HWSW Informatikai Kerekasztal: Windows Vista VI. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (204 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Windows Vista VI. Értékeld a témát: **--- 5 szavazás

#261 Felhasználó inaktív   brd 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 11. 19. 19:41

Idézet: Sylvanus - Dátum: 2007. nov. 19., hétfő - 18:35

A következő Windowst majd egy sima driver-frissítés után is aktiválni kell.  :Đ

Sőt, lassan már akkor is, ha véletlen más felhasználó ül le az adott gép elé.

A Windows észlelte, hogy más felhasználó használja a számítógépet.
Kívánja aktiválni a Windows-t az aktuális felhasználóval?
Erre a lépésre azért van szükség, hogy a Microsoft még ügyesebben tudja kicsalni a pénzt pontosabban tudja kiszolgálni a vásárlói igényeket, és teljesebb legyen a felhasználói felületet testreszabása. Továbbá a visszaéléseket is megelőzi azáltal, hogy a 2020-ban bevezetett, hihetetlenül pontos, másodperc-alapú, operációs rendszer használatot figyelő alkalmazás valóban csak az operációs rendszert használó számláját terhelheti meg.

Igen | Nem | Mégse (Nyelvészünk még mindig nincs.)

Ne feledje, aktiválás nélkül a fejőstehén felhasználó csak 3 programot futtathat, 3 soros leveleket írhat, és csak 3 weboldalt nézhet meg a Internet Explorer 42.0-val, és 30 perc után kilépteti a felhasználót.

Kívánja regisztrálni az adott felhasználót a Microsoft-nál?

Igen | Nem | Mégse

Erre a lépésre a felhasználói élmény fokozása céljából van szükség. Képzelje el például, milyen hatékonyan dolgozhat, ha az asztali segéd a saját gyermeke képében jelenik meg a felhasználói felületen! A regisztrációt követően ez mindössze néhány egérkattintással megtehető.

Soha ne bízz olyanban, aki 5 napig vérzik és nem hal meg! :)

#262 Felhasználó inaktív   Dr. Evil 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 19. 20:51

Idézet: djculture - Dátum: 2007. nov. 19., hétfő - 20:13

Féreg móka lesz pl magaupload toolbar alexa .exeje ezt csinálja,vagy az ide kábel sérült.Legalább is nekem ezek csináltak ilyet.

Féreg nincs, kábelt cseréltem.

Egészen biztosan valami istenverte driver vagy elcseszett registry beállítás, de nem tudom mi lehet.

Frissítettem firmware-t (2004-es helyett 2005-ös :) ), feltettem egy 930194-es hotfixet (bár a DVD nem a Silicon hanem a VIA IDE-re van kötve), és most már néhány lemezt beolvas, de a címét még mindig nem frissíti.

Amúgy, mellesleg, milyen CD/DVD (adat) író programot javasoltok?
Nero-t soha többé nem teszek fel, azt ne :)

#263 Felhasználó inaktív   laragirl83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 19. 20:55

Idézet: Bástya elvtárs - Dátum: 2007. nov. 19., hétfő - 20:51

Egészen biztosan valami istenverte driver vagy elcseszett registry beállítás, de nem tudom mi lehet.

Frissítettem firmware-t (2004-es helyett 2005-ös :) ), feltettem egy 930194-es hotfixet (bár a DVD nem a Silicon hanem a VIA IDE-re van kötve), és most már néhány lemezt beolvas, de a címét még mindig nem frissíti.

Nekem VISTA miatt (előtte csak NERO volt) kellett váltani, és eddigi legkellemesebb csalódásaim közé került az Ashampoo Burning Studio 7 FREE :up:
Persze image/cd kép írásra csak és kizárólag ImgBurn! ;)

Szerkesztette: laragirl83 2007. 11. 19. 20:56 -kor

ASUS P6T Deluxe V2 * INTEL CORE I7 920 "D0" * SCYTHE MUGEN2 * 3x1GB MUSHKIN XP3 CL7 * GAINWARD GTX570 PHANTOM * CORSAIR VX550 * COOLERMASTER HAF922 * SAMSUNG BX2450 24"

#264 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 19. 22:22

Idézet: andrew-- - Dátum: 2007. nov. 19., hétfő - 19:13

:offtopic: miben jobb ha ahci-re rakom? :think:

Elvileg több energia takarékos funkciót támogat...

#265 Felhasználó inaktív   Sylvanus 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 19. 22:53

Idézet: brd - Dátum: 2007. nov. 19., hétfő - 19:41

...

:nevet2:

#266 Felhasználó inaktív   magic-box 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 11. 20. 06:16

Idézet: brd - Dátum: 2007. nov. 19., hétfő - 19:41

...

