HWSW Informatikai Kerekasztal: Windows Vista VI. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (204 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 116
  • 117
  • 118
  • 119
  • 120
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Windows Vista VI. Értékeld a témát: **--- 5 szavazás

#2341 Felhasználó inaktív   kacsento 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 08. 08. 18:16

Én meg sikeresen feltettem az Xp-t a Thinkpad-re,és le is töltöttem a drivereket a Lenovo oldaláról konkrétan az R61i tipushoz,de egyiket se tudom feltenni.Valamit feltelepít,de semmi változás.Utána belépek a telepített mappába és van benne Setup exe amit elindítok.Ekkor analizál egy kicsit és utána kiírka hibaüzenetbe hogy nincs olyan hardver ami támogatná. :o

#2342 Felhasználó inaktív   Mercury 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 08. 08. 19:57

Közben az előző kérdésem megoldottam, de csináltam helyette másikat:

Sajnos nem tudom hogyan sikerült, de kitöröltem a Start menüm összes elemét és ezt szeretném visszaállítani. :omg: Szerencsére csak azok a mappák voltak benne, amik a telepítés után belekerülnek alapból. A rendszervisszaállítás jelen esetben nem megoldás, de ha valakinek meglenne az a mappa ami tartalmazza a start menü alap elemeit (windows defender, kellékek, indítópul, stb...) és elküldené az jó lenne.

Köszi!

#2343 Felhasználó inaktív   bon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 09. 07:13

Idézet: kacsento - Dátum: 2008. aug. 8., péntek - 19:16

Én meg sikeresen feltettem az Xp-t a Thinkpad-re,és le is töltöttem a drivereket a Lenovo oldaláról konkrétan az R61i tipushoz,de egyiket se tudom feltenni.Valamit feltelepít,de semmi változás.Utána belépek a telepített mappába és van benne Setup exe amit elindítok.Ekkor analizál egy kicsit és utána kiírka hibaüzenetbe hogy nincs olyan hardver ami támogatná. :o

Szerintem nem teljesen jó r61i driver szedtél le, a lenovo oldalán a gépen található product number alapján kerestettél? Mert így biztos jó drivere-eket talál, tapasztalatom alapján azonos típusszámhoz többféle hardver is tartozhat és csak termék szám alapján történő keresés a pontos. De jó megoldás lehet még az automatikus driver letöltés és telepítés: link

De az is lehet, hogy nincs XP-s driver hozzá.

Szerkesztette: bon 2008. 08. 09. 07:14 -kor

A számítógépnek lelke van by BON
Gép: ASUS P6X58D-E, Intel CoreI7 930 2.8Ghz, 6x2GB DDR3 1333MHZ Kingston, Asus GTX275 2DI/896MD3, Sound Blaster X-Fi XtremeGamer, Coolermaster Stacker STC-T01

#2344 Felhasználó inaktív   Szabcsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 09. 07:47

Idézet: kacsento - Dátum: 2008. aug. 8., péntek - 19:16

Elég a hálókártyát feléleszteni, majd telepíteni a Lenovo System Update szoftvert, ez készülékazonosító alapján szépen összeszedi és letölti a drivereket...
"A gugliban rákeresve porcos hal is és emlős is."/"Megoldás: keress rá a hal.dll fájlra, és töröld ki, majd indítsd újra a gépedet. Utána jó lesz!"/"mutasd meg a gyakorlatban ezt a technológiát és esküszöm dollármilliárdost csinálok belőled ! "/"Rakjunk egy jo kib@szottnagy KERESS gombot a kepernyo kozepere es csumi"

#2345 Felhasználó inaktív   vkrisz81 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 09. 08:05

sziasztok! vettem egy laptopot sajna vistaval adtak
hogyan lehet inditopultbol kivenni azt ami benne van? mert az istennek nem engedi hiaba torlom ki ujra visszakerul!!! berakni bezzeg lehetett.. ha valaki talalkozott eme csodalatos kepesseggel kerem tajekoztasson !

#2346 Felhasználó inaktív   bon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 09. 08:28

Idézet: vkrisz81 - Dátum: 2008. aug. 9., szombat - 9:05

sziasztok! vettem egy laptopot sajna vistaval adtak
hogyan lehet inditopultbol kivenni azt ami benne van? mert az istennek nem engedi hiaba torlom ki ujra visszakerul!!! berakni bezzeg lehetett.. ha valaki talalkozott eme csodalatos kepesseggel kerem tajekoztasson !

