HWSW Informatikai Kerekasztal: Felajánlások (Segíteni kéne), karitatív topic VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (237 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 126
  • 127
  • 128
  • 129
  • 130
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Felajánlások (Segíteni kéne), karitatív topic VII. www.felajanlasok.hu Értékeld a témát: -----

#2541 Felhasználó inaktív   szucsati 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 09. 16. 22:32

Idézet: Telcontar - Dátum: 2009. szept. 16., szerda - 18:04

Köszönjük a felajánlást! :respect:

Igen, elő-előfordulok a Belvárosban, főleg hétköznap késő délutánonként. De hétvége is megoldható, ha neked úgy felel meg. Kérlek, jelezz majd, ha összejött minden cucc, és megbeszélünk egy talit! :respect:

Késő délután nekem jó szokott lenni, külön azért ne autózz! A wincsi lesz, meg ha az aláírásomban lévő linkről nagyon nem viszik a cuccokat, akkor onnan is tudok talán keríteni pár dolgot, legyőzve a bennem lakozó kapitalista szellemet :). Írok majd neked privit, és egyeztetünk!

#2542 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 17. 09:37

Idézet: Jim DiGriz - Dátum: 2009. szept. 15., kedd - 16:18

Sziasztok,

feleségem és én sikeresen átadtuk az első gépünket :). Kicsit hosszúra nyúlt, és nehézkes volt a projekt, de a végére csak itt vannak a fotók is:

GRATULA! :respect:  :respect:  :respect:

Egyébként valaki meg tudná mondani, hogy ez a k....a topik (és csakis ez) miért csak néha küld értesítést az új hozzászólásokrol? :mad:
Moztgáskorlátozottak részére készülő akváriumokhoz berminemű segítséget szívesen elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is KÖSZÖNÖM!

#2543 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 17. 09:44

Idézet: Szőke - Dátum: 2009. szept. 15., kedd - 10:41

Ügyintézés folyamatban. Majd jelentkezik értük nálad valaki és közli, hogy kinek és mire szánjáék a gépeket, hogy utánna ahhoz tudd tartani magadat.

A témában egy levelezést továbbítottam számodra.
Moztgáskorlátozottak részére készülő akváriumokhoz berminemű segítséget szívesen elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is KÖSZÖNÖM!

#2544 Felhasználó inaktív   szucsati 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 25. 21:46

Idézet: Telcontar - Dátum: 2009. szept. 16., szerda - 18:04

Köszönjük a felajánlást! :respect:

Igen, elő-előfordulok a Belvárosban, főleg hétköznap késő délutánonként. De hétvége is megoldható, ha neked úgy felel meg. Kérlek, jelezz majd, ha összejött minden cucc, és megbeszélünk egy talit! :respect:

A gépeket elvittem Hoemberhez, sajnos meg kellett látogatnom egy wincsivel. Úgyhogy mi majd legközelebb találkozunk :)

#2545 Felhasználó inaktív   Hoember 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 26. 07:34

így van a gépek itt vannak nálam. a Kisgépet ami alkatrésznek volt ítélve, megcsináltam :)  bele került egy 8,4 es Seagate vinyó + 128 mb ram igy már komplett gép.

Szerkesztette: Hoember 2009. 09. 26. 07:35 -kor

Adatmentést vállalok sérült elektronkáju, letörölt, formázott vinyókról Telefon SIM kártyákról 06/20/393-94-46

#2546 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 27. 10:37

Idézet: Szőke - Dátum: 2009. szept. 17., csütörtök - 9:44

A témában egy levelezést továbbítottam számodra.

Telcontar!

Sikerült-e a témában előre lépnetek?

#2547 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 27. 19:22

Idézet: Szőke - Dátum: 2009. szept. 27., vasárnap - 11:37

Telcontar!

Sikerült-e a témában előre lépnetek?

Fölvettem a hölggyel a kapcsolatot. Most egyelőre várunk, hiszen kis türelmet kért.
... a trip back in time is all I need ...