Régen szórakoztam ilyen jól! THX  :D

#267 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 20. 07:31

Idézet: Bástya elvtárs - Dátum: 2007. nov. 19., hétfő - 21:51

Pedig van normális nero is ,portable a kulcsszó,abba semmi marhaság nincs csak maga az írórész...
Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#268 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 20. 08:22

Idézet: brd - Dátum: 2007. nov. 19., hétfő - 20:41

Sőt, lassan már akkor is, ha véletlen más felhasználó ül le az adott gép elé.

A Windows észlelte, hogy más felhasználó használja a számítógépet.
Kívánja aktiválni a Windows-t az aktuális felhasználóval?
Erre a lépésre azért van szükség, hogy a Microsoft még ügyesebben tudja kicsalni a pénzt pontosabban tudja kiszolgálni a vásárlói igényeket, és teljesebb legyen a felhasználói felületet testreszabása. Továbbá a visszaéléseket is megelőzi azáltal, hogy a 2020-ban bevezetett, hihetetlenül pontos, másodperc-alapú, operációs rendszer használatot figyelő alkalmazás valóban csak az operációs rendszert használó számláját terhelheti meg.

Igen | Nem | Mégse (Nyelvészünk még mindig nincs.)

Ne feledje, aktiválás nélkül a fejőstehén felhasználó csak 3 programot futtathat, 3 soros leveleket írhat, és csak 3 weboldalt nézhet meg a Internet Explorer 42.0-val, és 30 perc után kilépteti a felhasználót.

Kívánja regisztrálni az adott felhasználót a Microsoft-nál?

Igen | Nem | Mégse

Erre a lépésre a felhasználói élmény fokozása céljából van szükség. Képzelje el például, milyen hatékonyan dolgozhat, ha az asztali segéd a saját gyermeke képében jelenik meg a felhasználói felületen! A regisztrációt követően ez mindössze néhány egérkattintással megtehető.

Látom, Ti is imádjátok azokat a jó magyar fordításokat.

A Nero installjában a "Fájl eldolgozása..." <--- kimaradt az "f". Ezek mindennaposak. Meg a "Lemez formálása sikeresen volt"... :D

Meg a "kötet" (volume) helyett "hangerő"...

Kár, hogy akik fordítják, azoknak fingjuk sincs a jelentés leghaloványabb aspektusairól. :oops:
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#269 Felhasználó inaktív   Brett Shaw 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 20. 14:20

Na most olvasom, hogy az SP1 "nesze semmi fogd meg jól"
Gondoltam, hogy az SP1 megjelenése után váltok Vistára, de így marad továbbra is a jó öreg XP.  :)
NE ESS PÁNIKBA! ...és mindig legyen nálad törülköző!
ASUS M4A785T-M|AMD Phenom II X2 550 BE@3500MHz|AC Freezer 64Pro|4x1 GB GEIL VALUE PC3-10660 CL9|PowerColor HD3870|OPTIARC AD-7243S|KINGSTON SKC300 60GB SSD+WD 500 GB SATAII|GENIUS SW-HF 5000 5.1|CHIEFTEC A80 450W|HP LP2275W 22" TFT|Windows 7 Ultimate 64 bit

#270 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 20. 14:21

Idézet: Brett Shaw - Dátum: 2007. nov. 20., kedd - 14:20

Na most olvasom, hogy az SP1 "nesze semmi fogd meg jól"
Gondoltam, hogy az SP1 megjelenése után váltok Vistára, de így marad továbbra is a jó öreg XP.  :)

Ne higgyétek el! Kacsa, ezek nem tudom mit mértek. Nekem nagyságrendekkel gyorsabb az SP1.

Szerkesztette: FlowM@N 2007. 11. 20. 14:22 -kor

| Eredeti Azonosító: 2419 | Hozzászólások: X+320 | Először Regisztrált: 2001. júl. 2. |
:::HWSW World Community-Team©:::    :::Windows Licencek:::    :::Windows Portal:::
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something.

#271 Felhasználó inaktív   vna 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 20. 14:36

Hi!

Hát igen, most aztán meggyőztek! Ha már egy laptopon sem gyorsabb a Vista, amin semmin sem állítottak be, csak updateltek, akkor kész vége.  :omg:

Lehet hogy én gondolom rosszul, de lehet, hogy egyrészt egy asztali gépen kellett volna kipróbálni, másrészt egy olyan konfigon ami nem 10x gyorsabb mint az ajánlott, kb. egy olyanon ami legfeljebb 4-4.5-es értékelést kap.
El tudom képzelni hogy egy két procis, 2x4 magos, 4GB DDR3-at és két 8800GTX-et és két SATA2-es RAID-be kötött 1TB-os vinyót használó gépen nem igazán fog gyorsítani.  :Đ

Nekem egyébként a betöltési időt és a hang kezelést kivéve nem a teljesítménnyel volt gondom, hanem azzal, hogy mondjuk néhány hardver kékhalálhoz vezet. Ha ezt kiküszöbölnék már boldog lennék, de amíg egy Genius egér (szar) progijától lefagy addig nem érdekel a teljesítmény.
--
VNA

#272 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 20. 14:53

Idézet: FlowM@N - Dátum: 2007. nov. 20., kedd - 15:21

Ne higgyétek el! Kacsa, ezek nem tudom mit mértek. Nekem nagyságrendekkel gyorsabb az SP1.

