HWSW Informatikai Kerekasztal: Felajánlások (Segíteni kéne), karitatív topic VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (237 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 153
  • 154
  • 155
  • 156
  • 157
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Felajánlások (Segíteni kéne), karitatív topic VII. www.felajanlasok.hu Értékeld a témát: -----

#3081 Felhasználó inaktív   Samuraj 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 01. 12. 18:37

Idézet: g@by - Dátum: 2010. jan. 12., kedd - 0:41

Mit akarsz te rajtam gyozkodni? :)

ahhá, sejtettem én hogy közületek van itt valaki. :cool: Igaz, említettétek is a hwsw-t. Most kiugrott a :rabbit: a susnyásból.
Bár eredetileg javitani szánnám ezeket, de rahedli különféle típus van, mindegyiken más elektronika. Bolhán meg néhány ezerért lehet kapni már 40G-től. Vaterán szórják a 20 gigásakat 100-as tételekben, most volt egy ilyen 30k körül volt a vége, működjön csak a fele, akkor is 600ft/db. Padlón az árak.

Na mindegy, ha a népek úgy döntenek, hogy kell a cucc, majd szólnak és lesz valami... Kidobni sajnálom.
A vindóz nem program! Nem lehet memória igénye! Csak egy alaprendszer, amin a programok futhatnak, nekik lehet memória igényük! A vindóz igenis érje be 64Kilobyte-val! Kiváltképp a telepítője!

#3082 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 12. 20:09

Idézet: Samuraj - Dátum: 2010. jan. 12., kedd - 19:37

Bolhán meg néhány ezerért lehet kapni már 40G-től. Vaterán szórják a 20 gigásakat 100-as tételekben, most volt egy ilyen 30k körül volt a vége, működjön csak a fele, akkor is 600ft/db. Padlón az árak.

Na mindegy, ha a népek úgy döntenek, hogy kell a cucc, majd szólnak és lesz valami... Kidobni sajnálom.

Hardware-M-ben is hasonló árakban vannak a 40-120 gugás vinyók, mint a Vaterán. :)

Csak az ilyen ömlesztett vaterás vinyóhegyre nem kapsz garit, a nevezett bontóban meg adnak 14 napot, ha működőként veszed a cuccot.

A felajánlott cuccaid meg bármikor áthozhatod ide, ha már nem férsz tőle, vagy ha sok és nehéz, elcsattogok értük valamikor. :respect: Telszámom már jól ismered.
... a trip back in time is all I need ...

#3083 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 12. 20:11

Idézet: Shia-ko - Dátum: 2010. jan. 12., kedd - 16:19

Van Flóriánon fekvő házban egy majdnem teljes gépem, amit el lehetne vinni a héten, mert hétfőn elrepülök. Alaplap, proci, táp, CD biztos van. Elviekben mindegyik működik is. P4 1,5GHz/256/400/1,75v. Hűtővel.
a házon win 2000 prof matrica, de szerintem már nincs a vinyón. Én is kaptam pár hónapja, de nem foglalkoztam vele, most meg már nem is akarok.

:respect:

Csörgess meg a profilomban fellelhető számon, vagy dobj meg priviben a sajátoddal, és elmegyek a gépért (valszeg a hétvégén).

:respect:

#3084 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 13. 18:40

KÉRÉS!

A tegnapi napon megtörtént megint egy gépátadás, de arrol majd később, most fáradt vagyok.

Viszont a Mozgáskorlátozottak Tiszazugi Egyesülete kérne tőlünk segítséget, melyet most én tolmácsolok.

Az egyesület egyáltalán nem jut számítástechnikai pályázathoz, saját anyagi forrásuk viszont igen csekélyke, de azért alkalmasint nyomtatni is szeretnének.
Beszélgetésünk során szóba került a Lajcsi IV nyomtató, mint böhöm nagy masinger. Nekik ez is megfelelne (nálam van még 1 db. bontatlan toner), ha az nincs nagyon szétkopva, valamennyire üzemképes, mert helyhiánnyal nem küzdenek.

Amennyiben valakinél lenne ilyen böhöm nagy nyominger (ráadásul működőképes is) kérem jelezze - persze csak, ha egyetértetek azzal, hogy Egyesületen is segyítsünk - és majd gondolkodunk az ide juttatásárol.

Segedelmeteket előre is köszönik.

Szerkesztette: Szőke 2010. 01. 13. 18:40 -kor

Moztgáskorlátozottak részére készülő akváriumokhoz berminemű segítséget szívesen elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is KÖSZÖNÖM!

