Sziasztok!
Bocsássatok meg nekem, mert nem vagyok elég türelmes, de már 1 napja olvasgatok itt, de nem találtam megoldást ezért szeretném megkérdezni... :confused:
Először is a konfigurációm. Nem nagy szám, de még elmegy sztem.

Én csak azt szeretném kérdezni, hogy filmet (dvdrip, hd-t már nem is merem kérdezni), hogy tudok rajta nézni? Én anno xp-n ffdshowt raktam csak fel, és sima media player classiccal néztem mindent DVDt, DVDRippet, HD-t minden gond nélkül és gyönyörű képe volt mindnek. Nos vista alatt a HDről már lemondtam, most a legfrissebb ffdshow + legfrisebb MPClassiccal ugyan mennek a rippek, de iszonyú csúnya a képük, ill. egy fél nap mire elindulnak a filmek. DVD az szaggat, HD még jobban. Sajnos.
Kikapcsoltam már az aerot, minden effektet, nagy nehezen sikerült kilőni az indexelést, rendszervisszaállítást. A rendszeren mindösze még egy magyar nyelvű legfrissebb (3.0.667.0) NOD32 vírusirtó van, (XP alatt smart securityt használtam) amiben kikapcsoltam még a kéretlen programok keresését is. Én már mindent kikapcsoltam, de csak egy egyszerű dolgot szeretnék: filmet nézni, legalább olyan minőségben, mint anno xpn...
Légyszives, ha tudtok segítsetek.
Előre is köszönöm a türelmet és a segítséget!