HWSW Informatikai Kerekasztal: LABDARÚGÁS, avagy a viszonyok itthon és külföldön - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (518 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 238
  • 239
  • 240
  • 241
  • 242
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

LABDARÚGÁS, avagy a viszonyok itthon és külföldön Klubok, pályák, emberek, játék. Értékeld a témát: ***** 1 szavazás

#4781 Felhasználó inaktív   bp56 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 04. 02. 06:25

Üzenet megtekintéseIdézet: Piftuka - Dátum: 2010. 04. 01. 17:42

:nevet2:

:think: Összesítve hány pontom van? :-p

Ha nem felejtem el, kedden megmondom (otthon vagyok, a paksamétám meg a melóhelyen) :cool2:
[ Script Execution time: 237.4565 -  2005. november 24 12:00]
[ Script Execution time: 0.1000 ]

#4782 Felhasználó inaktív   DzsiAr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 02. 06:57

Üzenet megtekintéseIdézet: Piftuka - Dátum: 2010. 04. 01. 17:30

Ugyan mááár! :-) Kuttor a néhány fejesgólja ellenére azon játékosok közé tartozik, akiket a hazai sportmédia erősen túlmisztifikált.

Emlékszem, mint "az egyik legtechnikásabb játékos" vonult be a köztudatba. Na persze... egy lágyan ívelt labdát sem tudott lekezelni soha, cselezni nem tudott, ütemérzéke egyenlő volt a nullával.

Én az utóbbi évtizedek egyik legrosszabb magyar labdarúgójának tartom. (Egyébként ezzel a véleményemmel messze nem vagyok egyedül.)

Ebben nem értek egyet.
Én nem emlékszem, hogy "az egyik legtechnikásabb játékosnak" tartották volna. Nem volt az, de szerintem jó ütemérzéke volt. Tényleg nála gyorsabb játékosoktól el tudta venni a labdát, tudta merre megy a labda és jól helyezkedett.
Ne haragudj, de ha az utóbbi évtizedek egyik legrosszabb játékosának tartod, akkor te nem jártál meccsekre :)
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

#4783 Felhasználó inaktív   DzsiAr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 02. 12:23

Bundázással gyanúsítják Petry Zsoltot a török parlamentben

Megnéztem a dátumot, nem tegnapi.

#4784 Felhasználó inaktív   bp56 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 06. 06:56

Üzenet megtekintéseIdézet: Piftuka - Dátum: 2010. 04. 01. 17:42

:nevet2:

:think: Összesítve hány pontom van? :-p

2010.02.16.-02.17. 2 pont
2010.03.09.-03.10. 1 pont
2010.03.16.-03.17. 2 pont

5 azaz öt pont

Üzenet vége :cool2:

Szerkesztette: bipi 2010. 04. 06. 06:56 -kor

[ Script Execution time: 237.4565 -  2005. november 24 12:00]
[ Script Execution time: 0.1000 ]

#4785 Felhasználó inaktív   7of9 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 06. 11:02

Girondins de Bordeaux - Olympique Lyonnais 0-2
Manchester United - Bayern München 1-1
Barcelona - Arsenal 2-1
CSZKA Moszkva - Internazionale 0-0

Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy kiessen a Barca és az Inter.
Mindenesetre hajrá Ágyúsok! Bár ezzel a kerettel nehéz lesz...
MU-Bayern fingom sincs.
A Lyon meg jobb.

Szerkesztette: 7of9 2010. 04. 06. 11:07 -kor

"Egy macskát mindenre megtaníthatsz, amit ő szeretne csinálni."
"Ha nem kérdeznek, ne válaszolj."

#4786 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 06. 11:08

Girondins de Bordeaux - Olympique Lyonnais 1-2
Manchester United - Bayern München 2-1
Barcelona - Arsenal 3-1
CSZKA Moszkva - Internazionale 0-2
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

#4787 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 06. 11:22

Üzenet megtekintéseIdézet: 7of9 - Dátum: 2010. 04. 06. 12:02

MU-Bayern fingom sincs.

Kétségtelenül az a legszorosabb párharc.

Girondins de Bordeaux - Olympique Lyonnais 1:0
Manchester United - Bayern München 1:0
Barcelona - Arsenal 2:1
CSZKA Moszkva - Internazionale 1:1

#4788 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 06. 11:44

Girondins de Bordeaux - Olympique Lyonnais 1-1
Manchester United - Bayern München 3-1
Barcelona - Arsenal 3-1
CSZKA Moszkva - Internazionale 0-1
F*ck Valentine's, I want Ballantine's.

