HWSW Informatikai Kerekasztal: LABDARÚGÁS, avagy a viszonyok itthon és külföldön - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (518 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 245
  • 246
  • 247
  • 248
  • 249
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

LABDARÚGÁS, avagy a viszonyok itthon és külföldön Klubok, pályák, emberek, játék. Értékeld a témát: ***** 1 szavazás

#4921 Felhasználó inaktív   Bujdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 04. 11. 11:24

Hát én azt éreztem a meccsen, hogy a Barca sokkal jobban koncentrál, mint a Real.

CR-nek volt 2-3 olyan helyzete, ami egy Farkas II Balázs nem rúg be, de egy koncentráló CR igen. Ha fejben jobban ott lett volna ő is és a többi Real játékos is, teljesen más lehetett volna a meccs eredménye...

#4922 Felhasználó inaktív   7of9 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 11. 11:28

Üzenet megtekintéseIdézet: Schwarzmueller - Dátum: 2010. 04. 11. 11:47

Ez csak kifele ilyen, kerdes az, hogy a jatekosokkal hogyan viselkedik.

Szerintem veri őket. Álítólag le szokta zúzni az öltözőt, ha rájön a hiszti.
"Egy macskát mindenre megtaníthatsz, amit ő szeretne csinálni."
"Ha nem kérdeznek, ne válaszolj."

#4923 Felhasználó inaktív   7of9 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 11. 11:29

Üzenet megtekintéseIdézet: Satriani - Dátum: 2010. 04. 11. 11:28

Ha nem lenne demagóg, tiszteletlen és alattomos, én is csípném. Humora, az van.

A demagógot nem értem, a többi jogos.

#4924 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 11. 11:33

Üzenet megtekintéseIdézet: 7of9 - Dátum: 2010. 04. 11. 12:29

A demagógot nem értem, a többi jogos.

Rendszeresen hülyíti és provokálja féligazságokkal az ellenfelet, a sajtót, és persze a közönséget is. Ha kiállítanak valakit az ellenféltől pofázásért, szó nélkül hagyja. Ha a saját csapatával történik ez meg, rögtön farkast kiált. Ha őt eltiltják az összeesküvés. Ha mást, az jogos. Ha őt büntetik, az a gonosz rendszer műve. Ha mást, az természetes. Következetlen a faszi, legalábbis a szavaiban.

------

Mennyivel objektívebben meg lehet közelíteni a tegnapi meccset annál, mint ahogy Bede tette: http://nst.blog.hu/2..._elve_eltemetve

#4925 Felhasználó inaktív   7of9 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 11. 11:36

Üzenet megtekintéseIdézet: Satriani - Dátum: 2010. 04. 11. 12:33

Rendszeresen hülyíti és provokálja féligazságokkal az ellenfelet, a sajtót, és persze a közönséget is. Ha kiállítanak valakit az ellenféltől pofázásért, szó nélkül hagyja. Ha a saját csapatával történik ez meg, rögtön farkast kiált. Ha őt eltiltják az összeesküvés. Ha mást, az jogos. Ha őt büntetik, az a gonosz rendszer műve. Ha mást, az természetes. Következetlen a faszi, legalábbis a szavaiban.

Egója az van, az biztos. De ezen a szinten nem lehet egy nemecsek ernő a mester.

#4926 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 11. 11:37

Üzenet megtekintéseIdézet: Windy07 - Dátum: 2010. 04. 11. 11:40

Tegnap amúgy volt egy Fiorentina - Inter meccs is, 2-2 lett avége, szóval ma valószínűleg a Roma előz. Ha a Milan nyer (mondjuk ez még a Catania ellen sem biztos, teljesen kiszámíthatatlan a csapat), akkor 1-1 pontra fogja egymást követni a Roma-Inter-Milan hármas. Ilyen is régen volt már az olaszoknál.

És ebben nem csak az aktuális állás lesz/lenne érdekes, hanem sokkal inkább az, hogy ez az Inter sokkal erősebb a tavalyinál, ez az utóbbi 10 év leggyengébb Milanja, és a Romától Spallettit úgy küldték el, hogy a csapat kiesésre állt. Ha ezt a bajnokságot elbukja az Inter, az hatalmas szégyen lesz rájuk nézve. Ha ezt a scudettót a Milan vinné haza, az az egész olasz futball szégyene lenne.

#4927 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 11. 11:40

Üzenet megtekintéseIdézet: 7of9 - Dátum: 2010. 04. 11. 12:36

Egója az van, az biztos. De ezen a szinten nem lehet egy nemecsek ernő a mester.

