HWSW Informatikai Kerekasztal: Windows Vista VI. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (204 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 172
  • 173
  • 174
  • 175
  • 176
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Windows Vista VI. Értékeld a témát: **--- 5 szavazás

#3461 Felhasználó inaktív   Picur 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 03. 25. 22:49

Idézet: bon - Dátum: 2009. márc. 25., szerda - 17:01

1. már az XP is magától szinkronizálta az időt. Egyébként vezérlőpult/dátum is idő/internet idő
2. Hibakód sokat segíten, de kézzel is indítható a letöltöt frissítések telepítése a windows\SoftwareDistribution\Downlaod mappából. De a vezérlőpult/Widows Update segítségével is újra meglehet kisérelni.

Köszi a válaszokat.
1. Mint írtam nekem _nincs_ ilyen fül! Közben utánna olvastam, és valszeg hiába csinálja (ha csinálja) feltehetőleg a rosszul beállított domain szerver hülyíti meg a gépidőmet.

2. Bocsi, én voltam a fa.. izé  hülye. :) Státusz szerint raktam sorba, de arra már nem jöttem rá, hogy ugyanazokra a csomagokra van egy success bejegyzés is.  :omg:
Szóval minden fennvan rendben.  :up:
Ha ezek közül bármely proci megszerzésében tudsz segíteni, akkor küldj PÜ-t! Köszi!

#3462 Felhasználó inaktív   bon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 26. 08:17

Idézet: Picur - Dátum: 2009. márc. 25., szerda - 22:49

feltehetőleg a rosszul beállított domain szerver hülyíti meg a gépidőmet.

Akkor szoljál a rendszergazdának, hogy váltson időszolgáltatót a tartományvezérlőn, a neten találni olyat ami megbízhatóan műkődik.
A számítógépnek lelke van by BON
Gép: ASUS P6X58D-E, Intel CoreI7 930 2.8Ghz, 6x2GB DDR3 1333MHZ Kingston, Asus GTX275 2DI/896MD3, Sound Blaster X-Fi XtremeGamer, Coolermaster Stacker STC-T01

#3463 Felhasználó inaktív   VKP 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 26. 10:00

Ha tartomány tagja a gép, akkor mindenképpen a DC-től fogja kapni az időt, nem fogod tudni netről frissíteni az órát.
Rendszergazda vagyok. Ha röhögni lát, mentsen!

"De sokkal nagyobb a valószínűsége annak, hogy Kecskemét külsőn fejedre esik egy bazi nagy sárga tehén."

#3464 Felhasználó inaktív   joseszacsmo 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 03. 26. 10:03

http://maffiozo.hu/r...blo=joseszacsmo

#3465 Felhasználó inaktív   Bird-Of-Prey 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 26. 11:11

tud valaki MŰKÖDŐ linket Nokia PC suitehoz ami x64-es Vista alatt megy?
Nem állhatunk meg, ez denevérország....

#3466 Felhasználó inaktív   bon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 26. 11:30

Idézet: Bird-Of-Prey - Dátum: 2009. márc. 26., csütörtök - 11:11

tud valaki MŰKÖDŐ linket Nokia PC suitehoz ami x64-es Vista alatt megy?

Legutolsó hivatalos nem beta, nokia oldaláról szedtem és megy gond nélkül.
Gép: ASUS P6X58D-E, Intel CoreI7 930 2.8Ghz, 6x2GB DDR3 1333MHZ Kingston, Asus GTX275 2DI/896MD3, Sound Blaster X-Fi XtremeGamer, Coolermaster Stacker STC-T01

#3467 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 26. 11:32

Így van, nálam is tökéletes (7.1.18.0 verzió). :)
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#3468 Felhasználó inaktív   Lanti 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 26. 14:14

sziasztok!

