HWSW Informatikai Kerekasztal: LABDARÚGÁS, avagy a viszonyok itthon és külföldön - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (518 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 234
  • 235
  • 236
  • 237
  • 238
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

LABDARÚGÁS, avagy a viszonyok itthon és külföldön Klubok, pályák, emberek, játék. Értékeld a témát: ***** 1 szavazás

#4701 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 03. 18. 12:39

Üzenet megtekintéseIdézet: DzsiAr - Dátum: 2010. 03. 18. 12:17

Hülyeségek az ilyen szavazások.

Ha nem is hülyeség... Inkább vitaalapnak jó, mint valami zsinórmértéknek. Meg persze rájössz hamar, hogy milyen fiatal vagy, illetve milyen régóta szar a magyar foci, mert a lista felét nem is ismered, a maradékot is inkább archív felvételekből.

A Mezey-csapat nagyon jó volt, nekem ők a magyar válogatott.

Ha már listázás: tegnap meccs közben Apámmal és Öcsémmel beszélgettünk pont arról, hogy ki lehetett minden idők legjobbja. Pelé? Maradona? Cruyff? Beckenbauer? Puskás? Zidane? Platini? Di Stefano? Mennyit kell Messinek nyernie, hogy bekerüljön a listába? Értelmetlen az egész.

#4702 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 18. 12:49

Üzenet megtekintéseIdézet: Satriani - Dátum: 2010. 03. 18. 12:11

Azért kemény, hogy a korosztályom ebből a listából tényleg csak Détárit meg Nyílt láthatta játszani.

Töröcsiket még talán..
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

#4703 Felhasználó inaktív   7of9 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 18. 13:27

Üzenet megtekintéseIdézet: Satriani - Dátum: 2010. 03. 18. 12:39

Ha nem is hülyeség... Inkább vitaalapnak jó, mint valami zsinórmértéknek. Meg persze rájössz hamar, hogy milyen fiatal vagy, illetve milyen régóta szar a magyar foci, mert a lista felét nem is ismered, a maradékot is inkább archív felvételekből.

A Mezey-csapat nagyon jó volt, nekem ők a magyar válogatott.

Ha már listázás: tegnap meccs közben Apámmal és Öcsémmel beszélgettünk pont arról, hogy ki lehetett minden idők legjobbja. Pelé? Maradona? Cruyff? Beckenbauer? Puskás? Zidane? Platini? Di Stefano? Mennyit kell Messinek nyernie, hogy bekerüljön a listába? Értelmetlen az egész.

Így van. Azért gondold végig, hogy maga a játék is mennyit változott. Taktika, erőnlét, hatalmas lóvé+innováció, sztárcsapatok... Minden elismerésem és dagadó mell Öcsi bácsiéknak, de kíváncsi lennék, hogy az Aranycsapat napjainkban hogyan szerepelne egy BL-sorozatban mondjuk.
Tényleg nincs értelme, na.
"Egy macskát mindenre megtaníthatsz, amit ő szeretne csinálni."
"Ha nem kérdeznek, ne válaszolj."

#4704 Felhasználó inaktív   Bujdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 18. 16:42

Üzenet megtekintéseIdézet: bipi - Dátum: 2010. 03. 18. 12:25

:omg: darabos vagyok, mint a dorogi brikett...

javítva:

4 pont bálesz,Bujdy, pitius
2 pont összes többi versenyző

Össz:
74 pont pitius
73 pont Bucy
72 pont DzsiAr,
62 pont bálesz
56 pont Schwarzmueller

És én már a listában sem vagyok benne... :(

Télleg, hogy állok?

#4705 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 18. 20:39

Üzenet megtekintéseIdézet: 7of9 - Dátum: 2010. 03. 18. 13:27

...kíváncsi lennék, hogy az Aranycsapat napjainkban hogyan szerepelne egy BL-sorozatban mondjuk.