Nézd, Beníteznek és Wengernek is van egója, de egyik sem egy ordas nagy fasz. Csak azért, amit Mourinho Ranierivel művelt, bármelyik visszafogott etikai bizottság felnégyelné és belehugyozna a koponyájába. És akkor még nekiáll nagy meglepett bociszemekkel picsogni a sajtó előtt, hogy őt nem szeretik Olaszországban.

Mondjuk nem ő az egyetlen nagy edző, aki nem úriember, hogy ne menjünk messzire, Aragones vagy Ferguson sem épp az a politikailag korrekt arc. De Mourinho megy mindig a legmesszebb, ha a kimondott szemétkedésről van szó.

#4928 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 11. 11:52

Az nst-s cikk alatti kommentekben találtam, érdemes megnézni:

Bő 3 perc alatt a 'Pool 2x ér labdába. Elképesztő, mennyire hatékonyan lehet ezt a labdatartásra épülő játékot művelni.

#4929 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 11. 12:00

Üzenet megtekintéseIdézet: Satriani - Dátum: 2010. 04. 11. 12:52

Az nst-s cikk alatti kommentekben találtam, érdemes megnézni:

Bő 3 perc alatt a 'Pool 2x ér labdába. Elképesztő, mennyire hatékonyan lehet ezt a labdatartásra épülő játékot művelni.

Ugyanezt csinaljak szinte minden meccsen. :-) Arsenal elleni meccsen direkt neztem, 15 perc utan 71%on (!!) allt a labdabirtoklasi arany.

Szerkesztette: Schwarzmueller 2010. 04. 11. 12:00 -kor

Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

#4930 Felhasználó inaktív   Rstudi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 11. 12:37

Üzenet megtekintéseIdézet: Satriani - Dátum: 2010. 04. 11. 11:21

Én is. Már unom a pacákot eléggé. Mondjuk ennél szorosabb vele sem lenne a bajnokság, lássuk be, Pellegrini kihozta a bajnoki szereplésből a maximumot. Előző 18 meccsen valami 16 győzelem, 1-1 x és zakó? :eek: Röhejesen jó forma. A Lyonnal szemben peches volt a Real, a Barcelona valószínűleg a világ legjobb csapata, nem tehet neki senki szemrehányást.

Egyébként ha megnyerik a maradék meccseket, még bajnokok is lehetnek. Két döntetlen benne van a Barcánál.

Szerintem ez a jó sorozat inkább a gyenge bajnokságnak köszönhető, sem mint a fenomenális formának. Sajnos az a helyzet, hogy a középmezőny hozzá se tud szagolni a két nagyhoz, egy-egy jó félidővel is simán hozzák azok a három pontot. Nem emlékszem, hogy valaha lett volna ekkora szakadék a Real, Barca páros, valamint az üldözők között. :(

A real sokkal stabilabb, mint a tavalyi csapat, de bajnoknak még kevés. Ha megtartották volna Robbent szerintem egész más lenne a helyzet. Robben és CR is 100%-ig a kapu felé törő, folyamatosan támadó játékos, 2-2 védőt lekötnek minden támadásnál. Teljesen más lenne a játék, ha együtt játszhatnának. Tudom, hogy a három hollandból (van der Vaart, Sneijder, Robben) kettőt mindenképp el akartak adni, de sajnos a leggyengébb maradt a csapatnál. :( Jó játékos van der Vaart, de nem egy kategória Sneijderrel, és messze elmarad Robbentől.

A tegnapi meccsről: kevés volt a koncentráció, és kevés volt a támadó felfogású játékos. Igazából Higuain és CR volt, aki konkrétan támadó volt, és ehhez még Marcelo és van der Vaart tudott érdembe hozzátenni, de nekik védekező feladataik is voltak bőven. Talán ha Gago helyett Granero (sérült?), vagy méginkább Benzema, Raul kezd, más lett volna. De a ha itt kevés.

Gratula a Barcának a bajnoksághoz, nem lesznek ebben a bajnokságban olyan csapatok, akik legalább négy pontot elvesznek tőle.

A Realnál pedig ki tudja, mi lesz. Nem rossz ez a mostani keret, "galaktikust", aranylabdást szerintem nem kellene igazolni, egy-két támadó felfogású játékos kéne, és Pellegrininek még egy év. Stabil a csapat, de lehetne kicsit gólratörőbb, agilisabb.

#4931 Felhasználó inaktív   Rstudi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 11. 12:41

Üzenet megtekintéseIdézet: Satriani - Dátum: 2010. 04. 11. 12:37

... ez az utóbbi 10 év leggyengébb Milanja, ...

Ezzel nem értek egyet. Thiago Silva és Nesta "érkezésével" stabilizálódott a védelem, és szerintem egy nagyon erős kezdő 11-et ki tud állítani a csapat. Az egyetlen szépséghiba az az, hogy a támadójáték nagyon függ Ronaldinho formájától. Ha neki megy, és Pato a pályán van, akkor nem lehet gond.
Sajnos Ronaldinho formája elég ingadozó, voltak meccsek, amikor a Barcás önmagát idézte, de voltak meccsek, amikor nem sokat tudott tenni. És Pato sokat sérült.
De tény, hogy a csapat nincs az Inter szintjén, a Románál viszont szerintem jobb. Meglátjuk, mi lesz a vége, szerintem ez most abszolút háromesélyes.

#4932 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 11. 13:04

Tesó, azért baromi lyukas ez a Milan-keret... Említettél két belső hátvédet, akik tényleg jók, de Nesta éppen sérült, és nincs helyettesük. Szélső hátvéd? Csak a középszer. Védekező középpályás? Az ifjú Ambrosini magasan a legjobb, az amúgy tehetséges Flamininek nem találják a helyét, Gattuso elfelejtett futballozni. Pirlo? Évek óta árnyéka önmagának. Ronaldinho a megtestesült kiszámíthatatlanság. Szélsők nincsenek (igaz, nem is nagyon kellenek ebbe a rendszerbe). Támadók? Borriellónak van egy jó kapáslövése, amúgy nulla. Inzaghin idén először érződik a kor. Pato sérülékeny. Huntelaar nem élvezi az edző bizalmát.

Döbbenetesen jó szereplés ez egy ilyen kerettől, na. Az, hogy épp nincs 20 pontos hátrányban a Milan az Interhez képest, már egy nagy bravúr.

#4933 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 11. 13:12

Üzenet megtekintéseIdézet: Tigger - Dátum: 2010. 04. 11. 13:41

Ezzel nem értek egyet. Thiago Silva és Nesta "érkezésével" stabilizálódott a védelem, és szerintem egy nagyon erős kezdő 11-et ki tud állítani a csapat.

Akik a tokutolsot sem tudjak megverni, eppenhogy vagy egyaltalan nem hozzak a kotelezot se. Ha egy ember kedvetol fugg a Milan jo jateka, nagyon nincs mirol beszelni.
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

#4934 Felhasználó inaktív   Windy07 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 11. 13:47

Üzenet megtekintéseIdézet: Satriani - Dátum: 2010. 04. 11. 12:37

És ebben nem csak az aktuális állás lesz/lenne érdekes, hanem sokkal inkább az, hogy ez az Inter sokkal erősebb a tavalyinál, ez az utóbbi 10 év leggyengébb Milanja, és a Romától Spallettit úgy küldték el, hogy a csapat kiesésre állt. Ha ezt a bajnokságot elbukja az Inter, az hatalmas szégyen lesz rájuk nézve. Ha ezt a scudettót a Milan vinné haza, az az egész olasz futball szégyene lenne.

Milan drukkerként is azt mondom, hogy a Milan bajnoki címéhez csoda kellene (de legalábbis egy megtáltosodás). Egyrészt a csapat rossz formában van, másrészt a 3 "bajnokesélyes" közül, nekik a legnehezebb a sorsolásuk.
Egyébként szerintem a legjobb Milan 11, ha formában van bárkit megverhetne, bibi ott van, hogy:
1. Leonardot én kedvelem, de valljuk be, nem a legjobb edző
2. Szűk a keret
3. Egész évben k. sok sérült van a csapatnál (ezt nem tudom orvosi stáb, edző v. kinek a hibája).

Egyébként szerintem az 1999-es bajnok Milan gyengébb volt, mint ez. Azthiszem ott a Lazio-t előztük meg az utolsó fordulóban, szóval csodák történnek néha.

szerk.: Lehet Z-t épp azért nevezték ki a Juventusnál, mert ebből látták, hogy szarból is tud várat építeni...hát, nem jött be.

Szerkesztette: Windy07 2010. 04. 11. 13:49 -kor

There were 3 peanuts walking down the street. One was assaulted.......... peanut

#4935 Felhasználó inaktív   Rstudi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 11. 14:23

Üzenet megtekintéseIdézet: Satriani - Dátum: 2010. 04. 11. 14:04

Tesó, azért baromi lyukas ez a Milan-keret... Említettél két belső hátvédet, akik tényleg jók, de Nesta éppen sérült, és nincs helyettesük. Szélső hátvéd? Csak a középszer. Védekező középpályás? Az ifjú Ambrosini magasan a legjobb, az amúgy tehetséges Flamininek nem találják a helyét, Gattuso elfelejtett futballozni. Pirlo? Évek óta árnyéka önmagának. Ronaldinho a megtestesült kiszámíthatatlanság. Szélsők nincsenek (igaz, nem is nagyon kellenek ebbe a rendszerbe). Támadók? Borriellónak van egy jó kapáslövése, amúgy nulla. Inzaghin idén először érződik a kor. Pato sérülékeny. Huntelaar nem élvezi az edző bizalmát.