#2548 Felhasználó inaktív   Hoember 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 29. 05:25

Ami most jött hozzám 3 gép, a nagyobbikat is megreparáltam került bele vinyó igy már az is komplett gép lett.
Az utolsó gépbe is kerítek vinyót és akkor 3 komplett gép lesz

ill a középső gépbe kellene valami cd olvasó
Adatmentést vállalok sérült elektronkáju, letörölt, formázott vinyókról Telefon SIM kártyákról 06/20/393-94-46

#2549 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 29. 18:01

Idézet: Hoember - Dátum: 2009. szept. 29., kedd - 6:25

...ill a középső gépbe kellene valami cd olvasó

A CéDa ROMbolók halmokban hevergetnek a palláson.

#2550 Felhasználó inaktív   szucsati 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 29. 19:57

Idézet: Hoember - Dátum: 2009. szept. 29., kedd - 5:25

Ami most jött hozzám 3 gép, a nagyobbikat is megreparáltam került bele vinyó igy már az is komplett gép lett.
Az utolsó gépbe is kerítek vinyót és akkor 3 komplett gép lesz

ill a középső gépbe kellene valami cd olvasó

Sajna abból kidöglött a DVD olvasó, a többi optikai meghajtóm meg már rég nálatok van :).

#2551 Felhasználó inaktív   thomasfox 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 03. 13:04

Urak

Van egy kontakthibás 17 CRT LGstudioworks monitorom.
Sokat volt forgatva,nem rohogni! :D ,oszt' most már dughatom be bárhogy a vezetéket,pillanatra kap csak feszkot..Már sehogy.
Sztem szerelhető,de nem értek hozzá.
Érdekel titeket,fel tudjátok használni,vagy dobjam a kukába?

#2552 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 03. 16:02

Idézet: thomasfox - Dátum: 2009. okt. 3., szombat - 14:04

Urak

Van egy kontakthibás 17 CRT LGstudioworks monitorom.
Sokat volt forgatva,nem rohogni! :D ,oszt' most már dughatom be bárhogy a vezetéket,pillanatra kap csak feszkot..Már sehogy.
Sztem szerelhető,de nem értek hozzá.
Érdekel titeket,fel tudjátok használni,vagy dobjam a kukába?

Köszönjük, hogy gondoltál ránk, de sajnos monitorok javításához sehogy sem értünk. Azért kukába ne dobd, inkább célozd meg vele a legközelebbi hulladékudvart. :)

#2553 Felhasználó inaktív   Hequila 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 10. 06. 17:35

(Csupán zárójelben szeretném jelezni, hogy nem felejtettem ám el a rászorulók felkeresését, de jelenlegi munkabeosztásom egyszerűen nem teszi lehetővé, hogy személyesen felkeressem a családsegítő helyi képviseletét, e-mailre meg nem válaszolnak :(. Így vagy valamelyik ebédszünetemet fogom megnyújtani, amikor nem lesz bent a főnök, vagy szabadságot veszek ki.)

#2554 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 07. 07:34

Idézet: Hequila - Dátum: 2009. okt. 6., kedd - 17:35

felkeressem a családsegítő helyi képviseletét, e-mailre meg nem válaszolnak :(.

Ez sajnos nagyon is jellemző reájuk.  :mad:  Tisztelet a kivételnek, :respect:  amely viszont nagyon ritka. :eek:

#2555 Felhasználó inaktív   mhif 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 07. 09:24

https://forum.hwsw.hu/hirdetes/150934/hardv...yeinnen-monitor

Csak vkinek érte kell jönni.

#2556 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 21. 19:01

ÁLT. TÁJ.! (Hogy egy klasszikust idézzek...)

A honlapunkon segítséget kérő hölggyel (köszönet Szőkének) kezdenek ígéretesen alakulni a megbeszélések. Idemásolom a legutóbbi emilkéjét, és kérem a véleményeiteket.

Idézet

Kedves Telcontar!

