HWSW Informatikai Kerekasztal: Felajánlások (Segíteni kéne), karitatív topic VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (237 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 157
  • 158
  • 159
  • 160
  • 161
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Felajánlások (Segíteni kéne), karitatív topic VII. www.felajanlasok.hu Értékeld a témát: -----

#3161 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 01. 25. 13:10

Szeretnem megkoszonni a Szőke csaladnak a szives vendeglatast! Minden prima volt, kitunoen ereztem magam! Orulok, hogy osszejott a dolog. Acws-nek koszonom a pinyo kiuriteseben nyujtott segito kezet, illetve a fuvart. Vegezetul didymannak koszonom, hogy 2 orat varhattam ra. :D

#3162 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 25. 18:08

Idézet: FakeJack - Dátum: 2010. jan. 25., hétfő - 13:10

Szeretnem megkoszonni a Szőke csaladnak a szives vendeglatast! Minden prima volt, kitunoen ereztem magam! Orulok, hogy osszejott a dolog. Acws-nek koszonom a pinyo kiuriteseben nyujtott segito kezet, illetve a fuvart. Vegezetul didymannak koszonom, hogy 2 orat varhattam ra. :D

Nem köszönni kell, hanem ha jól éreztétek magatokat jönni kell mihamarabb ismételni.
Egyébként nincs mit.

Ja és valaki (a kisszobában pihizők közül) még "zsebpénzt" is hagyott it. Valószínűleg a zsebböl eshetett ki. A jogos tulajdonos legközelebb vissza is kaphatja, de el kell érte jönnie. :D

MÁS!
Az összes szerkentyű amely tegnap jött a mai napon lepróbálásra került és megállapítást nyert, hogy minden épségesen túlélte a nagy utat.
Telcontarnak köszönet a tényleg komplett gépekért. Elkezdtem a jelölteket felderíteni.

Szerkesztette: Szőke 2010. 01. 25. 18:10 -kor

Moztgáskorlátozottak részére készülő akváriumokhoz berminemű segítséget szívesen elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is KÖSZÖNÖM!

#3163 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 25. 18:52

Idézet: Szőke - Dátum: 2010. jan. 25., hétfő - 19:08

MÁS!
Az összes szerkentyű amely tegnap jött a mai napon lepróbálásra került és megállapítást nyert, hogy minden épségesen túlélte a nagy utat.
Telcontarnak köszönet a tényleg komplett gépekért. Elkezdtem a jelölteket felderíteni.

A nyomtató is használható?
... a trip back in time is all I need ...

#3164 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 25. 19:00

Idézet: Telcontar - Dátum: 2010. jan. 25., hétfő - 18:52

A nyomtató is használható?

Na azért annyira mindenre nem volt időm. Az amúgy is majd az egyesületé lenne és majd azt Gáborom fogja kipróbálni.
Ami viszont nekem volt Lajcsi 4si, az sajna egyik tonerrel sem működött tegnap, tehát ez a rész felejtős, mondta didyman.
Moztgáskorlátozottak részére készülő akváriumokhoz berminemű segítséget szívesen elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is KÖSZÖNÖM!

#3165 Felhasználó inaktív   NeCrO 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 26. 13:42

Sziasztok,

igaz nem pc, de vasnak vas, és az IT szakembereinek is ennie kell, így remélem jó helyen járva és jó helyre írva közölhetem, amennyiben valakit érdekelné, és fuvart is megoldja 3. kerületből, ingyen elvihető egy Acanta Lux gáztűzhely. Felső része kifogástalan (kétrészes rács, billegésmentes kivitel), az alsó része nem süt egyenletesen, meg nem is mai gyerek, ezért lett lecserélve. Teljesen működőképes, tegnap még pöri készült rajta. :)
Amennyiben valakit érdekelne, priviben jelezze, akár ma este már vihető.

Üdv

Necro
Jöttem, láttam, fagytam...
Arra ébredtem, hogy a takarítónő az őrület határát súrolja , ezután lementem a Postára és feladtam a reményt...

