HWSW Informatikai Kerekasztal: Windows Vista VI. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (204 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Windows Vista VI. Értékeld a témát: **--- 5 szavazás

#1501 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 04. 26. 15:03

Idézet: Szabcsi - Dátum: 2008. ápr. 26., szombat - 15:41

Az a szomorú, hogy ha néhányan kinéznek az "ablakon" téged látnak pingvinjelmezben bohóckodni, és el is megy a kedvük tőle, joggal...

Így van.  :up:

Manapság valami sikk lett szidni az MS-t, meg az összes szoftverét. Én soha nem mondtam, hogy nem használok bizonyos helyeken FreeBSD-t például, de ettől még nem rossz a Windows, és rengeteg helyen nem lehet BSD-t pakolni a felhasználók gépeire. Persze nem is akarok...
| Eredeti Azonosító: 2419 | Hozzászólások: X+320 | Először Regisztrált: 2001. júl. 2. |
:::HWSW World Community-Team©:::    :::Windows Licencek:::    :::Windows Portal:::
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something.

#1502 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 26. 15:05

Idézet: FlowM@N - Dátum: 2008. ápr. 26., szombat - 15:03

Manapság valami sikk lett szidni az MS-t, meg az összes szoftverét. Én soha nem mondtam, hogy nem használok bizonyos helyeken FreeBSD-t például, de ettől még nem rossz a Windows, és rengeteg helyen nem lehet BSD-t pakolni a felhasználók gépeire. Persze nem is akarok...

Manapsag?  :Đ
νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

#1503 Felhasználó inaktív   unixservice 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 26. 15:06

Idézet: Szabcsi - Dátum: 2008. ápr. 26., szombat - 14:41

Az a szomorú, hogy ha néhányan kinéznek az "ablakon" téged látnak pingvinjelmezben bohóckodni, és el is megy a kedvük tőle, joggal...

Személyeskedéstől elvonatkoztatva...
Maga Ballmer is elismeri,hogy a Vista nem lett siker,és a céges környezetek sem állnak át akármekkora a nyomás.Az egybites sugárirányú klikk-klikk windózjuzerek pedig nálam sokkal szánalmasabbak jelmez nélkül is.
-- UNIX/Linux System Administrator
az egyszerűség a végső kifinomultság, amely a dolgok bonyolultságának leküzdéséből, nem pedig figyelmen kívül hagyásából származik

#1504 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 26. 15:08

Idézet: Szabcsi - Dátum: 2008. ápr. 26., szombat - 14:37

Nemá, van egy ügyfelünk ahol tuti van egy IBM, megy egy Compaq 486-os masina telefonközpont gépnek beállítva, 128 ill 256MB RAM-mal... :)

mokas amit mondasz... cache coverage es TLB support csak az also 64megara van ugyanis, sot ezmeg a pentiumokra is igaz :)

#1505 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 26. 15:09

Idézet: tikva - Dátum: 2008. ápr. 26., szombat - 15:06

Maga Ballmer is elismeri,hogy a Vista nem lett siker,és a céges környezetek sem állnak át akármekkora a nyomás.Az egybites sugárirányú klikk-klikk windózjuzerek pedig nálam sokkal szánalmasabbak jelmez nélkül is.

a kollega urakat konnyu megerteni. a windowsok locsolgatasabol elnek meg. nemis akarhogyan! :)

#1506 Felhasználó inaktív   unixservice 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 26. 15:09

Így van.  :up:

Kedves Flowman nem szidtam az MS termékeit,csupán azok felhasználási tapasztalatairól beszéltem.
Számomra pénzkidobás volt beruházni ebbe a "fiókban pihenő" csodaoperációsrendszerbe.
az egyszerűség a végső kifinomultság, amely a dolgok bonyolultságának leküzdéséből, nem pedig figyelmen kívül hagyásából származik

#1507 Felhasználó inaktív   unixservice 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 26. 15:11

Idézet: SFIJ - Dátum: 2008. ápr. 26., szombat - 15:09

a kollega urakat konnyu megerteni. a windowsok locsolgatasabol elnek meg. nemis akarhogyan! :)

Nem hinném,hogy a szabadszoftveres rendszerek konfigurálásáért,szakértéséért nem fizetnek eléggé jól. ;)

#1508 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 26. 15:13

Idézet: tikva - Dátum: 2008. ápr. 26., szombat - 15:11

Nem hinném,hogy a szabadszoftveres rendszerek konfigurálásáért,szakértéséért nem fizetnek eléggé jól. ;)

na jah, de ahhoz tobb/magasabbrendu szellemi inveszticio szuksegeltetik :)

#1509 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 26. 15:21

Idézet: tikva - Dátum: 2008. ápr. 26., szombat - 16:09

Kedves Flowman nem szidtam az MS termékeit,csupán azok felhasználási tapasztalatairól beszéltem.
Számomra pénzkidobás volt beruházni ebbe a "fiókban pihenő" csodaoperációsrendszerbe.

