HWSW Informatikai Kerekasztal: Felajánlások (Segíteni kéne), karitatív topic VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (237 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 140
  • 141
  • 142
  • 143
  • 144
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Felajánlások (Segíteni kéne), karitatív topic VII. www.felajanlasok.hu Értékeld a témát: -----

#2821 Felhasználó inaktív   acws 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 12. 17. 23:13

Idézet: Telcontar - Dátum: 2009. dec. 17., csütörtök - 23:07

8 óra az necces. 11-re oda kell érnem Kunszentmártonba.

Monitorkábel nálam nincs felesleges.

15-20 perc innen az M5, kb másfél óra alatt lent vagy ha kicsit tolod neki :)
Mondjuk két ünnep közöttre én is igértem magam Szőkéhez, max leviszem

Szerkesztette: acws 2009. 12. 17. 23:14 -kor

web-solution.hu A megfizethető tárhely

#2822 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 17. 23:20

Idézet: acws - Dátum: 2009. dec. 18., péntek - 0:13

15-20 perc innen az M5, kb másfél óra alatt lent vagy ha kicsit tolod neki :)
Mondjuk két ünnep közöttre én is igértem magam Szőkéhez, max leviszem

Meglátjuk. Ma délelőtt is az M0-áson akartam körbekerülni Butapestet, de már a törökbálinti Coránál sürgősen lerebbentem róla, miután odáig ért a sor vége...aztán jóízűen végigálltam a sort át a Böske-hídon, ahogy minden reggel szoktam. :)
... a trip back in time is all I need ...

#2823 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2009. 12. 17. 23:37

Idézet: Telcontar - Dátum: 2009. dec. 17., csütörtök - 23:20

Meglátjuk. Ma délelőtt is az M0-áson akartam körbekerülni Butapestet, de már a törökbálinti Coránál sürgősen lerebbentem róla

Ma halál volt egy csomó helyen minden. M0 és Csepel agyrém.
Make love not Wor.

#2824 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 18. 05:19

Idézet: Telcontar - Dátum: 2009. dec. 17., csütörtök - 19:58

Ja, és el ne felejtsem: akkor viszem a HP multifunkcionáriust, meg túrok egy ATX midi-tornyot.

A Diósdi cuccot se! (Kérésedsre emlékeztető  :D )

Akkor beviszek 2 db. jó monitort és 4 db. "roncsfutamosat", na meg ezt a kis lapmonitort - amelyröl most nézem az oldalt - neked teszmoncsinak.

ATX midi-torony csak abban az esetben, ha az USB és a hang kivezetések elöl megvannak. Egy üres kunyhót én is viszek számodra.
Moztgáskorlátozottak részére készülő akváriumokhoz berminemű segítséget szívesen elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is KÖSZÖNÖM!

#2825 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 18. 05:29

Idézet: Telcontar - Dátum: 2009. dec. 17., csütörtök - 23:07

8 óra az necces. 11-re oda kell érnem Kunszentmártonba.

Monitorkábel nálam nincs felesleges.

Amennyiben vn olyan monitor a lehozandó készletben, amelyhez külön kábel van, akkor azt nyugodtan add oda acws collegának. Majd én viszek be Kunszentre egyet, nekem van tartalékban.

A teszteletlen monitorhoz ne hozz semilyen kábelt, mert annak a csatija valami különleges. Én már adtam át ilyen csatis moncsit és majd elkérem kölcsönbe a csatit egy próba erejéig. Egyébként a moncsi emlékeim szerint 19-20" körüli böhöm nagy készülék, ezért most nem viszem részedre.

Időjárás jelentés és Útinform:

Felénk az ég derült, szél alig. Az utak letisztítva. A gond csak annyi, hogy cudar hideg van, így elképzelhető, hogy az utakra lecsapódó pára miatt csúszósak lehetnek.
Óvatosan közlekedj. Lassan gyere, hogy biztosan ide is érj!