#3085 Felhasználó inaktív   Shia-ko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 14. 08:53

Idézet: zoltánszól - Dátum: 2010. jan. 12., kedd - 17:05

Na ezért mondom, hogy óvatosnak kell lenni bizonyos tudatmódosítókkal! :fly:  ;)

Angyal vagyok, nem drogos. ;) :p
Üdvözlettel:
Gabi

#3086 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 15. 07:27

Ált.Táj. a 2010.01.12-i gépátadásrol:

Elnézést, hogy csak ilyen soká vagyok "képes" beszámolni az eseményröl, de a tar.hu teljesen megh....t, nem birok képet feltenni, mellékletként sem tudom csatolni mérete miatt.

Kedden Kunszentmártonban a Tiszazugi Mozgáskorlátozottak Egyesületében a Hóembertöl "komplettnek jött", de valójában nem is kis átalakításon átesett gép átadására került sor.

Ezt a gépet Cs.György Kungyalusi mozgáskorlátozott kapta meg, aki az alábbi linken (sajna képet másképp most nem tudok feltenni) látható:

Cs.György

A szucsati által "roncsfutamosnak" gondolt Compaq Deskpro SFF gépecske hozzám "komplett" jelzéssel érkezett még 2009 utolsó napjaiban Telcontar és acws segítségével. Sajnos - amint azt már korábban jeleztem is egyáltalán nem volt komplett. Szerencsémre az acws által hozott gépek jócskán tartalmaztak SD RAM-t, na és mshonnan is sikerült hw. elemeket beszereznem és a CD olvasó is sikeresen megjavult egy kis alkoholmámor után, így mehett az új tulajdonoshoz.

Szerkesztette: Szőke 2010. 01. 15. 07:28 -kor

Moztgáskorlátozottak részére készülő akváriumokhoz berminemű segítséget szívesen elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is KÖSZÖNÖM!

#3087 Felhasználó inaktív   riska 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 15. 21:40

Üdv Mindenkinek!

Az alábbi eredeti játékokat szeretném felajánlani:

PS2:
Gran Turismo 4 Platinum

PC:
Far Cry - akció játék (PC DVD ROM kell hozzá)
Unreal Tournament 2003 (CD-Rom)
Unreal Tournament 2004 (PC DVD-ROM Kell hozzá)

Ha esetleg meg lenne ezeknek a helye, akkor kérelk küldjetek egy címet és már is küldöm postán.
Jó lenne, ha PÜ-ben vagy e-mailben jönne.

Üdv Bandi
<a href='http://autofejlesztes.hu' target='_blank'>www.autofejlesztes.hu (autófelszerelési termékek A-Z-ig, több mint 6000 termék!)</a>

#3088 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 16. 06:10

Idézet: riska - Dátum: 2010. jan. 15., péntek - 21:40

Üdv Mindenkinek!

Az alábbi eredeti játékokat szeretném felajánlani:

PS2:
Gran Turismo 4 Platinum

PC:
Far Cry - akció játék (PC DVD ROM kell hozzá)
Unreal Tournament 2003 (CD-Rom)
Unreal Tournament 2004 (PC DVD-ROM Kell hozzá)

Ha esetleg meg lenne ezeknek a helye, akkor kérelk küldjetek egy címet és már is küldöm postán.
Jó lenne, ha PÜ-ben vagy e-mailben jönne.

Üdv Bandi

Köszönjük felajánlásodat!

E-mail ment.

#3089 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 16. 06:12

Senkinél sem porosodik már Lajcsi IV nyominger, melyet a saját, de nagyon kikopottal esetleg meg lehetne javítani és azt átadni a mozgáskorlátozottak részére? :think:  :confused:

#3090 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 16. 09:56

Idézet: Szőke - Dátum: 2010. jan. 16., szombat - 7:12

Senkinél sem porosodik már Lajcsi IV nyominger, melyet a saját, de nagyon kikopottal esetleg meg lehetne javítani és azt átadni a mozgáskorlátozottak részére? :think:  :confused:

Sajnos nincs. :( Egy beteg Lajos IIIP porosodik odafönt. A procija miatt vettem Vaterán, de aztán megkegyelmeztem neki - volt már olyan Motorolám. :D Nézzem meg, konkrétan mi a baja? Mert már nem emlékszem, mit üzengetett...toner talán van hozzá, de az sem biztos, hogy 100%-os.

#3091 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 16. 13:27

Idézet: Telcontar - Dátum: 2010. jan. 16., szombat - 9:56

Sajnos nincs. :( Egy beteg Lajos IIIP porosodik odafönt. A procija miatt vettem Vaterán, de aztán megkegyelmeztem neki - volt már olyan Motorolám. :D Nézzem meg, konkrétan mi a baja? Mert már nem emlékszem, mit üzengetett...toner talán van hozzá, de az sem biztos, hogy 100%-os.

