HWSW Informatikai Kerekasztal: Felajánlások (Segíteni kéne), karitatív topic VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (237 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 129
  • 130
  • 131
  • 132
  • 133
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Felajánlások (Segíteni kéne), karitatív topic VII. www.felajanlasok.hu Értékeld a témát: -----

#2601 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 10. 30. 19:43

Idézet: Szőke - Dátum: 2009. okt. 30., péntek - 20:09

** Amint fentebbröl láthatod, vinni semmiképpen sem fogunk, legfeljebb FakeJacktol, ha neki is egyáltalán megfelel.

Ha valamelyik jelölted szabadulni szeretne a végképp elavult gépétől/monitorától, azt elhozhatjátok (ha jöttök). Én majd  lerendezem itt a sorsukat.
... a trip back in time is all I need ...

#2602 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2009. 10. 31. 00:55

Idézet: Telcontar - Dátum: 2009. okt. 30., péntek - 18:29

Akkor ne aggódj. Mondd meg, hogy a jövő héten melyik este/éccaka/éjfél a jó neked, aztán ott leszek, és hozom ide hozzám, amit küldeni akarsz a Tiszazugba.

Jövő hétig kb. haza sem érek, és pakolom át egyik sarokból a másikba :-D Bár már nagy erőkkel nekiláttam, CRT monitor is van, kicsik, de jófélék. Saját Samu 550b-met is beáldozom, egy ideje nem használom, még zasszonytól kaptam az első karácsonykor, ideje nyugdíjba mennie.

Eddig 2 darab Samu 550b, egyiket Mz küldi a brigádnak, pár LG, meg akkor Szőkének egy 17-es LCD.

Gépből valahol van Dell egyben PII-PIII, ha mást nem is, de nov végéig szerintem 4 komplett gépet tudok adni tokvonóval. Tudok küldeni egeret, USB-s billt.

Még tavaly október felé mikor nekiláttam összerakni a kupacot, akkor 3 ilyen Dell-el kezdetem: http://control-solut...ll%20gx1100.jpg

Aztán elmentem 2-3 hónapra dolgozóba, oszt most kezd vége lenni :-D Plusz ami még most a cégek év végi selejtezéseiből jön, majd lesz valahogy, de összekalapáljuk, oszt megpróbálom hamar kiosztani. Egyelőre most idehaza is nézek bambán, hogymerről kellene a sajátjaimnak nekilátni.
Make love not Wor.

#2603 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 31. 10:03

Nekem akkor lenne egy javaslatom figyelembe véve Jahno problémáit is.
Nekünk itt nem annyira fontos, hogy pontosan november 7 "tiszteletére" kapjanak gépet a jelöltek, az később is ugyanolyan jól jön nekik. Nekem is talán könyebb lesz egy későbbi időpontra (mondtam, hogy ebben a témában még nem egyeztettem, lehet, hogy semmi sem lészen belőle) kocsit igényelnem.
Amennyiben sikerülne, úgy a Haleszi csoportnál kimaradt "selejtes" cumókat is fel lehetne vinni Telcontar cimborához további hasznosítés céljábol.
Na majd írjátok a véleményeteket, de sürgősen, mert hétfőre már elő vagyok jegyezve az egyeztetésre.
Moztgáskorlátozottak részére készülő akváriumokhoz berminemű segítséget szívesen elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is KÖSZÖNÖM!

#2604 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 31. 10:07

Idézet: Jahno - Dátum: 2009. okt. 31., szombat - 0:55

meg akkor Szőkének egy 17-es LCD.

Előre is hálás köszönet. Bizonyára jobb fog lenni, mint a mostani 14"-s korábban tesztmonitornak használt kóbura. (A tavaj karácsonyi gépátadásaim környékén láthattátok a készülő gép oldalára drótozve). Most kénytelen voltam befogni saját céljaimra, mert az Öreg masina végleg beadta a derekát. Igaz mára már csináltam hozzá selejt PC tápbol 12 V-s tápegységet és 60x60x5 szökvasbol nehezékként lábat neki.
Moztgáskorlátozottak részére készülő akváriumokhoz berminemű segítséget szívesen elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is KÖSZÖNÖM!