Szerkesztette: Szőke 2009. 12. 18. 05:40 -kor

Moztgáskorlátozottak részére készülő akváriumokhoz berminemű segítséget szívesen elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is KÖSZÖNÖM!

#2826 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 18. 05:35

Idézet: zoltánszól - Dátum: 2009. dec. 17., csütörtök - 20:11

Telcontar! Neked az alábbi szmájli jár.

Utántöltött és utángyártott patronnal csak akit szívatni akarsz, azt ajándékozd meg! Úgy jártam a Tesco-gazdaságos Canon patronnal, hogy még a ...-öm is festékes lett, mire beleraktam a DX4450-be. Na úgy kivágtam a 2500,- forintos tele patront, hogy csak döndült. CSAK gyári patront szabad használni. Szerintem. 3680,-ért. És még vízálló is. :lefety:

Lehet, hogy Te így jártál, de nekem teljesen jó tapasztalatom van vele. SŐT!
Én már évek óta saját magam töltöm a Cannon nyomim patronjait, ráadásul úgy, hogy azokbol a gyári patronokbol szívom ki a festéket, melyhez véletlenül sincs nyominger. A Kármelböl elég nagy adagot elhoztam anno, mert oda rengeteg ilyen felesleges patront küldtek és sok volt köztük az olyan is (ezeket hoztam el, mert másképpen a kukában végezték volna) ameylnél a festék egy külön rekeszben van, csak részben van felszívatva a szivacsba.
Az a szegedi cég - amelyröl beszéltem - tényleg nagyon korrekt, kb. ötödáron lehet nyomtatni az Ő útmutatásaik alapján, az általuk ujratöltött patronokra viszont garanciát is vállalnak.

#2827 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 18. 05:42

Én most kikapcs, moncsi kiszerel, becsomagol és hamarosan indulás. 10,00-körül már az Egyesületben szeretnék lenni (előtte még van elintézendő) és várlak.
Eltévedés esetén csiri-csöri és megyek elébed a megadott helyre.
Legközelebb este leszek NET közelben, esetleg bent az Egyesületnél.

#2828 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 18. 17:43

Uff, hazaértünk. :) Ráadásul egyben. Vannak még örömök az életben.

Köszönjük újfent a szíves vendéglátást!

A roncsfutamos mónik már a megfelelő helyen vannak, a többi cuccost meg átnézem, és majd referálok. Most nagyon  :tired: , és még egy gépet komplettírozni szeretnék (illetve komplett az, csak egy kis bővítgetés vár még rá), amit majd a háromgyermekes édesanyának (és csimotáinak) fogok átadni holnapután. Ha Allah is úgy akarja. Meg Brahma. Meg a Nagy Manitou. Meg a Jóisten (ja, ő már volt, Allah néven :) ). Meg az időjárás. Így, együtt.

#2829 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 18. 18:12

Idézet: Telcontar - Dátum: 2009. dec. 18., péntek - 17:43

Uff, hazaértünk. :) Ráadásul egyben. Vannak még örömök az életben.

Köszönjük újfent a szíves vendéglátást!

MI is köszönjük a látogatásodat, melynek következménye, hogy 10 embernek (többségében mozgáskorlátozottaknak) szereztél nagyon, de nagyon Boldog Karácsonyt.  :respect:  :respect:
Képet most sajnos nem tudok feltenni, mert a PAPI annyit kérdezett, hogy végül a gép bent maradt. Majd holnap hozza haza a Gábor.

A holnaputáni átadáshoz meg legalább annyi sikert, mint amenyi itt volt. (Minden hibátlanul ment.) :taps:  :typing:

#2830 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 18. 19:04

Idézet: Szőke - Dátum: 2009. dec. 18., péntek - 19:12

MI is köszönjük a látogatásodat, melynek következménye, hogy 10 embernek (többségében mozgáskorlátozottaknak) szereztél nagyon, de nagyon Boldog Karácsonyt.  :respect:  :respect:
Képet most sajnos nem tudok feltenni, mert a PAPI annyit kérdezett, hogy végül a gép bent maradt. Majd holnap hozza haza a Gábor.