Szerintem nulla rúgott góllal kiesnének a csoportból. Bármelyik európai középcsapat annyira atlétikus, annyira szervezett, annyira szorosabban védekezik, és annyival fejlettebb rendszerben focizik, hogy semmi sansza nem lenne semelyik '40-es, '50-es évekből időutaztatott csapatnak.

#4706 Felhasználó inaktív   bálesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 18. 20:56

Üzenet megtekintéseIdézet: Satriani - Dátum: 2010. 03. 12. 16:48

A tegnapi odavágó után hogy is mondjam, roppant mód meg lennék lepve, ha ez a Fulham megszorongatná a Juventust. Taktikailag egy nulla csapat, kétszer jöttek át a félpályán, szereztek egy roppant mázlista gólt, és kibekkeltek még kettőt. Mondjuk Londonban biztos nagyon fognak hajtani, meg futnak, meg ívelgetnek, meg lőnek távolról, de nem hinném, hogy veszélyesek lehetnének. Nem meglepő, hogy Gera kiemelkedik közülük...

Asszem ezt nem így képzelted, ugye? :)
Gera hatalmasat játszott, jó volt ma a Fulham. Igaz, kellett a kiállítás is hozzá, de ez benne van.
"Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó..."
"Ez egy álomszép vasúti hid, ami biztosan ott lesz"
"Szabadságot Svájcnak!!!"
Konfig

#4707 Felhasználó inaktív   petyus_ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 18. 21:12

Kiállítás hogyan történt?

Egyébként szánalmas volt amit néhány játékos művelt, egyszerűen semmi küzdeni tudás, egy sima megyei bajnoki meccsen jobban akarják a győzelmet a csapatok... Aztán azt sem értem, hogy hogy gondolhatta Zaccheroni, hogy 45+30 percet kibír a csapat a 16oson védekezve... Oké, hogy 10 emberrel nem nagyon vitézkedhetnek, de ennyire magukra húzni az ellenfelet...

Szerkesztette: petyus_ 2010. 03. 18. 21:14 -kor

#4708 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 18. 21:32

hát ez a Fulham siker hatalmas :D

Gera meg visszajöhetne a válogatottba, kicsit nőne a sanszunk a jövőben akkor ismét.

Pool meg tegye oda magát, szánalmas lenne ha a Lille jutna tovább.
A man must accept his fate or be destroyed by it.

#4709 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 18. 21:51

Üzenet megtekintéseIdézet: bálesz - Dátum: 2010. 03. 18. 20:56

Asszem ezt nem így képzelted, ugye? :)
Gera hatalmasat játszott, jó volt ma a Fulham. Igaz, kellett a kiállítás is hozzá, de ez benne van.

Rohadtul elfújták a meccset, de akkor is szánalom volt, amit a Juventus művelt. Hadd ne írjak semmit.

#4710 Felhasználó inaktív   Rstudi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 18. 21:59

Üzenet megtekintéseIdézet: Satriani - Dátum: 2010. 03. 18. 20:39

Szerintem nulla rúgott góllal kiesnének a csoportból. Bármelyik európai középcsapat annyira atlétikus, annyira szervezett, annyira szorosabban védekezik, és annyival fejlettebb rendszerben focizik, hogy semmi sansza nem lenne semelyik '40-es, '50-es évekből időutaztatott csapatnak.

Nyilasi rendszeresen mondja, amikor az ő zsenialitását emlegetik, hogy a mai európai fociban ő labdához se jutna, annyival erősebbek/gyorsabbak a focisták. Pedig Nyilasi még nem is olyan öreg, az NB1-be még beférne. :omg: :)

#4711 Felhasználó inaktív   bp56 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 19. 07:39

Üzenet megtekintéseIdézet: Bujdy - Dátum: 2010. 03. 18. 16:42

És én már a listában sem vagyok benne... :(

Télleg, hogy állok?

hú, basszus :blush:
66 pont Bujdy

még jobban sűrűsödik a élmezőny :)

Szerkesztette: bipi 2010. 03. 19. 07:45 -kor

[ Script Execution time: 237.4565 -  2005. november 24 12:00]
[ Script Execution time: 0.1000 ]

#4712 Felhasználó inaktív   7of9 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 19. 10:03

Üzenet megtekintéseIdézet: bálesz - Dátum: 2010. 03. 18. 20:56

Ezt a győzelmet Németh Sándornak köszönhetjük. :laugh:

#4713 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 19. 10:16

Üzenet megtekintéseIdézet: Piftuka - Dátum: 2010. 03. 12. 15:41

BTW... Satch... mi lesz a Fulham-Juve meccsen, ha Gerzson berámol egy hármast kedvenc csapatodnak?

