HWSW Informatikai Kerekasztal: Felajánlások (Segíteni kéne), karitatív topic VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (237 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 181
  • 182
  • 183
  • 184
  • 185
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Felajánlások (Segíteni kéne), karitatív topic VII. www.felajanlasok.hu Értékeld a témát: -----

#3641 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 07. 17. 07:02

Üzenet megtekintéseIdézet: zoltánszól - Dátum: 2010. 07. 17. 06:37

És hogyan lehet letölthetővé tenni? Hová lehet feltölteni és onnan linket adni? Van ötleted?Kép (Mert hogy több, mint 100MB!)

1. lehetőség: fájlmegosztó oldal használata. Szőke kiokosít, ha megkéred.
2. lehetőség: torrent. Csak egy kliens kell hozzá meg egy nyilvános torrentoldalra kell (ingyenesen) regisztrálni. A kliens elkészíti a torrentfájlt, a torrentoldalon meg meg lehet osztani. Feltölteni ebben az esetben csak akkor fogod, amikor valaki le akarja tölteni.
3. lehetőség: ftp. Ehhez nem árt egy jó gyors netkapcsolat (pl. bérelt szerver/tárhely valahol az optikai gerinchálózaton), de nem feltétel, legfeljebb anyáznak, akik letöltik. :)
... a trip back in time is all I need ...

#3642 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 17. 07:03

Üzenet megtekintéseIdézet: Szőke - Dátum: 2010. 07. 17. 05:56

OK! Majd becuccolok egy adaggal a kiegészitőkböl is (már ami van).
Várom a jelentkezésedet az indulásrol, addig én is gépközelben maradok és csak utánna indulok Tiszaugra.

Akkor szedheted össze magad s a cuccosokat, én 5 perc múlva a lóerők közé csapok. :) Találka Tiszaugon!

#3643 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 17. 07:06

Üzenet megtekintéseIdézet: nubu - Dátum: 2010. 07. 16. 21:24

No Telcontar kollega sikerrel elszállította tőlem is a cuccokat, remélem
sok mindent lehet újra száz-százalékosra heggeszteni, (kondis, napi egyszer
újrainduló alaplap pölö) vagy tesztelés után új gépet faragni belőle.
De a lényeg hogy köszönet a szállításért, mindanyiótoknak meg ezért a
karitatív munkáért !! :)

Ha lesz még cucc akkor jelentkezem, a kisebb dolgokat meg ezután amik belemennek
egy hátizsákba, meg majd kiviszem én Budaörsre !

:respect: Így van, és első ránézésre igencsak jó dolgokat kaptunk, bár tesztelni természetesen nem volt időm. :respect: A kondis alaplap mindenesetre megy Szőkéhez a didymannek szánt halomba, mert 19 db kondit kell csak mindösszesen cserélni. Azzal meg élvezkedjen ő! :p :D

Téged meg szeretettel várlak Budaörsön!

#3644 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 17. 07:44

Őszintén: nem.
Mindenki megkaphatja a Paragon Partition Manager™, version 10.0, build 8622 (14.07.09 ) Personalt, mert azt már letöltöttem, aktíváltam, elmentettem, tehát megvan. A 11-el meg megszívtam, mert minden féle hülyeséget akart a Giveaway. (Telepítés után aktíváljam, de csak ha Firefoxot használok, meg ilyesmi. Angolul vartyogott, így nem értettem, sajna.) Mondtam neki: Anyád! Jó a régi is, ami kb. egy évvel ezelőtti.
És hogyan lehet letölthetővé tenni? Hová lehet feltölteni és onnan linket adni? Van ötleted?Kép (Mert hogy több, mint 100MB!)

Majd, ha hazaértem Tiszaugrol (ott randevuzok a Kedves Patikussal) irok lebelet, hogy hogyan és mint.

Telcontar!

Indultam Tiszaugra Arankához, aki serpenyővel és görbebottal bombáz.Kép

Szerkesztette: Szőke 2010. 07. 17. 07:45 -kor

Moztgáskorlátozottak részére készülő akváriumokhoz berminemű segítséget szívesen elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is KÖSZÖNÖM!

#3645 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2010. 07. 17. 10:31

Üzenet megtekintéseIdézet: Telcontar - Dátum: 2010. 07. 16. 19:12

Ált. táj.! (De főleg Szőkének.)

