Idézet: Szőke - Dátum: 2010. jan. 20., szerda - 17:09
kriszt35, didyman és minden segíteni akaró tettestárs figyelmébe!
A mai napon sikeredett megvizslatnom az itt lévő notit, melyet esetleg a transzplantáción másodszor is átesett gyerkőc kaphatna meg.
Sajnos elég sok bibi van!
Kellene bele/hozzá a tápon (19V egyen, 3,16 A) kívül még min. 128 MB RAM, de jobb lenne a 256 MB, ugyanis csak egy RAM foglalat van. Jelenleg csak az alaplapi 32 MB van benne.
Abban az esetben, ha ez a táp és RAM nem jönne össze a fiam felajánlásábol az Ő saját notiját is át lehetne adni ( Ő már rég nem használja, mert hibás), ha meg tudnánk reperálni. Ahhoz van táp, de a RAM már évek órta a sajátoméba költözött ( 1 db. 128 MB, mert az enyémben is csak 1 foglalt van), viszont azt nem szeretném tovább adni, mert mi marad nekem, ha ezt a gépemet (márpedig megígértem a továbbadását és számít is rá a leányzó, akit még mindíg nem engedtek ki a kórházbol, mert valami szövődmény lépett fel nála) továbbadom. Ugyancsak bibis a CD olvasója is. Sima egyszerúséggel blokkolja az egész masingert, ha be van gyugva. Mondjuk ezt át tudom hidalni a közelmúltban átadott mobil CD olvasó telepítés idejére történő visszakérésével (a sajátomé sajnos nem jó bele).
Viszont, ha a kis srác a betegágyban NET-elni is szeretne, akkor még PCMCIA foglalatos hálókártya is kellene hozzá (egyik gépben sincs hálókártya). Most sajnálom, hogy az utóbbi időkben kapottakat a régen átadott gépekhez utólag már tovább is átadtam.
Tudtok-e valahogy segíteni ebben a kérdésben, hogy ez a kis srác Abádszalókon végül mégis csak kapjon egy ágyban is használható gépet?
Ha notiRAM kéne bele, akkor van egy IBM címkés 256 MB-os modul itt nálam. 3.3 V-ot kér, az FRU-ja 19K4655. Meg tudod nézni, hogy jó lesz-e bele?
Aztán van egy noti CéDa is, TEAC CD-46 E-902-U típusjelzésű. Azt sajnos nem tudom megállapítani, hogy milyen típusú notiból került ki. 1996-os gyártmány.
Aztán van egy noti CD/FDD kombódrive, de ezen rajta is van (meg a spéci kinézetű csaatik is arra utalnak), hogy csak Torisan TS30G2 sorozatú notebukkokhoz való.
Ha kell valamelyik alkatrész, szólj holnap estig, akkor zárom le a csomagodat.
... a trip back in time is all I need ...