Monnnnnyyyyyuk  :D  :D  nem ártani, hogy egyáltalán használható-e.
Az enyém (HP Laserjet 4 SI) nem üzenget semmit, mégsem műxik, mert lassan a paper is keresztben megy benne, annyira kikopott. Sajnos éppen beszereztem hozzá a teli tonert, amikor elkezdett nyűglődni, majd nem sokkal később teljesen be is adta a derekát. A toner miatt írtam a lajcsi 4-t.

#3092 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 16. 16:32

Idézet: Szőke - Dátum: 2010. jan. 16., szombat - 14:27

Monnnnnyyyyyuk  :D  :D  nem ártani, hogy egyáltalán használható-e.
Az enyém (HP Laserjet 4 SI) nem üzenget semmit, mégsem műxik, mert lassan a paper is keresztben megy benne, annyira kikopott. Sajnos éppen beszereztem hozzá a teli tonert, amikor elkezdett nyűglődni, majd nem sokkal később teljesen be is adta a derekát. A toner miatt írtam a lajcsi 4-t.

Gyűri a papírt, méghozzá elég érdekes módon. Egyetlen lappal etettem meg, majd egy öntesztet nyomtattam vele. A lap végét (úgy a kétötödét) harmonikába hajtogatta. A lap eleje épen jött ki. A toner meg döglött, foltosan szürke mintázatot nyomtatott, szöveget vagy grafikát nem.

Talán didyman tud vele mit kezdeni, de a toner akkor is gond marad...

#3093 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 16. 18:54

Idézet: Telcontar - Dátum: 2010. jan. 16., szombat - 16:32

Gyűri a papírt, méghozzá elég érdekes módon. Egyetlen lappal etettem meg, majd egy öntesztet nyomtattam vele. A lap végét (úgy a kétötödét) harmonikába hajtogatta. A lap eleje épen jött ki. A toner meg döglött, foltosan szürke mintázatot nyomtatott, szöveget vagy grafikát nem.

Talán didyman tud vele mit kezdeni, de a toner akkor is gond marad...

Akkor inkább NE!
Legfőbb gond a toner lenne, mert annak ára nem 2 fillér, nekik meg a közművekre is alig telik.
Köszönjük a próbálgatást!

#3094 Felhasználó inaktív   g@by 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 17. 00:51

Hetfon meglesem bent.
Szerintem van par negyes.
Tonert is tudok adni, de azt nem tudom, hogy mennyi por van meg benne.
Napkozben nincs idom netezni, ha surgos, hivj fel!
Egy oran belul mindent elfelejtek, ugyhogy ha surgos, hivj fel!
Nem postazok semmit, ha surgos, hivj fel!
Be is kaphatod, ha surgos, hivj fel!:D

#3095 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 17. 06:39

Idézet: g@by - Dátum: 2010. jan. 17., vasárnap - 0:51

Hetfon meglesem bent.
Szerintem van par negyes.
Tonert is tudok adni, de azt nem tudom, hogy mennyi por van meg benne.

Előre is hálás köszönet! A toner nem túl nagy gond, hiszen a sajátomban - ami végleg begyöglött - szinte teli van, az meg sokáig elég lenne nekik. Éppen ezért ragaszkodné a négyeshez.

Ennél már csak az lenne a jobb hír, ha esetleg acws collega - hétvégére jelezte jövetelüket - le is tudná hozni. Persze elsősorban a tettestársakkal töltse fel a "garzonnyi" kocsikáját, legfeljebb majd az egyesülettöl valakivel felmegyek személyesen. Részben ez is nagyon jó lenne, mert akkor végre akár veled is találkozhatnék, hiszen ez eddig még nem jött össze.

Szerkesztette: Szőke 2010. 01. 17. 06:44 -kor

#3096 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 17. 06:42

Telcontar!

Ugye a héten el tudod juttatni acws-hez az ide szánt cumókat, mert a hétvégére jelezték jövetelüket.

#3097 Felhasználó inaktív   kriszt35 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 01. 17. 08:36

Üdvözlök mindenkit!

