HWSW Informatikai Kerekasztal: Windows Vista VI. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (204 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 109
  • 110
  • 111
  • 112
  • 113
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Windows Vista VI. Értékeld a témát: **--- 5 szavazás

#2201 Felhasználó inaktív   Sylvanus 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 07. 19. 17:59

Idézet: djculture - Dátum: 2008. júl. 19., szombat - 17:36

Procidat kéne kicsit tuningolni.Ezeknél nagyon sokat számit 2-300 mhz is vista alatt meg pláne.

Ez baromság. Már elnézést!  :respect:
Gépemben egy prosztó TL50 Turion (1600 MHz) üzemel, ami az energiatakarékosság jegyében (cool&quiet) rendre 800 MHz-en pörög (a terheléstől függően kapcsolgat 800-1000-1200-1400-1600 MHz között). És filmnézéssel (DVD vagy RIP) semmi gondja nincs! Na jó, HD felbontású videót még nem próbáltam, de a DVDRIP-eket alap órajelen (800 MHz) viszi, akadás nélkül!
Magyarán DynamicLife kollégánál valami más bibi lesz.

#2202 Felhasználó inaktív   Sylvanus 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 19. 18:04

Idézet: FleetCommand - Dátum: 2008. júl. 19., szombat - 9:28

Lehet, hogy abban az esetben nem jeleníti meg rendesen az ikonokat, ha a profilmappád nem az alapértelmezett helyen van (C:\Users\uname)... Vagy nem tudom. Ez csak tipp.

Profil a helyén van.
És mielőtt valaki benyomná a joker kérdést, eredeti, dobozos magyar Ultimate, nem vlite kókányolt vacak.
Egyébként anomália megoldva!  :cool:  Nekiálltam cserélgetni a mappa ikonokat, reboot és megy.
Hiába, ez egy windows. Ha valami nem megy, újra kell indítani  :Đ

#2203 Felhasználó inaktív   DynamicLife 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 07. 19. 18:04

Valami kódeket kéne ferlaknom? Már raktam föl WDM drivert a hangkártyához is (Creative Audigy ZS 2 Platinum) meg szintén WDM legfrissebbet videókártáyhoz is... Nagyon bejönne az oprendszer, légyszi help me!  :respect:

#2204 Felhasználó inaktív   Sylvanus 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 19. 19:27

Idézet: DynamicLife - Dátum: 2008. júl. 19., szombat - 19:04

Valami kódeket kéne ferlaknom? Már raktam föl WDM drivert a hangkártyához is (Creative Audigy ZS 2 Platinum) meg szintén WDM legfrissebbet videókártáyhoz is... Nagyon bejönne az oprendszer, légyszi help me!  :respect:

Inkább használj olyan playert aminek belső codecei vannak: kmplayer, vlc player, gom player

#2205 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 19. 19:52

Idézet: Sylvanus - Dátum: 2008. júl. 19., szombat - 17:59

Ez baromság. Már elnézést!  :respect:
Gépemben egy prosztó TL50 Turion (1600 MHz) üzemel, ami az energiatakarékosság jegyében (cool&quiet) rendre 800 MHz-en pörög (a terheléstől függően kapcsolgat 800-1000-1200-1400-1600 MHz között). És filmnézéssel (DVD vagy RIP) semmi gondja nincs! Na jó, HD felbontású videót még nem próbáltam, de a DVDRIP-eket alap órajelen (800 MHz) viszi, akadás nélkül!
Magyarán DynamicLife kollégánál valami más bibi lesz.

Egy kétmagos procit azért ne hasonlítgassunk egy 1 magos 1 szálas procihoz és nállam sokat számit azért irtam nem marhaságból.Persze a dvd-t viszi nállam is de pl a beépitett winmédiaplayerrel szaggat nállam is.
Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#2206 Felhasználó inaktív   DynamicLife 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 07. 19. 20:37

Vagyis erőművet kell üzemeltetni, hogy a Vista alatt tudjunk filmet nézni? Hát kezdem érteni azokat, akik utálják... Ha nem lennék hülye a Linuxhoz azt használnék, vagy ha lenne sok pénzem iMacet vennék, de aszem így marad az arany középút: XP... csak már kicsit uncsi, na meg nekem bejön az aeros is, meg az egész megjelenés, na de ha ez annak rovására megy ki, hogy egy sima videót nem tudok megnézni...
Óriásit csalódtam, és őszitén sajnálom.  :rolleyes:

