HWSW Informatikai Kerekasztal: Felajánlások (Segíteni kéne), karitatív topic VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (237 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Felajánlások (Segíteni kéne), karitatív topic VII. www.felajanlasok.hu Értékeld a témát: -----

#201 Felhasználó inaktív   zoltánszól 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 01. 04. 21:01

Idézet: Szőke - Dátum: 2008. jan. 4., péntek - 18:51

Ha már itt tartunk akkor - ha meg tudod tenni - a NOD 32 mellé telepíthető ingyenes kém, robot és egyéb szűrőt (ha egyáltalán kell) is hozhatnál.

:omg: Spybot S&D-t töltd le! Mondjuk innen! :reklamacio:(7,12MB)

Szerkesztette: zoltánszól 2008. 01. 04. 21:07 -kor

#202 Felhasználó inaktív   acws 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 04. 21:26

Idézet: FakeJack - Dátum: 2008. jan. 4., péntek - 16:45

Jó persze, meg az Ubuntu is jó, de a szomszéd Pistike nem ért hozzá, nem tud segíteni meg neki amúgy is XP van okosba, meg arra sok játék még okosabba. Akkor meg úgyis 5 perc után gyalu áldozata lesz a több órás munka.

Pedig a szöszi titkárnőt leültettem egy jól konfigolt ubuntu elé és 10 perc magyarázat után tudta használni  :D
web-solution.hu A megfizethető tárhely

#203 Felhasználó inaktív   zoltánszól 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 04. 21:46

Idézet: acws - Dátum: 2008. jan. 4., péntek - 21:26

Pedig a szöszi titkárnőt leültettem egy jól konfigolt ubuntu elé és 10 perc magyarázat után tudta használni  :D

Huszonéves "vejemnek" is gondot okozott. Én meg ki sem merem próbálni. Sőt a minimális konfigot sem ismerem. Pedig írnak róla sok szépet.

#204 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 05. 06:49

Telcontar!

Tekintettel, hogy ezidáig nem érkezett tőled konkrét válasz, hogy ebben a cudar időben, kétes útviszonyok melett el fogsz-e indulni, na és annak köszönhetően, hogy előreláthatólag estig nem nagyon leszek NET kozelben, mindenképpen várjuk megérkezésedet a ZUG-ban.
Abban az estben, ha mégis őgy döntöl, hogy a sok-sok rizikófaktor miatt nem indulsz el és nem jösz, akkor sincs harag, majd jövöl egy jobb időjárási és útviszonyok között.
Az adataimnál feltüntetett telefonszámok valósak, bármelyiken hivhatsz, ha szükségesnek tartod.
Moztgáskorlátozottak részére készülő akváriumokhoz berminemű segítséget szívesen elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is KÖSZÖNÖM!

#205 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 05. 13:10

Idézet: FakeJack - Dátum: 2008. jan. 4., péntek - 17:45

Jó persze, meg az Ubuntu is jó, de a szomszéd Pistike nem ért hozzá, nem tud segíteni meg neki amúgy is XP van okosba, meg arra sok játék még okosabba. Akkor meg úgyis 5 perc után gyalu áldozata lesz a több órás munka.

Ezzel nem is vitatkozom. De ha a Zugban újjáéled a csapat, a lelkesebbje közül lehet, hogy páran kedvet kapnának hozzá.

:Đ (Pár lelket máris meg lehetne menteni Bill Gates "karmai" közül.)  :Đ
... a trip back in time is all I need ...

#206 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 05. 13:12

Idézet: Szőke - Dátum: 2008. jan. 5., szombat - 7:49

Telcontar!