#3166 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 26. 16:29

Ált.Táj.:
Ma végre sikerült a vasárnap hozott "ócskavasak" átnézésén végigérnem, melynek eredménye:

- A komplett gépek - amint már írtam is - nagyon is OCSENY HARASÓ -k.

- Minolta nyominger: Műxik, igaz a hengertisztító kefe kissé kopott, így szemetel, na meg a festék sem túl sok benne, de átmanatileg használható, amíg a festék ki nem ürül.

- HDD-k kifogástalanul műxenek, így majd a didyman által ház mentesen hozott gépbe is mehet, ha lesz részére kunyhó (van elképzelésem rá)

- Monitorok: Mindegyik OK, bár 1 db-nél már elég sötétek a szinek, de még elmegy, így még a didyman féle géphez is fog jutni moncsi.

- HP nyominger: Minden ok, csak a szines patron van beszáradva. Majd megpróbálom kigőzölni, mert nagyon úgy fest, hogy sok festék van benne. Abban az esetben, ha mégsem sikerülne sincs baj, mert FakeJack hozott hozzá tartalék patronkészletet is.

- Kiegészítők: egerek, billák. Mind ok, bár 1 db. nem PS2 volt, hanem soros, de azzal is megyeget a gép amelyhez került.

- NOTI RAM-k: Az IBM gyártmányút tudtam tesztelni, annak foglalata egyezik meg az enyémmel. Sajna nem ismeri fel. Tekintettel, hogy a didyman által elvitt masinger is azonos foglalatú, na meg az itt maradt is (amihez nincs táp és így nem is tudtam prószilni) lehet, hogy még valamelyikbe jó fog lenni. Viszont a másik ( HYS64T32000HDL-3.7-A jellel ellátott) foglalata egyik notiéval sem egyezik, így azt nem is birtam prószilni.

- 64 MB-s SDRAM-k: Eddig 4 db. került beépítésre és mind OK. A többi majd, ha beépítésre kerül akkor próba.

- Primax scanner: Egyelőre sajna roncsfutam, mert bármit is kezdtem vele - még didyman is próbált MSN-n segíteni - a gép nem látja. Viszont a hozzá adott 12 V-s táp éppen megfelelő a már elég régóta tápra váró HP Scanjet 3200C tip scannerhez, így mégis van egy működő is. FakeJack most szólt, hogy Win2000 drver kell nekije, így majd futok vele egy kört.

- NOTI cédák: sajnos egyik sem jó, mert - igaz mindnek más - a csatlakozójuk véletlenül sem egyezik meg sem az itt maradt (táp nélküli), sem a didyman által műtétre elvittével.

- 550 W-s táp: didyman megkukuccsolta és jónak minősítette. Már csak megfelelő hangszinezetű ventiket kell bele találnom. Arra még egyelőre nem volt időm.

Na úgy érzem mindent sikerült beírnom.

Szerkesztette: Szőke 2010. 01. 26. 16:29 -kor

#3167 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 26. 16:43

Akkor sikeres kort futottunk. A Primax scanner drivert meg en is meglesem otthon, de az jonak tunik, amit kuldtem neked MSN-en.

#3168 Felhasználó inaktív   NeCrO 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 26. 17:37

Készítettem pár képet előbbi hozzászólásomhoz:

Kép 1

Kép 2

Kép 3
Arra ébredtem, hogy a takarítónő az őrület határát súrolja , ezután lementem a Postára és feladtam a reményt...

#3169 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 26. 17:48

Idézet: FakeJack - Dátum: 2010. jan. 26., kedd - 16:43

Akkor sikeres kort futottunk. A Primax scanner drivert meg en is meglesem otthon, de az jonak tunik, amit kuldtem neked MSN-en.

Holnap még futok vele egy kört, de ma már nincs munkakedvem ilyesmire.
Köszi a segedelmet.

#3170 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 26. 18:52

Idézet: Szőke - Dátum: 2010. jan. 26., kedd - 18:48

Holnap még futok vele egy kört, de ma már nincs munkakedvem ilyesmire.
Köszi a segedelmet.

