LABDARÚGÁS, avagy a viszonyok itthon és külföldön Klubok, pályák, emberek, játék.
Elküldve: 2010. 04. 29. 10:27
Ez a foci legkiábrándítóbb része számomra. Én is azt mondom, utólag osztani kéne az eltiltásokat vastagon, szokják meg hogy a nagy testvér mindent lát.
Igen és a bírókat is osztanám.
Elküldve: 2010. 04. 29. 20:30
Elküldve: 2010. 04. 29. 20:31
Elküldve: 2010. 04. 29. 21:44
Elküldve: 2010. 04. 29. 22:00
Idézet: Satriani - Dátum: 2010. 04. 29. 21:31
Lehet, közvetítésben már csak a pirosat mutatták, vagy csak lemaradtam róla.
Grat a Fulhamnek, remélem a döntőt is Gera góllal nyerik.
A végén mikor mutatták, azt mondta a kamerába "Hajrá magyarok"?
Szerkesztette: Windy07 2010. 04. 29. 22:07 -kor
Elküldve: 2010. 04. 29. 22:04
A Juventust mindkét kupából egy későbbi döntős csapat verte ki. Ez mondjuk nem menti a Juve szereplését, verhető Bayern, és pláne verhető Fulham jelentette a végállomást. Ja, és a Bayern ellen az iksz is elég lett volna, vezetett is a Juve 1:0-ra, a Fulham ellen pedig egy 3:1-es hazai után 1:0-ra ment a csapat idegenben. Belegondolni is rossz.
Elküldve: 2010. 04. 29. 22:15
Idézet: Windy07 - Dátum: 2010. 04. 29. 22:44
hattttttttttttalmas
neten néztem, mondom bele kéne húzni, erre 1-1.... majd 2-1... hatalmas, eléggé ideje bocsánatot kérni tőle a tisztelt válogatott edző úrnak és visszahívni a válogatottba...
Elküldve: 2010. 04. 29. 22:22
Elküldve: 2010. 05. 01. 19:40
Idézet: hobizoli - Dátum: 2010. 04. 28. 23:16
Nagyon gyengek voltak ma este, ez az Ibrahimovics meg egy zacsko szotyit nem er. Mehet is a CR meg a Kaká melle krumplit pucevalni. Csak hirneve van ennek is
Nagyon durva túlzásokba esel! Azokról a játékosokról beszélsz így, akik korunk labdarúgásának legjobb támadói közé tartoznak. Nem kellene belekeverned a személyes ellenszenvedet ebbe szerintem.
Ronaldo kifejezetten jó formában játszik; nem rajta múlt, hogy a Real nem nyert mostanában semmit. Kaká valóban nem a legjobb formában van, de én nem írnám le ilyen könnyedén.
Ibra pedig pocsék formában van, ez vitathatatlan. De amikor jól játszik, akkor nincs még egy játékos a világon, aki ilyen testalkattal olyan gyors és agilis, mint ő. Gyakorlatilag, ha megy neki a játék, akkor szinte bárhonnan képes gólt lőni, még olyan helyzetekből is, ahonnan senki nem várja.
(Messi is ilyen, de ő a testalkatának köszönhetően még gyorsabb, s még nagyobb érdem, hogy viszonylag kis termete ellenére szinte "elpusztíthatatlan", pedig faragják a védők minden meccsen "szorgalmasan".)
Idézet: hobizoli - Dátum: 2010. 04. 28. 23:16
Semmi kirívót nem találtam a bíró ítéleteiben. Helyes döntés született gyakorlatilag mindig. Motta kiállítása is jogos volt; igenis, akár rögtön piros lappal kell büntetni a hátra könyöklő/ütő játékosokat. Sajnos ez a viselkedés nagyon elterjedt manapság.
Egyébként nem jó ezt kimondani - mert én is a Barca továbbjutásának örültem volna -, de az Inter döntőbe jutása teljesen megérdemelt. Azt a játékot hozták, amit kellett, s amivel a Barca nem tudott mit kezdeni.
Ehhez jött a katalánok részéről a sok rossz, vagy még rosszabb egyéni teljesítmény... így nem lehet döntőt játszani.
(Azt pedig nem értem, hogy Alves miért van rendszeresen pályán!? Ő a Barca "kerékkötője". Egy sokkal rosszabb csapatban sem lenne helye a kezdő 11-ben, a jelenlegi formájában.)
A Digi Live-os linket köszönöm neked!
