-= Project Torque =- Autós MMORG
Elküldve: 2007. 11. 07. 20:45
OPen béta a gém...
Tudtommal csak pénzért, de nem drága; ezzel donatelsz/adakozol most... 900Ftodba kerül 5xx AP pont.
XP az RP-kkel együtt nő, RP a pénz, XP a tapasztalat.
Tudtommal csak pénzért, de nem drága; ezzel donatelsz/adakozol most... 900Ftodba kerül 5xx AP pont.
XP az RP-kkel együtt nő, RP a pénz, XP a tapasztalat.
Ha nem fektetsz be annyi időt a problémád megoldásába, hogy utána olvass; és formailag és tartalmilag egyaránt helyesen írd le azt, akkor a fórumtársaidtól miért várod el, hogy időt pazaroljanak rád?
[Konfig] [Hűtéstechnika] [Képeim] [Bringa]
Elküldve: 2007. 11. 07. 21:05
belső kamera, vagy lökhárító, vagy motorháztető van?
----atyuska----
Elküldve: 2007. 11. 08. 11:02
Idézet: caratyuska - Dátum: 2007. nov. 7., szerda - 21:05
belső kamera, vagy lökhárító, vagy motorháztető van?
Mindhárom, plusz a hátsó követő kameranézetből is kettő, egy közeli és egy távoli.
Köszi a válaszokat.
Egyébként rájöttem a fagyások okára azt hiszem. Az a nyomorult server dobál le a legváratlanabb pillanatokban. Ilyenkor vagy megfagy a game, vagy kidob az asztalra, de többnyire fagy. A leírásokból mintha az Usa-ban lenne a server...
Browen, Nagyfater, Oszeresgazsi, Pszihiaterno, Kikemlelek, Hanzaplaszt, Khenris, Lepofozlak, Amdhasznalo, Elrontalak
Elküldve: 2007. 11. 08. 20:07
Nekem nem fagy. Volt hogy kidobott, van volt hogy beragadtak az autók a pályán, de fagyás nem volt szrencsére.
Belső nézetből van sofőr és középről kinézős is.
Belső nézetből van sofőr és középről kinézős is.
Ha nem fektetsz be annyi időt a problémád megoldásába, hogy utána olvass; és formailag és tartalmilag egyaránt helyesen írd le azt, akkor a fórumtársaidtól miért várod el, hogy időt pazaroljanak rád?
Elküldve: 2007. 11. 09. 07:42
no akkor remélem ma este már tudom nyúzni egy kicsit
----atyuska----
Elküldve: 2007. 11. 09. 16:59
Nálatok a játék nem állítja el az Energiagazdálokás sémáját?
Mostanában többször előfordult, hogy valami elállította, s elsősorban ez a játék után.
Ez AMD CoolnQuiet esetén nem túl szerencsés ("mindig bekapcsolva" -ra állítja), ami azt jelenti, hogy nem csökkenti a CNQ az órajelet és a feszt.
Úgy vettem észre, hogy akkor van ez, ha a kilépéskor elszáll a progi a *.bin fájlra hivatkozva (valami idióta védelmi rendszer). Egyébként a feladatkezelőben benn sincs a játék, ha fut
Ki se lehet lőni, ha nagyritkán megfagy (1-2-szer előfordult, hogy csak töltött-töltött de nem történt semmi), Power-off-al kellett kikapcsolnom a gépet.
Kb. minden második kilépésem szabálytalan, mert állandóan szabálytalan műveletet hajt végre, ha a játékban az Exit-re megyek és "elkezdene" kilépni...
Ez AMD CoolnQuiet esetén nem túl szerencsés ("mindig bekapcsolva" -ra állítja), ami azt jelenti, hogy nem csökkenti a CNQ az órajelet és a feszt.
Úgy vettem észre, hogy akkor van ez, ha a kilépéskor elszáll a progi a *.bin fájlra hivatkozva (valami idióta védelmi rendszer). Egyébként a feladatkezelőben benn sincs a játék, ha fut
Kb. minden második kilépésem szabálytalan, mert állandóan szabálytalan műveletet hajt végre, ha a játékban az Exit-re megyek és "elkezdene" kilépni...
Szerkesztette: Kory 2007. 11. 09. 17:01 -kor
Elküldve: 2007. 11. 09. 21:30
Nem kell power off, ott a kijelentkezés, az is erőltetetten kikapcsolja a progikat.
CnQ meg ... ... asse tudom vmi E1 vagy mi a rák van a mostani procimban sose kapcsolom be mert egyik sem tökéletes... inkább WCG-t futtatok.
CnQ meg ... ... asse tudom vmi E1 vagy mi a rák van a mostani procimban sose kapcsolom be mert egyik sem tökéletes... inkább WCG-t futtatok.
Elküldve: 2007. 11. 10. 09:49
Idézet: MC Pite - Dátum: 2007. nov. 9., péntek - 21:30
Nem kell power off, ott a kijelentkezés, az is erőltetetten kikapcsolja a progikat.
Kijelentkezés nem jó nálam, mert ugyan kijelentkezik, de mikor vissza akarnék lépni, akkor 5 percig gondolkodik és valami fogja a gépet 100%-ra, így inkább power-off, s akkor meg 5 másodperc alatt kilép...Szerencsére ez a "lefagyásos" dolog töltés közben ritkán jön elő.
Nekem eddig semmi gondom nem volt a CnQ-val. Legalábbis nem tudok róla, hogy valami hibát az okozott volna.
---
Eddig keveset játszottam, de ti milyen szinten vagytok? Nem túl sok pontot ad versenyek végén, nehéz feljebb lépni
Amúgy a versenyeket eddig kb. 70%-ban nyerem a netes szobákban (Amateur), de sokszor jobb kocsikkal is bennt vannak már. A Backpack-et pedig tényleg Racer vagy Expertre kell rakni, segítséggel rosszabbat lehet menni, mint nélküle.
Szerkesztette: Kory 2007. 11. 10. 09:51 -kor
Elküldve: 2007. 11. 10. 18:26
Én most E1 vok...
Elküldve: 2007. 11. 10. 18:28
Énmeg most játszottam másodszorra vele és E1 vagyok. :Đ
AMD Athlon64 X2 4400+ | Gigabyte GA-MA770-DS3 | 2x1GB A-Data DDRII-800MHz | Asus EAH3870 512MB DDR4 | Samsung SP2004C - 200GB | Samsung HD321KJ - 320GB | LG-4163B | Antec PlusView II | Point of View BlackDiamond 500W | Creative Sound Blaster X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Pro Edition | Razer Diamondback
Elküldve: 2007. 11. 10. 18:45
Először pedig rossz véleménynel voltál róla, de ha már E1 vagy akkor szeritem megváltozott 

