HWSW Informatikai Kerekasztal: -= Project Torque =- - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (16 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

-= Project Torque =- Autós MMORG

#261 Felhasználó inaktív   UnConnecteD 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 02. 27. 11:25

azert meg most is vannak eleg jo bonuszok, foleg hetvegenkent  :up:

#262 Felhasználó inaktív   browen 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 02. 08:29

Most szombaton nem volt bonus... legalábbis nekem nem.  :reklamacio:
Remélem nem bugzok.  :eek:
Browen, Nagyfater, Oszeresgazsi, Pszihiaterno, Kikemlelek, Hanzaplaszt, Khenris, Lepofozlak, Amdhasznalo, Elrontalak

#263 Felhasználó inaktív   Darahian 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 03. 02. 13:32

Idézet: UnConnecteD - Dátum: 2008. dec. 20., szombat - 17:29

ubuntu, minek az? XP, semmi mas

UnConnecteD: Mondasz valamit, úgy látszik a dual-boot módszer mellett maradok - a játékot tehát mégis XP bácsi segíti  :D
A Project Torque szerintem nagyon kellemesen el lett találva, ingyenes játék létére van benne munkaóra rendesen. Lassanként kezdek egész jól eligazodni rajta. Egypár tartalmi elemen elképedtem, milyen huncutul van kitalálva, pl a Thunder Alley módban pluszpénzért vásárolható üzemanyag adalék (~2200 RP / futam az ára, és egy 15 körösön 2000RP felett még nem nyertem, szóval elgondolkodtató, mikortól éri meg), a lángoló féknyom, ami először a szívbajt hozta rám, ilyenek.

Azért egypár dolog nagyon nem tiszta:
1.) ha indítok egy versenyt, az voltaképpen mennyiben függ tőlem a későbbiekben? (nyilvánvalóan nem én adom a szervert, de hogy lehet az, hogy 8 fős feletti szervert nem tudtam indítani, mikor sorban látom a 20 fősöket?) Room masterként kit NEM tudok kickelni? (pl a lagoló versenyzőknél, akik "bentragadtak" a pályán, vegyes volt az eredmény...)
2.) nem tudom kikapcsolni a ghost mode -ot arcade játéknemben, vagy csak nekem nem sikerült?
Szerintem egész mókás lenne, ha arcade-ban is megoldható lenne hogy oda kelljen figyelni a többiekre.
3.) pótolják valaha a közbülső belsőnézetet, meg az utolsó kettő külső nézetet...?
4.) jól látom, hogy a sávkiosztás a Thunder Alley -ben az alábbiak szerint alakul?:

|| gyorsító sáv |(sárga vonal)|  előző sáv  ||   előzött sáv   || ?

...tehát jogos a bőgés hogy takarodjak KIFELÉ ha befejeztem az előzést...?
Kéretik elnézni a tanulatlanságomat e téren, még összesen három másodpercet nem néztem végig egy Nascar közvetítésből, de a TA nagggyon veri az előszörre hozzáfűzött reményeimet, és az eddigi játékaim alapján ez jött le tanulságként.
5.) az überláma vérpistik ellen - akiket a külső sávban EGYENESEN haladva a tükörben látok, aztán RÁM HÚZZÁK az autót - és aztán ők anyáznak hogy "****ing NOOB" tényleg nem lehet mit csinálni? Vagy erre való volna az Aeria Games oldalán a "karma rendszer"?
6.) Mi a bánattól látok pattogó, és aszfalt szintje alá "elsüllyedő" autókat...? Olyankor az a játékos lagol, vagy ÉN??? Esetleg a szerver viccelődik? Mert elég frankó mikor egy ilyen pattogó autó előbukkan ÉPPEN FELETTEM...
7.) van valami gyakorlati haszna a "reliability" -nek, vagy csak egy irányszám, mennyire "komoly" versenyző az illető?

A másik pedig: hálistennek az angol káromkodást lekezeli a rendszer, ellentétben a magyar anyázással - volt akinél előre bebindelt anyázással is találkoztam... :D

ui.: Browen: hétvégén VOLT +42,5% bónusz RP -re, és XP -re (hogy ilyen szám hogy jött ki nekik, nemtom...).
Magyar idő szerint szombat este egy rendszerüzenet után kapcsolták be.