A mi autónk ismét meglepő tágasságról tett tanúbizonyságot. 7 darab gép, 8 db monitor és a szükséges kiegészítők begyömöszölve. Ezek után tuti, hogy útközben a világ legbombázóbb stopposnői fognak nekem integetni, de sajnos... :( :D És persze csak odafelé, visszafelé csak a legrandábbak. :D :D

Azok a nénik nem utazni akarnak. Kis naív :-D
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#3646 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 17. 10:32

Üzenet megtekintéseIdézet: Szőke - Dátum: 2010. 07. 17. 08:44

aki serpenyővel és görbebottal bombáz.Kép

Mert biztos megérdemled! :-D A pálinkaivászatnak nem a fehérnép volt az akadálya, ő sosem korlátoz :-) .
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#3647 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 17. 13:36

Pld. toldacuccot.hu vagy hasonló. Kitallózod, beírod, generál belőle egy linket. Nagy dolgokat én ott szoktam küldeni.
Make love not Wor.

#3648 Felhasználó inaktív   zoltánszól 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 17. 14:40

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2010. 07. 17. 14:36

Pld. toldacuccot.hu vagy hasonló. Kitallózod, beírod, generál belőle egy linket. Nagy dolgokat én ott szoktam küldeni.

:) Tolom már, tolom... :cool2:

Mél ment.

Szerkesztette: zoltánszól 2010. 07. 17. 15:07 -kor

#3649 Felhasználó inaktív   zoltánszól 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 17. 15:16

Ha másnak is kellene ITT találhatók az említett progi telepítő fájljai. Azt írták: "A fájlokat egyenként 3 napig vagy 10 letöltésig tároljuk a szerverünkön."
Egészségetekre!;)

#3650 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 17. 15:27

Üzenet megtekintéseIdézet: didyman - Dátum: 2010. 07. 17. 11:31

Vagy nagyon is, csak nem a távolság a lényeg nekik.:)
Ami pedig a pájinkut illeti: Itt lehet, hogy nem az volt az akadálya, de előtte és utánna ki tudja? Nem voltam jelen: :nevet2:

Egyébként a klasszikusokat idézve: Ált.Táj.:

Ma Telcontar cimbora szerencsésen megérkezett a Tiszazugba, igaz csak a legszéléig, JNK-Szolnok megyébe nem ért el, mert Tiszaugon megált, ott vártuk Arankával, aki a Tiszaugi Mozgáskorlátozott csoport vezetője és megszervezte saját lakásán a gépek átadását, sőt akadt olyan is akinek a lakására is Ők szállitják el a gépet. Kerékpárral kissé bajos lett volna a falu másik végéig "talicskázni" mindent.
A "Mi kocsinkba" begyömöszölt gépekböl ott Tiszaugon 5 kompett gép azonnal gazdára is lelt. Képek majd hamarosan, melyeket a Jahnotol kapott, de már korábban Arankának átadott géppel csinálgattunk. Az átadás nagyon pöpecül meg volt szervezve, utánna az ebéd is finom volt, melyért hálás köszönet Arankának a "bombázónak".:respect:

A kocsiban még rejtőzködő 2 komplett konfigot - komolyabb fősulisnak való - átrámoltuk a saját "kicsi kocsimba" a 3 db. moncsival (melyböl egy biztosan gyógyolásra szorul) és egyéb ide szánt cumókkal egyetembe ( a didymannak szánt javitásra szorulókkal egyetemben) és azok elvándoroltak Szelevénybe. Majd ezek átadásárol is hamarosan referálok. Ja és kaptam egy PCIE VGA kártyenkut is, hátha ez a nyűge ennek a nyüves DELL gépnek. Majd az eredményröl is referálok, ha lészen időm beépiteni.
Aranka külön meglepiként kapott egy pár komoly hangfalat a korábban részére általam átadott géphez, egy szkennert és egy laser nyomingert is Telcontartol. A cimbora tőlem is elvitt 1-2 dolgot, de főleg azokat amelyek didymantol javitottként a múlt héten érkeztek.

Zoltánszól! Én is a Jahnó által irt módszer használom és ezt akartam megirni néked levében, mert engem is érdekel az a cucc. Közben látom, hogy már fel is töltötted, én meg már el is kezdtem letölteni.
A nyüvesek már megint variáltak, mert korábban 4 napig tárolták a szerveren, vagy 20 letöltésig. :mad:
A letöltés sikeresen befejezve. Köszönöm!

Szerkesztette: Szőke 2010. 07. 17. 15:40 -kor

Moztgáskorlátozottak részére készülő akváriumokhoz berminemű segítséget szívesen elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is KÖSZÖNÖM!

#3651 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 17. 15:39

Üzenet megtekintéseIdézet: didyman - Dátum: 2010. 07. 17. 11:31

A stoppos az stoppos, a ribanc meg ribanc. :) Bár néha keverednek a szerepek. :D Neked otthagytam Szőkénél két tápegységet (a Chieftecet meg egy 350W-os Azona Feel-t) meg a kondis P4 alaplapot.