Beírod a start menübe, hogy msconfig majd ott az automatikus indítás fülön kiveszed a pipát az elől amit nem akarsz elindítani. Én XP-n is így csinátam már.
Gép: ASUS P6X58D-E, Intel CoreI7 930 2.8Ghz, 6x2GB DDR3 1333MHZ Kingston, Asus GTX275 2DI/896MD3, Sound Blaster X-Fi XtremeGamer, Coolermaster Stacker STC-T01

#2347 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 09. 09:30

Idézet: vkrisz81 - Dátum: 2008. aug. 7., csütörtök - 15:53

sziasztok! vettem egy laptopot sajna vistaval adtak de azota szopok vele egyfolytaban!!!!
hogyan lehet inditopultbol kivenni azt ami benne van???????? mert az istennek nem engedi hiaba torlom ki ujra visszakerul!!! berakni bezzeg lehetett de kivenni mar luxus???????????????? ez aztan az op rendszer! ha valaki talalkozott eme csodalatos kepesseggel kerem tajekoztasson !

Pontosan hova is kattintatsz, oszt mi is történik, mi az üzenet (ha van)? Nem hinném, hogy csak úgy szó nélkül csinálja...
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#2348 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 09. 09:35

Sziasztok!

Két kérdésem lenne:
1. Mi a ráktól van, hogy a program files könyvtárakban nem tudok alapesetben turkálni. Kiírja, hogy adminisztrátor jogosultság kell hozzá, pedig a userem az adminisztrátor csoportban van.

2. Programok indításakor is feljön vmi user account control ablak, amin nyomogatni kell az engedélyezést, hogy elinduljon valami...

:confused:

#2349 Felhasználó inaktív   bon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 09. 11:47

Idézet: vipisrac - Dátum: 2008. aug. 9., szombat - 10:35

Sziasztok!

Két kérdésem lenne:
1. Mi a ráktól van, hogy a program files könyvtárakban nem tudok alapesetben turkálni. Kiírja, hogy adminisztrátor jogosultság kell hozzá, pedig a userem az adminisztrátor csoportban van.

2. Programok indításakor is feljön vmi user account control ablak, amin nyomogatni kell az engedélyezést, hogy elinduljon valami...

:confused:

Ez természetes, alapból nem vagy teljes jogú admin, legfrissebb Total Commnader-el simán tudsz turkálni a program files könyvtárban. Az UAC meg a rendszert védi, megszokható, de ki is kapcsolható.

#2350 Felhasználó inaktív   FragMaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 09. 12:23

Vagy a TweakUAC-val aktív maradhat, de nem dobál ablakokat.
Gigabyte GA-P35-DS3, Core2Quad Q9550 + CM TX2, 2*1gb Adata 800+, 2*1gb Supertalent, MSI GeForce GTX460 Cyclone OC 1GB, SB Audigy, Chieftec CFT-550, Pioneer DVR-216D, Samsung SH-D163B, Samsung 320gb, Dell U2311H

#2351 Felhasználó inaktív   charlie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 09. 17:54

a szülői felügyelet (parental controls) melyik vistaban van benne?
Kép

nekem enterprise van, és abba nem találtam ilyet.
MikroVPS | Xen VPS | OpenVZ VPS | SSD VPS

#2352 Felhasználó inaktív   gyorsrizs 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 09. 18:26

Idézet: charlie - Dátum: 2008. aug. 9., szombat - 17:54

Kép

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

pl Ultimate.
Idézet (a szerzôi jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény)
41. § (1) A mű nem üzletszerű felhasználása a szabad felhasználás körébe tartozik, ha az kizárólag a fogyatékos személyek - fogyatékosságukkal közvetlenül összefüggô - igényeinek kielégítését szolgálja, és nem haladja meg a cél által indokolt mértéket.

#2353 Felhasználó inaktív   bon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 09. 18:33

Idézet: charlie - Dátum: 2008. aug. 9., szombat - 18:54

Kép

Home Basic, Home Premium és Ultimate

#2354 Felhasználó inaktív   charlie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 09. 20:46

le lehet valahonnet szedni ezekbol probaverziot (ugy mint a 2k8-bol?)

