HWSW Informatikai Kerekasztal: Felajánlások (Segíteni kéne), karitatív topic VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (237 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 139
  • 140
  • 141
  • 142
  • 143
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Felajánlások (Segíteni kéne), karitatív topic VII. www.felajanlasok.hu Értékeld a témát: -----

#2801 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 12. 17. 16:18

Idézet: Szőke - Dátum: 2009. dec. 17., csütörtök - 11:48

A komplettírozott nyomi - ha nem lennél oly távol - jól jönne az én gépem mellé, mert a saját nyomimat egyelőre nem szeretném tovább adni. A kiszemelt "áldozat" viszont nagyon örülne neki, mert most is nálam nyomtatgatunk neki elég sok mindent, igaz jelenleg a letöltései is itt történnek. Még nem tud a partizán akciómrol, hogy mire készülök ellene. :D

Semmi közöm az egészhez, de a magam példájából okulva szegény embereknek ilyen nyomingereket hiába adsz majd ,szerinted miböl fog hozzá festék patront venni.Én is megvettem vagy 2005 ben a cannon nyomtatót azóta is itt áll,jó porfogónak kb gondolom már azóta beis száradt de porfogónak jó de én már nem költök rá mert nagy pénztemető.Ezek a nyavaja tintasugaras nyomtatók nagyon nem gazdaságosak ,leginkább azt irnám rájuk nagyon nagy átb@szások.Jó ha olcsón tud a szerezni az ember hozzá fejet  és vagy patront akkor oké de egyébbként az ellenségemnek adnám ezt max oda hogy a pénzét ebbe ölje.

Szerkesztette: djculture 2009. 12. 17. 16:20 -kor

Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#2802 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 17. 16:42

Idézet: djculture - Dátum: 2009. dec. 17., csütörtök - 16:18

Semmi közöm az egészhez, de a magam példájából okulva szegény embereknek ilyen nyomingereket hiába adsz majd ,szerinted miböl fog hozzá festék patront venni.Én is megvettem vagy 2005 ben a cannon nyomtatót azóta is itt áll,jó porfogónak kb gondolom már azóta beis száradt de porfogónak jó de én már nem költök rá mert nagy pénztemető.Ezek a nyavaja tintasugaras nyomtatók nagyon nem gazdaságosak ,leginkább azt irnám rájuk nagyon nagy átb@szások.Jó ha olcsón tud a szerezni az ember hozzá fejet  és vagy patront akkor oké de egyébbként az ellenségemnek adnám ezt max oda hogy a pénzét ebbe ölje.

Mi az, hogy semmi közöd? Itt mindenkinek jogában áll véleményt alkotni akár pozitív az, akár negatív. Sőt mint a Te eseted is példázza akár hasznmos tanácsokkal is lehet segíteni.

Teljes mértékben egyet tudok érteni veled. Éppen ezért én soha sem adok át csak használható patronnal (tintával feltöltöttel) nyomingert, bár patron nélküliböl jönne a legtöbb.
Az igazsághoz viszont az is hozzátartozik, hogy a nyomival adott patronok csak 1/3-1/4 ig vannak feltöltve, hogy utánna a nyominger olcsó ára a derága patronok (ami viszont már általában tele is van) pótlásábol visszatérüljön.
Ma már viszont vannak üzletek, ahol korekt utántöltést csinálnak, sőt akár adnak magyarázattal ellátott utántöltő készletet is és ráadásul jóval olcsóbban.
Viszont akinek kötelező kinyomtatva beadnia a feladatokat, annak valahol mégiscsak ki kell nyomtatni. Leaser nyomit nem tudunk adni, akkor adunk ilyet, igaz elmondva a páciensnek, hogy a patron nem olcsó játék. Ugyancsak tájékoztatni szoktam őket egy korrekt utántöltéssel, készlet árúsító cégröl is (nevet a reklám miatt nem írok, bár megérdemelnék) amely ráadásul itt a vonzáskörzetünkben van (Szegeden). A páciens ezek után dönthet, hogy eszi, vagy nem veszi.  ;)

Szerkesztette: Szőke 2009. 12. 17. 16:49 -kor

Moztgáskorlátozottak részére készülő akváriumokhoz berminemű segítséget szívesen elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is KÖSZÖNÖM!

#2803 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 17. 18:24

Idézet: Szőke - Dátum: 2009. dec. 17., csütörtök - 17:42

Ma már viszont vannak üzletek, ahol korekt utántöltést csinálnak, sőt akár adnak magyarázattal ellátott utántöltő készletet is és ráadásul jóval olcsóbban.