Nekem meg nem ,szerintem konfigtól függ...
Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#273 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 20. 15:05

Idézet: djculture - Dátum: 2007. nov. 20., kedd - 14:53

Igen függ a konfigtól, nyilván amin már eddig is gyors volt azon nem lesz sokkal gyorsabb. :D Közepes kategórián érezni jelentősen.
| Eredeti Azonosító: 2419 | Hozzászólások: X+320 | Először Regisztrált: 2001. júl. 2. |
:::HWSW World Community-Team©:::    :::Windows Licencek:::    :::Windows Portal:::

#274 Felhasználó inaktív   memberjoe 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 11. 20. 16:44

Kb. egy hónapja vettem egy új PC-t, rajta OEM Vistával. Ha torrenttel töltök le, akkor a komputerem úgy fél óra alatt kifagy. A régi komputeremen OEM Windows XP volt, azalatt semmi ilyet nem tapasztaltam.

Ennek a korlátozott TCP kapcsolódási korlát az oka? Van erre megoldás?

#275 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 20. 17:07

Idézet: memberjoe - Dátum: 2007. nov. 20., kedd - 16:44

Kb. egy hónapja vettem egy új PC-t, rajta OEM Vistával. Ha torrenttel töltök le, akkor a komputerem úgy fél óra alatt kifagy. A régi komputeremen OEM Windows XP volt, azalatt semmi ilyet nem tapasztaltam.

Ennek a korlátozott TCP kapcsolódási korlát az oka? Van erre megoldás?

Ez a korlát XP-ben is van, és a gép általában nem áll meg tőle maximum az internet.

#276 Felhasználó inaktív   memberjoe 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 11. 20. 18:41

Akkor mi lehet az oka a fagyásnak? Jelentkezik Azureusnál és utorrentnél is. A torrentklienseken kívül más programoknál nem jelentkezik fagyás; egyébként stabil a rendszer. Más nem tapasztalt ilyen hibát? A Vistára csak a Windows Update-n keresztül letölthető frissítések vannak telepítve.

#277 Felhasználó inaktív   Sylvanus 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 20. 20:35

Idézet: memberjoe - Dátum: 2007. nov. 20., kedd - 18:41

Akkor mi lehet az oka a fagyásnak? Jelentkezik Azureusnál és utorrentnél is. A torrentklienseken kívül más programoknál nem jelentkezik fagyás; egyébként stabil a rendszer. Más nem tapasztalt ilyen hibát? A Vistára csak a Windows Update-n keresztül letölthető frissítések vannak telepítve.

Ez egy beépített biztonsági protokoll, megakadályozza az illegális fájlmegosztást!  :Đ

#278 Felhasználó inaktív   Sylvanus 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 20. 20:37

Idézet: djculture - Dátum: 2007. nov. 20., kedd - 14:53

Nálam sem hozott egy fikarcnyi gyorsulást sem, pedig nem egy csúcsragadozó a gépem.
Ja, hogy ez meg túl gyenge a vistához, azért...  :omg:

#279 Felhasználó inaktív   lego 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 11. 21. 07:23

Tud valaki tanácsot adni? A Vista alá installáltam a WLive Messengert(final magyar és angol valamint beta verziókban). Mindegyik WLM install megfogta a Vistát: a WLM nem állt fel és a Vistát nem lehetett csak shut down-nal leállítani(különben órákig "kijelentkezés". A WLM uninstall után ismét működött a Vista. Olyan fontos nekem a WLM, hogy a Vistát újra installáltam, a végeredmény ugyanaz. Mi a megoldás?
oresund

#280 Felhasználó inaktív   Xikita 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 21. 19:12

ide is beírom, hátha tudtok segíteni:

"DRIVER_POWER_STATE_FAILURE"

a gépemen vista home premium fut, és beállítottam a hybrid alvást funkciót. ha manuálisan állítom le akkor tökéletesen alszik-ébred, de ha magától kéne ezt végrehajtania, akkor a fent említett hibaüzenet fogad kék alapon. annyit találtam róla, hogy valamelyik driver okozza, de melyik? hogy tudnám kideríteni?

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
GA-P35-DS3L - E6550 - HD5750 - 4 GB KLDD48F - WD1001FALS - HD502IJ - GH22NS40 - 485W - 2243SW

Téma megosztása:

• (204 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.