A holnaputáni átadáshoz meg legalább annyi sikert, mint amenyi itt volt. (Minden hibátlanul ment.) :taps:  :typing:

Te is beletetted a magadét sok szervezéssel, Gábor fiad a sok pakolással, Jahno a három géppel, monitorokkal, meg FakeJack is, egy monitorral. Igazi csapatmunka volt.  :taps:

#2831 Felhasználó inaktív   kriszt35 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 12. 18. 19:31

Szép estét kívánok!
Nagyon-nagyon-nagyon köszönöm a gépeket a két (kupac) adományozott nevében is! :) Telcontar biztosan csuklott ma; belopta magát itt a szívekbe, ma is emlegették!! Amint feltettem a gépre, küldöm a fényképeket is.
További szép estét, és békés Karácsonyt Mindannyiótoknak!
Szeretettel üdvözöllek benneteket,
Krisztina

#2832 Felhasználó inaktív   zoltánszól 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 19. 19:47

:lol: Telcontar és Szőkék!

Királyok vagytok. Meghajlok nagyságotok előtt! :respect:

#2833 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 20. 09:50

Köszönöm, zoltánszól! :)

#2834 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 20. 10:17

Ha egy merevlemezre a BIOS a POST során a S.M.A.R.T. ellenőrző részben azt írja ki, hogy "Command failed", az mit jelent? Attól még lehet jó? Merjem gépbe rakni? Egy 30 GB-os WD Caviar 307AA.

#2835 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 20. 12:24

Most, hogy végre már "képes" vagyok beszámolni a pénteki eseményekröl, most az Advent idején emlékezve régi klasszikusainkre az Ő címsorával kezdem én is.

Ált.Táj.:

Amint arrol korábban már itt volt szó róla pénteken Kunszentmártonban a Mozgáskorlátozottak Tiszazugi Egyesületének székházában 10 db. számítógép talát gazdára

Az új számítógéptulajdonosok:
- N.Ferenc; K.Roland; H.Lászlóné; P.András; F.Vince; I.János; B-né Erzsike; Sz.Imre (PAPI); T.Józsefné; M.Tünde.

A mostani gépátadás két szempontbol is rendhagyó volt.

Elsősorban azért mert a célszemélyek most főleg az idősebb korosztálybol került ki, akik egy fő kivételével mindannyian mozgáskorlátozottak. Részükre a számítógép szabadidejük hasznos eltöltésének eszköze lehet, melyhez személyesen is hozzá fogok járulni, ugyanis januárban egy tanfolyam indul (melyne nem csak a most gépet kapott személlyek, de más egyesületi tagok is, akik érdeklődnek a téma iránt) a számítógépkezelésröl. Ezen tanfolamot főleg én fogom vezetni az egyesület felkérése alapján, természetesen térítésmentesen.

Másodsorban azért volt rendkívüli, hogy most nem kértük ki a csapat véleményét a célszemélyekröl.
Tekintettel, hogy az egyesülethet több mint 700 fő tartozik, azok többségét még én - mint egyesületi tag - sem ismerem, így a célszemélyeket az egyesület elnöksége választotta ki egy főt kivéve.
K.Rolandra én tettem javaslatot, mert a fiatalember - aki nem mozgáskorlátozott - 4 órás munkaidőben tud csak dolgozni, munkahely hiányában, felesége viszont tanul, de neki szintén lenne 4 órás gépírói munkája, ha lenne számítógépe. Így, hogy Ők is kaptak gépet remélem a megélhetősgük javulni fog. Egyedül ehhez a személyhez kértem az egyesület elnökségének a hozzájárulását - igaz tőletek már időhiány miatt már nem, mert az utolsó pillanatban jutott tudomásomra a fiatalember helyzete - melyhez Ők készségesen hozzá is járultak, ezzen egy fő jelöltjük természetesen kiesett a listájukbol.

