Most, hogy végre már "képes" vagyok beszámolni a pénteki eseményekröl, most az Advent idején emlékezve régi klasszikusainkre az Ő címsorával kezdem én is.
Ált.Táj.:
Amint arrol korábban már itt volt szó róla pénteken Kunszentmártonban a Mozgáskorlátozottak Tiszazugi Egyesületének székházában 10 db. számítógép talát gazdára
Az új számítógéptulajdonosok:
- N.Ferenc; K.Roland; H.Lászlóné; P.András; F.Vince; I.János; B-né Erzsike; Sz.Imre (PAPI); T.Józsefné; M.Tünde.
A mostani gépátadás két szempontbol is rendhagyó volt.
Elsősorban azért mert a célszemélyek most főleg az idősebb korosztálybol került ki, akik egy fő kivételével mindannyian mozgáskorlátozottak. Részükre a számítógép szabadidejük hasznos eltöltésének eszköze lehet, melyhez személyesen is hozzá fogok járulni, ugyanis januárban egy tanfolyam indul (melyne nem csak a most gépet kapott személlyek, de más egyesületi tagok is, akik érdeklődnek a téma iránt) a számítógépkezelésröl. Ezen tanfolamot főleg én fogom vezetni az egyesület felkérése alapján, természetesen térítésmentesen.
Másodsorban azért volt rendkívüli, hogy most nem kértük ki a csapat véleményét a célszemélyekröl.
Tekintettel, hogy az egyesülethet több mint 700 fő tartozik, azok többségét még én - mint egyesületi tag - sem ismerem, így a célszemélyeket az egyesület elnöksége választotta ki egy főt kivéve.
K.Rolandra én tettem javaslatot, mert a fiatalember - aki nem mozgáskorlátozott - 4 órás munkaidőben tud csak dolgozni, munkahely hiányában, felesége viszont tanul, de neki szintén lenne 4 órás gépírói munkája, ha lenne számítógépe. Így, hogy Ők is kaptak gépet remélem a megélhetősgük javulni fog. Egyedül ehhez a személyhez kértem az egyesület elnökségének a hozzájárulását - igaz tőletek már időhiány miatt már nem, mert az utolsó pillanatban jutott tudomásomra a fiatalember helyzete - melyhez Ők készségesen hozzá is járultak, ezzen egy fő jelöltjük természetesen kiesett a listájukbol.
Remélem ez az eljárás jelen esetben nem nagyon sértett senkit sem.
Az új tulajdonosokrol, illetve az átadásrol képeket a már megírt linken keresgélhettek, de majd, ha feltöltésre kerül az egész ide is beírom a pontos linket. Addig is elégedjetek meg ezzel.
Ime az új számítógéptulajdonosok egy csoportja (a teljes létszám nem fért rá a képre)