Idézet: Mártír - Dátum: 2008. jan. 8., kedd - 16:55
Kérdések:
Honnan lehet venni a tanulói gépek számát? Az OSA-ban az összes gép benne van.
Hogyan számolandó a multimédiás gépek száma? Monitor darabszám és gélp darabszám összege vagy komplett konfigurációkat figyelve? (jó gép kis monitor/gyengébb gép nagyobb monitor)
Hálózai aktív elemeket ki fizeti? Mert gépről van benne szó, passzív hálózatról van benne szó, de az aktív elemeket nem említik....
13. havival kapcsolatban. Elvileg január 15-ig kell a 13. havi fizetésből vennmaradó ősszeget kifizetni.
A most kapott hóközi kifizetés az a 13. havi első részlete, de kölön papíron nem pedig a bérhez hozzácsapva, mert a mostani program így tudja megcsinálni.... (legalábbis ezt hámoztam ki a személyügyis szavaiból)
na, bocs, hogy most, csak most láttam meg.
a tanuloi gep, az a gép, amihez a tanulo (is) hozzafer. Tehát ilyen a gépteremben, könyvtárban, stb. helyen levo. Mig a tanáriban, titkarsagon levo nem ilyen, mert ahhoz nem fér hozzá a gyerek.
A multimedias gep, amit meghataroztak, az cakumpakk, monitorostol. Ha valamelyiket nem teljesiti, akkor az mar nem szamit bele (tehat ha csak 15"-os monitor van rajt, akkor szerintuk nem multimedias gep). persze azért szerintem nem kell pofatlannak lenni, ha a gép egy zsiruj gep, csak 15"-os monitor van rajta, azt azert nem kene kivenni a letszambol... Tehát a feltételek valamelyikének nem felel meg az adott konfiguracio, akkor az mar nem multimedias gep.
Nos, a fogado kornyezetet magadnak kell kialakitani, azt nem fizetik, csak meghatarozzak, hogy mi az. Nálnuk pl. az önkormányzat megigerte, hogy kifizeti a szukseges boviteseke,t de mivel meg nem fizettek, ezért ez még csak igergetes. Ha nálatok nem ad ra penzt az onk. akkor sajat erobol kell.
kaptam 2k brutto fizuemelést

ez tán egy ezres nettoba.