#2207 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 19. 20:39

Idézet: DynamicLife - Dátum: 2008. júl. 19., szombat - 20:37

Vagyis erőművet kell üzemeltetni, hogy a Vista alatt tudjunk filmet nézni? Hát kezdem érteni azokat, akik utálják... Ha nem lennék hülye a Linuxhoz azt használnék, vagy ha lenne sok pénzem iMacet vennék, de aszem így marad az arany középút: XP... csak már kicsit uncsi, na meg nekem bejön az aeros is, meg az egész megjelenés, na de ha ez annak rovására megy ki, hogy egy sima videót nem tudok megnézni...
Óriásit csalódtam, és őszitén sajnálom.  :rolleyes:

Nem kell erőmű csak nem árt egy uj technológiájú gép,mamár nem is nagyon tudsz nem kétmagos procit venni.De mondom külső lejátszót amit ajánlot más is felteszel menni fog gond nélkül.
Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#2208 Felhasználó inaktív   Sylvanus 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 19. 20:48

Idézet: djculture - Dátum: 2008. júl. 19., szombat - 20:52

Egy kétmagos procit azért ne hasonlítgassunk egy 1 magos 1 szálas procihoz

Ebben van valami!

#2209 Felhasználó inaktív   brd 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 20. 01:54

Idézet: DynamicLife - Dátum: 2008. júl. 19., szombat - 21:37

Vagyis erőművet kell üzemeltetni, hogy a Vista alatt tudjunk filmet nézni?

Nem kell hozzá erőmű, neked valószínűleg valamilyen driverproblémád van, vagy a codec-eket tartalmazó programnak, ill. a lejátszónak van valami kompatibilitási problémája. Ezen túl azonban a Vista eddig (természetesen az aktuális új OS megjelenések időpontját tekintve) a leginkább lólábkilógatós terméke a M$-nak. Pofátlanul jobban terheli a gépet, és pofátlanul kevés pluszt nyújt az előző OS-(ek)hez képest ennek fényében. Vagyis szokd meg, köss kompormisszumot, vagy használd a jól bejáratott XP-t, ha nem nélkülözhetetlen számodra az új termék.
Soha ne bízz olyanban, aki 5 napig vérzik és nem hal meg! :)

#2210 Felhasználó inaktív   Xxx Xxx 

• Tag
  • PipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 07. 20. 10:08

Vista  :down:
xP  :up:

Szerkesztette: Xxx Xxx 2008. 07. 20. 10:09 -kor

#2211 Felhasználó inaktív   FragMaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 20. 11:51

Idézet: Xxx Xxx - Dátum: 2008. júl. 20., vasárnap - 11:08

Ügyes vagy
Gigabyte GA-P35-DS3, Core2Quad Q9550 + CM TX2, 2*1gb Adata 800+, 2*1gb Supertalent, MSI GeForce GTX460 Cyclone OC 1GB, SB Audigy, Chieftec CFT-550, Pioneer DVR-216D, Samsung SH-D163B, Samsung 320gb, Dell U2311H

#2212 Felhasználó inaktív   DynamicLife 

• Újonc
  • Pipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 07. 20. 13:09

Találtam megoldást: chipset driver install (videokártya, hangkártya már WDM), majd ezek után ezzel a driver pakkal a sima windowsos media playerrel is 100% viszi a dvdrippeket, dvdket. HD-t egyelőre még nem próbáltam...  ;)

#2213 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 20. 13:18

Idézet: Xxx Xxx - Dátum: 2008. júl. 20., vasárnap - 11:08

xp memoriakezeles  :boa:

vista memoriakezeles  :up:
macbook air 2014

#2214 Felhasználó inaktív   VKP 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 20. 15:19

Megkérnék szépen mindenkit, hogy fejezze be a témarombolást. (kinek nem inge...)
Rendszergazda vagyok. Ha röhögni lát, mentsen!

"De sokkal nagyobb a valószínűsége annak, hogy Kecskemét külsőn fejedre esik egy bazi nagy sárga tehén."

#2215 Felhasználó inaktív   Sylvanus 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 20. 18:00

Idézet: VKP - Dátum: 2008. júl. 20., vasárnap - 16:19

(kinek nem inge...)

