HWSW Informatikai Kerekasztal: Felajánlások (Segíteni kéne), karitatív topic VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (237 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Felajánlások (Segíteni kéne), karitatív topic VII. www.felajanlasok.hu Értékeld a témát: -----

#141 Felhasználó inaktív   bean 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 12. 19. 20:53

Van egy 17"-es monitor meg egy Canon LiDE 20  scanner Zuglóban, csak el kellene hozni őket. Mindkettő működik, a scanner néha hülyéskedik (nem továbbítja a fogasszíj az érzékelőt), de ingyen scannernek ne nézd a fogát :)

#142 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 19. 21:23

Idézet: bean - Dátum: 2007. dec. 19., szerda - 21:53

Van egy 17"-es monitor meg egy Canon LiDE 20  scanner Zuglóban, csak el kellene hozni őket. Mindkettő működik, a scanner néha hülyéskedik (nem továbbítja a fogasszíj az érzékelőt), de ingyen scannernek ne nézd a fogát :)

Köszönjük!

Nálad vannak, vagy valaki másnál? Ha az utóbbi, kérlek, adj meg egy elérhetőséget priviben.  :respect:
... a trip back in time is all I need ...

#143 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 20. 09:43

FakeJack!

Csomi megérkezett, Emilke meg ment. Úgy külsőre, mint belső épp és sértetlen, bár nem prósziltam, majd estére, addig csak melegedjenek a cumók.
Hálás köszönet a karácsonyi meglepiért. Nem is tudom, hogy hogyan háláljam meg, mert ha nem talizunk még  :beer:  :kocc:  :reszeg: igy sem tudom meghálálni, még akkor sem, ha éppen aznap nem vagy/leszel "baloldali vezető"-i beosztásban.

Köszönöm!
Moztgáskorlátozottak részére készülő akváriumokhoz berminemű segítséget szívesen elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is KÖSZÖNÖM!

#144 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 20. 13:50

Szivesen. :)
Valasz is ment!

#145 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 20. 18:53

Idézet: FakeJack - Dátum: 2007. dec. 20., csütörtök - 14:50

Szivesen. :)
Valasz is ment!

Köszönöm a karácsonyi meglepit.
Ezekkel a cuccosokkal olyan gyors letrt a NOTI-m, hogy hozzáképest Talmácsi csak "reumáscsiga". Külön köszönöm az MS N-n nyujtott telepítési/beüzemelési segedelmet, de ugyanezért ugyancsak köszönet illeti Jahno tettestársat is. :respect:  :respect:  :respect:
Moztgáskorlátozottak részére készülő akváriumokhoz berminemű segítséget szívesen elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is KÖSZÖNÖM!

#146 Felhasználó inaktív   GAI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 21. 09:20

Ha tudtok ezzel valamit kezdeni, akkor vihetitek :)

Szerk.: ingyen ofkorsz. De érte kell jönni :)

Szerkesztette: GAI 2007. 12. 21. 09:41 -kor

"Two intelligent species live on Earth: Humans and Hungarians." (Isaac Asimov)

#147 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 21. 13:47

Üdv, népek!

Van valakinél elfekvő DDR1-es RAM?

#148 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 21. 18:20

Idézet: Telcontar - Dátum: 2007. dec. 21., péntek - 14:47

Üdv, népek!

Van valakinél elfekvő DDR1-es RAM?

Sajnos van, pillanatnyilag, mert igaz lenne rá igény, de sajna nincs hozzá mocsik, de erröl mindjárt.

#149 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 21. 18:29

Idézet: Szőke - Dátum: 2007. dec. 2., vasárnap - 20:26

Felajánlók oldalán L.Richard felajánlott többek között WinFast videokártyát. Levélben igéretet is kaptam tőle, hogy leküldi ide hozzánk a Tiszazugba. Sajnos azóta nem jelentkezik.
Kérem, hogy az ilyen "felajánlásokat" (felajánlanak, de nem adnak, sőt eltűnnek egyesek)  a felajánlók mellőzzék, mert azzal csak az  időnket rabolják, melyel állandóan szűkében állunk. Jó lenne, ha azt a csekélyke szabadidőnket amely a szorgos melódia melett összejön inkább gép összeépítésre tudnánk fordítani.
Amennyiben nem történik változás úgy törölni fogom a felajánlását a listábol.
Jelen hozzászólásomat a Honlapunk Fórumára is beírtam.

A felajánlott WinFast VGA kártya ismételt levélváltásunk eredményeként megérkezett ide végra a Tiszazugba.

Hálás köszönet érte.

Sajnos azonban karácsonyra nem tudunk örömet szerezni vele egyetlen rászorulón sem, mert a hozzá barkácsolt géphez tartozó moncsi(csi) kantározás közben indiánosdit játszott (füstjeleket eregetett a képcső végétöl), Az ősz folyamán Andrástol hozott 5 db. monitorral így összesen 3 db. gépet tudott az új csapat átadni, mert 1 db. eleve hibás volt.

Tekintettel, hogy nincs jelenleg működűképes monitoruk A.Józsiéknak, így karácsonyar senki sem kap meglepit tőlük, pedig nagyon készültek.

#150 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 21. 23:22

Az a szar, hogy nálam meg van egy kupac moncsi meg tán több jó gépre való alkatrész is, de nem tudom lejuttatni. :(

#151 Felhasználó inaktív   g@by 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 22. 01:12

En is tudok moncsikat adni, de szinten a lejuttatassal van gond.
Napkozben nincs idom netezni, ha surgos, hivj fel!
Egy oran belul mindent elfelejtek, ugyhogy ha surgos, hivj fel!
Nem postazok semmit, ha surgos, hivj fel!
Be is kaphatod, ha surgos, hivj fel!:D

#152 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2007. 12. 22. 01:18

Idézet: FakeJack - Dátum: 2007. dec. 21., péntek - 23:22

Az a szar, hogy nálam meg van egy kupac moncsi meg tán több jó gépre való alkatrész is, de nem tudom lejuttatni. :(

Nálam is, legfeljebb január 13-15 környékén még nálam lesz a nagyvas, max. megpakoljuk, aztán valahonnan lerakodás után kerülővel adom vissza, vagy ilyesmik.
Make love not Wor.

