű de vastag ... fekete szar) nem negyon tudom kihozni ... probáltam driver cserét de nem jött be ... :s

#206 Felhasználó inaktív   Dr. Freeman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 31. 17:28

Idézet: UnConnecteD - Dátum: 2008. okt. 31., péntek - 15:52

amikor kijott a Phoenix, nem ertettem, hogy kinek jo ez, hiszen lassabb, mint a gyors kocsik, sokkal nehezebb iranyitani, sose hittem volna, hogy ez lesz az a kocsi, amit a legtobbet fogok hasznalni a meglevo 20 kozul. driftelni CSAK ezzel tudok

uhh, azt nevezem barátom , 20 kocsi :eek:  :eek:  :eek:

akk gyűjthetem az RP-ket :D bár RP-s kocsik közül nincs sztem 20 kocsi, ott vannak AP-sok is....  :)

a Free

Gigabyte GA-M52L-S3 lap | AMD Athlon X2 6000+@3.0GHz AM2 BOX | 2Gb RAM | Gainward 9429-BLISS HD 3850 512MB PCIE | Samsung SATA 500GB | Nemtommilyen CD-DVD RW | ...

#207 Felhasználó inaktív   browen 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 31. 19:00

Hogy őszinte legyek nem ismerem az összes kocsit. Például a Hexant sem annyira. Egyszer próbáltam, de aztán a quadro mellett döntöttem. Mivel én RP-s vagyok csak ezeket a kocsikat néztem. Azt hiszem talán a missionokbóll utólag megkaptam a lvl1-es kocsikat, de még nem próbáltam végig őket. Én anno egy Lionnal kezdtem és azt tuningoltam.
Ha jól emlékszem talán terepjáró van a köztes szinten, de nem biztos. Azzal sose tudtam menni, nem vonz.
Browen, Nagyfater, Oszeresgazsi, Pszihiaterno, Kikemlelek, Hanzaplaszt, Khenris, Lepofozlak, Amdhasznalo, Elrontalak

#208 Felhasználó inaktív   Doki90 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 10. 31. 20:44

nem tudna vki nekem, az optionsról egy screent ide rakni ? (az összes oldalról ?) mert a játék megy ... csak a betükészlet gagyi ... hátha vmi megoldás van .... úgy játszanék vele ! jó game lehet

#209 Felhasználó inaktív   UnConnecteD 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 01. 06:24

csak Neked  :

1

2

3

4

5

6

7

#210 Felhasználó inaktív   browen 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 01. 17:49

Viszont ha már így felpörgött a fórum és is kérdeznék.  :D

Elgondolkodtam, hogy ha befejezem a Panama tuningját ( ebből azért még marha sok van vissza, szóval a kérdés nem holnapra vonatkozik ) vennék egy újabb kocsit.
Állítólag jön a Miura fantasy car-ként, esetleg ez jöhet szóba, vagy valamelyik drift kocsi.

Tudtok valamit az újról? Melyik lvl-be kerül stb?
Melyik a legjobb driftkocsi egy igazi lámának, aki jelenleg tizedannyi driftet tud produkálni, mint a versenyeken az utolsó előtti. ( Ez én vagyok  :Đ , és azért az utolsó előttihez hasonlítom magam, mert én vagyok az utolsó!  :cool: )

#211 Felhasználó inaktív   UnConnecteD 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 01. 18:42

en meg mindig a Phoenix-et ajanlom drifthez ( es a fogorvosok szovetsege, meg a mosogepgyartok is )

probald ki olyan beallitasokkal, mint a 4. kepen, igy sokkal konnyebb az uton tartani, nem fordul meg a menetirannyal szembe, az alapbeallitassal sokkal konnyebben csinalja azt.

#212 Felhasználó inaktív   Dr. Freeman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 01. 19:21

Ma néztem meg először a driftet, nem rossz, csk K660-al mindíg keresztbefordultam, de majd kipróbálom ezt a 20-25%-os beállítást :) :)

ja és énnekem is az lenne a kérdésem, h még korábban volt szó vmi Lancia Delta hasonlóságról szó, ami AP-s....

meg h Phoenix-en kivül driftre mit ajánlotok  :)

köszi előre is a Free

#213 Felhasználó inaktív   Doki90 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 11. 01. 19:37

nah nálam így néz ki :

Kép

kép

Szerkesztette: Doki90 2008. 11. 01. 19:39 -kor

#214 Felhasználó inaktív   UnConnecteD 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 01. 21:03

Idézet: Dr. Freeman - Dátum: 2008. nov. 1., szombat - 19:21

ja és énnekem is az lenne a kérdésem, h még korábban volt szó vmi Lancia Delta hasonlóságról szó, ami AP-s....

az lett a Spiedo Forte, ami RP-s ...

#215 Felhasználó inaktív   browen 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 02. 02:13

Hja igen még valami:

Melyik pályán lehet 140m-t ugratni?  :confused:

#216 Felhasználó inaktív   UnConnecteD 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 02. 08:25

Idézet: browen - Dátum: 2008. nov. 1., szombat - 17:49

Állítólag jön a Miura fantasy car-ként, esetleg ez jöhet szóba, vagy valamelyik drift kocsi.

ez lesz az uj RP-s " csucs kocsi " a Morello

140 metert en a wanganon repultem, egy nagy utkozeskor, amikor telibekaptam a kaput, de amugy Broadway4-en is lehet, csak nagyon gyors ( class6 - max tuning ) kocsi kell hozza, + backpackban 15% gas treatment + level3-4 nitro

#217 Felhasználó inaktív   -STALKY- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 02. 15:34

Idézet: UnConnecteD - Dátum: 2008. nov. 2., vasárnap - 9:25

ez lesz az uj RP-s " csucs kocsi " a Morello

140 metert en a wanganon repultem, egy nagy utkozeskor, amikor telibekaptam a kaput, de amugy Broadway4-en is lehet, csak nagyon gyors ( class6 - max tuning ) kocsi kell hozza, + backpackban 15% gas treatment + level3-4 nitro

Megnéztem ezt a trailer-t és már a javításokat tölti magának a játék. :D Kíváncsi vagyok. :) :respect:  :up:

#218 Felhasználó inaktív   -STALKY- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 11. 02. 22:00

Idézet: -STALKY- - Dátum: 2008. nov. 2., vasárnap - 16:34

Megnéztem ezt a trailer-t és már a javításokat tölti magának a játék. :D Kíváncsi vagyok. :) :respect:  :up:

Hát ez a játék valami fantasztikus. :) Kicsit akkor idegelt ki, mikor letölti az updateket. Annyit várn.  :omg:  :Đ  Tényleg egy kicsit, nfs feelingje van, de annál milliószor jobb. :)

#219 Felhasználó inaktív   browen 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 03. 01:18

Idézet: -STALKY- - Dátum: 2008. nov. 2., vasárnap - 22:00

Hát ez a játék valami fantasztikus. :) Kicsit akkor idegelt ki, mikor letölti az updateket. Annyit várn.  :omg:  :Đ  Tényleg egy kicsit, nfs feelingje van, de annál milliószor jobb. :)

Üdv a fedélzeten!  :D

#220 Felhasználó inaktív   -STALKY- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 03. 20:25

Idézet: browen - Dátum: 2008. nov. 3., hétfő - 2:18

Üdv a fedélzeten!  :D

:respect:  :up:

Téma megosztása:

• (16 Oldal)
  • +
  • « Első