Üzenet megtekintéseIdézet: Satriani - Dátum: 2010. 03. 12. 16:48

A tegnapi odavágó után hogy is mondjam, roppant mód meg lennék lepve, ha ez a Fulham megszorongatná a Juventust. Taktikailag egy nulla csapat, kétszer jöttek át a félpályán, szereztek egy roppant mázlista gólt, és kibekkeltek még kettőt. Mondjuk Londonban biztos nagyon fognak hajtani, meg futnak, meg ívelgetnek, meg lőnek távolról, de nem hinném, hogy veszélyesek lehetnének. Nem meglepő, hogy Gera kiemelkedik közülük...

Dear Satch, hogy is volt azzal, hogy a Fulham "valószínűleg nem lesz veszélyes"? https://forum.hwsw.h...tyle_emoticons/default/tongue_2.gif :evil2: :Đ

Tulajdonképpen majdnem bejött a jósolt Gera mesterhármasom! :cool: Igaz, "csak" kettőt rúgott, és azokat is a visszavágón... https://forum.hwsw.h...tyle_emoticons/default/smile2.gif

Egyébként én is olyan meglepett voltam tegnap, amikor átkapcsoltam a 4-es Story TV-re (még ilyet, hogy ezen a csatornán közvetítik az Európa Liga mérkőzéseket... de legalább közvetítik!) a mérkőzés 61. percében, s láttam, hogy 3:1 az állás. Először azt hittem, hogy a múltkori meccs ismétlése, s véletlenül fordítva írták ki az eredményt. https://forum.hwsw.h...tyle_emoticons/default/biggrin_2.gif

Aztán 1 perccel később megismételték gyorsan a gólokat, s rájöttem, hogy Gerzsonék valami nagy dologra készülnek. Sikerült is nekik.

(Azt mondjuk nem tudom, hogy Zebina piros lapos szabálytalanságának mi köze van a rasszista Juve szurkolókhoz!? https://forum.hwsw.h...tyle_emoticons/default/confused.gif Vagy ez a divat, ha a saját szurkolóid átkoznak, akkor helyettük rúgd fel az ellenfél egyik játékosát? :think:)

Azok számára, akik nem tudnák miről van szó:
Fulham show of character thrills Dempsey

Dempsey: Gera bizonyította klasszisát

/Források: www.uefa.com; www.nemzetisport.hu/

Mindenesetre ezek alapján Gerzsonék akár még a következő körben is továbbmehetnek. :up: (Bár nem lesz könnyű dolguk, mert van jópár piszok erős továbbjutó az Európa Ligában.)
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#4714 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 19. 10:26

Üzenet megtekintéseIdézet: Satriani - Dátum: 2010. 03. 17. 11:10

Cannavaro elment a Realhoz BL-t nyerni, miközben Nedved, Buffon, Del Piero, Trezeguet, Camoranesi (és a többiek) maradtak a másodosztályban. Miután megbukott a Realnál, egy igen-igen zsíros szerződést kapott annál a klubnál, amit a legnagyobb szarban hagyott ott. És a játékáról még egy szót sem ejtettem: lassú, körülményes, gyenge futballista lett belőle.

Annak idején hogy le lettem hurrogva, amikor azt mondtam, hogy Cannavaro adja vissza az Aranylabdát, amit neki ítéltek, s hogy sem előtte nem tudott, sem azóta nem tud felmutatni semmit; egy nullával egyenértékű játékos.

Akkor még mindenki azt mondta, hogy csak azért nem megy neki a foci, mert Madridban nem érzi jól magát.

