Idézet: Telcontar - Dátum: 2008. júl. 15., kedd - 20:06
* Hívd a skacot nyugodtan. Van még tartalék gép is bőven.

Viszont mit szólnál egy, az ifjonccal közösen végrehajtott kantározáshoz? Összefügg az emilemben említett kéréssel.
** Andrással meg beszélj, mert most úgy állnak a dolgok, hogy ő már szombaton elmenne hozzád. Egy autó ugyanis nem lesz elég...
* Rajta vagyok a témán. Azonban kissé nehézkes az ügy, ugyanis az úriembernek nincs telefonja. (Ugye milyen meglepő napjainkban ez, de eddig nem telett neki ilyenre.) Ő viszont egy vállalkozónál besegítő (összeíró) az aratási munkálatoknál, (hogy egy kis pénzmaghoz jusson, melyböl majd tudja a beiskolázását finanszírozni) így napközben szinte elérhetetlen, hiszen valahol kint a határban vannak állandóan. Mindenesetre a javaslatot tevő hajdani "csipetkét" - aki szinte napi kapcsolatban áll vele - megkártem, hogy feltétlen szóljon neki, hogy vasárnap nagyon jó lenne, ha meglátogatna a gép átvétele ürügyén. Persze megkértem, hogy ez utóbbi tényt ne közölje vele. Azt is megigértem az üzenet továbbítóünak, hogy majd én estefelé hazaviszem a skacot, mert a gépet kézben ugysem tudná elvinni.
Na majd meglátjuk. Mindenesetre készítek neki is egy általad is kért korongot.
** András meg jöjjön nyugodtan szombaton. Neki Emilke röppent a témában.