#2605 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 31. 10:35

Idézet: Szőke - Dátum: 2009. okt. 31., szombat - 11:03

Nekem akkor lenne egy javaslatom figyelembe véve Jahno problémáit is.
Nekünk itt nem annyira fontos, hogy pontosan november 7 "tiszteletére" kapjanak gépet a jelöltek, az később is ugyanolyan jól jön nekik. Nekem is talán könyebb lesz egy későbbi időpontra (mondtam, hogy ebben a témában még nem egyeztettem, lehet, hogy semmi sem lészen belőle) kocsit igényelnem.
Amennyiben sikerülne, úgy a Haleszi csoportnál kimaradt "selejtes" cumókat is fel lehetne vinni Telcontar cimborához további hasznosítés céljábol.
Na majd írjátok a véleményeteket, de sürgősen, mert hétfőre már elő vagyok jegyezve az egyeztetésre.

Hozzám lehet jönni november folyamán bármelyik hétvégén.

Hétköznap is megoldható, de azt előre egyeztetni kell, mert akkor csak édesanyám van itthon, illetve délután már a gyerekek is. Viszont le tudok előre készíteni mindent a garázsba, és a hozott cuccokat is ott lehet hagyni, ha éppen úgy jön össze, hogy nem tudok ott lenni, amikor jöttök.

#2606 Felhasználó inaktív   zoltánszól 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 31. 11:32

Idézet: Jahno - Dátum: 2009. okt. 31., szombat - 1:55

... még zasszonytól kaptam az első karácsonykor, ideje nyugdíjba mennie.

:rolleyes:  Most akkor ki is menjen nyugdíjba? :D

Hirtelenjében hogy "elszaporodott" a sok hozzászólás. ;) Nagyon helyes! :)

#2607 Felhasználó inaktív   hko 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 31. 21:23

Sziasztok!

Találtam itthon egy Abit KD7-Raid alaplapot, van benne egy AMD Sempron (nem emlékszem hányas), meg egy modul is ami ha jól emlékszem talán 512mb 333MHz, de nem esküdnék meg rá. Tovább van itt egy AGP-s Asus GeForce256 32mb-os vga is. Ezeket szívesen odaadom ha kellenek.

#2608 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 01. 13:18

Idézet: Telcontar - Dátum: 2009. okt. 31., szombat - 10:35

Hozzám lehet jönni november folyamán bármelyik hétvégén.

Mindenképpen hétvégén szeretnék menni (ha egyáltaláén összejön), mert akkor személyesen tőled tudok kunyizni.  :D

#2609 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 01. 17:47

Idézet: hko - Dátum: 2009. okt. 31., szombat - 22:23

Sziasztok!

Találtam itthon egy Abit KD7-Raid alaplapot, van benne egy AMD Sempron (nem emlékszem hányas), meg egy modul is ami ha jól emlékszem talán 512mb 333MHz, de nem esküdnék meg rá. Tovább van itt egy AGP-s Asus GeForce256 32mb-os vga is. Ezeket szívesen odaadom ha kellenek.

Szia!

Köszönjük szépen a felajánlásodat! :respect: Kérlek, hogy priviben írd meg a címedet és a telefonszámodat, illetve hogy mikor és hol (ha nem otthon) lenne neked alkalmas az átadás!

:respect:

Szerkesztette: Telcontar 2009. 11. 01. 17:48 -kor

#2610 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 01. 17:49

Idézet: Szőke - Dátum: 2009. nov. 1., vasárnap - 14:18

Mindenképpen hétvégén szeretnék menni (ha egyáltaláén összejön), mert akkor személyesen tőled tudok kunyizni.  :D

Elfogyott, elromlott és sose is volt!  :Đ
Gyertek csak, ha összejön, márcsak azért is, mert ha nem jöttök, akkor én megyek! És ezt nyugodtan vedd fenyegetésnek!!!  :Đ  :Đ

#2611 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 01. 22:48

Idézet: Telcontar - Dátum: 2009. nov. 1., vasárnap - 17:47

Köszönjük szépen a felajánlásodat! :respect: Kérlek, hogy priviben írd meg a címedet és a telefonszámodat, illetve hogy mikor és hol (ha nem otthon) lenne neked alkalmas az átadás!