#153 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 22. 17:52

Vajon hova lett a ma reggeli hozzászólásom(hozzászólásaim). :think: Reggel még láttam azokat megjelenni a fórumon, most meg sehol semmi.
Akkor a lényeg:

FakeJack: Éppen azért próbáltam veled késő ősszel ütközni, hogy a pinyód kiürüljön. Sajnos nem jött össze. Legközelebb talán csak tavaszra megyek a nagyfaluba. Najd akkor, ha addig nem lészen más megoldás.

Jahno: Előre is hálás köszönet, de jó lenne, ha legalább két nappal korábban tudnék a dologrol, hogy A.Józsit tudjam értesiteni, tudjak vele egeztetni. Ő ugyanis Kunszentmártonban lakik, de a legtöbb idejét a régi lakhelyem közelében (Szelevény, Halesz) tölti. A cumókat is a Haleszban tárolja.
Persze akkor sincs probléma, ha váratlanul érkeztek, mert majd szoritunk helyet a cumónak itt az épitkezési kupiban és majd kiszállitom én hozzá a "kicsi kocsival", akár több fuvarban is.

#154 Felhasználó inaktív   Socket 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 22. 21:20

Van egy AT csatlakozós Altrix márkájú billentyűzetem, kipróbálni nem tudtam, meg egy HP Deskjet valamilyen nyomtatóm, színest is tud. :) Érdekel-e titeket? Érdre lehet jönni érte.

Szerkesztette: Socket 2007. 12. 22. 21:21 -kor

http://tet-halo.ning.com/
TeT háló-Tanulást segítő technológiák.
Pedagógus mentor rendszer.

#155 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2007. 12. 22. 21:43

Idézet: Socket - Dátum: 2007. dec. 22., szombat - 21:20

Van egy AT csatlakozós Altrix márkájú billentyűzetem, kipróbálni nem tudtam, meg egy HP Deskjet valamilyen nyomtatóm, színest is tud. :) Érdekel-e titeket? Érdre lehet jönni érte.

Pffff. Szerintem skippeljük, nyomtató folyton csak beszárad, tinta nem lesz bele, billentyűzet meg tipikusan olyan, amiért nem érdemes megmozdulni. Szerintem várjuk meg, míg összejön belőle vagy 800 darab, aztán akkor elmegyek érte :-)
Make love not Wor.

#156 Felhasználó inaktív   zoltánszól 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 22. 22:00

Idézet: Socket - Dátum: 2007. dec. 22., szombat - 21:20

Köszönjük a felajánlásodat! Jahno kicsit nyersen, de megírta: már nincs ezekre a cuccokra kereslet. Azért köszi, hogy ránk gondoltál! :)

#157 Felhasználó inaktív   Socket 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 22. 22:20

Idézet: Jahno - Dátum: 2007. dec. 22., szombat - 21:43

Pffff. Szerintem skippeljük, nyomtató folyton csak beszárad, tinta nem lesz bele, billentyűzet meg tipikusan olyan, amiért nem érdemes megmozdulni. Szerintem várjuk meg, míg összejön belőle vagy 800 darab, aztán akkor elmegyek érte :-)

A nyomtató konkrétan egy működő darab volt, de ha nem kell, akkor nem. :)
http://tet-halo.ning.com/
TeT háló-Tanulást segítő technológiák.
Pedagógus mentor rendszer.

#158 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 22. 22:32

Idézet: Socket - Dátum: 2007. dec. 22., szombat - 23:20

A nyomtató konkrétan egy működő darab volt, de ha nem kell, akkor nem. :)

A tintautánpótlás szokott gondot okozni. A mi "áldozatainknak" nemigen futja még a párezer forintos patronokra sem. Anélkül meg a nyomtató értelmét veszti.

#159 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 22. 22:34

Idézet: Szőke - Dátum: 2007. dec. 21., péntek - 19:20

Sajnos van, pillanatnyilag, mert igaz lenne rá igény, de sajna nincs hozzá mocsik, de erröl mindjárt.

Én inkább pesti tettestársaknál kérdezném van-e valakinél elfekvő DDR1-es RAM? Mert ami hasonlóan korszerű cucc lejutott már a Zugba, az inkább maradjon is ott (főleg, ha van rá igény).

#160 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 23. 07:34

Idézet: Telcontar - Dátum: 2007. dec. 22., szombat - 23:34

Én inkább pesti tettestársaknál kérdezném van-e valakinél elfekvő DDR1-es RAM? Mert ami hasonlóan korszerű cucc lejutott már a Zugba, az inkább maradjon is ott (főleg, ha van rá igény).

Köszönöm a megértést, mert ugye mi sem dúskálunk ám belőle. Mindösze 1 db gépet tudtunk (volna, ha lett volna jó moncsi) belőle kihozni. Tehát összesen 2 db. 128 MB-s van. Jelenleg nincs kilátásunk moncsira (hacsak Zs.Apukának nem visz az útja Debrecen irányba és ráadásul tudunk is egyeztetni az ottani felajánlóval, nem őgy mint legutóbb), igy a gépböl ki lehetett volna venni. Csupán ezért gondoltam, hogy nagy szükség esetén esetleg felküldhetem, hogy tudj vele karácsonyra valakinek örömet szerezni.

Téma megosztása:

• (237 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.