Idézet: Pietrosz - Dátum: 2007. nov. 12., hétfő - 20:14
Nem vesz, mert nincs kitől

Egyébként meg 56k az előrendelés, de van 50k-ért is, és ez még kicsit olcsóbb is lehet. Csak banditnál több, mint 50 db-ot rendeltek...
Ha 45-ért adta el valaki a GTS-t, akkor +10k-ért kap több ramot, és GTX közeli sebességet, alacsonyabb fogyasztást. Ebben nem tudom mi a rossz üzlet. Hűtőcserét felesleges belekeverni, egyáltalán nem kötelező.
Ez is igaz, már ott bukik az egész.

50-ért tényleg van, papíron... Akkora az igény a karikra, h tényleg kb az utolsó helyen vagyunk egy gyártó listáján. Mire ideérnek rendes számban, lesz hd3870 is és nem biztos, h ár/érték arányt nézve nem lesz jobb ez utóbbi. Aki meg szerencsés volt és jutott neki gt, term. nyerészkedni akar és meghirdeti nevetséges árakon.
Kezdetben engem is elkapott a hév, de jól látom, jó döntés volt, h nem adtam el a mostanit. Ugyanis azóta is várnék még kb a gt-re. Ráadásul tuti nyomott áron ment volna csak el a karim. Egyébként ahogy nézem a Ph-t, mintha a meghirdetett gts-ek újabban drágábban lennének kitéve.

Kezd elmúlni a nagy gt láz.

Aki most vett gts-t, az jól járt, aki 40-ért eladta, az meg szívott egy szépet. De ez van no...
A melegedős Asus-nál minimum, h hűtőt cserélsz.