#3652 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 17. 15:44

Üzenet megtekintéseIdézet: Szőke - Dátum: 2010. 07. 17. 16:27

Vagy nagyon is, csak nem a távolság a lényeg nekik.:)
Ami pedig a pájinkut illeti: Itt lehet, hogy nem az volt az akadálya, de előtte és utánna ki tudja? Nem voltam jelen: :nevet2:

Egyébként a klasszikusokat idézve: Ált.Táj.:

Ma Telcontar cimbora szerencsésen megérkezett a Tiszazugba, igaz csak a legszéléig, JNK-Szolnok megyébe nem ért el, mert Tiszaugon megált, ott vártuk Arankával, aki a Tiszaugi Mozgáskorlátozott csoport vezetője és megszervezte saját lakásán a gépek átadását, sőt akadt olyan is akinek a lakására is Ők szállitják el a gépet. Kerékpárral kissé bajos lett volna a falu másik végéig "talicskázni" mindent.
A "Mi kocsinkba" begyömöszölt gépekböl ott Tiszaugon 5 kompett gép azonnal gazdára is lelt. Képek majd hamarosan, melyeket a Jahnotol kapott, de már korábban Arankának átadott géppel csinálgattunk. Az átadás nagyon pöpecül meg volt szervezve, utánna az ebéd is finom volt, melyért hálás köszönet Arankának a "bombázónak".:respect:

A kocsiban még rejtőzködő 2 komplett konfigot - komolyabb fősulisnak való - átrámoltuk a saját "kicsi kocsimba" a 3 db. moncsival (melyböl egy biztosan gyógyolásra szorul) és egyéb ide szánt cumókkal egyetembe és azok elvándoroltak Szelevénybe. Majd ezek átadásárol is hamarosan referálok. Ja és kaptam egy PCIE VGA kártyenkut is, hátha ez a nyűge ennek a nyüves DELL gépnek. Majd az eredményröl is referálok, ha lészen időm beépiteni.
Aranka külön meglepiként kapott egy pár komoly hangfalat a korábban részére általam átadott géphez, egy szkennert és egy laser nyomingert is Telcontartol. A cimbora tőlem is elvitt 1-2 dolgot, de főleg azokat amelyek didymantol javitottként a múlt héten érkeztek.

Zoltánszól! Én is a Jahnó által irt módszer használom és ezt akartam megirni néked levében, mert engem is érdekel az a cucc. Közben látom, hogy már fel is töltötted, én meg már el is kezdtem letölteni.
A nyüvesek már megint variáltak, mert korábban 4 napig tárolták a szerveren, vagy 20 letöltésig. :mad:

Az ebédet én is mégegyszer köszönöm, fenséges volt. Aminthogy a szervezés is kitűnőre sikerült, flottul, gördülékenyen ment minden.

Azt a gyógyolásra váró monitort nem kell feltétlenül abajgatni. Lehet, hogy elégséges az a megoldás, ha olyan VGA mellé párosítod be, amelyik olyan jelet ad ki, hogy nem kell a vertikális képméretet és pozíciót állítani rajta. (Hülye SNI, olyan monitort adott ki, amelyiken minden horizontális paraméter állítható, de vertikális semmilyen. Parasztok. Már elnézést. :mad: )

#3653 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 17. 15:53

Üzenet megtekintéseIdézet: Telcontar - Dátum: 2010. 07. 17. 16:44

Azt a gyógyolásra váró monitort nem kell feltétlenül abajgatni. Lehet, hogy elégséges az a megoldás, ha olyan VGA mellé párosítod be, amelyik olyan jelet ad ki, hogy nem kell a vertikális képméretet és pozíciót állítani rajta. (Hülye SNI, olyan monitort adott ki, amelyiken minden horizontális paraméter állítható, de vertikális semmilyen. Parasztok. Már elnézést. :mad: )

Majd meglátjuk, hogy mi fog kisülni belőle. Ami biztos. Egyelőre nem kerül kidobásra, annyira kevés a moncsink. Egyébként köszi a tanácsot.

#3654 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 17. 20:31

Üzenet megtekintéseIdézet: Telcontar - Dátum: 2010. 07. 17. 16:44

Az ebédet én is mégegyszer köszönöm, fenséges volt. Aminthogy a szervezés is kitűnőre sikerült, flottul, gördülékenyen ment minden.

Magába a vga driverbe is van kép méret meg helyzet állító nvidiánál és ati-nál is.
Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#3655 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 17. 22:58

Üzenet megtekintéseIdézet: djculture - Dátum: 2010. 07. 17. 21:31

Magába a vga driverbe is van kép méret meg helyzet állító nvidiánál és ati-nál is.

Aha. A 8 évvel ezelőtti VGA-k drivereiben is? És a zintelnél, SiS-nél meg a többi alaplapi szutyok gyártójánál is? Sajnos ezek nem modern cuccok, ahogy a monitor sem az.

#3656 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 18. 05:26

Telcontar!