#2355 Felhasználó inaktív   bon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 09. 20:55

Idézet: charlie - Dátum: 2008. aug. 9., szombat - 21:46

Én nem láttam Vista-ból trial verziót, de ha egész véletlenül összefutsz egy Ultimate-el akkor aktiválás nélkül kilehet próbálni. A telepítő meg tartalmazza a többi verziót is (csak ne házi gyártmánnyal fussál össze mert az csak 1 félét tartalmaz)

#2356 Felhasználó inaktív   gyorsrizs 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 09. 21:04

Idézet: charlie - Dátum: 2008. aug. 9., szombat - 20:46

Szerezz egy gyári nem Enterprise diszket.
Idézet (a szerzôi jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény)
41. § (1) A mű nem üzletszerű felhasználása a szabad felhasználás körébe tartozik, ha az kizárólag a fogyatékos személyek - fogyatékosságukkal közvetlenül összefüggô - igényeinek kielégítését szolgálja, és nem haladja meg a cél által indokolt mértéket.

#2357 Felhasználó inaktív   charlie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 09. 23:47

pff, csak enterspájzom van.

viszont asszem megvan a megoldas, virtualpécébe le elhet szedni vistat, már cask az a kérdés, hogy hogyan lehet azt linux alatt futtatni.

#2358 Felhasználó inaktív   krisz123 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 10. 08:24

Sziasztok !

Már másodszor szenvedek ezzel a problémával, elöször csak az újratelepítés segített.
Tegnap neteztem a géppel, párszor újra is indítottam, egyszer csak elment a net,és a hibaelhárító varázsló azt írta, hogy valami hálózati dolog elavult, ezért frissíti.Azóta semmilyen szinten nincs net, a routert sem érem el. Ha bezárom az explorert, hibaüzenettel elszáll. A modem és a router újra lett indítva, de akkor is jó volt, és most is az.
Most a laptopról írok,azon megy a net. Ami érdekes, hogy a hibaelhárító nem talál hibát, fix ip-je van a gépnek, és ki is jelzi a tálcán, hogy van net.Elvileg minden rendben van, de mégsem. A windows messenger és a skype már bootoláskor elszáll. Azóta a lan drivert is újraraktam, a beállításokat újra beállítottam, de semmi. Elvileg minden rendben, de mégsem látom a netet.
Remélem nem kell újratelepíteni a rendszert, mert nem lesz egyszerü feladat.
Köszönök elöre minden segítséget.

#2359 Felhasználó inaktív   inter15 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 10. 08:29

Idézet: krisz123 - Dátum: 2008. aug. 10., vasárnap - 8:24

Sziasztok !

Már másodszor szenvedek ezzel a problémával, elöször csak az újratelepítés segített.
Tegnap neteztem a géppel, párszor újra is indítottam, egyszer csak elment a net,és a hibaelhárító varázsló azt írta, hogy valami hálózati dolog elavult, ezért frissíti.Azóta semmilyen szinten nincs net, a routert sem érem el. Ha bezárom az explorert, hibaüzenettel elszáll. A modem és a router újra lett indítva, de akkor is jó volt, és most is az.
Most a laptopról írok,azon megy a net. Ami érdekes, hogy a hibaelhárító nem talál hibát, fix ip-je van a gépnek, és ki is jelzi a tálcán, hogy van net.Elvileg minden rendben van, de mégsem. A windows messenger és a skype már bootoláskor elszáll. Azóta a lan drivert is újraraktam, a beállításokat újra beállítottam, de semmi. Elvileg minden rendben, de mégsem látom a netet.
Remélem nem kell újratelepíteni a rendszert, mert nem lesz egyszerü feladat.
Köszönök elöre minden segítséget.

Rendszervisszaállítás esetleg ?  (Minden driver felrakásakor , frissítésekor készül egy visszaállítási pont is)
<b><span style='font-size:8pt;line-height:100%'><span style='color:#FF8C00'>Gigabyte P35-DS3 , C2D E8200  475x8, Gigabyte 9600 GT  , 2 X DDR2 2048MB 1066Mhz Kingmax , 2X 750 GB Samsung Sata II hdd , FSP 500W , Samsung 223BW" Wide TFT LCD monitor </span></span></b>

#2360 Felhasználó inaktív   krisz123 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 10. 08:34

Idézet: inter15 - Dátum: 2008. aug. 10., vasárnap - 8:29

Rendszervisszaállítás esetleg ?  (Minden driver felrakásakor , frissítésekor készül egy visszaállítási pont is)

Elözö alkalommal csináltam, de nem segített, ezért most ki is kapcsoltam, minek lassítsa a gépet.

Téma megosztása:

• (204 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 116
  • 117
  • 118
  • 119
  • 120
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.