Szerkesztette: Darahian 2009. 03. 02. 13:34 -kor

Megszólítás:
- sör mellett Pufi,
- Project Torque -ban Istók,
- blogban / fórumon Darahian
Más névre nem hallgatok ;)

#264 Felhasználó inaktív   Darahian 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 03. 02. 13:42

Játszik valaki kormánnyal? Milyen élmény kormánnyal játszani?
Én gamepaddal vezetek - a Logitech Dual Action -t ugyan kapásból elfogadta, de mire a billentyűzés után megszoktam, majdnem ínhüvely-gyulladásom lett :D Kicsit beteges, hogy fokozatosan lehet oldalra nézni ha az analóg karra osztod ki a jobra néz / balra néz -t. Inkább nem arra használom, de Driftnél lehet jól jön majd. Ki tudja. Azzal a játékmóddal még nem kezdtem.

...ráadásul ugye nem mindenütt működik a "tövig a gázpedált" taktika, még szerencse hogy 2db analóg kar van ezen a cuccon.
Megszólítás:
- sör mellett Pufi,

#265 Felhasználó inaktív   UnConnecteD 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 02. 20:51

Idézet: Darahian - Dátum: 2009. márc. 2., hétfő - 13:32

Azért egypár dolog nagyon nem tiszta:
1.) ha indítok egy versenyt, az voltaképpen mennyiben függ tőlem a későbbiekben? (nyilvánvalóan nem én adom a szervert, de hogy lehet az, hogy 8 fős feletti szervert nem tudtam indítani, mikor sorban látom a 20 fősöket?) Room masterként kit NEM tudok kickelni? (pl a lagoló versenyzőknél, akik "bentragadtak" a pályán, vegyes volt az eredmény...)
2.) nem tudom kikapcsolni a ghost mode -ot arcade játéknemben, vagy csak nekem nem sikerült?
Szerintem egész mókás lenne, ha arcade-ban is megoldható lenne hogy oda kelljen figyelni a többiekre.
3.) pótolják valaha a közbülső belsőnézetet, meg az utolsó kettő külső nézetet...?
4.) jól látom, hogy a sávkiosztás a Thunder Alley -ben az alábbiak szerint alakul?:

|| gyorsító sáv |(sárga vonal)|  előző sáv  ||   előzött sáv   || ?

...tehát jogos a bőgés hogy takarodjak KIFELÉ ha befejeztem az előzést...?
Kéretik elnézni a tanulatlanságomat e téren, még összesen három másodpercet nem néztem végig egy Nascar közvetítésből, de a TA nagggyon veri az előszörre hozzáfűzött reményeimet, és az eddigi játékaim alapján ez jött le tanulságként.
5.) az überláma vérpistik ellen - akiket a külső sávban EGYENESEN haladva a tükörben látok, aztán RÁM HÚZZÁK az autót - és aztán ők anyáznak hogy "****ing NOOB" tényleg nem lehet mit csinálni? Vagy erre való volna az Aeria Games oldalán a "karma rendszer"?
6.) Mi a bánattól látok pattogó, és aszfalt szintje alá "elsüllyedő" autókat...? Olyankor az a játékos lagol, vagy ÉN??? Esetleg a szerver viccelődik? Mert elég frankó mikor egy ilyen pattogó autó előbukkan ÉPPEN FELETTEM...
7.) van valami gyakorlati haszna a "reliability" -nek, vagy csak egy irányszám, mennyire "komoly" versenyző az illető?

A másik pedig: hálistennek az angol káromkodást lekezeli a rendszer, ellentétben a magyar anyázással - volt akinél előre bebindelt anyázással is találkoztam... :D

ui.: Browen: hétvégén VOLT +42,5% bónusz RP -re, és XP -re (hogy ilyen szám hogy jött ki nekik, nemtom...).
Magyar idő szerint szombat este egy rendszerüzenet után kapcsolták be.

1.  elegge fugg. amig Te vagy a Room master, csak Te tudsz allitani, pl. idot, maxplayer-t, palyat, stb.

2. persze, hogy nem tudod, ettol Arcade, amig valaki a kezdok kozott megy, nem nagyon kene utkoznie veluk, ha mar megtanulta, akkor menjen a Sim VS-be

3.  ez nekem is ma tunt fel, nem ertettem, miert nem latom a muszerfalat, de leggyakrabban az F5-os nezetet hasznalom

#266 Felhasználó inaktív   Darahian 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 03. 03. 08:47

Idézet: UnConnecteD - Dátum: 2009. márc. 2., hétfő - 20:51

... nem ertettem, miert nem latom a muszerfalat, de leggyakrabban az F5-os nezetet hasznalom...