Nekem lehet van pár üres házam. Legalábbis 1 éve még volt, igaz odaígértek Gugának is, de sosem tudni, rendes Chieftec izék, nem volt szívem kiszórni, ha már igényes darabok.
Make love not Wor.

#2612 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 02. 06:56

Idézet: Telcontar - Dátum: 2009. nov. 1., vasárnap - 17:49

Elfogyott, elromlott és sose is volt!  :Đ
Gyertek csak, ha összejön, márcsak azért is, mert ha nem jöttök, akkor én megyek! És ezt nyugodtan vedd fenyegetésnek!!!  :Đ  :Đ

Nekem azzal, hogy jönöl nem fenyegetés. Csupán egy baj van vele. Túl kicsi a "MI" autónk,így keveseb átadható gépet tudsz hozni.
Nekem az lenne a legjobb, ha velünk Te is lejönnél és mindkét kocsi dudik lenne rámolva azonnal átadható konfigokkal.  ;)

Más: Ha sikerülne Jahnoval ütköznöd menésünk előtt, akkor a gépeken kívül az akvarisztikai cumókat se feledd. Viszont mostanság nem volt róla szó - de erre is tett igéretet Jahno - még mindíg kellene 2 db. menetes WiFi antenna Az itt lévő nagyon szuperül működő T-Link routerhez kellene, csak éppen antennája hiánycikk, mert anélkül kaptuk anno még Hóembertöl és így csak madzagrol tudjuk üzemeltetni. A mai lipitopik többségében viszont van WiFi adapter és ha jönnek az ifjoncok nem kellene tyukbelezni..  Amennyiben nála a pinyó rámolás kozben előkerülne légyszives azt is vedd már magadhoz. Előre is hálás köszönet mindketőtöknek.

#2613 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 03. 01:27

Idézet: Szőke - Dátum: 2009. nov. 2., hétfő - 6:56

Más: Ha sikerülne Jahnoval ütköznöd menésünk előtt, akkor a gépeken kívül az akvarisztikai cumókat se feledd.

Határeset, a héten még biztos nem vagyok, de azt legaálbb összevissza. Van ez a leltározósdi a cégnél, amiből mennek a cumók, most erre gyúrunk, reggel lesz nekiugrás nagy erővel, no meg aztán kocsmába is kellen menni, hetente legalább egyszer.

Ha lenne valami klubféle, akkor van működő hálózatos basz, meg szerverféle cuccok, így szerintem csak pinyó/roncsfutam lesz belőle, vagy a mittodomain. Meglátom mi marad, év végéig szeretnék kiverekedni belőle, de ezek nem VT terminálok, meg fele nyilván hulla, de a sok éves átlagnál jobb, ha magánban szopunk vele egy kört.
Make love not Wor.

#2614 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 03. 06:37

A tegnapi egyezkedés eredménye 50-50 %. Ugyanis a Hívatal kocsija nov.05-töl megy nagy szervízre, mert műszakis és amúgy is elég ramaty állapotban van, na és kajahordásra is át akarják alakítani.
Viszont a kocsi söfőrje -. a pogi unszolására - bevállalta, hogy a nagy Opel Kombi kocsijával (melyben 6-8 komplett (monitorral) gép kényelmesen belefér) még ebben a hónapban (nem biztos, hogy 7-.n) egy hétvégét beáldoz és meglátogatjuk Telcontar cimborát, hgy ürüljön a készlete.

Ellenben Telcontar cimbora, ha még tudna összekalapálni (akár a Jahnotol elhozott cumókat is felhasználva) további gépeket, úgy a december 19.-n megtartandó térségi nagy adományozós napra azokat is biztosan le tudjuk hozni. Erre már van biztos kocsi, de akkor jó lenne, ha az átadásra Telcontar cimbi is lejönne, esetleg más is. Végülis Ti melóztok, én csak kuruttyolok.

