Idézet: didyman - Dátum: 2010. 07. 17. 11:31
Azok a nénik nem utazni akarnak. Kis naív

Vagy nagyon is, csak nem a távolság a lényeg nekik.
Ami pedig a pájinkut illeti: Itt lehet, hogy nem az volt az akadálya, de előtte és utánna ki tudja? Nem voltam jelen:
Egyébként a klasszikusokat idézve: Ált.Táj.:
Ma
Telcontar cimbora szerencsésen megérkezett a Tiszazugba, igaz csak a legszéléig, JNK-Szolnok megyébe nem ért el, mert Tiszaugon megált, ott vártuk
Arankával, aki a Tiszaugi Mozgáskorlátozott csoport vezetője és megszervezte saját lakásán a gépek átadását, sőt akadt olyan is akinek a lakására is Ők szállitják el a gépet. Kerékpárral kissé bajos lett volna a falu másik végéig "talicskázni" mindent.
A "Mi kocsinkba" begyömöszölt gépekböl ott Tiszaugon 5 kompett gép azonnal gazdára is lelt. Képek majd hamarosan, melyeket a
Jahnotol kapott, de már korábban
Arankának átadott géppel csinálgattunk. Az átadás nagyon pöpecül meg volt szervezve, utánna az ebéd is finom volt, melyért hálás köszönet
Arankának a "bombázónak".
A kocsiban még rejtőzködő 2 komplett konfigot - komolyabb fősulisnak való - átrámoltuk a saját "kicsi kocsimba" a 3 db. moncsival (melyböl egy biztosan gyógyolásra szorul) és egyéb ide szánt cumókkal egyetembe ( a
didymannak szánt javitásra szorulókkal egyetemben) és azok elvándoroltak Szelevénybe. Majd ezek átadásárol is hamarosan referálok. Ja és kaptam egy PCIE VGA kártyenkut is, hátha ez a nyűge ennek a nyüves DELL gépnek. Majd az eredményröl is referálok, ha lészen időm beépiteni.
Aranka külön meglepiként kapott egy pár komoly hangfalat a korábban részére általam átadott géphez, egy szkennert és egy laser nyomingert is Telcontartol. A cimbora tőlem is elvitt 1-2 dolgot, de főleg azokat amelyek didymantol javitottként a múlt héten érkeztek.
Zoltánszól! Én is a Jahnó által irt módszer használom és ezt akartam megirni néked levében, mert engem is érdekel az a cucc. Közben látom, hogy már fel is töltötted, én meg már el is kezdtem letölteni.
A nyüvesek már megint variáltak, mert korábban 4 napig tárolták a szerveren, vagy 20 letöltésig.
A letöltés sikeresen befejezve.
Köszönöm!
Szerkesztette: Szőke 2010. 07. 17. 15:40 -kor