Hűha, TA -ban egyedül ez a nézet jön be tartósan.
(igaz, szerintem valamit lehetne kezdeni a belső nézettel is, ha tükörrel együtt használja az ember)

A legjobb az egészben az, hogy boldog-boldogtalan szidja az embert, közben pedig van mögöttem (mind a PT -n belül, mint a való életben, szóval nem tegnap kezdtem vezetni) több ezer kilométer, és elkezdenek "****ing NOOB" -olni, de azzal sincsenek tisztában, milyen sajátosságokkal működik a rendszer...
Egyébként magyar ismertető a Project Torque működéséről itt található: [Link] Azt hiszem, ez azért valamelyest választ ad arra, mitől pattog egy autó, vagy miért "dob ki" a rendszer néha.
Megszólítás:
- sör mellett Pufi,

#267 Felhasználó inaktív   browen 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 03. 15:12

Darahian: Megnéztem a linket érdekes volt, tetszett.  :respect:

A német verziót megtaláltam, de állítólag lesz angol nyelvű európai verzió is. Erről tud valaki valamit?
Persze nem biztos, hogy érdemes átnyergelni, de talán kevesebb lenne a szakadás és a lag...  :think:
Azt hiszem megvárom a magyar nyelvűt!  :D

Thunder Alley-ben én mostanság nem versenyzem a lag miatt. Egy időben próbálkoztam vele, mert ha sok játékos összejött szép rp-t lehetett kaszálni. Akkoriban vegyes volt a kép ami a jobbratartást illeti, volt szoba ahol mindenki betartotta és kirugdalták a renitenseket, máshol meg kikérték maguknak, hogy lehúzódjanak, mert ő versenyez és előzzem meg ha tudom... Osztán amikor külső ívről félig elmentem mellette rámhúzott és persze én voltam a hülye... Egy idő után az ember megjegyzi az ilyen vérpistike-szobákat és elkerüli. Legalábbis én igyekeztem.
Meg aztán sok a súrlódás, volt hogy egy magyar srác beszólt merthogy letoltam. Vagy negyed óráig anyázott, aztán a verseny végén elmagyaráztam neki, hogy pusztán azért mentem neki a kocsijának, mert megtoltak hátúlról.  :confused:  A következő versenyen felváltva húztuk egymást draft-al. Szóval a játék hevében sok mindent mond az ember, néha még én is...  :Đ

A drift most jobban fizet, azzal bohóckodom néha.
Browen, Nagyfater, Oszeresgazsi, Pszihiaterno, Kikemlelek, Hanzaplaszt, Khenris, Lepofozlak, Amdhasznalo, Elrontalak

#268 Felhasználó inaktív   Darahian 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 03. 04. 08:30

Idézet: browen - Dátum: 2009. márc. 3., kedd - 15:12

1.) "...A német verziót megtaláltam, de állítólag lesz angol nyelvű európai verzió is. Erről tud valaki valamit?
Persze nem biztos, hogy érdemes átnyergelni, de talán kevesebb lenne a szakadás és a lag...  :think:
Azt hiszem megvárom a magyar nyelvűt!  :D ..."

2.) "...A következő versenyen felváltva húztuk egymást draft-al. Szóval a játék hevében sok mindent mond az ember, néha még én is...  :Đ "

3.) "...A drift most jobban fizet, azzal bohóckodom néha."

1.) Nem tudom, miért nincs magyar nyelvű kieg hozzá, ha már a HIVATALOS fejlesztőgárdában magyar csapat is van, legalább ezért megtehetnék - persze lehet hogy csak mi nem láttunk még mindent (én már két napomat *sztam el beállítások teljes átböngészésével, és csak tegnap este találtam gyógyírt a kimaxolt class 1-es verdám állandóan kipörgő első kerekei ellen - beállítani azonban még nem sikerült emberesen...) Egyébként amikor először csatlakoztam, még az összes szerver működött a login képernyő szerint. Mára azonban csak az első kettő megy...  :think: Hogy miért...?

