Idézet: kriszt35 - Dátum: 2010. jan. 17., vasárnap - 8:36
Üdvözlök mindenkit!
Tudom, hogy számítógéppel foglalkoznak a kedves fórumozók és a laptop más kategória... De hátha tudna valaki valahogyan segíteni...
Egy településünkön élő kisfiú 2ésfél évi várakozás után a napokban esett át transzplantáción. Néhány nap múlva kiderült, hogy nem megfelelő a máj, amit kapott, így ma (igen, vasárnap, hiszen életmentő műtétről van szó) újabb műtétre került sor. A kisfiúnak az volt a kívánsága, hogy ha majd lábadozik, jó lenne egy laptop, amivel le tudná az ágyban foglalni magát (sokáig ágyhoz kötött lesz). Mivel anyukája egyedül neveli őt 5 másik testvérével őket, albérletben, nagyon szegény körülmények között, kilátás sincs ilyen luxus dologra.
Ha valakinek lenne ezzel kapcsolatos ötlete, szívesen fogadom. Próbálkoztam cégeknél is, de... Mindegy.
Telefonom is él, mindig elérhető vagyok: 06 70/ 510-2912
Köszönettel:
Krisztina
Kedves kriszt35!
Miböl gondolod, hogy a laptop nem a számítógépes kategóriába tartozik. Igenis ide tartozik, foglalkozunk is vele, csak elég ritkán, ezért nem nagyon találkozni ilyen átadással az oldalunkon. Ugyanis nagyon kevés laptopot - amit érdemes is lenne még átadni rászorulóknak - ajánlanak fel még napjainkban is. Viszont:
Lehet, hogy tudok segíteni. Itt nálam ugyanis van egy lipitopi, csak az a bibi vele, hogy táp nincs hozzá.
Emlékeim szerint 19 V-s kell neki, de a RAM mennyiségre sem emlékszem. Még a mai napon megn ézem és akkor referálok.
A RAM lehet, hogy megoldható, viszont a táp már nehezebb ügy. Egy másik géphez (nem NOTI volt, csak egy mini HP, amely külön táprol megyeget) pontosan egy évet vártunk ilyen tápra, végül olyan helyre kelett adni, akinek korábban ilyen táppal adtunk NOTI-t.
Mindenesetre érdeklődéssel várnám az ajánlatokat tápügyileg.
Szőke
Szerkesztette: Szőke 2010. 01. 17. 10:37 -kor