Tekintettel, hogy ezidáig nem érkezett tőled konkrét válasz, hogy ebben a cudar időben, kétes útviszonyok melett el fogsz-e indulni, na és annak köszönhetően, hogy előreláthatólag estig nem nagyon leszek NET kozelben, mindenképpen várjuk megérkezésedet a ZUG-ban.
Abban az estben, ha mégis őgy döntöl, hogy a sok-sok rizikófaktor miatt nem indulsz el és nem jösz, akkor sincs harag, majd jövöl egy jobb időjárási és útviszonyok között.
Az adataimnál feltüntetett telefonszámok valósak, bármelyiken hivhatsz, ha szükségesnek tartod.

Ma már biztos nem megyek. Ettől függetlenül napirenden marad a téma, mert tényleg tele vagyok az újjáinduló csapatnak szánt cuccokkal (pl. a Pentium Pro-s gép, a P4-es félkonfig, monitorok, a dualprocis alaplapok, némi memória, meg még ami adódik).

#207 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 05. 13:15

Idézet: acws - Dátum: 2008. jan. 4., péntek - 17:59

Hali,
XVIII. kerület fele nem szokott valaki járni? Van egy komplett, működő PII monitorral együtt. Csak nálam semmi hely nincs.....
Acws

És utólagosan is BUÉK mindenkibe  :D

Hát az a világ vége, sőt, egy lépéssel talán még túl is van rajta. :D De talán meg tudom oldani, ha kapok valami elérhetőséget.

#208 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 05. 13:32

Idézet: Telcontar - Dátum: 2008. jan. 5., szombat - 13:10

Ezzel nem is vitatkozom. De ha a Zugban újjáéled a csapat, a lelkesebbje közül lehet, hogy páran kedvet kapnának hozzá.

Legyen így, én drukkolok.

#209 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 05. 19:04

Idézet: Telcontar - Dátum: 2008. jan. 5., szombat - 14:10

:Đ (Pár lelket máris meg lehetne menteni Bill Gates "karmai" közül.)  :Đ

Éppen ezért kértem, hogy CD-re kiirva (jelenleg csak a NOTIm mxik és abban nincs iró, de a benne lévő HDD sem tszi lehetővő ilyen nagy méretű fájl letöltését) esetleg lehozva megprószilnánk. Tudom a kutyus is arra b....tt rá, de mi hátha nem júrunk úgy.
Billi Bá' meg szivjon gázt.
Moztgáskorlátozottak részére készülő akváriumokhoz berminemű segítséget szívesen elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is KÖSZÖNÖM!

#210 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 05. 19:11

Idézet: Szőke - Dátum: 2008. jan. 5., szombat - 20:04

Éppen ezért kértem, hogy CD-re kiirva (jelenleg csak a NOTIm mxik és abban nincs iró, de a benne lévő HDD sem tszi lehetővő ilyen nagy méretű fájl letöltését) esetleg lehozva megprószilnánk. Tudom a kutyus is arra b....tt rá, de mi hátha nem júrunk úgy.
Billi Bá' meg szivjon gázt.

Megoldjuk. :)

Billi bá' meg minden levegővételénél gázt szív - ahogy minden kétágú élőlény. :D

#211 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 05. 19:11

Idézet: Telcontar - Dátum: 2008. jan. 5., szombat - 14:12

Ma már biztos nem megyek. Ettől függetlenül napirenden marad a téma, mert tényleg tele vagyok az újjáinduló csapatnak szánt cuccokkal (pl. a Pentium Pro-s gép, a P4-es félkonfig, monitorok, a dualprocis alaplapok, némi memória, meg még ami adódik).

Vettük észre és nagyon sajnáljuk. Amint irtam is a cumók nagyon kellenének, de nem minden áron.
Szerencsénkre felénk a mai napon nagyon jó volt az idő, lehet, hogy jó útviszonyok között meg tudtad volna látogatni a ZUGot, de erre az előrejelzések alapján egyáltalán nem lehetett számitani.
Mindenesetre Zs.Apukával kiegészülve (a Haleszban a mai napon elmaradt az érdemi foglalkozás hw. hiány miatt, mást meg nem tudtak csinálni, igy bejött hozzánk meglátogatni, szakmai eszmecserére) a család elpusztitotta a fiam 2007 évi pecázásának összes bizonyitékát.
Legközelebb ha jövöl már mással fogunk várni.
Az emlitett cumókat meg előre is köszönjük.

