HWSW Informatikai Kerekasztal: Felajánlások (Segíteni kéne), karitatív topic VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (237 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 182
  • 183
  • 184
  • 185
  • 186
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Felajánlások (Segíteni kéne), karitatív topic VII. www.felajanlasok.hu Értékeld a témát: -----

#3661 Felhasználó inaktív   XRezs 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 07. 19. 15:04

A 757/957 MB-ken az USB csatlakozó a (Windows) alóli beállításhoz, állapotlekérdezéshez stb. hassználható, de nem szükséges.
A teljes driver csomagban van egy MouScreen nevű alkalmazás, azzal használható.

XRezs

#3662 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 20. 05:09

Üzenet megtekintéseIdézet: XRezs - Dátum: 2010. 07. 19. 16:04

A 757/957 MB-ken az USB csatlakozó a (Windows) alóli beállításhoz, állapotlekérdezéshez stb. hassználható, de nem szükséges.

XRezs

Köszönöm segedelmedet. Megint sikerült egy keveset hományosodnom. Azért keveset, mert a drivercsomagját az istenért sem tudtam sehonnan sem letölteni. A felkeresett kb. 8-10 helyrtöl csak mindig a driverscan progi után lett volna hajlandó lejöni, igy hagytam a francba.
A monitor nélküle is nagyon "Ócseny Harasó", igy az új tulaj tegnap már (driver mentesen) el is vitte, persze a hozzátartozó géppel egyetemben.
Képek hamarosan.

Szerkesztette: Szőke 2010. 07. 20. 05:12 -kor

Moztgáskorlátozottak részére készülő akváriumokhoz berminemű segítséget szívesen elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is KÖSZÖNÖM!

#3663 Felhasználó inaktív   nubu 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 20. 09:09

Üzenet megtekintéseIdézet: XRezs - Dátum: 2010. 07. 19. 15:04

XRezs

No ezen én is okosodtam, mert tőlem ment az az USB-s moncsi,
de én csak leszedtem a pallásról, és megnéztem hogy megy-é,

m.

#3664 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 20. 09:26

didyman!

Megint sikeredett egyet - de jó nagyot - szivornyáznom.
Ugyanis a közelmúltban átadott egyik Mercory KOB 845 NDFSX alaplappal szerelt gépecske megadta magát. Tegnap a nagy vihar alatt sikeredett is rájönöm, hogy miért. A porcogó melett 4 db. 6,3 V-s 3300 μF -s kondi megpúposodott. Gondoltam sebaj, úgyis most hoztál vissza javitásbol egy p4vxad+ alaplapot, melynek korábban az én feliratom szerint mindössze annyi volt a baja, hogy nem ismerte fel a billentyűzetet sem a PS2 porton, sem az USB porton.
Nosza a Mercury lap kiszerel, p4vxad+ alaplap beszerel, tartozékok átarak és inditás. Ekkor jön a csoda. Se kép, se hang.
Sokadik tekitgetés után rájöttem, hogy a BIOS flash protection jumper védett módra lett átállitva. Visszaállitva nem védett módra, szépen indul is a lap, de billentyűzet most sincs egyik porton sem.
Dolgoztam majdnem egy napot teljesen feleslegesen.
Augusztusban - ha ideérnél - feltétlen hozzál már ilyen kondikat, hogy a gépet vissza tudjam adni a tulajnak, mert anyókám addig lehet, hogy agyon fog ütni, mert itt csak a helyet foglalja. A "javitott" lapot meg viheted vissza gariba.

Moztgáskorlátozottak részére készülő akváriumokhoz berminemű segítséget szívesen elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is KÖSZÖNÖM!

#3665 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 20. 09:31

Üzenet megtekintéseIdézet: nubu - Dátum: 2010. 07. 20. 10:09

No ezen én is okosodtam, mert tőlem ment az az USB-s moncsi,
de én csak leszedtem a pallásról, és megnéztem hogy megy-é,

m.

Bárcsak minen padlásrol ilyen "vacak" moncsik (lásd kicsivel korábbi hozzászólásainkat) kerülnének elő .
Köszönjük! :respect:

Szerkesztette: Szőke 2010. 07. 20. 09:32 -kor

#3666 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 20. 09:34

Közérdekű közlemény elsősorban acws és didyman részére!

Amennyiben augusztus 7-8-n próbáltok hozzám jönni, ajánlatos Kecskemét nagyivben történő elkerülése, mert a repülőnapok miatt ott tavaj kb. 3 óra alatt jutottam át.