Most nem tipikusan rólad volt szó, csak csúnyán általánosítottam.  :Đ De nyugi én is tudok olyan felhasználókról ahol például bukta volt az Office07, mert olyan funciókat használtak a régi verziókban amik most éppen megszűntek. :) Csak sajnos vásárlás előtt ezt nem ellenőrizték.

Szerkesztette: FlowM@N 2008. 04. 26. 15:22 -kor

| Eredeti Azonosító: 2419 | Hozzászólások: X+320 | Először Regisztrált: 2001. júl. 2. |
:::HWSW World Community-Team©:::    :::Windows Licencek:::    :::Windows Portal:::

#1510 Felhasználó inaktív   unixservice 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 26. 15:22

Persze nem is akarok...

Ismerem ezt a szemléletet.

Idézet

üffél: szeretnék egy gépet.
rgazda:mire fogja használni?
üffél:Irodai célok levelezés stb.
rgazda: Rendben Gép 150k software 100k összerakás,beüzemelés 10k,barátod gugli,barátnőd wiki.
üffél:naccerü

Másképpen is lehet csak oktatni már lusta az átlag rendszergazda.Pedig azon a pénzen amit szoftveren megspórol az ügyfél valós informatikai tudást lehet szerezni.

#1511 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 26. 15:23

Idézet: SFIJ - Dátum: 2008. ápr. 26., szombat - 16:13

Ebben biztos vagy?  :Đ Windows rendszereket rugdosni sem klikk-klikk-klikk. Aki így csinálja, annak meg úgysem fizetnek túl sokat.

#1512 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 26. 15:26

Idézet: tikva - Dátum: 2008. ápr. 26., szombat - 16:22

Ismerem ezt a szemléletet.

Másképpen is lehet csak oktatni már lusta az átlag rendszergazda.Pedig azon a pénzen amit szoftveren megspórol az ügyfél valós informatikai tudást lehet szerezni.

"Átlag" rendszergazda nem azért van, hogy oktassa a felhasználót. Na, nem mintha akarnának tanulni a felhasználók. Persze most a Vista-val is van ilyesmi probléma, mert jaj az XP-ben nem itt volt ez a gomb, tegyétek vissza az XP-t.  :D

#1513 Felhasználó inaktív   unixservice 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 26. 15:30

Idézet: FlowM@N - Dátum: 2008. ápr. 26., szombat - 15:26

"Átlag" rendszergazda nem azért van, hogy oktassa a felhasználót.

Pedig,hosszabtávon nem marad tendencia az emberi ostobasági tényező bármennyire is szeretné ezt a Microsoft.Egy tanultabb felhasználó nem fog kétpercenként zaklatni viszont értelmesebben megfogalmazott kérdésekkel,több türelemmel bír.
Egy átlag rendszergazdának be kell ismerni,hogy a tanulási folyamat egy magasabb fokán áll,mint a felhasználó.Ha ezt nem teszi akkor brazil gépsoron fog tesco gépeket összepakolni a jövőben...

#1514 Felhasználó inaktív   Szabcsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 26. 15:57

Idézet: tikva - Dátum: 2008. ápr. 26., szombat - 16:06

Elnézést...
Csak annyit tettem, hogy végigfutom a fórumbeli "munkásságodat", és láttam hogyan válltozik a "bottal sem" viszonyod a szabad szoftverekhez meglehetősen barátivá. Ezzel semmi baj sincs ha nem kisérné a "másik" oldal minden szakmaiságot mellőző szapulása, az aktuális "vallásodnak" megfelelően. Nem tudok veled érdemi vitát folytatni mivel igazából Vistát ugye nem használasz, és Linus fronton szerzett néhány hónapos tapasztalatod sem a legjobb ajánlólevél, hiába mormolsz BSD és Debian varázsszavakat... :)
"A gugliban rákeresve porcos hal is és emlős is."/"Megoldás: keress rá a hal.dll fájlra, és töröld ki, majd indítsd újra a gépedet. Utána jó lesz!"/"mutasd meg a gyakorlatban ezt a technológiát és esküszöm dollármilliárdost csinálok belőled ! "/"Rakjunk egy jo kib@szottnagy KERESS gombot a kepernyo kozepere es csumi"

#1515 Felhasználó inaktív   brd 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 26. 16:08

Idézet: SFIJ - Dátum: 2008. ápr. 26., szombat - 13:30

ceges kornyezetben az esetek tobbsegeben nem megy eleve a wu, mert ugyis validalt kozponti deployalas van...

