Hello!
Na elmeselem hogy jartam

bekattantam ezen az allandoan felig-meddig teljesen elmegy a net vistaval laptopon, nekiduraltam magam jokis xp-t telepiteni vaktaban. A 80gb laptop vinyo 2 particios, a masodikon a D-n volt eleg hely, puff folment hamar, szepen elindult. A gond azonban az volt, hogy az Acer laptop es a windowsxp nem szerette egymast igy eleg sok hardvert nem telepitett fel rendesen, foleg a modemek. ami kuloosen kinos, ugyanis most epp csak wi-fi netem van valahonnan a szomszedbol... de xp-vel net nelkul keptelen voltam a modemeket feltenni, modemek nelkul meg keptelen voltam wireless kapcsolatot letrehozni... Na sebaj, idnitsuk akkor a vistat, avval leszedek drivereket es xp alatt majd felteszem.. Csakhogy nem indult vista, biosban Boot menuben csak a vinyot lehet megadni, es mindig XP indult. Nem tudtam, nem tudom, hogyan kellene a boot.init atirni. A Vista cd-n repairja semmit nem hasznalt, tovabbra is XP-t inditgatta. Fogtam a fejem, vegul arra jutottam xp telepitovel legyalulom a D-t es akkor majd jol elindul a vista a C-rol vegre. Na hat perszehogy nem indult, hibauzenet. Remek. Nem maradt mas hatra mint a D-re Vistat tenni. Ez sikerult, elindult, feltelepult. Majd ezutan restart utan felajanlotta h ket Vista ozul valaszthatok.A masodik opcio az eredeti C-n futott, igy minden olyan mint azelott, csak a D-n nincs semmi, csak meg egy Vista

3 ora telepitgetes, szenvedes a semmiert, szuper, de legalabb az eredeti allapot visszaalt
De hogy konkretan kerdezzek, bar majd utanaolvasok de azert a kerdesem, ha C-n Vista van, D-re teszek Xp-t, hogyan lehet egyszeruen nagyszeruen elerni, hogy bootolaskor vlaszthassak, Xp-vagy Vista? Koszonom, es bocs a faraszto hosszu hulyesegert