Sikerült végignéznem a mérkőzést gyakorlatilag gond nélkül.
"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."
Elküldve: 2010. 05. 01. 20:01
Vitathatatlan, hogy a Loki a mérkőzés végére "lehengerelte" az MTK-t, s így megérdemeltnek mondható a győzelme, azonban az MTK-nak nem adott meg két 11-est a bíró. (Az egyik a 34. perc környékén a 16-oson belül történt lökés, a másik pedig valamikor a második félidőben ugyanolyan szituáció; Bodgár lökte fel két kézzel az MTK játékosát.)
Ez lassan már kezd több, mint gyanús lenni.
Mindezt tetőzte a VIDI Kaposváron játszott meccse, amelyen a hetvenvalahányadik percben Zahorecz hátulról szándékosan elgáncsolta (beakasztotta a lábát és felökte) Nagy Danit, s a bíró nem adta meg neki az ilyen esetben kötelezően kiosztandó sárga lapot, amely Zahorecz esetében a második lett volna, így ki kellett volna állítani.
S hogy ne vádoljon senki elfogultsággal, leírom, hogy Alves nyolcvanvalahányadik percben történt durva szabálytalansága (feltartotta, s egyben "beleszállt" könyökkel a kaposvári játékos hasába) azonnali piroslapot érdemelt volna.
A Vidi 20 meccses veretlensége egyébként magáért beszél, ahogyan Győr eddig bekapott - mindössze - 16 gólja is. Egyébként sajnálom, hogy nem tudtak most nyerni.
Remélem, ez a kutyaütő Újpest nem jön fel a harmadik helyre! A Fradi elleni győzelmük minden volt, csak megérdemelt nem.
Egyébként pedig a hócipőm tele van már azzal, hogy ennek a két csapatnak a meccseire járó garázdák nekünk (adófizetőknek) milliókba kerülnek minden egyes alkalommal.
No, de majd remélhetőleg ősztől az Alkotmány és a Btk módosítása egyszer, s mindenkorra megoldja a helyzetet!
Elküldve: 2010. 05. 02. 20:04
Elküldve: 2010. 05. 02. 22:04
Idézet: Tigger - Dátum: 2010. 05. 02. 21:04
És természetesen a végén nyert a Madrid egy 89. percben szerzett góllal...miért nem lepődöm meg?
Vadócznak hatalmas gratula, nagyon nagy gól volt
"Ez egy álomszép vasúti hid, ami biztosan ott lesz"
"Szabadságot Svájcnak!!!"
Konfig
Elküldve: 2010. 05. 04. 19:23
Annak ellenére, hogy megint nem fújtak be egy 11-est a VIDI részére, s óriási kapushibából kaptuk a gólt, nem mondom, hogy nem megérdemelt az MTK győzelme.
Ilyen rosszul még ebben a szezonban nem játszott a VIDI, mint most. Gyakorlatilag bármelyik MTK játékos bármelyik VIDI játékosnál gyorsabb volt. Mintha a VIDI a Manchester United ellen focizott volna, vagy mintha a fehérváriak ezen kívül ma már két meccset lejátszottak volna, akkora sebességkülönbség volt közöttük.
Az MTK játékosai agilisen, fantáziadúsan játszottak, a VIDI játékosoknak pedig szinte egy jó passza, megmozdulása nem volt. Jellemzi a csapat játékának színvonalát, hogy a legjobb játékot közülük a meglehetősen középszerű Farkas Balázs volt.
Ilyen hozzáállással nem lehet bajnokságot nyerni. Azért a LOKI mindig "odateszi" magát, vert helyzetből is képes "rakkolással" fordítani az eredményen. (S szinte bármelyik játékosa gólveszélyes.)
Azt most már ki merem jelenteni, hogy ha elúszik a bajnoki cím, az 80%-ban az Alves-Nikolic csatársornak köszönhető. Előbbi a nullával egyenértékű telesítményt nyújtott ismét, utóbbi pedig még annál is rosszabbat.
A Debrecen jelenleg 2:0-ra vezet a Vasas ellen, s kizártnak tartom, hogy kikapnak, így átveszik a vezetést a bajnokságban.
Innentől kezdve ha a VIDI minden meccsét megnyeri, már akkor is csak a Loki-n múlik, hogy a Vidi lesz-e a bajnok.
Sajnos a VIDI a múltkor a Fradi és most az MTK ellen saját kezéből kiadta az "irányítást" és a bajnoki cím sorsát.

Súgó
A téma zárva.