#4789 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 06. 13:46

Üzenet megtekintéseIdézet: MarKinG - Dátum: 2010. 04. 01. 18:09

Szerencsétlen srác! Elég csekély esélye van arra, hogy a VB-n ott lehessen a keretben. Azért bízom benne, hogy sikerül felépülnie és gyorsan formába lendülnie is addig! :up:

Az ominózus esetet azóta visszanéztem sokszor, s azt kell mondjam, teljesen jogos volt, hogy a bíró kiállította Puyol-t, és megítélte a 11-est. A helyzet az, hogy lassú már Puyol. Napjaink egyik legjobb védője, de megöregedett; lassú lett.

Fabregas nem is láthatta, hogy hátulról robog a "derék öreg"; ő rádőlt a lövésre, Puyol odaért, s "ollóba fogta" a lábát. Nagyon suta mozdulat volt. Elkésett (a lassúsága miatt), s nem tudott mit tenni.
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#4790 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 06. 13:53

Üzenet megtekintéseIdézet: DzsiAr - Dátum: 2010. 04. 02. 07:57

Ebben nem értek egyet.
Én nem emlékszem, hogy "az egyik legtechnikásabb játékosnak" tartották volna. Nem volt az, de szerintem jó ütemérzéke volt. Tényleg nála gyorsabb játékosoktól el tudta venni a labdát, tudta merre megy a labda és jól helyezkedett.
Ne haragudj, de ha az utóbbi évtizedek egyik legrosszabb játékosának tartod, akkor te nem jártál meccsekre :)

Nagyon jól tudod (mert már többször írtam az évek folyamán), hogy utoljára akkor jártam meccsekre, amikor a VIDI-ben Májer Lajos rúgta a bőrt. Ettől függetlenül TV-n rendszeresen néztem, nézem a közvetítéseket.

Kuttor-al kapcsolatban egyébként Verebes, "A mágus" használta az "egyik legtechnikásabb magyar játékos" kifejezést. :-)

Aláírom, hogy jól helyezkedett, viszont nem volt jó ütemérzéke, ami a beíveléseket illeti. Néhány fontos gólt szerzett, amikor a szélső, vagy a középpályás a "fejére tette" a labdát egy ívelésből. Ennyi maradt meg az ő teljesítményéből, s a lassúsága, bénázásai.

(Te nem tudsz elfogulatlanul gondolni rá, mert - ahogyan írtad is - pár siófoki találkozott hozott nektek a győztes góljainak köszönhetően.)

#4791 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 06. 13:59

Néztétek a hétvégi, hazai bajnoki mérkőzéseket?

A Loki nem tudta lejátszani, mert nem sikerült a pályán megjavítani a világítást. (:omg: Nesze neked NB1!...)

A VIDI pedig a Honvéd elleni meccset követően immár másodszor szórakozott el egy simán nyerhető mérkőzést és vesztegetett el újabb 2 - nagyon fontos - pontot.

Éppen a ZTE-t kellett volna nagyon "megruházni", hiszen a múltkor a zalaegerszegiek megalázó vereséget mértek a Loki-ra. Minden esély meg volt a győzelemre, főleg az első félidőben. Nem egy súlycsoportban játszott a két csapat. De hát 100%-os gólhelyzeteket nem szabad kihagyni (s 3 méterről, senkitől nem zavartatva a kapufára fejelni a labdát :reklamacio:).

A kiállítás és a büntető valóban nem volt jogos. Lökésért (bár a ZTE játékos rájátszott az esésre) be lehetett fújni a szabálytalanságot, de az egyértelműen kívül volt a 16-oson.

De nem fogom a bíróra... ahogyan mondtam, be kell rúgni a gólhelyzeteket. Mindenesetre most az utóbbi néhány fordulóban alaposan rontott a VIDI a kapott gólok statisztikáján. :(

Nem úgy a Győr! Az, hogy 12 gólt kaptak eddig, elképesztően jó eredmény. Nekik viszont pár igazán gólerős csatár hiányzik, mert majdnem a legkevesebb gólt is ők rúgták. (Sok 0:0-ás döntetlennel pedig nem fognak odaérni a dobogóra a szezon végén, az biztos.)

#4792 Felhasználó inaktív   dekanov 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 06. 14:28

Girondins de Bordeaux - Olympique Lyonnais 2-2
Manchester United - Bayern München 3-0
Barcelona - Arsenal 2-2
CSZKA Moszkva - Internazionale 2-1
Kép

#4793 Felhasználó inaktív   DzsiAr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 06. 14:41

Üzenet megtekintéseIdézet: Piftuka - Dátum: 2010. 04. 06. 14:53

Nagyon jól tudod (mert már többször írtam az évek folyamán), hogy utoljára akkor jártam meccsekre, amikor a VIDI-ben Májer Lajos rúgta a bőrt. Ettől függetlenül TV-n rendszeresen néztem, nézem a közvetítéseket.