#212 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 05. 19:13

Szőke!

Emilkédet natürlich megkaptam volt, de azok közül, amit kértél, semmi sincs. :( Ha lesz valami, gondolok rátok.

#213 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 05. 19:14

Idézet: Telcontar - Dátum: 2008. jan. 5., szombat - 20:11

*  Megoldjuk. :)

**  Billi bá' meg minden levegővételénél gázt szív - ahogy minden kétágú élőlény. :D

* Előre is  :respect:

**  Csak nem mindegy, hogy milyen gázt. :Đ

#214 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 05. 19:14

Idézet: Telcontar - Dátum: 2008. jan. 5., szombat - 20:13

Szőke!

Emilkédet natürlich megkaptam volt, de azok közül, amit kértél, semmi sincs. :( Ha lesz valami, gondolok rátok.

:respect:

#215 Felhasználó inaktív   zoltánszól 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 05. 19:57

Idézet: Szőke - Dátum: 2008. jan. 5., szombat - 19:14

**  Csak nem mindegy, hogy milyen gázt. :Đ

Savanyú a szőlő?

De inkább beszéljünk másról. Mi a hardverkövetelménye egy ilyen izé... Ubuntu Linuxnak? Nek?

És megvan egy HDD-n az XP-kkel?

#216 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 05. 20:07

Idézet: zoltánszól - Dátum: 2008. jan. 5., szombat - 20:57

Savanyú a szőlő?

De inkább beszéljünk másról. Mi a hardverkövetelménye egy ilyen izé... Ubuntu Linuxnak? Nek?

És megvan egy HDD-n az XP-kkel?

Akár péegyes is elég lehet az Ubuntunak. Egy HDD-n megfér az XP-vel, csak nem egy partíción.

#217 Felhasználó inaktív   zoltánszól 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 06. 12:11

Idézet: Telcontar - Dátum: 2008. jan. 5., szombat - 20:07

Akár péegyes is elég lehet az Ubuntunak. Egy HDD-n megfér az XP-vel, csak nem egy partíción.

:offtopic: :think: Hm, hm. No majd kipróbálom egyszer, ha lesz olyanom. Egyelőre  :( nem akarom letölteni, mert 700MB nekem túl nagy. Nem korlátlan a netem, mint Szőkének. {Bezzeg ő is itt rí, hogy írja ki neki CD-re valaki. (Vagy csak lustít?)} :Đ

#218 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 06. 12:53

Idézet: Telcontar - Dátum: 2008. jan. 5., szombat - 20:07

Egy HDD-n megfér az XP-vel, csak nem egy partíción.

És előtte érdemes a Live CD-t elindítani, az semmit sem ír a vinyóra, viszont teljes értékű OS. Arra jó, hogy kicsit ismerkedjen vele az ember.

#219 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 06. 12:55

Lassan aktuális lesz egy újabb pakk Szőke felé, majd küldök Ubuntut is.

#220 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 06. 13:01

Másik topikban olvastam: http://www.giveawayo...m/starburn-9-5/
Ingyenes cd/dvd-író soft.

Szerk.: ha valaki később is fel akarja telepíteni: indítsd el a telepítőt, hogy megjelenjen az installer ablaka. Menj be a Documents and Settings\user\Local Settings\Temp\ folderbe (ahol user a Te windows felhasználód nevével helyetesítendő) és ott lesz egy we21.tmp vagy hasonló nevű rejtett file. Ezt nevezd át Starburn95.exe-re (vagy amire akarod) és szedd le a rejtett attribútumát. Ezzel a későbbiekben is fel tudod tenni a programot.

Szerkesztette: FakeJack 2008. 01. 06. 14:06 -kor

Téma megosztása:

• (237 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.