2.) Hűűha, ez de ismerős. Ha valami problémád akad, szólj rám nyugodtan, kiútálunk bárkit! Istók néven játszok ( a Darahian -t valamiért nem fogadta el...)
Hasonló élményem amúgy volt már nekem is - elég nagy megtiszteltetés az, mikor a kezdeti lökdösődés után végre szabályosan rávezetek valakit a Thunder Alley LÉNYEGÉRE, aztán szinte mintaszerűen végigdraftoljuk a versenyt, vezető pozícióba hozom (mert úgy jön ki hogy ő lesz az első helyen a célegyenesben), és a cél előtt BELASSÍT és előreenged. :up: Ettől aztán hízik a májam rendesen!  :cool: És ami a legjobb: Ilyen játékosokkal már többel is találkoztam - ha hasonló csapatot találok, rendszerint addig játszok köztük amíg ki nem dőlünk. Az utóbbi három napban azonban szinte kizárólag a LAG meg az [ALT]+[F4] váltotta egymást... Hogy szerverhiba vagy kliens oldali probléma, nem tudom.

3.) A drifthez kell valami spéci bevásárlás is? Vagy egyszerűen minél sűrűbben kell kilinccsel előre bevenni minden kanyart  mint például a NFSU2 Drift szekcióban - adott időn belül minél többet driftelj, aztán a pontszám szerinti elsőnek dől a pénz mint a köles? Jaaa, és gondolom számít a Nice Drift > Perfect drift > mittudoménmilyen drift is.
Megszólítás:
- sör mellett Pufi,

#269 Felhasználó inaktív   browen 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 04. 09:18

Driftben eléggé kezdő vagyok.  :omg:

Két lehetőséged van tudomásom szerint már ami a driftet illeti.
1./ Mész a Drift sekcióba és ahogy mondtad próbálsz kilinccsel előre menni minél többet, és vigyázol, hogy két sodrás között ne teljen el túl sok idő. Ha ugyanis sikerül felfűzni a drifteket akkor növekszik egy szorzó ami persze kihatással van a pontszámra. A végén az nyer aki a legtöbbet összehozza. Külön pontokat ad a szakaszokon elért legtöbb driftpontért meg ilyenek. Itt én általában tökutolsó szoktam lenni, a profik folyamatosan végigdriftelik a versenyt és több milliós ponthalmazt gyűjtenek szemben az én néhány százezres pontommal.  :confused:
2./ Sim, vagy Arcade módban vannak szobák "drift" névvel. Én ezeket szeretem, márha nem rúgnak ki a quadro miatt. Itt az a lényeg hogy minél több perfect driftet csinálj a verseny alatt. 1 pd= 10 rp alapból, ha veszel 3x-os szorzót akkor 30. Az utóbbi időben megkönnyíteték a perfect drift kritériumait, így én láma módra az EDR pályán kb 70-80-at tudok összehozni, ha nagyon megy akkor 100-at. Ezért szorzóval elég szép rp jár. Ennél a versenynél illik bevárni a többieket a végén, meg ilyenek.  :cool:

Ami a bevásárlást illeti ízlés dolga. Én a stallionnal próbálgatok mindenféle beállítást, de még nem az igazi. A quadrom fullra tuningolt, de a kerekeket nem használom, hogy jobban csússzon. Én a hátsó légterelőt fennhagytam, bár többen mondták, hogy azzal nehezebb driftre bírni a kocsit. Én így szoktam meg. Mondjuk azt megfigyeltem, hogy a többi quadrós belefékez a kanyar előtt, hogy sodródjon a kocsi segge, meg riszáltatja a kocsit, én kézifékezni szoktam, nekem jobban bejön. Igaz lassabb is, de kevesebbet mászok ki a pályáról.

#270 Felhasználó inaktív   Darahian 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 03. 09. 13:01

Idézet: browen - Dátum: 2009. márc. 4., szerda - 9:18

"...Én a stallionnal próbálgatok mindenféle beállítást, de még nem az igazi. A quadrom fullra tuningolt, de a kerekeket nem használom, hogy jobban csússzon. Én a hátsó légterelőt fennhagytam, bár többen mondták, hogy azzal nehezebb driftre bírni a kocsit."