A tegeződésnek én is nagyon örülök, könnyebb így :)

Bocsánat, ha sokáig várattalak a válaszommal, de meg kellett beszélnünk, hogyan is legyenek ezek a gépek. Időközben egy családnál felmerült, hogy nagyon jó lenne egy számítógép, tehát a következőkre gondoltunk:
Egy gépet szeretnénk adni egy családnak, ahol örülnének a gépnek, illetve tudnák fizetni a villanyszámlát is. (Ez sem utolsó szempont, hiszen rengeteg család van, aki nyilván örülne egy gépnek, de a villanyszámlát sem tudják már fizetni.)
A többi gépnek egy olyan helyet képzetünk el, ahol többen tudnák használni. A szakmai vezetőnk kezdeményezésével alakult évekkel ezelőtt egy klub: Napsugár klub, amely fogyatékos gyermeket nevelő családok és barátaik klubja. A klubot azóta is támogatjuk. Ők a művelődési házban szokták tartani a csoportfoglalkozásaikat. Ha oda kaphatnánk gépeket, annak nagyon - nagyon örülnénk, egyrészt ezeknek a gyerekeknek is kikapcsolódást jelenthet, továbbá a csoport ígéretet kapott arra, hogy a gyerekeket egy hozzáértő tanítgatja is majd a gép kezelésére, ami ezeknek a gyerekeknek fejlesztést jelent. Ha oda kaphatnánk gépeket, akkor a gyermekjóléti szolgáltaunk által gondozott gyerekekből is szerveznénk csoportfoglalkozásokat, amelynek része lehet a számítógépezés is. Így, ha "ügyesen" pakolnál, akkor a Szalókra kerülő 5 géppel sokkal több gyereknek szerezhetnénk örömet, mintha csak 5 család kapná meg ezeket.
Írd meg, légyszíves, erről mi a véleményetek! (Meg közben azt is szeretném kérdezni, hogy van itt nálunk is valamilyen számítógép, egykor kaptuk, de hiányoznak belőle dolgok - hogy mik, azt sajna nem tudom, mert én nem értek hozzá -, de esetleg Ti tudnátok hasznosítani... Szóval,ezt elvinnéd-e?)

Köszönöm, hogy elolvastad hosszúra nyúlt levelemet,
várom válaszodat,
üdv:
Krisztina

#2557 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 22. 05:50

Idézet: Telcontar - Dátum: 2009. okt. 21., szerda - 19:01

ÁLT. TÁJ.! (Hogy egy klasszikust idézzek...)

A honlapunkon segítséget kérő hölggyel (köszönet Szőkének) kezdenek ígéretesen alakulni a megbeszélések. Idemásolom a legutóbbi emilkéjét, és kérem a véleményeiteket.

Ez agépáadás nem az Abádszalóki Családsegítőn keresztül bonyolódna? Ugyanis én azokkal kezdtem el az alkudozást, igaz eddig nem kaptam értesítést, hogy velük mi  a helyzet.
A www.felajanlasok.hu-n levőre csak felhívtam a figyelmet.
Mindenesetre bármelyikröl is van szó Örülök neki, hogy tudtam segíteni.

Viszont most úgy alakult a helyzet, hogy itt is lenne szükség 2-3 komolyabb konfigra. A célszemélyek igaz korábban (még a hőskorban) már kaptak PI-s gépeket, de azt már nagyon kinőtték, a gyerőcöknek már a tanulásban (középiskola, fősuli) egyéltaln nem segít.

Esetleg-ha valaha összejönne ilyesmi még talán a szállítást is meg tudnánk oldani. Esetleg akkor a Jahnó által említett - pinyóban lomként szereplő- akvarisztikai cumókat, de akár akváriumot is le tudnánk akkor hozni. Én jelenleg ilyen témában utazom. Mozgáskorlátozott személyeknek sok esetben ez az egyetlen kapcsolat az élővilággal

További jó munkát. Szőke

#2558 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 22. 16:42

Idézet: Szőke - Dátum: 2009. okt. 22., csütörtök - 6:50

Ez agépáadás nem az Abádszalóki Családsegítőn keresztül bonyolódna? Ugyanis én azokkal kezdtem el az alkudozást, igaz eddig nem kaptam értesítést, hogy velük mi  a helyzet.
A www.felajanlasok.hu-n levőre csak felhívtam a figyelmet.
Mindenesetre bármelyikröl is van szó Örülök neki, hogy tudtam segíteni.