#2615 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 03. 18:20

Idézet: Szőke - Dátum: 2009. nov. 3., kedd - 7:37

A tegnapi egyezkedés eredménye 50-50 %. Ugyanis a Hívatal kocsija nov.05-töl megy nagy szervízre, mert műszakis és amúgy is elég ramaty állapotban van, na és kajahordásra is át akarják alakítani.
Viszont a kocsi söfőrje -. a pogi unszolására - bevállalta, hogy a nagy Opel Kombi kocsijával (melyben 6-8 komplett (monitorral) gép kényelmesen belefér) még ebben a hónapban (nem biztos, hogy 7-.n) egy hétvégét beáldoz és meglátogatjuk Telcontar cimborát, hgy ürüljön a készlete.

Ellenben Telcontar cimbora, ha még tudna összekalapálni (akár a Jahnotol elhozott cumókat is felhasználva) további gépeket, úgy a december 19.-n megtartandó térségi nagy adományozós napra azokat is biztosan le tudjuk hozni. Erre már van biztos kocsi, de akkor jó lenne, ha az átadásra Telcontar cimbi is lejönne, esetleg más is. Végülis Ti melóztok, én csak kuruttyolok.

Dec. 19. az ugyan munkanap, de nem nekem. :) Szóval tőlem egy elvi igen, de azért várjuk meg, hogy az időjárásnak lesz-e ehhez szava.

Ami a további gépek összekalapálását illeti: alkatrész éppenséggel akad még, de az abádszalóki projektet sem akarom háttérbe szorítani, és krisz35 oda kért 5 gépet. 6 gép jelen állapotok szerint biztosan megy nektek, a továbbiakat meg majd meglátjuk.

Perifériák kellenek-e? Gondolok nyomtatóra, szkennerre, de még egy kicsit idősebb multifunkciós készülék is van.

#2616 Felhasználó inaktív   Sipi- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 03. 23:44

Sziasztok!

Munkahelyemen gép selejtezés lesz. Van pár működő és néhány selejtes konfig (ezekből is működik 1-2 alkatrész valószínűleg). Egy biztos: HDD nincs és nem is lesz bennük.
Egyébként ATX házak, 1-2 db 633 MHz-es Celeron és a többit passzolom. A házakon általában van valami leltári matrica, meg filctollas felirat és meglátszik némelyiken az idő (tehát egy kis sikálás rájuk fér) :)
Szükségetek van-e ezekre?
Ha igen, akkor meg kellene oldani a szállítást, lehetőleg még a hétvége előtt. Helyileg ez a 13. kerület Petneházy utca. Ha nagyon kell, akkor egy kis kitérőt tudok tenni a cuccokkal munkából hazafelé (útvonal: Lehel út majd Hungárián az Üllői útig).

Üdv,
Sipi

Szerkesztette: Sipi- 2009. 11. 03. 23:45 -kor

#2617 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 04. 00:34

Idézet: Sipi- - Dátum: 2009. nov. 3., kedd - 23:44

Munkahelyemen gép selejtezés lesz. Van pár működő és néhány selejtes konfig (ezekből is működik 1-2 alkatrész valószínűleg). Egy biztos: HDD nincs és nem is lesz bennük.

Pedig jó lenne bekockázni. Üllői is majdnem útbaesik, de úgyis olyan nap lesz, mint a többi. 17h utánfelé mondom jövök haza, reggel úgyis felidegeltek, majd idehaza sör, oszt béke. Erre szerverszobán átmenet éreztem a meleget. Hőmérő 26-ot mutat, klímák állnak. Oszt többi már sejthető, de irodaház üzemeltetése kapcsolta le, oszt nem is szólt róla. még jó, hogy tél van, lehet ablakot nyitni, meg ilyenek, de menjenek a kurva annyukba. Ezt ebben a formában többször közöltem is, de nem akarják érte. Holnaprais kitalálnak valami hasonlót, meg utánra is, ez ilyen.

Ráadásul nyilván selejtezem, azért írtam, hogy lesznek mindenfélék, aztán meglátjuk.
Make love not Wor.