Ez a stallion dolog engem is nagyon megérintett, de még mindig keresem a nekem való gépet.
Pillanatnyilag egy Phoenix Invictus 400 HO beszerzésén gondolkodom, de a lista (másik lista) többi eleme is érdekel.
Jelenleg egy kis Corus S3 VVT-S boldog tulajdonosa vagyok, de úgy érzem hogy ebből a class 1 kisautóból lassanként kiszerettem egy kicsit. (Hálistennek a sárga kulcsok elhasználása során kisebb pénzmagra is szert tettem, így szét tudok nézni a piacon is).
Leginkább egy olyan gépet keresek, amivel egyik verseny kategóriában sem fogom elszégyellni magam. Azt hiszem nyilvánvaló, hogy egy fullspéci gép vásárlására leginkább egy (magát) profi (-nak valló  :D ) játékos vetemedne, vagy pl ha sokat játszok Thunder Alley -ben, akkor megveszem a jobb TA gépeket, ha nem akarok örökre "rookie" módban indulni.

Várom az ötleteket, javaslatokat.
Megszólítás:
- sör mellett Pufi,

#271 Felhasználó inaktív   browen 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 09. 18:31

Való igaz, az elején az embernek nincs annyi rp-je, hogy az igazán ütős kocsikat megvegye. Ha szánsz pénzt is a játékra és AP-ért vásárolsz akkor sokkal gyorsabban haladsz.
Részemről csak RP-ben gondolkodtam anno. Nekem akkor annyival könnyebb dolgom volt, hogy még nem volt drift, a spéci TA kocsik akkor jelentek meg. Az nem igazán izgatott, mert kevés embernek volt. Az offroad sem volt különválasztva, így én egyértelműen a street-racer vonalat választottam.
Kezdő kocsinak Lion volt azután vettem egy Quadrot. Mint mondottam akkor még nem volt drift és a Quadro jobban irányítható normál versenyen legalábbis nekem mint a Hexan. Ezután összespóroltam egy Harpoont, majd azzal egy Panamát. Persze ahogy megvettem a Panamát kijött a Morello...  :omg:
A stallion már utólagos vétel. Próbálom driftre felkészíteni mérsékelt sikerrel.
A kocsikat majdnem fullra tunongoltam, persze mindből hiányoztak a legdrágább cuccok, mert a következő kocsi sokszor olcsóbb volt mint az előzőnél a max upgrade. A street versenyen, meg az a lényeg, hogy minél jobb helyen végezzél. Akkoriban kevés volt a "same car" szoba, így mindenütt a Class6-os kocsik taroltak.  :cool:
Aztán megjött a drift, és összekatyvalta a dolgot. Ha most kezdeném, elgondolkodnék a Hexanon, mert állítólag az egyik legjobb drift kocsi. Sim-drifttel jó sok rp-t lehet szereznni. Űbereli a TA-t ahol ráadásul sokszor szakadtam és rengeteg a lag.  :reklamacio:
Jelenleg a használt kocsik fullosak, kivéve a stallion. Ez mind a driftnek köszönhető. Még egy kis Rp- magot is tudtam tartalékolni, hátha megint lehet morellot venni.  :Đ

Egyébként ha rám hallgatsz olyan kocsit veszel ami tetszik. Nekem az Audi100-ra ( vagy 80 nem tudom ) hajazó Quadro jobban bejött mint a hexan.
A Phoenix sem néz ki rosszul, feelinges kocsi, csak én nem tudok vele driftelni és gyorsan menni... :omg:

#272 Felhasználó inaktív   UnConnecteD 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 10. 16:05

Idézet: browen - Dátum: 2009. márc. 9., hétfő - 18:31

A Phoenix sem néz ki rosszul, feelinges kocsi, csak én nem tudok vele driftelni és gyorsan menni... :omg:

csak egy Aero F+ kell ra, semmi mas (drifthez)

#273 Felhasználó inaktív   PaJa1 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 03. 10. 17:34

browen,
Tényleg nem bántani akartam. De most már látom, hogy te PDért, RPért csúszkálsz, arra megteszi a quad is. DE a Hexan akkor is jobb :). Az AWD autók NEM driftelnek.
Rendes driftre kicsit gyorsabb autó kell, én Hexxel 15% keveréket teszek a rendes drifthez.

Ha tényleg driftelni akarsz elég komoly szinten ebben a játékban akkor ezt sasold meg és gyakorolj sokat, mindenkire ráfér Mian Drift eventje

Eleanor megjelenése óta nevetségesen könnyű PDt elérni, akármilyen autóval, még a targoncával és a bobcattel is lehetségesnek tartom. Ha PDt kapsz az nem azt jelenti hogy jól drifteltél, Ha jól driftelsz akkor jó eséllyel kapsz PDt.