Billről tolod?
Billről tolod?
Szerkesztette: MC Pite 2007. 11. 10. 18:45 -kor
Elküldve: 2007. 11. 11. 02:06
Idézet: MC Pite - Dátum: 2007. nov. 10., szombat - 19:45
Először pedig rossz véleménynel voltál róla, de ha már E1 vagy akkor szeritem megváltozott 

Billről tolod?
Billről tolod?
Hja szigorúan bill. De mindjárt megpróbálom gémpaddal... Csak először kell hozzá szednem drivert. :Đ
AMD Athlon64 X2 4400+ | Gigabyte GA-MA770-DS3 | 2x1GB A-Data DDRII-800MHz | Asus EAH3870 512MB DDR4 | Samsung SP2004C - 200GB | Samsung HD321KJ - 320GB | LG-4163B | Antec PlusView II | Point of View BlackDiamond 500W | Creative Sound Blaster X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Pro Edition | Razer Diamondback
Elküldve: 2007. 11. 12. 17:43
Akkor ti tényleg sokat játszatok. F-III 
Amúgy ma patch van, leírás róla:
http://project-torqu...s_section/patch
Látszólag sok crash-to-desktop hibát javítottak.
Amúgy ma patch van, leírás róla:
http://project-torqu...s_section/patch
Látszólag sok crash-to-desktop hibát javítottak.
Szerkesztette: Kory 2007. 11. 12. 17:44 -kor
Elküldve: 2007. 11. 12. 19:52
note van de patch még ha jól látom nincs sehol
mindegy, felrakom most a játékot, kipróbálni már sajna nincs időm
----atyuska----
Elküldve: 2007. 11. 13. 15:02
Idézet: caratyuska - Dátum: 2007. nov. 12., hétfő - 19:52
note van de patch még ha jól látom nincs sehol
Nekem még tegnap este simán lejött a patch.
A Patch-et nem a honlapról kell letölteni, hanem magától update-el indításkor... (amúgy elég idegesítő egy védelmi és update rendszere van a gémnek). Minden indításkor ellenőrzi az állapotot.
Szerkesztette: Kory 2007. 11. 13. 15:03 -kor
Elküldve: 2007. 11. 13. 16:40
Fekraktam ezt a játékot. Tegnapfrissített, és azóta egyfolytában beleugat a vezetési stílusomba. Kanyar, nem nyúlok a kormányhoz, és mégis fordul. A gázt is elveszi. Egyedül se nagyon tudom irányítani, de hogy még "segít" is...
Az options-ban 0 százalék az összes segítség.
Most akkor mit csináljak?
Köszi
Paprikáskrumplit kolbásszal. Az jó lesz..
Köszi
Tévedni emberi dolog, de isteni érzés..
Elküldve: 2007. 11. 13. 16:54
Idézet: Tanuló - Dátum: 2007. nov. 13., kedd - 17:40
Fekraktam ezt a játékot. Tegnapfrissített, és azóta egyfolytában beleugat a vezetési stílusomba. Kanyar, nem nyúlok a kormányhoz, és mégis fordul. A gázt is elveszi. Egyedül se nagyon tudom irányítani, de hogy még "segít" is...
Köszi
Köszi
Mint írtuk is, a bacpackodban racer vagy expert kártyát válassz, különben kanyarodási és fékezési segédek vannak...
Elküldve: 2007. 11. 13. 17:03
Köszi
Pedig visszaolvastam, elsiklottam felette
Pedig visszaolvastam, elsiklottam felette
Tévedni emberi dolog, de isteni érzés..
Elküldve: 2007. 11. 13. 17:05
Nahát LOL, felrakta ugye a frissítést, most azóta először próbálom, hát ez rosszabb lett mint volt. 
2 percenként crash to desktop, vagy csak simán már indulásnál elszáll......
szerk: 3. indításra megemberelte magát
Közel 1 óra crash nélkül. 1-2 dolgot megváltoztattak, és töltés is gyorsabb lett. Grafikai bugok eltűntek.
2 percenként crash to desktop, vagy csak simán már indulásnál elszáll......
szerk: 3. indításra megemberelte magát
Szerkesztette: Kory 2007. 11. 13. 17:53 -kor
Elküldve: 2007. 11. 13. 17:53
Hogy rakom a nitrót a backpackba???

Súgó
A téma zárva.