#3667 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 21. 05:54

Tekintettel, hogy a tegnapi napon az utolsó átadható gépet is elvitték tőlem (gép az még van, csak használható moncsi nincs), igy jöjjenek a képek az új tulajokrol (igaz nem mindegyikröl készült kép, de majd igyekszem pótolni folyamatosan):

Kecskemétröl RadiX collegátol jött gépeket - melyeket Aranka - a bombázó - hozott el az alábbiak kapták:

B.-né Aranka - a bombázó - Tiszaugrol

Kép
N.Zoltán Tiszakécske - Tőserdő
Kép
A gépek átadására 2010.06.06.-n került sor az érintettek lakásán.

#3668 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 21. 08:04

Üzenet megtekintéseIdézet: Szőke - Dátum: 2010. 07. 21. 06:54

N.Zoltán Tiszakécske - Tőserdő

Elnézést kérek a "rosta agyamért. A helyes adat: N.Zoltán Tiszakécske - Kerekdomb.

#3669 Felhasználó inaktív   zoltánszól 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 22. 06:03

Üzenet megtekintéseIdézet: Szőke - Dátum: 2010. 07. 21. 09:04

Elnézést kérek a "rosta agyamért. A helyes adat: N.Zoltán Tiszakécske - Kerekdomb.

Pestieknek mindegy, hogy Kerekdomb, vagy Tőserdő. Secko jedno. :Đ A lényeg az átadás. Ahhoz meg Drakula!

#3670 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 22. 09:51

[quote name='zoltánszól' date='2010. 07. 22. 07:03' timestamp='1279775029' post='6272881
Pestieknek mindegy, hogy Kerekdomb, vagy Tőserdő. Secko jedno. :Đ A lényeg az átadás. Ahhoz meg Drakula!
[/quote]

Na ne legyél már ilyen. Ugyanis amennyiben a 44 sz. főutat vesszük bázisnak, akkor annak Szolnok felöli oldalán, attol kb. 3-4 km-re van Kerekdomb, viszont Tőserdő éppen az ellenkező oldalon a Kiskunfélegyháza felöli oldalon, a 44 sz. úttol, kb. 8-10 km-re található. Abban viszont igazad van, hogy mindkét helyen egy igen jó gyógyfürdő található.
Neked sem mindegy, hogy idd ki, vagy vidd ki. :laugh:

Egyébként egy újabb képgyüjtemény, de ez már a Malmos collega által lehozott gépekböl:

S.Imréné mozgáskorlátozott Szelevény
Kép

N.Károly mozgáskorlátozott, TiszaugKép
N.József mozgáskorlátozott Csépa Kép

Szerkesztette: Szőke 2010. 07. 22. 09:55 -kor

#3671 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 23. 05:25

Ismét egy újabb részlet a Malmos féle szállitmánybol:

N.Gézáné mozgáskorlátozott, de munkára is használja, Nagyrévröl
Kép

J.Józsefné mozgáskorlátozott, könyvelésre is hasznlja, Szelevényböl
Kép

Sz.Józsefné (80 éves) mozgáskorlátozott, nyugdijas, NETelésre használja, Tiszaugrol
Kép

Szerkesztette: Szőke 2010. 07. 23. 05:42 -kor

#3672 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2010. 07. 23. 07:01

Hömm. Azon a merkury-n elvileg lesz is nyoma valami heggelésnek, tápot valahol vittem, vagy átkötöttem. A jumper az fura, én nem birizgáltam fles proteksönös kalapot. No majd meglesem. Van már két éve, hogy itt van :Đ .
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#3673 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 23. 09:10

Üzenet megtekintéseIdézet: didyman - Dátum: 2010. 07. 23. 08:01

Hömm. Azon a merkury-n elvileg lesz is nyoma valami heggelésnek, tápot valahol vittem, vagy átkötöttem. A jumper az fura, én nem birizgáltam fles proteksönös kalapot. No majd meglesem. Van már két éve, hogy itt van :Đ .
:blush:

Valami látszik, de hogy mi azt én nem tudhatom a vaksi szemeimmel. Annyi biztos, hogy nem megyen, csak maradt. :blush:

#3674 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 24. 05:18

Ime ismét egy marékkal a Telcontar cimbora által készitett, de Malmos által lehozott gépek új tulajdonosaibol:

H.Piroska, munkanélküli, munkavégzéshez, Csépa
Kép

B-né Aranka a Jahno féle fotomasinával
Kép

B.Károlyné mozgáskorlátozott, Tiszaug
Kép

#3675 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 26. 05:06

A vasárnapi pihenőnap után akkor folytatódjon az új géptulajdonosok bemutatás, persze még mindig a Malmos collega által hozott készletböl:

P.Andrásné, munkavégzéshez, Szelevény
Kép

E.Ferenc mozgáskorlátozott, Csépa
Kép

T.Erzsébet, munkavégzéshez Cserkeszölő
Kép

Szerkesztette: Szőke 2010. 07. 26. 05:10 -kor

#3676 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 27. 10:45

A Malmos collega által hozott, de döntő többségében Telcontar tettestárs által összeállitott, a ricsi546 által felajánlott monitorok felhasználásával készült és átadott gépekröl itt az utolsó eresztés:

K.Júlia fősulis, Cserkeszőlő:
Kép

id.B.Lajosné
mozgáskorlátozott, Cserkeszőlő:
Kép

A.Csaba
jelenleg munkanélküli, de lev.tagozaton fősulis, Cserkeszőlő
Kép

#3677 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 29. 05:54

A tegnapi karbantartási szünet után akkor most jönnek a Telcontár tettesárs által elkövetett gépátadások, melyet 2010.07.17-n Tizsaugon hajtott végre.
Megjegyzés: Képek a Jahno cimbora által küldött és B-né Aranka részére átadott (kép erröl korábban) géppel készültek, aki egyébként a gépátadásokhoz a helyszint is biztositotta saját lakásán. Ezért külön köszönet részére.

L.Károly mozgáskorlátozott, Tiszaug:
Kép

V.Péterné
mozgáskorlátozott, Tiszaug:
Kép

L.Jánosné mozgáskorlátozott, Tiszaug:
Kép

Folyt.köv.

Szerkesztette: Szőke 2010. 07. 29. 05:58 -kor

#3678 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 30. 05:53

Telcontar cimbora Tiszaugi ténykedésének második része:

K.Mihályné mozgáskorlátozott Tiszaugrol:
Kép

B.Anett & Norbi - játékra, esetleg tanulásra, munkára - Tiszaugrol:
Kép

Tiszaugon nem került átadásra, igy én hoztam el a "kicsi kocsibol" 2 db. jobb gépet 3 db. moncsival, de mint ahogy arrol már korábban beszámoltam, a moncsikbol mindössze egyetlen darab volt átadható minőségben, igy ezt a gépet már én adtam át.

F.Mária fősulis Tiszakürtröl:
Kép

Tekintettel, hogy a használható monitorokbol teljesen kifogytam, igy egyelőre a még itt lévő 2 db. gépet sem tudom átadni, illetve a Malmos collega által lehozott "szekérnyi" hw. elemekkel sem tudunk mit kezdeni, a Szelevényi ifjoncok is kénytelenek - lehet, hogy véglegesen - szabira menni.

#3679 Felhasználó inaktív   thomasfox 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 31. 14:19

Urak.
Az alábbi képen,remélem látható is lesz.. :/ ,lévő gép felajánlásra kerül,ha van rá igény.
A gépben:1,asus an266-alaplap
2,UltraPower 300w táp
3,Gf 4 4200 vga
4,2.4 Amd Proc /Thunderbird? /+ hötő
5, hálókártya
A vga biztos h rossz,nagyonnehezen bírható müködésre.Azért hagytam benne hátha vki ért hozzá.Akkor nosza.
Az alaplap necces h gázos.
Csak nekem nincs türelmem szenvedni vele.

Mi legyen?

Csatolt fájl:

#3680 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 31. 15:18

Üzenet megtekintéseIdézet: thomasfox - Dátum: 2010. 07. 31. 15:19

Urak.
Az alábbi képen,remélem látható is lesz.. :/ ,lévő gép felajánlásra kerül,ha van rá igény.
A gépben:1,asus an266-alaplap
2,UltraPower 300w táp
3,Gf 4 4200 vga
4,2.4 Amd Proc /Thunderbird? /+ hötő
5, hálókártya
A vga biztos h rossz,nagyonnehezen bírható müködésre.Azért hagytam benne hátha vki ért hozzá.Akkor nosza.
Az alaplap necces h gázos.
Csak nekem nincs türelmem szenvedni vele.

Mi legyen?

Üdv.!

Felajánlásodat hálásan köszönjük a rászorulók nevében.

A felajánlott gépecske vajon merre parkol jelenleg, hol lehetne átvenni? Esetleg a szállitásba be tudnál-e segiteni?

Téma megosztása:

• (237 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 182
  • 183
  • 184
  • 185
  • 186
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.