adott egy tervezőszoftver, nevezetesen Eagle 5.4.0 amivel dolgozunk szerverről. egyedül én használom vista alól, és a szerveren lévő .sch fájlokat lazán meg tudom nyitni, de menteni / felülírni nem enged az adott hálózati meghajtóra. ez még hagyján, de a program bezárásakor ahelyett, hogy érintetlenül hagyná le is törli szépen az adott file-t a hálóról. winyóról semmi gond nincs.
ugyanezen gépen linux és xp alól semmi gondja nem volt. 
számítógép - kezelés - menüben beállítottam a jogokat, de valószínű valami beállítás hiányozhat, esetleg valami a szerveren?.

köszi előre is!
bontatlan Spire SPA04B4 WhisperRock IV processzorhűtő eladó (AMD Barton, Thunderbird, Sempron procikhoz)!

#3469 Felhasználó inaktív   LOading 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 03. 27. 00:41

Sziasztok!!
fujtsu siemens notbookom van vistával. és adódott némi probléma amit sehogy sem tudok megoldani ebben szeretném vki segitségét kérni :respect:
szval a probléma... egy felhasználó fiókom van természetesen rendszergazda ennek ellenére nem enged programokat telepiteni.... és nem értem h ennek mi az oka pedig elv "a rendszergazda mindenekfölött" :D  :D de az irja ki h

"Nincs engedélye ahhoz, hogy telepítse a Windows Live Messenger programot erre a számítógépre. Segítségért foduljon egy oan személyhez, akinek teljes körű engedélyei vannak ezen a számítógépen."

ezt már több programnál is eljátszotta és télleg nem tudom h mit tudnék csinálni... :(

#3470 Felhasználó inaktív   bon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 27. 07:47

Idézet: LOading - Dátum: 2009. márc. 27., péntek - 0:41

Sziasztok!!
fujtsu siemens notbookom van vistával. és adódott némi probléma amit sehogy sem tudok megoldani ebben szeretném vki segitségét kérni :respect:
szval a probléma... egy felhasználó fiókom van természetesen rendszergazda ennek ellenére nem enged programokat telepiteni.... és nem értem h ennek mi az oka pedig elv "a rendszergazda mindenekfölött" :D  :D de az irja ki h

"Nincs engedélye ahhoz, hogy telepítse a Windows Live Messenger programot erre a számítógépre. Segítségért foduljon egy oan személyhez, akinek teljes körű engedélyei vannak ezen a számítógépen."

ezt már több programnál is eljátszotta és télleg nem tudom h mit tudnék csinálni... :(

Jobb egérgomb futtatás Rendszergazdaként az Exe-nés így már települni fogsz. Vista-nál nem vagy teljes jogú rendszergazda biztonsági szempontból, és ez így jó is. Így megdőlt az elved "a rendszergazda mindenekfölött" van magasabb jogú felhasználó is, mint a sima Rendszergazda, meg a Rendszergazdák között is lehet jogosultság különbség.

#3471 Felhasználó inaktív   LOading 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 03. 27. 08:07

Idézet: bon - Dátum: 2009. márc. 27., péntek - 7:47

Jobb egérgomb futtatás Rendszergazdaként az Exe-nés így már települni fogsz. Vista-nál nem vagy teljes jogú rendszergazda biztonsági szempontból, és ez így jó is. Így megdőlt az elved "a rendszergazda mindenekfölött" van magasabb jogú felhasználó is, mint a sima Rendszergazda, meg a Rendszergazdák között is lehet jogosultság különbség.

ohh köszönöm szépen :respect:
háát igen az ien kezdö mint én azt se tudja mi fán terem a vista :D pedig csak egy jobb egér nem nagy tudomány.. :omg:  :omg:  :omg:
nah szal kösz

#3472 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 28. 14:57

Olyan gondom van, hogy eddig Sacred 2 alól át tudtam váltani az asztalra vagy más app-ra ctlr-esc vagy alt-tab-al, ez most már nem megy  :( , hanem a játékot inaktívvá teszi, elmegy a gang, de a Sacred 2 dolgai maradnak a képernyőn. Még CTRL-ALT-DEL-el is csak harmadik nekifutásra tudom megcsinálni, hogy átmenetileg át tudjak váltani mondjuk a böngészőre. Ez mitől van? Mi kavar bele?