Az 550W-os táp komoly darab, és komoly gépbe való. Ha szabad kérnem, ne tedd be valami PIII-asba! P4-esbe is csak akkor, ha szuperizmos VGA van hozzá, meg HDD-k hegyekben. Ha jó, ez a táp simán elvisz akármilyen Core konfigot SLI-be kapcsolt VGA-kkal. Kisebb gépbe pazarlás lenne.

A HYS... kezdetű notiRAM igazából DDR2-es, de mivel nem írtál semmit a nálad itt-ott levő notebook-okról, elküldtem azt is, hátha az egyik noti egy modernebb gép, és ilyen kell bele. Szóval egyelőre az is tartalék.

#3171 Felhasználó inaktív   g@by 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 26. 22:37

Telcontar, vasarnap teged lattalak a pecsaban valami retro tvjatekkal rohangalni? :D
Szőke, tudok tonert kuldeni, meg nyomit is, ha kell meg.
Napkozben nincs idom netezni, ha surgos, hivj fel!
Egy oran belul mindent elfelejtek, ugyhogy ha surgos, hivj fel!
Nem postazok semmit, ha surgos, hivj fel!
Be is kaphatod, ha surgos, hivj fel!:D

#3172 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 27. 06:02

Idézet: g@by - Dátum: 2010. jan. 26., kedd - 22:37

Telcontar, vasarnap teged lattalak a pecsaban valami retro tvjatekkal rohangalni? :D

Előre is hálás köszönet!

Az lenne a legjobb, ha mi személyesen tudnánk felmenni érte és amikor Te is ott vagy akkor válogatnánk. Minél nagyobb és minél több festék annál jobb lenne. Az egyesületnél van hely, csak egyelőre (bizonyára napokon belül megoldódik) aton agyalnak, hogy a villany és gázszámlát miböl fizetik ki (valami patrónust keresnek), mert az állami normatív támogatás 2009 évi részéböl eddig csak az I.n-évit kapták meg. Így pillanatnyilag nincs pénzük üzemanyagköltségre, de arra most nekem sem telik.
Majd egyeztetünk.

#3173 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 27. 06:11

Idézet: Telcontar - Dátum: 2010. jan. 26., kedd - 18:52

*  Az 550W-os táp komoly darab, és komoly gépbe való. Ha szabad kérnem, ne tedd be valami PIII-asba! P4-esbe is csak akkor, ha szuperizmos VGA van hozzá, meg HDD-k hegyekben. Ha jó, ez a táp simán elvisz akármilyen Core konfigot SLI-be kapcsolt VGA-kkal. Kisebb gépbe pazarlás lenne.

* *  A HYS... kezdetű notiRAM igazából DDR2-es, de mivel nem írtál semmit a nálad itt-ott levő notebook-okról, elküldtem azt is, hátha az egyik noti egy modernebb gép, és ilyen kell bele. Szóval egyelőre az is tartalék.

* Nincs szándékomban. Ellenben a tápot meglátva, na meg a mostanság felgyülemlett melók miatt (azért van mit leszedni a komplett gépekhez is, hogy az egyéni igények is kielédítésre kerüljenek) a sajátomat (alig jobb mint amit te küldtél csúcsgépnek AMD 2000+ 2x512 MB DDR duálban [FakeJack-tol részemre küldött 1 GB-t cseréltem el] megtartanám egyelőre amíg kapok géputánpótlásokat.
A tőled jött AMD 1600 256 DDRRAM-s konfig mehetne a balesetes leányzónak, aki ma jön haza a korházbol. A saját gépembe tenném be a nagy tápot, mert ebben alkalmasint 4 HDD (mobileRackban) rohangál. A jelenlegi 350 W-s Codegennel prüszköl is alkalmasint.
Természetesen, ha nem ért vele egyet a társaság, akkor marad az eredeti elképzelés.
Na majd írjátok a véleményeteket.

**  Hogyan gondolod, hogy ide a tanyára jön komolyabb noti?  :D  Vasárnap volt itt egy, de az istennek sem bírtam ellopni, annyira vigyázott rá a tettestárs, pedig a másik két fiatalember a megmondhatója, hogy mindent elkövettem.  :Đ

Szerkesztette: Szőke 2010. 01. 27. 06:12 -kor

#3174 Felhasználó inaktív   zoltánszól 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 27. 16:04

Idézet: NeCrO - Dátum: 2010. jan. 26., kedd - 13:42

Amennyiben valakit érdekelne, priviben jelezze, akár ma este már vihető.

Üdv

Necro

Kedves Necro!

Látom, senki sem reagált jószívű felajánlásodra. Ennek valószínűleg az az oka, hogy egy gázzal működő eszközt bevizsgálatlanul senki sem adna szívesen, mert baleset- és életveszélyes dolog. Meg hát ha alaposan szétnézel, valószínűleg Te is talász olyan személyt, vagy családot, aki szívesen venne egy ilyen eszközt. Vagy ha ez sem megy, elég a lépcsőházban egy hirdetést kitenni és nem kérdezni a jelentkezőt, hogy mit tesz vele.
Köszönjük a felajánlásodat! :respect:

#3175 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 27. 16:34

Idézet: g@by - Dátum: 2010. jan. 26., kedd - 23:37

De. :D

#3176 Felhasználó inaktív   NeCrO 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 27. 18:27

Idézet: zoltánszól - Dátum: 2010. jan. 27., szerda - 16:04

Kedves Necro!

Látom, senki sem reagált jószívű felajánlásodra. Ennek valószínűleg az az oka, hogy egy gázzal működő eszközt bevizsgálatlanul senki sem adna szívesen, mert baleset- és életveszélyes dolog. Meg hát ha alaposan szétnézel, valószínűleg Te is talász olyan személyt, vagy családot, aki szívesen venne egy ilyen eszközt. Vagy ha ez sem megy, elég a lépcsőházban egy hirdetést kitenni és nem kérdezni a jelentkezőt, hogy mit tesz vele.
Köszönjük a felajánlásodat! :respect:

Rendben, gondoltam valakinek hegyre, vagy más helyre hátha szüksége van rá, ennyivel tudok segíteni, hogy azt a pár ezer Ft-ot sem kell kifizetni, max a beüzemelés költségét. Az ajánlatom még egy darabig él, aztán elvitetem MÉH-be.

#3177 Felhasználó inaktív   YceBear 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 31. 09:37

Udv,

Kell valakinek nem mukodo AGP VGA alkatresznek vagy nyugodtan dobjam ki?

#3178 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 31. 09:57

Idézet: YceBear - Dátum: 2010. jan. 31., vasárnap - 9:37

Udv,

Kell valakinek nem mukodo AGP VGA alkatresznek vagy nyugodtan dobjam ki?

Én javítani nem tudom, viszont, ha nincs olyan aki megjavítaná, akkor is - ha érdemleges rajta a hűtés - a hűtőbordát és a ventijét meg kellene menteni. Hozzám ugyanis elég gyakran jön olyan jó VGA, melyen soxor még borda sincs, vagy a ventije a MIG-böl lett átcsmpészve :)

#3179 Felhasználó inaktív   YceBear 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 31. 13:23

Idézet: Szőke - Dátum: 2010. jan. 31., vasárnap - 10:57

Én javítani nem tudom, viszont, ha nincs olyan aki megjavítaná, akkor is - ha érdemleges rajta a hűtés - a hűtőbordát és a ventijét meg kellene menteni. Hozzám ugyanis elég gyakran jön olyan jó VGA, melyen soxor még borda sincs, vagy a ventije a MIG-böl lett átcsmpészve :)

Ezen sajnos nincs borda es venti. :( Special arra gondoltam hogy hatha didyman tudja hasznalni a rajta levo alkatreszeket.

#3180 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 31. 13:41

Idézet: YceBear - Dátum: 2010. jan. 31., vasárnap - 13:23

Ezen sajnos nincs borda es venti. :( Special arra gondoltam hogy hatha didyman tudja hasznalni a rajta levo alkatreszeket.

Erröl majd nyilatkozik az érintett. Én azért írtam, hogy nem tudok mit kezdeni a javítással.

Téma megosztása:

• (237 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 157
  • 158
  • 159
  • 160
  • 161
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.