Ez elkerülte a figyelmemet / elfelejtettem. És mikor fogsz újra meccsre járni? Most is panaszkodnak, hogy hiába vezet a Vidi a bajnokságban milyen kevés a néző.

Idézet

Kuttor-al kapcsolatban egyébként Verebes, "A mágus" használta az "egyik legtechnikásabb magyar játékos" kifejezést. :-)

Verebes :legyint:

Idézet

A Loki nem tudta lejátszani, mert nem sikerült a pályán megjavítani a világítást. (:omg: Nesze neked NB1!...)

Ez sokszor tényleg független a csapatoktól. Szegény MTK jut eszembe a Rosenborg ellen.

Idézet

A kiállítás és a büntető valóban nem volt jogos. Lökésért (bár a ZTE játékos rájátszott az esésre) be lehetett fújni a szabálytalanságot, de az egyértelműen kívül volt a 16-oson.

Ha lefújja a szabálytalanságot, akkor szerintem a kiállítás is jogos. Bár szerintem nem volt szabálytalan. De ahogy a stúdióban is mondták, akkor minek rakta rá a vállára/hátára a kezét.

Sokszor mondják, hogy ezért nem szoktak büntetőt adni. De a szabálykönyvben nincs olyan, hogy ez a büntetőterületen belül nem szabálytalan 25 méterre a kaputól már igen. Ha lefújom a mezőnyben le kellene a 16-oson belül is és fordítva.

Azért Mezeynek sincs szerintem igaza, mikor nyilatkozta, hogy az utóbbi időben tendenciózusan a Vidi ellen fújnak. Ő mindig csak másban látja a hibát, még soha nem mondta, hogy " bocs, én hibáztam" Nem mintha most mondania kellene, de már előre látom ha nem nyer bajnokságot a Vidi, mindenki hibás lesz csak ő nem.

A Siófoknak meg a végén lesz esélye feljutni, pedig azt hittem már csak az MLSZ akadályozhatja meg, hogy a Gyirmót az NB1-be jusson.
Bár nem nagyon érdekli a várost, nincs szurkoló, nincs szponzor.

#4794 Felhasználó inaktív   DzsiAr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 06. 14:44

Girondins de Bordeaux - Olympique Lyonnais 3-2
Manchester United - Bayern München 3-2
Barcelona - Arsenal 2-1
CSZKA Moszkva - Internazionale 2-0

#4795 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 06. 16:05

Üzenet megtekintéseIdézet: DzsiAr - Dátum: 2010. 04. 06. 15:41

Ez elkerülte a figyelmemet / elfelejtettem. És mikor fogsz újra meccsre járni?

Akkor fogok újra meccsre járni, ha:

1. Olyan színvonalú mérkőzéseket láthatok majd rendszeresen, mint anno Májer Lajos bácsi idején.
2. Nem kell félnem attól, hogy fejbedobnak egy sörösüveggel, vagy agyba-főbe vernek a manapság minden meccsen jelen lévő "szurkolók".

Most is panaszkodnak, hogy hiába vezet a Vidi a bajnokságban milyen kevés a néző.

Ez igaz, de figyelembe kell venni, hogy a városban milyen sportélet van, s milyen csapataink vannak még a VIDI-n kívül. Van egy nyugat-európai szintű jégkorongcsapatunk, amelytől a hazai bajnokság kb. fényévekre van lemaradva színvonalban. Általában teltházzal játszanak.

Van egy remek kézilabda csapatunk és egy hasonlóan remek kosárlabdacsapatunk. Általában teltházzal játszanak.

Ha figyelembe veszed, hogy ez hányezer embert érint, s hogy "ügyes" szervezéssel nem ritkán egy időpontban vannak a mérkőzések, akkor érthető, hogy a VIDI meccsekre miért járnak ki olyan kevesen.

Egyébként számos olyan szurkoló van, aki kilátogatna a focimeccsekre is, de ha választani kell, hogy mondjuk a jégkorongosokat, vagy a focistákat nézi meg, akkor nem kérdés, hogy az előbbi mellett dönt. A maga kategóriájában ugyanis összehasonlíthatatlanul magasabb színvonalat láthat ugyanis.

Ha lefújja a szabálytalanságot, akkor szerintem a kiállítás is jogos. Bár szerintem nem volt szabálytalan. De ahogy a stúdióban is mondták, akkor minek rakta rá a vállára/hátára a kezét. [..]

Igen, igazad van. Mivel gólhelyzetben kiugró játékost rántott le, a kiállítás jogos volt. A 11-es viszont nem; kitárgyaltuk, hogy miért.

Azért Mezeynek sincs szerintem igaza, mikor nyilatkozta, hogy az utóbbi időben tendenciózusan a Vidi ellen fújnak. Ő mindig csak másban látja a hibát, még soha nem mondta, hogy " bocs, én hibáztam" Nem mintha most mondania kellene, de már előre látom ha nem nyer bajnokságot a Vidi, mindenki hibás lesz csak ő nem.