#274 Felhasználó inaktív   Dr. Freeman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 13. 15:17

Na, lehet h majd még visszajövök vmikor, mert mostmár megvan az újj vas, már csak idő kéne, amiből nagyon szűkén vagyok..... Majd ha lesz időm, akk megcsinálom a sok update-et..... De most így új géppel jobban szimpatizálok a Paradise-al, az ultimate boxxal :D Na, majd meglássuk....

Free
Xfire & Steam : freemanhun88

Gigabyte GA-M52L-S3 lap | AMD Athlon X2 6000+@3.0GHz AM2 BOX | 2Gb RAM | Gainward 9429-BLISS HD 3850 512MB PCIE | Samsung SATA 500GB | Nemtommilyen CD-DVD RW | ...

#275 Felhasználó inaktív   browen 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 15. 12:04

PaJa1: Nem tudom veled vitatkoztam-e a játékban én Gab007hu néven futok. Ha igen érteni fogod amit mondok, ha nem te vagy akkor elnézést.
Megnéztem a videót, nagyon jól csinálja a srác. Ezzel nincs is semmi gond. Azzal sem, hogy máshogy tekintetek a játékbeli driftre mint az egyszerű láma ( pl.: én ). Ez teljesen rendben van. Amin kiakadtam az a hozzáállás a többi játékoshoz. Én úgy vélem, ha nyitok egy szobát ahová boldog-boldogtalan beléphet, és belépéskor nem közlöm a kitételeimet akkor erős túlzás kirugdalni azokat akik olyan kocsival akarnak indulni ami nekem nem tetszik. És itt most nem az egyenlő esélyekről beszélek. Olyan feltételek között amikor a kezdő "nem drifter" csóka semmiféle hátrányba nem tudja hozni a többieket ( Ghost on stb. ) akkor csak azért kihajítani mert "nem tetszik ahogy driftelni fog" nekem nem fér bele a tolerálható dolgaim közé.
Nem tetszett az sem, hogy "nem akarok oktatni". Nos ha nem akartok segíteni másnak az egy dolog, de hogy "ne is lássa a nyomoronc hogyan csináljuk mi a nagyok" mentalitás erősen felborzolja az idegeimet. Nekem ez egyet jelentett azzal, hogy a "driferek" közé csupa "nagy arc" tartozhat csak aki tud driftelni, aki pedig segítség nélkül nem tud megtanulni azzal nem álltok szóba, mert nem érdemli meg.

Nem vagyok nagy spíler, de azért szoktam segíteni azoknak akik nálam gyengébbek, és ugyanígy szívesen veszem a tanácsokat a nálam jobbaktól. A driftet sem fogom abbahagyni csak mert másoknak nem tetszik ahogy csinálom. Gyakorolgatok a saját tempómban és azokkal a kocsikkal amiket eddig megszereztem. Abban igazad van rp-ért driftelek a quadroval. Bármilyen meglepő a garázsomban álló kocsik ütőképessé fejlesztéséhez rp-re van szükségem. Lehet ez is kizáró ok, hogy közétek tartozzam, de nem zavar. Amit eddig a "kőkemény drifterek" részéről tapasztaltam a játékban az arra késztet, hogy még véletlenül se tartozzam közéjük. ( Tisztelet a kivételeknek. ) Ezzel a fent leírt mentalitással nem tudok azonosulni.
Ezért aztán nem akarok komoly szinten driftelni, csak olyan láma módon. Engem ez szórakoztat. Örülök annak, hogy vannak olyanok akiket ez nem zavar és leállnak egy quadros ürgével driftelgetni. Talán meglepő de, ha jól emlékszem, volt hogy a videóban szereplő egyén is beszállt és semmi kifogása nem volt az ellen, hogy "malacot játszottam a jégen".

Ezeket nem sértésnek szántam, de ami játékban elhangzott én ezt szűrtem le belőle.