Döbbenetesen jó szereplés ez egy ilyen kerettől, na. Az, hogy épp nincs 20 pontos hátrányban a Milan az Interhez képest, már egy nagy bravúr.

Nem is mondtam, hogy erős a keret. Én annyit mondtam, hogy a keretből egy erős kezdő 11 azért ki tud állni, és nem süllyedt a csapat a középmezőnybe, mint a Juve. Az Inter kiemelkedik az olasz mezőnyből, utána jön kb. pariban a Roma és a Milan, de aztán itt is szakadék. Az, hogy csipegetik rendesen a kicsik a pontokat ettől a hármastól, az az olaszos balfaszkodás miatt van. Szélsőhátvéd valóban nincs, kapuban sem az áll, akinek kéne (Abbiati szerintem fényévekkel jobb, mint Dida). Elöl ha játszana Pato, és játszana folyamatosan Huntelaar, szerintem nagy gond nem lenne. Seedorf, Ronaldinho tudná osztogatni a labdát, belülre meg ott van Pirlo, Ambrosini, beszállhat még Flamini és Gattuso (ő se nagyon élvezi Leonardo bizalmát). Ennyi, több semmi. Gyengusz, de azért a középcsapatok előtt van a Milan.

#4936 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 11. 14:53

Üzenet megtekintéseIdézet: Piftuka - Dátum: 2010. 04. 11. 12:00

Viszont, amit van der Vaart kihagyott... :reklamacio:

na ezután a momentum után keltem fel a fotelből, hogy én erre nem vagyok tovább kíváncsi. ha ilyen helyzetet nem képesek berúgni, akkor nem érdemelnek győzelmet.
remélem eladják ezt a hollandot a francba, mert kb semmit nem tett eddig a real játékához. nem illik a csapatba, menjen vissza oda ahonnan jött. sokkal több értelme lett volna megtartani a másik két hollandot, akit eladtak.

Marca szerint ezzel vált véglegessé, hogy Pellegrini távozni fog, az Alcorcon elleni kupakiesés, Lyon elleni BL-kiesés, és a mostani El Classico szerintük betette a kaput.

-C0pp3rM!n3-

#4937 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 11. 21:11

Erős a gyanú, hogy megkezdődött a Loki bajnoki címhez segítése. :reklamacio:

Aki látta a Paks-Debrecen találkozót, az tudja, hogy egy eset erősen véleményes volt, a 11-es (ami talán döntően befolyásolta a mérkőzést) pedig egyértelműen jogtalan volt.

Nehéz elképzelni azt, hogy a bíró nem látta jól az esetet, mert annyira közel állt.
------------
A VIDI pedig nyögvenyelősen begyűjtötte a 3 pontot a Nyíregyháza ellen, de botrányos helyzetkihasználással. Alves hazai viszonylatban nagyon jó játékos, de baromi öncélú, nagyképű focit mutat be egy ideje.

Olyan trükközésekbe kezd a meccs közben (a kiélezett bajnokságban, amikor a "Loki ott lohol a csapat nyakán"), amit Messi sem engedne meg magának. Ezek miatt rengeteg helyzetet elszórakozik.
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#4938 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 11. 23:24

a barcelona verhetetlen idén. pontosabban idén is. ezért is nem károgtam hogy kivertek minket a bl-ből mint vak a poharat :)

mourinho témához meg annyit hozzászólva, hogy messze a legellenszenvesebb edző... arrogáns,bunkó és az arca akkora hogy keresztbe sem fér be a világ legnagyobb ajtaján sem. persze edzőnek kiváló, de azért a fenti dolgok ezt beárnyékolják. Nem baj, pár hét és oda az otthoni veretlenség, a barcelona nem fog ott sem kegyelmezni, nem lesz akkora mákjuk mint nekünk otthon... :)

Piftuka ne károgj annyit, lesz meglepetés csak izgulni meg azért kell, na.

Szerkesztette: MarKinG 2010. 04. 11. 23:25 -kor

A man must accept his fate or be destroyed by it.

#4939 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 12. 13:47

Tényleg, az megvan, hogy a Real hazai mérlege a bajnokságban - egészen szombatig - 15-0-0 volt? :eek: Ráadásul a 15 győzelemből mindössze négy volt egygólos, a többi esetben mindig legalább 2 volt közte. Nem gyenge.

#4940 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 14. 21:32

Nézi valaki a Barca-Deport? A Depor fél óra alatt nem lőtt kapura, eseményszámba megy, ha kihozzák a labdát a saját térfelükről. Egészen hihetetlen, milyen nyomás alatt van a Barcelona mindenkori ellenfele.

Téma megosztása:

• (518 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 245
  • 246
  • 247
  • 248
  • 249
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.