Azon a nyilatkozatán én is meglepődtem, mert 1 mérkőzésen (ahol tényleg durván a VIDI ellen fújt a bíró) kívül nem látom a "negatív diszkriminációt". S mivel én rég óta lelkes támogatója vagyok a "legyen 32 kamera és videovisszajátszás minden mérkőzésen" mozgalomnak, a bírót sem hibáztatom különösebben, amiért büntetőt ítélt.

A partjelzőt már inkább lehet hibáztatni. Ő oldalról nézte az eseményeket, tehát látnia kellett, hogy a 16-oson kívül volt az eset. Ugyanakkor... ha lenne videovisszajátszás a mérkőzéseken, akkor ilyen malőr soha többé nem történhetne.

A Siófoknak meg a végén lesz esélye feljutni, pedig azt hittem már csak az MLSZ akadályozhatja meg, hogy a Gyirmót az NB1-be jusson.
Bár nem nagyon érdekli a várost, nincs szurkoló, nincs szponzor.

Ha nincs szurkoló és nincs szponzor, akkor viszont sok értelme nincsen a feljutásnak.

#4796 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 06. 16:11

Üzenet megtekintéseIdézet: Piftuka - Dátum: 2010. 04. 06. 14:59

Most azt hallottam, hogy a Szpari perelni fogja az E-ont. Állítólag kint voltak már délelőtt, mert a csapat már akkor jelezte, hogy gondok vannak, ki is mentek ellenőrizni, bütykölgettek valamit, majd közölték, hogy minden OK... ezek után a meccsen nem működött a villany! :s
Meg azt is hallottam bennfentes körökből (egy ismerősnek a fia játszik a Szpariban), hogy most nagyon készültek a nyíregyiek, mert szerintük most esélyük lett volna a sérülésekkel tarkított debreceni keret ellen! :) Fő az önbizalom! :D

Szerkesztette: bega 2010. 04. 06. 16:12 -kor

F*ck Valentine's, I want Ballantine's.

#4797 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 06. 16:15

Üzenet megtekintéseIdézet: bipi - Dátum: 2010. 04. 06. 07:56

5 azaz öt pont

Köszi! Akkor a stabil utolsó hely már megvan! :-p

A mai tippjeim:

Girondins de Bordeaux - Olympique Lyonnais 2-1
Manchester United - Bayern München 1-1
Barcelona - Arsenal 1-0
CSZKA Moszkva - Internazionale 1-1

#4798 Felhasználó inaktív   Bujdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 06. 16:27

Hát ez a ZTE-Videoton meccs megint kivágta a biztosítékot nálam...
Én megértem a játékvezetőt, hogy ember, meg ilyesmi, hiszen szaladt vissza (ne feledjük, egy gyorsa kontra volt), de hogy a partjelző nem mondta neki, hogy kívül volt. Ezért jópár hétre pihentetném a partjezőt! Csak ki jön helyette? Az nem fog tévedni? :think: Ez itt a baj...

Amúgy szvsz, ha behúzzuk a meccset Debrecenben, akkor lehet esélyünk, de ne feledjük, a Loki első bajnoki címét érő Videoton-Debrecen meccset is milyen szépen elcsalták, szóval nincsenek illuzióim... :(

#4799 Felhasználó inaktív   7of9 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 06. 16:51

Üzenet megtekintéseIdézet: Piftuka - Dátum: 2010. 04. 06. 14:59

Minden esély meg volt a győzelemre, főleg az első félidőben. Nem egy súlycsoportban játszott a két csapat. De hát 100%-os gólhelyzeteket nem szabad kihagyni (s 3 méterről, senkitől nem zavartatva a kapufára fejelni a labdát :reklamacio:).

Ne is ragozd, bazdmeg, asz'ittem belekúrom a fröccsömet a tévébe 2-2-nél. Ahhoz képest, ahogy ősszel kezdtünk, még örülök is, de kis csapatom néha olyan amatőrként szerepel. Géza, vazzeg...
Ti meg tényleg a kapu torkából is képesek vagytok kihagyni helyzeteket.
11-es? Nem mondok semmit, de az van, amit a spori fúj. Ez egy ilyen játék.
Egyébként a Vidi megérdemli, hogy végre bajnok legyen. Nagyon szorítok.
"Egy macskát mindenre megtaníthatsz, amit ő szeretne csinálni."
"Ha nem kérdeznek, ne válaszolj."

#4800 Felhasználó inaktív   pitius 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 06. 17:02

Girondins de Bordeaux - Olympique Lyonnais 2-1
Manchester United - Bayern München 2-1
Barcelona - Arsenal 2-0
CSZKA Moszkva - Internazionale 1-2

Téma megosztása: