HWSW Informatikai Kerekasztal: Felajánlások (Segíteni kéne), karitatív topic VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (237 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 155
  • 156
  • 157
  • 158
  • 159
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Felajánlások (Segíteni kéne), karitatív topic VII. www.felajanlasok.hu Értékeld a témát: -----

#3121 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 01. 20. 16:24

Idézet: riska - Dátum: 2010. jan. 15., péntek - 21:40

Üdv Mindenkinek!

Az alábbi eredeti játékokat szeretném felajánlani:

PS2:
Gran Turismo 4 Platinum

PC:
Far Cry - akció játék (PC DVD ROM kell hozzá)
Unreal Tournament 2003 (CD-Rom)
Unreal Tournament 2004 (PC DVD-ROM Kell hozzá)

Ha esetleg meg lenne ezeknek a helye, akkor kérelk küldjetek egy címet és már is küldöm postán.
Jó lenne, ha PÜ-ben vagy e-mailben jönne.

Üdv Bandi

A felajánlott lemezek a mai napon sikeresen landoltak Szelevényben.

KÖSZÖNJÜK!
Moztgáskorlátozottak részére készülő akváriumokhoz berminemű segítséget szívesen elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is KÖSZÖNÖM!

#3122 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 20. 18:38

Idézet: Szőke - Dátum: 2010. jan. 20., szerda - 17:09

kriszt35, didyman és minden segíteni akaró tettestárs figyelmébe!

A mai napon sikeredett megvizslatnom az itt lévő notit, melyet esetleg a transzplantáción másodszor is átesett gyerkőc kaphatna meg.
Sajnos elég sok bibi van!
Kellene bele/hozzá a tápon (19V egyen, 3,16 A) kívül még min. 128 MB RAM, de jobb lenne a 256 MB, ugyanis csak egy RAM foglalat van. Jelenleg csak az alaplapi 32 MB van benne.

Abban az esetben, ha ez a táp és RAM nem jönne össze a fiam felajánlásábol az Ő saját  notiját is át lehetne adni ( Ő már rég nem használja, mert hibás), ha meg tudnánk reperálni. Ahhoz van táp, de a RAM már évek órta a sajátoméba költözött ( 1 db. 128 MB, mert az enyémben is csak 1 foglalt van), viszont azt nem szeretném tovább adni, mert mi marad nekem, ha ezt a gépemet (márpedig megígértem a továbbadását és számít is rá a leányzó, akit még mindíg nem engedtek ki a kórházbol, mert valami szövődmény lépett fel nála) továbbadom. Ugyancsak bibis a CD olvasója is. Sima egyszerúséggel blokkolja az egész masingert, ha be van gyugva. Mondjuk ezt át tudom hidalni a közelmúltban átadott mobil CD olvasó telepítés idejére történő visszakérésével (a sajátomé sajnos nem jó bele).

Viszont, ha a kis srác a betegágyban NET-elni is szeretne, akkor még PCMCIA foglalatos hálókártya is kellene hozzá (egyik gépben sincs hálókártya). Most sajnálom, hogy az utóbbi időkben kapottakat a régen  átadott gépekhez utólag már tovább is átadtam.

Tudtok-e valahogy segíteni ebben a kérdésben, hogy ez a kis srác Abádszalókon végül mégis csak kapjon egy ágyban is használható gépet?

Ha notiRAM kéne bele, akkor van egy IBM címkés 256 MB-os modul itt nálam. 3.3 V-ot kér, az FRU-ja 19K4655. Meg tudod nézni, hogy jó lesz-e bele?

Aztán van egy noti CéDa is, TEAC CD-46 E-902-U típusjelzésű. Azt sajnos nem tudom megállapítani, hogy milyen típusú notiból került ki. 1996-os gyártmány.

Aztán van egy noti CD/FDD kombódrive, de ezen rajta is van (meg a spéci kinézetű csaatik is arra utalnak), hogy csak Torisan TS30G2 sorozatú notebukkokhoz való.

Ha kell valamelyik alkatrész, szólj holnap estig, akkor zárom le a csomagodat.
... a trip back in time is all I need ...

#3123 Felhasználó inaktív   acws 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 20. 22:08

Idézet: Szőke - Dátum: 2010. jan. 20., szerda - 15:44

:offtopic:

Megtörtént!

Tisztelt pícés sporik!

Sajnos nem szolgálhatok kecsegtető hírekkel. Jelenleg az élő folyóvízen szinte lehetetlen a zsinóráztatás (fogás meg végképp felejtős). Ugyanis a folyó ma nálunk már jóval a gát töve felett van, de nam annyival, hogy a hozott dzsuvát is magával tudja ragadni, így a belógatott max. csak dzsuvát szedhet össze. :(  A gát tövében a vízmélység kb. 20-30 m. szélesen max. 20-50 cm. A ragadozók is ilyenkor a mélyebb vizeken - ahol a békés halak szunyókálnak - keresik napi betevőjüket, azt meg a gátrol (távolság és a meder partján húzódó füzes miatt) elérni lehetetlen.
A segédgátőrök (III. fokú árvízvédelmi készültség van most is) szerint a folyó még mindíg jön felfelé, igaz az üteme csökkent. Az eddigi óránkénti 6 cm.-s emelkedés mostanra már napi 4-5 cm-re mérséklődött. Ők is péntek-szombatra várják a tetőzést itt Szelevénynél. :mad:

Viszont így a folyó felejtős, de van több holtág is, amelyekben ragadozó is akad szép számmal (menyus viszont nyicsevo) és radásul kocsival is megköüzelíthető.
A napijegyek ügyében holnap leszek tájékozottabb, hogy megérkeztek-e már a nyomdábol a 2010 évre érvényesek. Legfeljem - mint ahogy korábban is írtam - a saját engedélyünkkel pícézünk (megengedjük magunknak), vessenek magukra, ha nincs napijegy. Így viszont olcsóbb is, de gondolom ebben a cudar időben az ellenőrők - akik nyáron sem járkálnak - is inkább a jól fűtött szobában lopják a napot és nem ránk fognak vadászni.  :Đ

Hali,

sajnos a folyó már csak ilyen  :( 
A holtágakkal meg az a baj, hogy tuti be vannak fagyva, de ha mégsem akkor vasárnapra biztos...
web-solution.hu A megfizethető tárhely

#3124 Felhasználó inaktív   g@by 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 20. 23:02

Idézet

Nem akarok p...n lenni (tudja mindenki így is, hogy az vagyok), de ma szerda van, eredményröl meg nem tudunk semmit.

En sem akarok az lenni, de lasd az alairasom, nem veletlenul van ott. :)
Felirom ma a cigisdobozomra, (ez az egyetlen modszer, ami eddig bevalt) es ha reggelig nem szivom el mindet, akkor van ra esely, hogy holnap eszembe fog jutni. :)
Egyebkent az a legegyszerubb, ha telcontar beugrik valamelyik nap, biztos talalunk valamit.
Hetfon jott pl 50db egyforma lezernyomi.
Azokbol is lehet vinni.
Aranylag kicsik, mint a hp 5-6-os szeria, de mar meg nem mondom a tipusukat.
Napkozben nincs idom netezni, ha surgos, hivj fel!
Egy oran belul mindent elfelejtek, ugyhogy ha surgos, hivj fel!
Nem postazok semmit, ha surgos, hivj fel!
Be is kaphatod, ha surgos, hivj fel!:D

#3125 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 21. 07:04

Idézet: g@by - Dátum: 2010. jan. 20., szerda - 23:02

En sem akarok az lenni, de lasd az alairasom, nem veletlenul van ott. :)
Felirom ma a cigisdobozomra, (ez az egyetlen modszer, ami eddig bevalt) es ha reggelig nem szivom el mindet, akkor van ra esely, hogy holnap eszembe fog jutni. :)
Egyebkent az a legegyszerubb, ha telcontar beugrik valamelyik nap, biztos talalunk valamit.
Hetfon jott pl 50db egyforma lezernyomi.
Azokbol is lehet vinni.
Aranylag kicsik, mint a hp 5-6-os szeria, de mar meg nem mondom a tipusukat.

Köszönöm válaszod!

Alírásoddal nincs semmi problém, csak az én szemeimmel. Annyira aprók, hgy eddog nem olvastam, de most kivételesen kinagyítottam.

Majd meglátjuk, hogy Telcontar cimbora be tud-e ugrani, avagy esetleg acws, FakeJack, didyman trióbol valaki, mert ők nagy valószínűséggel a hét végén jönnek ide le a ZUG-ba.

Mégegyszer kérlek ne haragudj, amiért rád írtam.
Moztgáskorlátozottak részére készülő akváriumokhoz berminemű segítséget szívesen elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is KÖSZÖNÖM!

#3126 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 21. 07:04

Idézet: acws - Dátum: 2010. jan. 20., szerda - 22:08

Hali,

sajnos a folyó már csak ilyen  :( 
A holtágakkal meg az a baj, hogy tuti be vannak fagyva, de ha mégsem akkor vasárnapra biztos...

Legfeljebb pícézünk az akimban.  :Đ

#3127 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 21. 07:09

Idézet: Telcontar - Dátum: 2010. jan. 20., szerda - 18:38

Ha notiRAM kéne bele, akkor van egy IBM címkés 256 MB-os modul itt nálam. 3.3 V-ot kér, az FRU-ja 19K4655. Meg tudod nézni, hogy jó lesz-e bele?

Aztán van egy noti CéDa is, TEAC CD-46 E-902-U típusjelzésű. Azt sajnos nem tudom megállapítani, hogy milyen típusú notiból került ki. 1996-os gyártmány.

Aztán van egy noti CD/FDD kombódrive, de ezen rajta is van (meg a spéci kinézetű csaatik is arra utalnak), hogy csak Torisan TS30G2 sorozatú notebukkokhoz való.

Ha kell valamelyik alkatrész, szólj holnap estig, akkor zárom le a csomagodat.

NOTI RAM kell bele. Viszont, ha az a 256 MB-s az amit tőlem vittél sajnos nekem nem jó, mert azt nem fogadta el. Másik gépben ment, tehát nem hibás. Ha nem emlékszel rá, hogy az-e akkor küldjed, legfelnebb majd megint visszakerül hozzád, de lehet, hogy a Quantex meg is eszi, mert abba nem próbáltam, csak a Gáboréba és az enyémben. Az enyém (Armada 1700) kajolta, csak nincs benne több foglalat ahova be tudtam volna tenni.
A többi cuccot meg küldjed, majd meglátjuk, hogy mi mire lesz jüó, hátha sikerülne valahogy valamelyik gépet összehozni. Egyébkéntis a Quantex-be éppen ilyen kombó CD/FDD jár, csak azt táp híján nem tudtam megnézni eddig.

#3128 Felhasználó inaktív   g@by 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 21. 17:03

Meglestem ma a nyomikat.
Sima 4-es nem kerult elem, viszont 4l, meg asszem 4p is van.
Ezekbe elmeletileg olyan toner kell, mint a sima negyesbe.
Ha valaki felem jar, beugorhat erte nyugodtan.
Egyebkent mar irtam, ritkan latogatom a topicot, de ha szuksegetek van valamire, akkor szoljatok Telcontarnak. O egyebkent is szokott jonni, es ha eppen van az adott cucc, akkor szivesen odaadom neki.

#3129 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 21. 17:56

Idézet: g@by - Dátum: 2010. jan. 21., csütörtök - 17:03

Meglestem ma a nyomikat.
Sima 4-es nem kerult elem, viszont 4l, meg asszem 4p is van.
Ezekbe elmeletileg olyan toner kell, mint a sima negyesbe.
Ha valaki felem jar, beugorhat erte nyugodtan.
Egyebkent mar irtam, ritkan latogatom a topicot, de ha szuksegetek van valamire, akkor szoljatok Telcontarnak. O egyebkent is szokott jonni, es ha eppen van az adott cucc, akkor szivesen odaadom neki.

Köszönöm figyelmességedet.
A jövő héten egyeztetek az egyesület elnökasszonyával és megpróbálom - ennyit azért áldozhatnak ők is rá - rávenni, hogy felmenjük érte.

#3130 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 21. 20:04

Idézet: Szőke - Dátum: 2010. jan. 21., csütörtök - 8:04

Köszönöm válaszod!

Alírásoddal nincs semmi problém, csak az én szemeimmel. Annyira aprók, hgy eddog nem olvastam, de most kivételesen kinagyítottam.

Majd meglátjuk, hogy Telcontar cimbora be tud-e ugrani, avagy esetleg acws, FakeJack, didyman trióbol valaki, mert ők nagy valószínűséggel a hét végén jönnek ide le a ZUG-ba.

Mégegyszer kérlek ne haragudj, amiért rád írtam.

Ezen a héten majdnem biztos, hogy nem tudok elmenni oda - hacsak holnap délután nem sikerül odaérnem. Majd meglátjuk.

Más.

Lassan körvonalazódik egy C terv is, és ez tűnik bejövősnek. Eszerint a Tiszazugba szánt cumók még itt maradnak vasárnap reggelig. Vasárnap reggel olyan negyed kilenc - fél kilenc tájt elviszem Fakejack-hez a pakkot, és onnan viszik el a fiúk. (Azért így, mert acws nem tudja tárolni péntektől vasárnapig, közvetlenül hozzám meg nem tudnak jönni, mert vasárnap délelőttre én már lefixáltam egy procivadászatot. ;) )

Ami megy:

Ketteske, Hármaska és Négyeske
1 db 15"-os monitor (a 14"-oshoz még nem jutottam hozzá, a 15-ös a tesztmonitorom volt december óta - de tesztelni jó a 14-es is)
És a pakk, benne amiket kértél, meg amik a gépekhez kellenek.

#3131 Felhasználó inaktív   acws 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 21. 20:27

Idézet: Szőke - Dátum: 2010. jan. 21., csütörtök - 7:04

Legfeljebb pícézünk az akimban.  :Đ

Viszek snecizőcuccot  :omg:  :think:  :Đ
web-solution.hu A megfizethető tárhely

#3132 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 22. 06:49

Idézet: acws - Dátum: 2010. jan. 21., csütörtök - 20:27

Viszek snecizőcuccot  :omg:  :think:  :Đ

Egyre gázosabb a nyiltvizi snecizés is.  :D
Gábor fiam már tegnap este azzal a hírrel jött haza, hogy Kunszentnél a holtágak be vannak fagyva, de nem annyira, hogy lékelni lehessen.
Másrészt olvasom Telcontar C variánsát. Így ebéd előtt nem nagyon értek ide, ebéd sem 2 per, utánna meg hamarosan setétedik, pecára tényleg csak az akváriumomban marad idő.
Mindenesetre küldök egy E-mailt csalihalak ügyében, mert itt most nem kaphatók.

Gyertek, mert a kerítés már nagyon olyan állapotban van, hogy nagyon szaggatni kellene, minden más el van rendezve.

#3133 Felhasználó inaktív   Tibsó 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 22. 13:28

Idézet: Szőke - Dátum: 2010. jan. 21., csütörtök - 8:09

NOTI RAM kell bele. Viszont, ha az a 256 MB-s az amit tőlem vittél sajnos nekem nem jó, mert azt nem fogadta el. ...

Noti típusa? (Visszaolvastam, de nem találom.)
Lehet, tudok szerválni memoárt.

#3134 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 22. 13:41

Idézet: Tibsó - Dátum: 2010. jan. 22., péntek - 13:28

Noti típusa? (Visszaolvastam, de nem találom.)
Lehet, tudok szerválni memoárt.

Üdv.!

Pedig megírtam, igaz csak az egyiket.

Idézet: Szőke - Dátum: 2010. jan. 17., vasárnap - 16:49

didyman:

A tipusa: Quantex TS3012-14 .......

A másik tipusa Compaq Armada M300

#3135 Felhasználó inaktív   g@by 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 22. 18:44

Telcontar, remelem sikerult nyomit valasztani.
Ma nagyon hajtos napunk volt, en eljottem negy fele.
Ha jelzed elore, hogy jonni fogsz, akkor megvartalak volna.
Az utolso infom az volt, hogy szokeek feljonnek erte, gondoltam raerek probalgatni oket, meg ma idom sem lett volna ra.
Ha legkozelebb jonne valaki, akkor megkernem szepen, hogy legalabb elozo nap tudjak rola. :)

#3136 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 22. 19:55

Idézet: g@by - Dátum: 2010. jan. 22., péntek - 19:44

Telcontar, remelem sikerult nyomit valasztani.
Ma nagyon hajtos napunk volt, en eljottem negy fele.
Ha jelzed elore, hogy jonni fogsz, akkor megvartalak volna.
Az utolso infom az volt, hogy szokeek feljonnek erte, gondoltam raerek probalgatni oket, meg ma idom sem lett volna ra.
Ha legkozelebb jonne valaki, akkor megkernem szepen, hogy legalabb elozo nap tudjak rola. :)

Írtam, hogy legfeljebb ma, ha sikerül időben odaérnem. :) Sikerült, nem sokkal négy után. Ezek szerint pont elkerültük egymást. Elismerem, ez nem a tutibiztos kategória, de egyszerűen tegnap még nem tudtam, hogy a mai napom hogyan alakul.