Ilyen utántöltésekkel eddig 3 komám szívott.Egyik egy epson-t kapott tavaly karácsonyra,ugy ahogy te is írod persze félig töltött patronokat adtak hozzá.Aztán nagyon sok pénzé vett hozzá patront.Mikor az is kifogyott próbálta ujratöltetni kétszer is szolnokon különböző cégeknél de azt a minőséget meg se közelitette ami régen volt.Na mindegy akkor te is tudod hogy megy ez látom,nem érdemes nagyon ebbe belemerülnie senkinek.Inkább elmegy az ember a tecsóba meg a többi nyavajába és vesz egy újat,a régi meg megy a szemételepre szennyezni a földet.

Szerkesztette: djculture 2009. 12. 17. 18:26 -kor

Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#2804 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 17. 19:39

Idézet: Szőke - Dátum: 2009. dec. 17., csütörtök - 10:24

Ezek szerint akkor holnap legalább TÍZ ember fogja szorongva várni a székházban, hogy ki fog végülis gépet kapni.*

Amit kapsz Jahnótol (na nem a fejedre) és az ide is jó, akkor azokat is várjuk.**

Ne feledd! soros egér 1 db; Diósdi akvarista cumók.***

*Nem kell szorongani senkinek. :)

** Egy darab gépet kaptam mindössze. Mást nem.

*** Meg még ami a gépekhez kell. :) További egerek, billák, monitorok. Tápkábelek. Meg a túlélőcsomag (csavarhúzók, fogó, pótalkatrészek). Ami csak akkor kell, amikor éppen nincs ott.

Na, és a lényeg. Kéne valami nyelvlógatós szmájli. Nagy szemekkel. Így érzem magam a mai nap után. Az abádszalókiak nagyon kedvesen fogadtak, és mind a Napsugár klubban, mind az oviban nagyon örültek a gépeknek. Kaptam kézzel készített ajándékot is, csodaszép karácsonyi asztaldíszt és üdvözlőkártyát, amit a Napsugár klub apraja (a nagyja irányításával és segítségével) készített. Ha majd kicsit több erőm lesz, lefényképezem.

Krisz35 úrasszonytól elhoztam egy félkonfigot is, PIII-osztályúnak néztem, de még nem tudok róla sokat. Csak annyit, hogy nincs benne RAM és videjó. És pluszban egy 13 gigás merevlemezt, amiről megint nem tudunk semmit, de ez majd változni fog. Köszönjük neki! :respect:
... a trip back in time is all I need ...

#2805 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 17. 19:45

Telcontar!

A.Józsi hetek óta tartó noszogatásomnak köszönhetően ma végre felébredt. :mad:
Ma végre letesztelte a nála lévő moncsikat.
Ennek eredménye:
5 db. biztosan jó,
1 db kérdéses (nincs hozzá csatija)
8 db. biztosan nem jó (mármint nekünk mostanában, mert több FF is van közötte, ami lehet, hogy műxik).
Kérdésem:
Holnap mennyit és milyet vigyek be? Amennyiben neked helyhiány miatt jobb, ha Te hozod a hasznmálható moncsikat, akkor inkább a "roncsfutamosokat" javasolnám. Nem szeretnék 2x fordulni ilyen időben.

Válaszodat holnap reggel 6,30-ig várom, mert nekem akkor kell indulnmom itthonrol és utánna már nem leszek NET közelben.
Moztgáskorlátozottak részére készülő akváriumokhoz berminemű segítséget szívesen elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is KÖSZÖNÖM!

#2806 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 17. 19:46

Idézet: djculture - Dátum: 2009. dec. 17., csütörtök - 19:24

...a régi meg megy a szemételepre szennyezni a földet.

Vagy ideadják nekünk. :rolleyes:

Nyomtatót én csak akkor adok, amikor ez kifejezett kérés a fogadó oldal részéről. Most így hirtelenjében két ilyen esetre emlékszem vissza. Addig, amíg a nyomtatógyártók a jelenlegi értékesítési stratégiájukkal dolgoznak, a hozzáállásom nem is fog változni.

#2807 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 17. 19:50

Idézet: Telcontar - Dátum: 2009. dec. 17., csütörtök - 19:39

*Nem kell szorongani senkinek. :)

** Egy darab gépet kaptam mindössze. Mást nem.

*** Meg még ami a gépekhez kell. :) További egerek, billák, monitorok. Tápkábelek. Meg a túlélőcsomag (csavarhúzók, fogó, pótalkatrészek). Ami csak akkor kell, amikor éppen nincs ott.

Na, és a lényeg. Kéne valami nyelvlógatós szmájli. Nagy szemekkel. Így érzem magam a mai nap után. Az abádszalókiak nagyon kedvesen fogadtak, és mind a Napsugár klubban, mind az oviban nagyon örültek a gépeknek. Kaptam kézzel készített ajándékot is, csodaszép karácsonyi asztaldíszt és üdvözlőkártyát, amit a Napsugár klub apraja (a nagyja irányításával és segítségével) készített. Ha majd kicsit több erőm lesz, lefényképezem.