UnConnecteD: Stallionhoz mit ajánlasz? Full upgrade és utánna beállítások, vagy létezik köztes megoldás?
Azt hiszem grip F+ van nekem, meg két motortuning, egy felfüggesztés, de még nem az igazi. Simulationba sokat forgok, vagy nem merem eléggé kitenni a fenekét. Néha mintha kevésnek érezném az erőt benne, de ez lehet a sebváltó miatt van. A kormányrásegítés billentyűzetről 20%-on van, így kicsit jobb. Eddig 0%-on mentem de úgy katasztrófa volt vele a drift. A terhelés váltásokkal is bajom van, ritkán sikerülnek úgy ahogy akarom. A grip F+ segített rajta valamit, de lehet hogy csak beképzelem. Tetszik a kocsi, de csak néha sikerül vele a drift, és az a gondom, hogy nem tudom olyankor mit csináltam amitől sikerült. Nem használom a kuplungot, lehet az a gond. Ha nyomkodtam többnyire kicsúszás , vagy megforgás lett belőle.  :think:

#276 Felhasználó inaktív   UnConnecteD 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 15. 20:22

Idézet: browen - Dátum: 2009. márc. 15., vasárnap - 12:04

UnConnecteD: Stallionhoz mit ajánlasz? Full upgrade és utánna beállítások, vagy létezik köztes megoldás?
Azt hiszem grip F+ van nekem, meg két motortuning, egy felfüggesztés, de még nem az igazi. Simulationba sokat forgok, vagy nem merem eléggé kitenni a fenekét. Néha mintha kevésnek érezném az erőt benne, de ez lehet a sebváltó miatt van. A kormányrásegítés billentyűzetről 20%-on van, így kicsit jobb. Eddig 0%-on mentem de úgy katasztrófa volt vele a drift. A terhelés váltásokkal is bajom van, ritkán sikerülnek úgy ahogy akarom. A grip F+ segített rajta valamit, de lehet hogy csak beképzelem. Tetszik a kocsi, de csak néha sikerül vele a drift, és az a gondom, hogy nem tudom olyankor mit csináltam amitől sikerült. Nem használom a kuplungot, lehet az a gond. Ha nyomkodtam többnyire kicsúszás , vagy megforgás lett belőle.  :think:

ez az a kocsi, amit csak par hete vettem meg, de meg egyszer sem hasznaltam. nekem ebben a kategoriaban Phoenix van. Stallionbol csak a drift valtozat, amivel probalkoztam, egyre jobban ( jelenleg 7.4 millio pont kidney / 10 perc ) nem annyira sok, de azert mar nem gaz. Beallitas meg mindig  0% help, 750 es 10.0

#277 Felhasználó inaktív   browen 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 17. 19:06

Na beleástam az advanced game controll-ba elég rendesen. Húzgáltam a csúszkákat bőszen oszt valami kijött belőle...
Nem mondom, hogy megtaláltam a beállítást, de javult a helyzet. EDR-en a stallionnal körönként akár 5 pd is sikerül. Eddig 2-3-at sikerült kiszenvedni. Ami viszont lényegesebb néha már arra megy a kocsi amerre akarom, és vagy négy kört sikerült úgy menni, hogy nem koccoltam le a falat.  :cool:
A grip F+ ki kellett vennem, mert a motor és chiptuning miatt túl erős lett a kocsi.
Azt hiszem amíg nincs meg a full upgrade, minden új darabnál szórakozhatok a beállítással.  :omg:

Csak az összehasonlítás kedvéért: A kidney 3 perc 200-300k pont...  :down:
Szóval van még hová fejlődni.  :Đ

#278 Felhasználó inaktív   Dr. Freeman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 29. 13:28

Sziasztok. Na, felraktam végülis agammát megint, megjött a kedvem... leszedtem a új telepítőt, ez vmi 1,6 Gb.... Jó, inbstall, fasza.... Update-elni kezd egy csomó ideig 0%, aztán meg :

Kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Valami helpet valaki majd mondjon már PLS, mert mennék, de ez most eléggé kedvem szegi :s :s

Free

Gigabyte GA-M52L-S3 lap | AMD Athlon X2 6000+@3.0GHz AM2 BOX | 2Gb RAM | Gainward 9429-BLISS HD 3850 512MB PCIE | Samsung SATA 500GB | Nemtommilyen CD-DVD RW | ...

#279 Felhasználó inaktív   browen 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 29. 19:36

Nem látom a képet.... Nekem hibát jelez.

#280 Felhasználó inaktív   Dr. Freeman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 29. 20:03

Idézet: browen - Dátum: 2009. márc. 29., vasárnap - 19:36

Nem látom a képet.... Nekem hibát jelez.

Nem tudom mi van, nem működik rendesen aképfeltöltés most.....

Majd akk hnap megint megpróbálom feltölteni és linkelni, addig ráér.-.......

Free

Téma megosztása:

• (16 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.