Az USB-s kulcsok tesztelve. Arány 3/2. Az akasztós kivitelű tokos sajnos meg sem nyikkan. A másik kettő egyelőre szuperál, bár az egyik kicsit nyűgös, de használható.
Eddig jutottam a nézelődéssel, majd folytatom, de ma Szentesen van jelenésem, akvarisztikai eszközök begyüjtése terén.

#3657 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 18. 15:01

Üzenet megtekintéseIdézet: Szőke - Dátum: 2010. 07. 18. 06:26

Telcontar!

Az USB-s kulcsok tesztelve. Arány 3/2. Az akasztós kivitelű tokos sajnos meg sem nyikkan. A másik kettő egyelőre szuperál, bár az egyik kicsit nyűgös, de használható.
Eddig jutottam a nézelődéssel, majd folytatom, de ma Szentesen van jelenésem, akvarisztikai eszközök begyüjtése terén.

A nálam maradt pendrive-oknál (mert összesen ötöt kaptam nubutól) az arány 2/2. Egész jó ez a 4/5-ös összesítés. Mindegyik pen 512 MB-os Kingston Datatraveler 2.0.
Egy kulcsot itt tartanék arra az esetre, hogy ha a kantár nem ismerné fel alapból a hálókártyát (ritka, de előferdül néha), akkor legyen min átvinnem a drivereit, ne kelljen már CD-t írni. Ha már működik a hálózat egy-egy "új" gépen, akkor már nincs gond, a többi drivert le tudom tölteni netről vagy áttolom a LAN-on.

#3658 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 18. 15:16

Üzenet megtekintéseIdézet: Telcontar - Dátum: 2010. 07. 18. 16:01

A nálam maradt pendrive-oknál (mert összesen ötöt kaptam nubutól) az arány 2/2. Egész jó ez a 4/5-ös összesítés. Mindegyik pen 512 MB-os Kingston Datatraveler 2.0.
Egy kulcsot itt tartanék arra az esetre, hogy ha a kantár nem ismerné fel alapból a hálókártyát (ritka, de előferdül néha), akkor legyen min átvinnem a drivereit, ne kelljen már CD-t írni. Ha már működik a hálózat egy-egy "új" gépen, akkor már nincs gond, a többi drivert le tudom tölteni netről vagy áttolom a LAN-on.

Nálam a Kingston (amelyiknek van zsbreakasztó pöcke) nem műxik.
Nyugodtan maradhat, én most a két deáknak - akik az elhozott gépeket fogják ma estefelé (amkor a levegő meghűl) megkapni - tudok adni. Nekik jól jön az oskolában majdanán. Legalább lészen nekik "fájlcserélő szerverük". :laugh:

#3659 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 18. 18:22

Üzenet megtekintéseIdézet: Telcontar - Dátum: 2010. 07. 17. 23:58

Aha. A 8 évvel ezelőtti VGA-k drivereiben is? És a zintelnél, SiS-nél meg a többi alaplapi szutyok gyártójánál is? Sajnos ezek nem modern cuccok, ahogy a monitor sem az.

nv nél mióta van detonátor driver ugy 2000 óta, ati nál szintén már az ati radeon 7000 driverébe volt ilyen.Többibe nemtudom de s3 ba is van az rémlik.
Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#3660 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 19. 14:30

Telcontar!

A mai napon sajnos csak 1 db. komplett gépet tudok átadni az alábbi okok miatt:

- A Tiszaugon is nyűgös moncsival nem tudtam semmit kezdeni, mert a beépitett VGA kártyák egyike sem tudja a függőleges széthúzását korrigálni, igy a tálca nem látható, melynek következménye, hogy az opusz kezelhetetlen.

- A Tiszaugrol elhozott FUJITSU monitor képe annyira sötét (már nem lehet a saját menűjében sehogyan sem világositani, de a VGA-k sem kezelik) szinte csak a lila szinek látszanak, hogy egyáltalán nincs használható kép rajta. Minden olvashatatlan, láthatatlan.

Egyelőre mindkettő "CUCA" megjelölésű kupacba ment, hátha az augusztus elején idelátogató . ha egyáltalán lejön - "békaképű" cimbora a pájinkuzás közben meg tudja gyögyolni, mert nálam sincs egyetlen monitor sem.

Viszont lenne egy HELP, mindössze azért, hogy a vén fejemmel egy kicsit homályosodjak.

A Tiszaugrol elhozott harmadik moncsi - amelyik tökéletesen műxik - DSUB csatlakozójába egy USB csati is van beépitve. Vajon az a csati mire való, mert a SyncMaster 57MB tip. monitorban semilyen USB eszközt nem látok beépitva.

Erre a kérdésemre jó lenne ha valaki még 19,00 előt válaszolna, mert akkorra jön érte az új tulaj.

Téma megosztása:

• (237 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 181
  • 182
  • 183
  • 184
  • 185
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.