Az gatyában marad  :Đ

#2216 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 20. 20:34

A windows mail és az imap szerver. Avagy hogyan lehetne az üzeneteket végleg törölni? bármit csinálok a törölt üzenetek még mindig ott vannak a szerveren. Ha azt nyomom hogy a törölt elemek ürítése azt írja: Internal Server Error processing command STORE.

Ha simán egyesével kitörlöm a leveleket a törölt elemek könyvtárból akkor látszólag eltűnnek de a következő belépéskor megint ott vannak.

#2217 Felhasználó inaktív   masterduda 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 07. 21. 12:03

Sziasztok!!
Nekem van egy Vista ultimate x64 -em, fel is tudom telepíteni, de mikor végetér az install, és az első indítást csinálná a windows, valamiért befagy (néha fekete képernyő marad)... én úgy gondolom nem a gépemmel van a gond, de azért becsempészem a konfigom alulra... Nos, az lene a kérdésem, hogy miért történik ez, és mit csináljak? Valamit rosszul csinálok installnál? A haveromnál is próbáltuk de nálla sikeresen ment a dolog... , install közbe ujra kéne indulnia a gépnek? Csakmer nállam nem teszi meg....

válaszotokat előre is köszönöm!!!

Konfig:
Alaplap: Asus M2A-VM (Vista kompatibilis)
VGA: Sapphire Radeon HD3850 256mb (vista kompatibilis, DX 10.1)
Proci: AMD Athlon64 x2 4200+ (ugyancsak, és 64bit, 2x512 cache)
Memoria: 2db Kingmax 1GB/800Mhz
Winchester: Samsung 160Gb (3 partícióm van a kövi sorrendben: egy 16,6gb, 98,4gb, 39,5gb részleg..., ...ööö a vista miatt a 39 gigásra szoktam rakni de megkíséreltem a 16 gigásra is, a 98 -at nem szivesen formázgatom... mindenesetre a jelenség ugyanaz...)
Bill/egér: nemtom hogy vista kompatibilis, de ha nem, az nemhiném hogy attól még nem indulna el, ráadásul próbáltam vistás billel és egérrel is..
Monitor: Asus VW193D LCD monitor (wide, vistás)

ennyi!

Üdv: masterduda

#2218 Felhasználó inaktív   Zoch 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 21. 14:57

Sziasztok, lenne egy hülye kérdésem.
Adott egy Vista Home Premiumot futtató gép, amire rá kéne másolni mindenféle adatot egy HDD-ről. Ám ez a forrás-vinyó tartalmaz egy működő XP rendszert. Kérdésem az, hogy hozzányúl-e a Vista a rajta lévő adatokhoz, átállít-e jogosultságokat, stb., vagy pedig minden további nélkül működni fog az XP (persze másik gépben), miután a másolás után lehúztam a HDD-t?
Köszi,
Zoch

#2219 Felhasználó inaktív   Sylvanus 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 21. 16:08

Idézet: Zoch - Dátum: 2008. júl. 21., hétfő - 15:57

Sziasztok, lenne egy hülye kérdésem.
Adott egy Vista Home Premiumot futtató gép, amire rá kéne másolni mindenféle adatot egy HDD-ről. Ám ez a forrás-vinyó tartalmaz egy működő XP rendszert. Kérdésem az, hogy hozzányúl-e a Vista a rajta lévő adatokhoz, átállít-e jogosultságokat, stb., vagy pedig minden további nélkül működni fog az XP (persze másik gépben), miután a másolás után lehúztam a HDD-t?
Köszi,
Zoch

Semmit nem fog rajta elállítgatni.

#2220 Felhasználó inaktív   laragirl83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 22. 17:49

Nah hogy is volt ez az aktiválós dolog?
Aktiváltam vistát, minden ok.
Ha esetleg format c: lesz de semmi HW csere akkor mehet simán install, jelzi h már aktiválva és kész?
Vagy milyen megkötés is van? :think:
ASUS P6T Deluxe V2 * INTEL CORE I7 920 "D0" * SCYTHE MUGEN2 * 3x1GB MUSHKIN XP3 CL7 * GAINWARD GTX570 PHANTOM * CORSAIR VX550 * COOLERMASTER HAF922 * SAMSUNG BX2450 24"

Téma megosztása:

• (204 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 109
  • 110
  • 111
  • 112
  • 113
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.