Krisz35 úrasszonytól elhoztam egy félkonfigot is, PIII-osztályúnak néztem, de még nem tudok róla sokat. Csak annyit, hogy nincs benne RAM és videjó. És pluszban egy 13 gigás merevlemezt, amiről megint nem tudunk semmit, de ez majd változni fog. Köszönjük neki! :respect:

Ezen hozzászólásod aközben keletkezett amíg én éppen neked írtam.

A lényeg! A túlélő készletet én is viszem és nagyon várunk.

Eltévedés esetére a telefonom mindíg kéznél fog lenni.

Ne feledd! Diósdi csomag! (Kérésedre emlékeztető)

Abádszalókhoz meg GRATULA!

#2808 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 17. 19:55

Idézet: Szőke - Dátum: 2009. dec. 17., csütörtök - 20:45

Telcontar!

A.Józsi hetek óta tartó noszogatásomnak köszönhetően ma végre felébredt. :mad:
Ma végre letesztelte a nála lévő moncsikat.
Ennek eredménye:
5 db. biztosan jó, *
1 db kérdéses (nincs hozzá csatija)**
8 db. biztosan nem jó (mármint nekünk mostanában, mert több FF is van közötte, ami lehet, hogy műxik).
Kérdésem:
Holnap mennyit és milyet vigyek be? Amennyiben neked helyhiány miatt jobb, ha Te hozod a hasznmálható moncsikat, akkor inkább a "roncsfutamosokat" javasolnám. Nem szeretnék 2x fordulni ilyen időben.***

Válaszodat holnap reggel 6,30-ig várom, mert nekem akkor kell indulnmom itthonrol és utánna már nem leszek NET közelben.

* Amit én tudnék innen vinni a 4 gép mellé: 2 db 15 hüvelykes, 1 db 17 hüvelykes és 1 db 14 hüvelykes. Ezek szerint leaglább a 14 hüvelykes itthon maradhat (úgyis elég gyatra szegény, lehet, hogy a roncsfutamban végzi). Van-e esetleg még olyan az 5 jó monitorotokból, ami ki tudja váltani valamelyik ittenit?

** Az egyik 15 hüvelykes monitorhoz, amit innen vinnék, van külön VGA-kábel. Vagy a monitorral együtt, vagy külön el tudom vinni. Aztán ott a helyszínen tudjuk tesztelni ezt a kérdésest.

*** Kisebb képernyőjű monitorokból 5, nagyobbakból négy fog beférni. Beleszámítva, hogy esetleg a kétséges is rossz, elég lesz négy roncsfutamos.

#2809 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 17. 19:58

Ja, és el ne felejtsem: akkor viszem a HP multifunkcionáriust, meg túrok egy ATX midi-tornyot.

#2810 Felhasználó inaktív   zoltánszól 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 17. 20:11

Telcontar! Neked az alábbi szmájli jár.

Utántöltött és utángyártott patronnal csak akit szívatni akarsz, azt ajándékozd meg! Úgy jártam a Tesco-gazdaságos Canon patronnal, hogy még a ...-öm is festékes lett, mire beleraktam a DX4450-be. Na úgy kivágtam a 2500,- forintos tele patront, hogy csak döndült. CSAK gyári patront szabad használni. Szerintem. 3680,-ért. És még vízálló is. :lefety:

#2811 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 17. 22:44

Idézet: Szőke - Dátum: 2009. dec. 17., csütörtök - 10:03

A házzal kapcsolatos elvárásaimat a Telcontárnak megadott válaszban leírtam. Kivezetés nélküli 4x5,25" fiókkal rendelkező azonos magasságú (csak éppen 2-3 cm-rel rövidebb) üres ház az van itt a Haleszban is, csak éppen nincs rajta elöl semilyen kivezetés.

Nálam is csak olyan midi tornyok vannak, amiken nincs elöl semmilyen kivezetés. :( Egy olyan van közöttük, aminek az előlapja oldalán az előkészítés az USB és a jack dugók számára ott van, de a csatik nincsenek beleépítve. Ezt elviszem, megvizslatjátok, legfeljebb visszahozom.

#2812 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2009. 12. 17. 22:47

Idézet: Telcontar - Dátum: 2009. dec. 17., csütörtök - 22:44

Nálam is csak olyan midi tornyok vannak, amiken nincs elöl semmilyen kivezetés. :(

Nekem meg el kellett húzni itthonról, meg a különben is faszkivolt. De legalább azon az egy vason nem kell már sokat reszelni :-/
Make love not Wor.