Remélem ez az eljárás jelen esetben nem nagyon sértett senkit sem.

Az új tulajdonosokrol, illetve az átadásrol képeket a már megírt linken keresgélhettek, de majd, ha feltöltésre kerül az egész ide is beírom a pontos linket. Addig is elégedjetek meg ezzel.
Ime az új számítógéptulajdonosok egy csoportja (a teljes létszám nem fért rá a képre)

Csatolt fájl:

#2836 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 20. 15:22

Idézet: Telcontar - Dátum: 2009. dec. 20., vasárnap - 11:17

Ha egy merevlemezre a BIOS a POST során a S.M.A.R.T. ellenőrző részben azt írja ki, hogy "Command failed", az mit jelent? Attól még lehet jó? Merjem gépbe rakni? Egy 30 GB-os WD Caviar 307AA.

Használható attól még simán persze nem fontos adatok tárolására másnem ha bades partícionálatlanul hagyod azt a részt.Nekem is van egy ilyen maxtor 160 asom az előző tulaja nemhűtötte ezért kicsit megolvadt a panel.Foraszokat érintkezéseket megcsináltam badek is eltüntek érdekes módon azóta hűtve megy a gépembe 3 éve,napi 16-18 órákat.Smart eleve azt mondja rá failed tovább nem engedi bizonyos lapokba.

Szerkesztette: djculture 2009. 12. 20. 15:24 -kor

Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#2837 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 20. 15:42

Idézet: djculture - Dátum: 2009. dec. 20., vasárnap - 15:22

Használható attól még simán persze nem fontos adatok tárolására másnem ha bades partícionálatlanul hagyod azt a részt.

Ez inkább mázli, mint műszaki megoldás. Ami nem fontos, azt meg le kell törölni :-)
Make love not Wor.

#2838 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 20. 16:00

Idézet: Jahno - Dátum: 2009. dec. 20., vasárnap - 16:42

Ez inkább mázli, mint műszaki megoldás. Ami nem fontos, azt meg le kell törölni :-)

Akkor elég sűrűn van mázlija mindenkinek,már a 2000 es évekbe pl ezt csináltuk a melóhelyemen a kórházba.Ha olyan volt avinyó hogy nem növekedett a  rossz terület és nem az elején volt a szar,kiparticionáltuk azt a részét oszt szevasz ment a vinyó évekig tovább.Tudod ott már akkor se voilt semmire pénz,ma meg else tudom képzelni milehet az informatikai osztályon:D
Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#2839 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 20. 16:15

Idézet: djculture - Dátum: 2009. dec. 20., vasárnap - 16:00

ma meg else tudom képzelni milehet az informatikai osztályon:D

Kórházasból érdekes, van ahol adott területen szórják a lóvét (mint suliban, szopol a régi vassak, de tanároknak kell notebook, meg még egy fél millió sprojektor), amúgy meg a szopás megy ja.
Make love not Wor.

#2840 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 20. 16:34

Idézet: djculture - Dátum: 2009. dec. 20., vasárnap - 15:22

Használható attól még simán persze nem fontos adatok tárolására másnem ha bades partícionálatlanul hagyod azt a részt.Nekem is van egy ilyen maxtor 160 asom az előző tulaja nemhűtötte ezért kicsit megolvadt a panel.Foraszokat érintkezéseket megcsináltam badek is eltüntek érdekes módon azóta hűtve megy a gépembe 3 éve,napi 16-18 órákat.Smart eleve azt mondja rá failed tovább nem engedi bizonyos lapokba.

Na én ilyenkor szoktam azt csinálni, hogy a BIOS-ban (ha van rá lehetőség) SMART kikapcs.
A jelenlegi (még) saját gépemben is ilyen megy kb. 3 éve. Ráadásul ezen van az opusz is. Probléma eddig egy sem. kopp, koppp, kopppp.  :)

Téma megosztása:

• (237 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 140
  • 141
  • 142
  • 143
  • 144
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.