Ez a tool a többi esetre használandó. Nem kell ezen ennyit témázni, ez egy lehetőség, speciális esetekre, ennyi. ;)
Soha ne bízz olyanban, aki 5 napig vérzik és nem hal meg! :)

#1516 Felhasználó inaktív   unixservice 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 26. 16:09

Idézet: Szabcsi - Dátum: 2008. ápr. 26., szombat - 15:57

Elnézést...
Csak annyit tettem, hogy végigfutom a fórumbeli "munkásságodat", és láttam hogyan válltozik a "bottal sem" viszonyod a szabad szoftverekhez meglehetősen barátivá. Ezzel semmi baj sincs ha nem kisérné a "másik" oldal minden szakmaiságot mellőző szapulása, az aktuális "vallásodnak" megfelelően. Nem tudok veled érdemi vitát folytatni mivel igazából Vistát ugye nem használasz, és Linus fronton szerzett néhány hónapos tapasztalatod sem a legjobb ajánlólevél, hiába mormolsz BSD és Debian varázsszavakat... :)

Minden fórumbeli virtuális nick egyedi.(van pár)Sokszor az ember gerejszt és elszenved vitát,flame-t.
Figyelmetlenül olvasol mert használok vista-t,de ettől még nem kell szeretnem.
A bottal sem poénkodásaimnak remélem más is örül rajtad kivül ;)
Ajánlólevélre pedig valójában nincs szükségem.A szakmaiságot mellőző részen most jót röhögök, hiszen a pingvinjelmezes dumád után érdekes ezt a te szádból hallani.
Sfij kolléga komolyabb Solarisos-Unixos tapasztalatával kivivta a figyelmemet,ellentétben veled aki csak nagy hangon oltogat,de tulajdonképpen névtelen.
Node sebaj,engem nem sért a véleményed,mert rajtad kivül él még cirka 6 milliárd
egyed. ;)

#1517 Felhasználó inaktív   unixservice 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 26. 16:16

Idézet: SFIJ - Dátum: 2008. ápr. 26., szombat - 15:13

Na ja.
Mint a példa mutatja,néhány esetben máson élik ki fórumtársaink elszenvedett komplexusaikat,sérelmeiket.
Esetleg kérdezzék meg kezelőorvosukat,gyógyszerészüket. :Đ

#1518 Felhasználó inaktív   Szabcsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 26. 16:40

Idézet: SFIJ - Dátum: 2008. ápr. 26., szombat - 16:08

mokas amit mondasz... cache coverage es TLB support csak az also 64megara van ugyanis, sot ezmeg a pentiumokra is igaz :)

No, hát ha már a HUP-on is 80 megával árulnak egy Prosigniát akkor csak-csak elképzelhető hogy van ilyen... :)
https://hup.hu/node/14430

szerk: közben találtam egy packard bell deszkát is: http://www.uktsuppor...k/pb/mb/470.htm

Szerkesztette: Szabcsi 2008. 04. 26. 16:42 -kor

"A gugliban rákeresve porcos hal is és emlős is."/"Megoldás: keress rá a hal.dll fájlra, és töröld ki, majd indítsd újra a gépedet. Utána jó lesz!"/"mutasd meg a gyakorlatban ezt a technológiát és esküszöm dollármilliárdost csinálok belőled ! "/"Rakjunk egy jo kib@szottnagy KERESS gombot a kepernyo kozepere es csumi"

#1519 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 26. 16:59

Idézet: Szabcsi - Dátum: 2008. ápr. 26., szombat - 16:40

No, hát ha már a HUP-on is 80 megával árulnak egy Prosigniát akkor csak-csak elképzelhető hogy van ilyen... :)
https://hup.hu/node/14430

szerk: közben találtam egy packard bell deszkát is: http://www.uktsuppor...k/pb/mb/470.htm

nah ezek igencsak erdekes. 486-os PCI-vel? :) hiaba holtaig tanul az ember :)

#1520 Felhasználó inaktív   vino-et-veritas 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 04. 27. 19:36

Egy hete ismerkedem a Vista-val, mivel az új NB-hoz ezt adták "gyárilag"

Sok év XP-használat után tetszik is meg nem is...

Biztos, hogy volt már róla szó, de nincs türelmem végigolvasni minden hozzászólást...

Kérdésem az lenne, hogy a WindowsMail-be lehet-e valamilyen módszerrel "átvarázsolni azt a néhány 100 levelet, amit a korábbi gépemen tároltam?

A MailStoreHome-t már próbáltam, mert eml-be menti ki a leveleket, de így kicsit körülményes a dolog...

A válaszokat előre is köszönöm.

Üdv, atty
Üdv, Vino

Téma megosztása:

• (204 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78