Sikerült választani egy Minolta PagePro 8P-t, van benne toner, bekapcsol, villognak a lámpácskái, 30 centis porréteg borítja, de tesztoldal nyomtatására nem tudtuk rávenni, így többet nem tudok róla (pl. a toner állapotát, töltöttségét sem). Holnap este leszek csak itthon, ha lesz időm, kipróbálom egy XP alatt. Ha jó a kicsike, vagy ha nem lesz időm/erőm tesztelni, akkor leküldöm Szőkének, legfeljebb megátkoz egy kicsit. :)

#3137 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 22. 22:24

Szoke, jovok, ha minden jol megy. Van egy kis betegeskedes a csaladban (no nem en, szerencsemre), de ha minden jol megy, akkor tudok jonni. acws-sel kvazi lezsiroztuk.

#3138 Felhasználó inaktív   g@by 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 22. 23:05

Idézet

Sikerült választani egy Minolta PagePro 8P-t,

Remek, szerintem ezeknek nincs tesztoldala, csak ha gepre kotod.
Van belole meg par db, ugyhogy ha esetleg nem menne, akkor hetfon nezek masikat.
Remelem lesz idom kiprobalni.
Toner is van dogivel.
Ha esetleg szar, akkor csak abbol gaz, hogy hibasan kerul le.
De ne legyunk pesszimistak. :)
Hetfon azert nezek 4-es sorozatu hp-t is.

#3139 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 23. 06:44

Idézet: Telcontar - Dátum: 2010. jan. 22., péntek - 19:55

Írtam, hogy legfeljebb ma, ha sikerül időben odaérnem. :) Sikerült, nem sokkal négy után. Ezek szerint pont elkerültük egymást. Elismerem, ez nem a tutibiztos kategória, de egyszerűen tegnap még nem tudtam, hogy a mai napom hogyan alakul.

Sikerült választani egy Minolta PagePro 8P-t, van benne toner, bekapcsol, villognak a lámpácskái, 30 centis porréteg borítja, de tesztoldal nyomtatására nem tudtuk rávenni, így többet nem tudok róla (pl. a toner állapotát, töltöttségét sem). Holnap este leszek csak itthon, ha lesz időm, kipróbálom egy XP alatt. Ha jó a kicsike, vagy ha nem lesz időm/erőm tesztelni, akkor leküldöm Szőkének, legfeljebb megátkoz egy kicsit. :)

Nem foglak meátkozni, legfeljebb a fiűcskám. Én ugyanis amint megjön azonnal továbbítom a célszemélyek felé, ne foglalja itt a helyet. Mindenesetre KÖSZI, hogy próbálkozol.

#3140 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 23. 06:48

Idézet: g@by - Dátum: 2010. jan. 22., péntek - 23:05

Remek, szerintem ezeknek nincs tesztoldala, csak ha gepre kotod.
Van belole meg par db, ugyhogy ha esetleg nem menne, akkor hetfon nezek masikat.
Remelem lesz idom kiprobalni.
Toner is van dogivel.
Ha esetleg szar, akkor csak abbol gaz, hogy hibasan kerul le.
De ne legyunk pesszimistak. :)
Hetfon azert nezek 4-es sorozatu hp-t is.

Jól emlékeztél, mert t,nyleg azt írtam, hogy ha nem jön össze most acws féle szállítmánnyal, majd megyünk mi érte.
A 4-s series azért lenne jobb, mert ahhoz van patron itt is, persze lehet, hogy éppen a nyomtatófeje van ki, Gáborom szerint. Nem értek hozzá, de amint beszereztem ezt az új patron utánna kezdett el nyüszíteni az itteni Lajcsi4, majd ne sokkal utánna be is adta a derekát.
Mindenesetre jó lenne, ha találnál, mennénk is érte, mert ebben festék van dögivel, nekik meg ez a lényeg, a toner a dög drága, amire nem telik nekik, nyomtatnivalüójuk meg akad dögivel.

Téma megosztása:

• (237 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 155
  • 156
  • 157
  • 158
  • 159
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.