#3473 Felhasználó inaktív   128bit 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 29. 19:25

Hello mesterek!

Van itt az Vista Service Pack 2 már letölthetö Katt

Letöltöttem és telepiteni akartam de hibával megál a telepités!

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Van öttlet?????????????

Köszönném!!!!!
Ki érti ezt?

#3474 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 29. 20:11

de ez csak RC
macbook air 2014

#3475 Felhasználó inaktív   bon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 29. 20:30

Idézet: 128bit - Dátum: 2009. márc. 29., vasárnap - 19:25

Hello mesterek!

Van itt az Vista Service Pack 2 már letölthetö
Letöltöttem és telepiteni akartam de hibával megál a telepités!

Van öttlet?????????????

Köszönném!!!!!

Várd meg a végleges változatott.

#3476 Felhasználó inaktív   Bird-Of-Prey 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 30. 17:10

sikerült valakinek ténylegesen működő, és végleges megoldást találni a "Sleep + USB" hibára?

minden eszközöm USB-s, és Sleep módből van amikor visszajön, van amikor nem. (Sleepbe megy).

BIOSban beállítottam a szükséges dolgokat, (S3), USB handler: OS (not BIOS). Driverek fenn, de továbbra is esetleges a működés. Embertelenül idegesítő......

#3477 Felhasználó inaktív   Evil. 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 01. 15:04

Wireless hálózattal kapcsolatban lenne a következő kérdésem.Adott Vista 64bit Ultimate, ez kapcsolódik a netre hálókártyával.Adott egy usb -s wlan adapter és adott egy laptop xp -vel, beépített wlannal.A kérdésem az lenne, hogy tudnám laptopon keresztül a netet használni?Amikor xp volt fent az asztali gépen, akkor a wlan adapterhez mellékelt szofterrel be tudtam állítani, hogy acces point ként viselkedjen, de vistára nem akar felmenni, erre vonatkozó alap vistás opciókat pedig nem lelek.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

#3478 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 02. 07:40

Azon gondolkodom, hogy az ADSL internetem mellé, beköttetek egy kábeles net-et is. Mivel az alaplapomon két ethernet port is van, így egyszerre rá tudom tenni. :) A kérdésem az, hogy meg lehet ilyenkor azt oldani Vista alatt, hogy egyszerre bejelentkezek mind a két szolgáltatóhoz és a programoknak külön beállítom, hogy melyik kapcsolatot használják? :confused: :think: Szerintem erre nincs mód, de azért megkérdezem. :respect:
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#3479 Felhasználó inaktív   Bird-Of-Prey 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 02. 08:00

Idézet: Csokis - Dátum: 2009. ápr. 2., csütörtök - 8:40

Azon gondolkodom, hogy az ADSL internetem mellé, beköttetek egy kábeles net-et is. Mivel az alaplapomon két ethernet port is van, így egyszerre rá tudom tenni. :) A kérdésem az, hogy meg lehet ilyenkor azt oldani Vista alatt, hogy egyszerre bejelentkezek mind a két szolgáltatóhoz és a programoknak külön beállítom, hogy melyik kapcsolatot használják? :confused: :think: Szerintem erre nincs mód, de azért megkérdezem. :respect:

én már próbálkoztam ilyesmivel, csak wifivel, de nem jött össze.

ui.: Sleep+USB-re senki?

Szerkesztette: Bird-Of-Prey 2009. 04. 02. 08:01 -kor

#3480 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 02. 11:52

Idézet: Bird-Of-Prey - Dátum: 2009. ápr. 2., csütörtök - 9:00

én már próbálkoztam ilyesmivel, csak wifivel, de nem jött össze.

Akkor jól gondoltam. :) Köszi! :respect:

Téma megosztása:

• (204 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 172
  • 173
  • 174
  • 175
  • 176
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.