Abban szeretnék segítséget kérni, hogy az oldskool programjaim által megjelenített Common File Dialog Box-on a Places Bar-on a Recent Places helyén egy általam megadott folder jelenjen meg.
Odáig eljutottam, hogy a Local Group Policy Editor-ban a Local Computer Policy/User Configuration/Administrative Templates/Windows Components/Windows Explorer/Common Open File Dialog/Items Displayed in Places Bar-nál lehet ezt beállítani.
A problémám a következő: ennél a beállítási lehetőségnél pontosan annyi jelenik meg ahányat átállítok (1-5), nincs olyan, hogy csak az elsőt átírom és a maradék négy akkor a Vista által alapból megjelínett Desktop/Chase/Computer/Network marad.
Azt szeretném elérni, hogy csak a Recent Places cserélődjön le, a többi maradjon a jelenlegi. Sajnos sehol nem találtam meg, hogy pontosan mit kellene beírnom arra négy helyre ahhoz, hogy ezek a default dolgok maradjanak ott.
Ezeket találtam meg mindenhol: MyComputer, MyDocuments, MyMusic, MyPictures, MyNetworkPlaces, MyFavorites, CommonDocuments, CommonMusic, CommonPictures, Desktop, Printers, Recent, ProgramFiles.
Ebből a MyComputer és a Desktop rendben van, azok pontosan azt eredményezik amit elvárok, a Recent Places-t is simán le lehet cserélni pl.: D:\WORK-re, ez is rendben van.
De a Chase folder és a Network megjelenítéséhez mit kellene beírnom? (a MyDocuments és a MyNetworkPlaces nem jó, azok nem a várt eredméynt adják).

Súgó
A téma zárva.