#2618 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 04. 07:27

Idézet: Telcontar - Dátum: 2009. nov. 3., kedd - 18:20

Dec. 19. az ugyan munkanap, de nem nekem. :) Szóval tőlem egy elvi igen, de azért várjuk meg, hogy az időjárásnak lesz-e ehhez szava.

Ami a további gépek összekalapálását illeti: alkatrész éppenséggel akad még, de az abádszalóki projektet sem akarom háttérbe szorítani, és krisz35 oda kért 5 gépet. 6 gép jelen állapotok szerint biztosan megy nektek, a továbbiakat meg majd meglátjuk.

Perifériák kellenek-e? Gondolok nyomtatóra, szkennerre, de még egy kicsit idősebb multifunkciós készülék is van.

A December 19-l kapcsolatban.
Ezen a napon Kistérségi jótékonykodási nap fog lenni Kunszentmártonban, ahol rászorulók (elsősorban mozgáskorlátozottak) kapnak karácsonyi ajándékokat, úgymint élelmiszer és ruhacsomagok. Na és én is szeretnék addig még összehozni egy komplett nagyobb akváriumot is nekik, ha összejön a belevaló technikai cumó és adigsikerül összeragasztanom a medencét (Síküveget már kaptam,de vágni nem tudok, de remélem, majdcsak akad olyan személy a környéken aki tud szakosan üveget vágni. Ragasztóravalót majd kikunyizom a nejemtöl és próba cseresznye. Persze erröl még nem szóltam nekik.) Én megemlítettem a szervezőknek, hogy mit szólnának néhány számítógéphez, melyek ugyancsak ezen célcsoport részére mennének, ha a csapat azokat addig össze tudja szerelni. Nagyon örültek neki, annak ellenére, hogy konkrét felajánlás nem történt, csak mint lehetőség lett megemlítve. A szállításba is (a szervezők kocsijába is beférne 6-8 komplett konfig + perifériák) besegítenének. Sofőrükkel én mennék személyesen hozzád. Azt azért írtam, hogy jó lenne, ha Te is jönnél, mert akkor esetleg több komplett konfig is lejöhetne, jobban ürülne a raktered. Tehát egyelőre semmi konkrét ígéret nem hangzott el.

A mostan folyó projektekböl én javaslom, hogy prioritást az Abádszalóki élvezzen, második helyen a nekünk ígért (kb. 6 db.) gépek és a használható perifériák legyenek. Ezekéret hamarosan (majd írom, egyeztetjük a pontos időt) mennénk. A harmadik helyre sorolnám a december 19-i eseményt. Akkor (eőtte lévő napokban) majd meglátjuk, hogy egyáltalán jut-e oda, ha igen mennyi és majd ahhoz igazítunk mindent. Javasolnám én a Zöreg SVIHÁK.

#2619 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 04. 10:19

Idézet: zoltánszól - Dátum: 2009. okt. 30., péntek - 20:04

Hát Fake én már régen a sorok közt olvasok, mert az előző rendszerben megtanítottak rá. Szóval én sorsolást olvastam, nem pedig minden diáknak ingyen oprendszert. ( :offtopic: Majdnem ugrasztottam a lányomat, de visszafogtam magam, mert ezt csak reklámnak gondolom. Sőt azt sejtem, hogy minden darabnak van már gazdája. Részletek a "Legálisszoftver.vagymi oldalon".)

Akkor meg kapjak be. Az USA-ban most mennek a nagyvarosokban a W7 kiadasat unnepelteto MS partyk es minden latogato ingyen W7-et kap.

#2620 Felhasználó inaktív   Tibsó 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 04. 10:25

Idézet: Sipi- - Dátum: 2009. nov. 4., szerda - 0:44

Sziasztok!

Munkahelyemen gép selejtezés lesz. ...

A szomszédban dolgozom, ha kirámolok az autóból, el tudok menni értük. Szőkéék meg legfeljebb útba ejtenek.

Téma megosztása:

• (237 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 129
  • 130
  • 131
  • 132
  • 133
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.