Lám, az eltelt idő bizonyította, hogy igazam volt.

(Mondjuk tudnék még egy-két nevet mondani a közelmúlt Aranylabdásaitól, akitől visszavenném ezt a kitüntetést, mert nem érdemlik meg.)

Egyetértek veled abban, amit a Juventus-ról írtál. Én esetükben is azt hiányolom, amit a Real Madrid-al kapcsolatban is írtam: fiatal, tehetséges - ebben az esetben olasz - játékosok jelenlétét.

Mert amikor egy lassan "nyugdíjas korba" érő Del Piero feladata, hogy valami képet szabjon a csapat játékának, és pontokat mentsen a góljaival, akkor ott nagyon nagy gondok vannak a csapatnál.
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#4715 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 19. 10:27

Azt azért tegyük hozzá, hogy:
1. a második percben vezetett a Juventus
2. a Fulham első gólja lökésből indult, szabadrúgás kifelé, nemhogy gól
3. Cannavaro kiállítása röhejes volt

Ez a Fulham egy nulla csapat. Pont ezért szégyen, amit a fentiek ellenére a Juventus művelt.

#4716 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 19. 10:29

Üzenet megtekintéseIdézet: Piftuka - Dátum: 2010. 03. 19. 10:26

Annak idején hogy le lettem hurrogva, amikor azt mondtam, hogy Cannavaro adja vissza az Aranylabdát, amit neki ítéltek, s hogy sem előtte nem tudott, sem azóta nem tud felmutatni semmit; egy nullával egyenértékű játékos.

Abban az évben olasz bajnok lett, és a világbajnok csapat legjobbja volt. Más is megérdemelte volna az aranylabdát (pl. Buffon), de jó helyen volt Cannavarónál a díj. Akkoriban magasan ő volt a világ legjobb védőjátékosa. Madridban viszont elfelejtett focizni.

#4717 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 19. 12:47

1. Lyon-Bordeaux

2. Bayern-MU

3. Arsenal-Barcelona

4. Inter-CSZKA

Elődöntők:

1. győztese - 2. győztese, A meccs

3. győztese - 4. győztese, B meccs

Döntő:

A győztese - B győztese

:blink: Szep lesz. Remelem a Bayern most mar tenyleg ki fog esni. https://forum.hwsw.h...tyle_emoticons/default/biggrin_2.gif
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

#4718 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 19. 14:25

Üzenet megtekintéseIdézet: Schwarzmueller - Dátum: 2010. 03. 19. 12:47

:blink: Szep lesz. Remelem a Bayern most mar tenyleg ki fog esni. https://forum.hwsw.h...tyle_emoticons/default/biggrin_2.gif

Ez egyrészt tuti... :D Másrészt, mint Arsenal drukker, asszem most sírok egy sort, aztán ezt a BL szezont is feljegyzem a "legalább a legjobb 8 között ott voltunk" szekcióba... :laugh:
F*ck Valentine's, I want Ballantine's.

#4719 Felhasználó inaktív   7of9 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 19. 15:29

Még a végén odaér az Inter!
Yeeeeeeee.
A Barcát meg valahogy a döntőbe képzeltem el. :evil2:

Szerkesztette: 7of9 2010. 03. 19. 15:30 -kor

#4720 Felhasználó inaktív   Bujdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 19. 15:32

Üzenet megtekintéseIdézet: bega - Dátum: 2010. 03. 19. 14:25

Ez egyrészt tuti... :D Másrészt, mint Arsenal drukker, asszem most sírok egy sort, aztán ezt a BL szezont is feljegyzem a "legalább a legjobb 8 között ott voltunk" szekcióba... :laugh:

Azért idén annyira nem pörgeti a Barca, mint tavaly...
Én nekik drukkolok, de azért korántsem 100%, hogy ők mennek tovább.

Viszont van esély a tavalyi döntő ismétlésére! :cool:

Téma megosztása:

• (518 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 234
  • 235
  • 236
  • 237
  • 238
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.