Viszont most úgy alakult a helyzet, hogy itt is lenne szükség 2-3 komolyabb konfigra. A célszemélyek igaz korábban (még a hőskorban) már kaptak PI-s gépeket, de azt már nagyon kinőtték, a gyerőcöknek már a tanulásban (középiskola, fősuli) egyéltaln nem segít.

Esetleg-ha valaha összejönne ilyesmi még talán a szállítást is meg tudnánk oldani. Esetleg akkor a Jahnó által említett - pinyóban lomként szereplő- akvarisztikai cumókat, de akár akváriumot is le tudnánk akkor hozni. Én jelenleg ilyen témában utazom. Mozgáskorlátozott személyeknek sok esetben ez az egyetlen kapcsolat az élővilággal

További jó munkát. Szőke

Elnézést, én kevertem össze a dolgokat. Az abádszalóki vonalról van szó. A honlapunkon segítséget kérő hölgy ügyét már sikerrel megoldottuk (ő egyébként győri).

Ami a kérésedet illeti, tudok "azonnal" segíteni. Az idézőjel oka: a mostani és a rákövetkező hétvégén Zalába kell mennem (gyerkőcök lezsuppolása a nagyihoz az őszi szünetre, majd hazahozataluk). A november 7-8 viszont most alkalmas, ha nektek megfelel. Gépek vannak készen (valami 6 db, PII-PIII kategória mind, de inkább PIII), és addig még tudok építeni is, ha a mostani készletek kifogynának.

#2559 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 24. 06:59

Idézet: Telcontar - Dátum: 2009. okt. 22., csütörtök - 16:42

A november 7-8 viszont most alkalmas, ha nektek megfelel. Gépek vannak készen (valami 6 db, PII-PIII kategória mind, de inkább PIII), és addig még tudok építeni is, ha a mostani készletek kifogynának.

Nem egészen ilyen komoly gépre gondoltam, hiszen az ArhiCAD tervezőpproginak kellene rajta futnia. Ilyen kellene legalább 1 db.
A többire is majd megpróbálok pácienst keríteni, de erröl majd értesítelek.
Viszont, ha sikerülne összehozni a lejöveteledet, és lenne is ilyen alkatrészed talonban,  akkor egy AMD CPU (jelenleg 1200 MHz-s volt benne), komolyabb AGP-s VGA kártya és nagyobb mennyiségű SD RAM (4 foglalat van) is jól jönne, mert a másik helyre egy félkész konfigot (a hiányzó alkatrészek mentek tönkre) tudnék szerezni.
Majd írom a fejleményeket a jövő héten.
Ja és ha Jahno-val tudnál kontaktolni, úgy tőle is jöhetne a pinyóbol - ha még egyáltalán megvannak - az a rengeteg akvarisztikai cumó, amiröl az év elején regélt. Azokbol karácsonyra esetleg tudnék megint akváriumot készíteni rászoruló mozgáskorlátozottaknak. Amennyiben esetleg nagyobb akvárium (50 lit. felett) is van elfekvőben azért még talán kocsit is tudnék küldeni.

Üdv.: Szőke

#2560 Felhasználó inaktív   zoltánszól 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 24. 09:46

Idézet: Szőke - Dátum: 2009. okt. 24., szombat - 7:59

... és nagyobb mennyiségű SD RAM (4 foglalat van) is jól jönne,...

Zöreg! Pár ráérő SD-RAMom (128MB-s vagy 2-3 db, 64MB-os vagy 2-3 db és 32MB-s is) akad itthon. Ha erre jársz, odaadnám amennyi kell.

Téma megosztása:

• (237 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 126
  • 127
  • 128
  • 129
  • 130
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.