Szopott-e valaki mostanság Pistával?
Szóval a helyzet a következő: a február 12-én kiadott Windows Update-s cuccok telepítése után összeszarta magát az egész.
1. gép
Pista Business magyar, IQ837, XP2000+, 512mb, régi-ócska lapitopi. WU után reboot, aztán úgy maradt. Konkrétan a leállításkor ("a windows konfigurálja a frissítéseket") úgy maradt, aztán 1 óra után reseteltük, utána boot közben (zöld csík) megállt.
2. gép
Pista Home Premium magyar, Lenovo 3000 N100 gép (Core Duo, 1gb, miazmás) - valamikor telepedett az update (02.17 és 02.19), ma újraindítottam (eddig hibernálva volt), ez még viccesebb, mert boot közben újraindul. És újra. És újra, és újra, ameddig ki nem kapcsolom.
Mindkét esetben, hiába próbáltam "Legutolsó helyes konfigurációt" meg csökkentett módot, a hiba nem változott.
1. gép
Okosan Windows lemezzel butultam, javítottam, természetesen nem talált hibát, de a javítómenüben a Rendszervisszaállítással a frissítés előtti állapotot választva a gép magához tért. Azóta is megy.
A frissítéseket ismételten felrakva a hiba ugyanaz, javítása szintén.
2. gép
Javítólemezes Rendszervisszaállítás, 3 pont van, egy "ütemezett helyreállítási pont", meg amint írtam, 02.17 és 02.19 mint Windows Update visszaállítási pont.
Akármelyiket választom, mindenféle (mindig más) hibát ír ki - nem megy végig a rendszervisszaállítás -, ergo van egy döglött Lenovom, ami csak újraindulni tud.
Melyik update okozhatja ezt?

Más is tapasztalta?
Ja és a vicc: ez az a két gép a környezetemben az összes közül, amelyeken MINDEN szoftver legális
BTW az itthoni gépemen szintén Pista Home Premium magyar van, és ez nem zuhant magába, pedig minden frissítés fent van.
Most meglehetősen nyűgös vagyok, pláne hogy ma egy XP-s gép is összeborult.