Idézet: Tigger - Dátum: 2010. 04. 18. 23:02
Nem tudom, láttátok-e a Real - Valencia meccset. A Valencia a bajnokság harmadik helyezettje, nagyon jó kis csapat, David Villával, David Silvával, sok ügyes támadó felfogású játékossal. Nos, ennek a Valenciának momentumai is alig voltak a fél gőzzel játszadozó Real ellen. Két átlövéssel, és 3-4 kontrából tudtak veszélyeztetni, míg a Real úgy került helyzetbe, ahogy csak akart. Ezért gyenge ez a spanyol bajnokság idén.

Ami a Barca ellen támadásban nagyon kevés volt (van der Vaart - Cé - Marcelo - Higuain), az a banda itt két tucatnyi helyzetet szórakozott el. Nincs erőfeszítés a bajnokikon, ezért nem megy a Barca ellen, meg a BL meccseken.

félszemmel néztem, de Van der Vaart megint kihagyott pár ordító helyzetet.
Amúgy a második gól impozáns volt, Marcelo meghúzta a szélén majd bezúzta középre, Cé meg bebelsőzte. Igaz, hogy ehhez kellett 2 középső védő töketlenkedése. Nem tudom, mit kerestek Cé mögött, mikor lehetett számítani a centerezésre. Na mind1, amúgy szép gól volt.
Azért Valencia-nak is volt egy hatalmas kapufája, ha az bemegy, lehet kicsit más a meccs további alakulása (akkor még 1-0 volt asszem). Mindenesetre ez a Valencia nem az, akik pár éve még a Bernabeuban is tudtak meglepetést okozni, a Mestella-ban pedig életveszélyesek voltak.
Btw nem gyenge a spanyol bajnoki, ha csak azt nézem, hogy egy középcsapat bármikor le tudja gyűrni a nagyokat - bár idén ez most annyira nem jött ki, de az előző szezonok alapján ki lehet ezt jelenteni.
-C0pp3rM!n3-