Tudom, hogy számítógéppel foglalkoznak a kedves fórumozók és a laptop más kategória... De hátha tudna valaki valahogyan segíteni...
Egy településünkön élő kisfiú 2ésfél évi várakozás után a napokban esett át transzplantáción. Néhány nap múlva kiderült, hogy nem megfelelő a máj, amit kapott, így ma (igen, vasárnap, hiszen életmentő műtétről van szó) újabb műtétre került sor. A kisfiúnak az volt a kívánsága, hogy ha majd lábadozik, jó lenne egy laptop, amivel le tudná az ágyban foglalni magát (sokáig ágyhoz kötött lesz). Mivel anyukája egyedül neveli őt 5 másik testvérével őket, albérletben, nagyon szegény körülmények között, kilátás sincs ilyen luxus dologra.
Ha valakinek lenne ezzel kapcsolatos ötlete, szívesen fogadom. Próbálkoztam cégeknél is, de... Mindegy.
Telefonom is él, mindig elérhető vagyok: 06 70/ 510-2912
Köszönettel:
Krisztina

#3098 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 17. 10:26

Idézet: kriszt35 - Dátum: 2010. jan. 17., vasárnap - 8:36

Üdvözlök mindenkit!

Tudom, hogy számítógéppel foglalkoznak a kedves fórumozók és a laptop más kategória... De hátha tudna valaki valahogyan segíteni...
Egy településünkön élő kisfiú 2ésfél évi várakozás után a napokban esett át transzplantáción. Néhány nap múlva kiderült, hogy nem megfelelő a máj, amit kapott, így ma (igen, vasárnap, hiszen életmentő műtétről van szó) újabb műtétre került sor. A kisfiúnak az volt a kívánsága, hogy ha majd lábadozik, jó lenne egy laptop, amivel le tudná az ágyban foglalni magát (sokáig ágyhoz kötött lesz). Mivel anyukája egyedül neveli őt 5 másik testvérével őket, albérletben, nagyon szegény körülmények között, kilátás sincs ilyen luxus dologra.
Ha valakinek lenne ezzel kapcsolatos ötlete, szívesen fogadom. Próbálkoztam cégeknél is, de... Mindegy.
Telefonom is él, mindig elérhető vagyok: 06 70/ 510-2912
Köszönettel:
Krisztina

Kedves kriszt35!

Miböl gondolod, hogy a laptop nem a számítógépes kategóriába tartozik. Igenis ide tartozik, foglalkozunk is vele, csak elég ritkán, ezért nem nagyon találkozni ilyen átadással az oldalunkon. Ugyanis nagyon kevés laptopot - amit érdemes is lenne még átadni rászorulóknak - ajánlanak fel még napjainkban is. Viszont:
Lehet, hogy tudok segíteni. Itt nálam ugyanis van egy lipitopi, csak az a bibi vele, hogy táp nincs hozzá.
Emlékeim szerint 19 V-s kell neki, de a RAM mennyiségre sem emlékszem. Még a mai napon megn ézem és akkor referálok.
A RAM lehet, hogy megoldható, viszont a táp már nehezebb ügy. Egy másik géphez (nem NOTI volt, csak egy mini HP, amely külön táprol megyeget) pontosan egy évet vártunk ilyen tápra, végül olyan helyre kelett adni, akinek korábban ilyen táppal adtunk NOTI-t.
Mindenesetre érdeklődéssel várnám az ajánlatokat tápügyileg.

Szőke

Szerkesztette: Szőke 2010. 01. 17. 10:37 -kor

#3099 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2010. 01. 17. 11:22

Tíőust monnyon, tápot intézek hozzá, ha nem lesz máshonnét.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#3100 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 17. 12:30

Idézet: Szőke - Dátum: 2010. jan. 17., vasárnap - 7:42

Telcontar!

Ugye a héten el tudod juttatni acws-hez az ide szánt cumókat, mert a hétvégére jelezték jövetelüket.

Természetesen. Már meg is beszéltük egymással a menetrendet. Van A terv és van B terv is. :)

Deviszont. Elkészült Négyeske is, aki az alábbi összeállításban létezik:

AMD Duron 1 GHz CPU
ASRock M810LMR alaplap (full integrált cucc, nincs AGP slot-ja)
Alaplapi SiS ProSavage VGA
Alaplapi VIA AC97 hang
Alaplapi LAN (VIA Rhine III)
256 MB SDRAM (ebből 32 megát lenyúl a VGA)
Adaptec AHA 2940U2W SCSI-host
18 GB + 4 GB U2W LVD SCSI-vinyók
SCSI CDRW (Yamaha 3100S)
LG DVD-ROM

Talán tudok mellé adni egy 14"-os monitort (ha a móni műxik: ezt még le kell tesztelni, csütörtökön kaptam). Menjen ez is, ha befér, ugye? :)

Téma megosztása:

• (237 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 153
  • 154
  • 155
  • 156
  • 157
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.