#2813 Felhasználó inaktív   acws 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 17. 22:53

Idézet: Telcontar - Dátum: 2009. dec. 16., szerda - 21:57

Megírta a távot a két köröm között. De hova vannak pozicionálva a körmök??? :)
Ha lesz ház holnapra, akkor leviszem. Ha lesz kettő, vagy több, akkor hozzám is jöhetne.

Hali,
van egy at-x miditorony nálam elfekvőben. Elég jó minőségű, asszem Modecom.
Acws
web-solution.hu A megfizethető tárhely

#2814 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 17. 22:57

Idézet: zoltánszól - Dátum: 2009. dec. 17., csütörtök - 15:39

Elkéstem. Én nem adnék semmilyen költségvetésből élőnek sem, még óvodának sem. De kisebbségben nem kapálózom - legyen meg a Druszám akarata!

Ha időben mondtad volna, nem vittem volna gépet.

Alább nem polemizálni akarok, csak tájékoztatni az abádszalóki valóságról:

Az óvodát kívül-belül gyönyörűen felújították (tényleg nagyon szép!). De új bútorokra már nem futotta. A régi, ütött-kopott kisszékeket, agyonhasznált, billegő asztalkákat használják. Az óvónők saját maguk újítgatják fel ezeket a bútorokat - csiszolgatják, festegetik. Ahogy tudják, ahogy bírják.
Az óvodában csoportpénzt nem tudnak szedni, mert annyira "szegény az eklézsia". Ezért aztán óvoda karácsonyfája alá sem került semmi más, csak ez a gép... (Az már más téma, hogy jog szerint...A JOG szerint nem is lenne szabad különpénzeket beszedni, de kis hazánk valósága a jogot is felülírja...)

Az óvodavezető azt sem tudta elképzelni, hogy mire is tudnának használni egy 633 MHz-es, 256 MB RAM-mal felszerelt számítógépet az oktatásban. Szerencsére a beosztottjai között is, meg a szülők között is van olyan, akinek vannak elképzelései...

Hát így. Üdvözlök mindenkit Abszurdisztánban, az Úr 2009. esztendeje karácsonya táján.

#2815 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 17. 22:59

Idézet: acws - Dátum: 2009. dec. 17., csütörtök - 23:53

Hali,
van egy at-x miditorony nálam elfekvőben. Elég jó minőségű, asszem Modecom.
Acws

Nagyon szépen köszönjük, de holnap el kéne vinnem a Zöreghez. Szóval? Hívjalak reggel? :)

#2816 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 17. 23:01

Idézet: Jahno - Dátum: 2009. dec. 17., csütörtök - 23:47

Nekem meg el kellett húzni itthonról, meg a különben is faszkivolt. De legalább azon az egy vason nem kell már sokat reszelni :-/

Kell még rajta egyáltalán reszelni? Mert én biza annyira elfáradtam, hogy nem cepeltem már fel, lent hagytam a kocsiban.

#2817 Felhasználó inaktív   acws 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 17. 23:03

Idézet: Telcontar - Dátum: 2009. dec. 17., csütörtök - 22:59

Nagyon szépen köszönjük, de holnap el kéne vinnem a Zöreghez. Szóval? Hívjalak reggel? :)

8 körül már tudsz. Olyan 11-ig Zuglóban vagyok utána estig elérhetetlen.

Jut eszembe, kéne kb egy hétre egy d-sub monitorkábel, hogy az igért két gépet össze tudjam tolni, tud valaki nélkülözni?
web-solution.hu A megfizethető tárhely

#2818 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2009. 12. 17. 23:06

Idézet: Telcontar - Dátum: 2009. dec. 17., csütörtök - 23:01

Kell még rajta egyáltalán reszelni? Mert én biza annyira elfáradtam, hogy nem cepeltem már fel, lent hagytam a kocsiban.

Alap cuc cupdate van, de nem tudom, hogy aprólékok és openoffice fent van-e.
Make love not Wor.

#2819 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 17. 23:07

Idézet: acws - Dátum: 2009. dec. 18., péntek - 0:03

8 körül már tudsz. Olyan 11-ig Zuglóban vagyok utána estig elérhetetlen.

Jut eszembe, kéne kb egy hétre egy d-sub monitorkábel, hogy az igért két gépet össze tudjam tolni, tud valaki nélkülözni?

8 óra az necces. 11-re oda kell érnem Kunszentmártonba.

Monitorkábel nálam nincs felesleges.

#2820 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 17. 23:08

Idézet: Jahno - Dátum: 2009. dec. 18., péntek - 0:06

Alap cuc cupdate van, de nem tudom, hogy aprólékok és openoffice fent van-e.

Azt ott is fel tudjuk tolni.

Téma megosztása:

• (237 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 139
  • 140
  • 141
  • 142
  • 143
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.