HWSW Informatikai Kerekasztal: Felajánlások (Segíteni kéne), karitatív topic VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (237 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 200
  • 201
  • 202
  • 203
  • 204
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Felajánlások (Segíteni kéne), karitatív topic VII. www.felajanlasok.hu Értékeld a témát: -----

#4021 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 02. 24. 06:39

Üzenet megtekintéseIdézet: Telcontar - Dátum: 2011. 02. 23. 20:46

Szőkém!

Szervezzünk be valami jó kis Csipetkés bulit a március 14-én kezdődő hétre! Viszek kész gépeket (leginkább sajna monitorok nélkül) meg alkatrészeket, ami van és ami kell.

Egyelőre várakozó álláspontra helyezkednék két okbol is, amely a következő három: :rolleyes:

1./ A március 19-20 részemre már foglalt. A Mozgáskorlátozott csoportommal vagyok rendezvényen.
2./ Monitorok nélkül nem sokra megyünbk a legjobb gépekkel sem. Jelenleg is több félkonfig van (akár kész is lehetne), de nincs moncsi.
3./ A helyi Önkormányzat éppen most kezdett el prüszköni :box2: a helyiség használat miatt, a végeredményt még nem tudom, de a lakásomon nem lesz "csipetkés tanműhely".:mad:
Moztgáskorlátozottak részére készülő akváriumokhoz berminemű segítséget szívesen elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is KÖSZÖNÖM!

#4022 Felhasználó inaktív   zoltánszól 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 24. 08:48

:pokeas2: Nem igaz, hogy mindig azt az egy Nokiás-doboznyi gondot kell az önkormányzatnak is megtalálnia!

Szerkesztette: zoltánszól 2011. 02. 24. 08:49 -kor

#4023 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 24. 09:52

Üzenet megtekintéseIdézet: zoltánszól - Dátum: 2011. 02. 24. 08:48

:pokeas2: Nem igaz, hogy mindig azt az egy Nokiás-doboznyi gondot kell az önkormányzatnak is megtalálnia!

Hát ahogy állnak most a helyzetek,mindent leépitenek az önkormányzatok vagy pénzt akarnak kicsikarni bármi áron belőle.
Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#4024 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 24. 14:44

NJagyon jó kampányfogás volt ez az elmúlt év második felében. Már kezdtem azt hinni, hogy a kutyábol is lesz szalonna, de most látom tévedtem. :angry:
Moztgáskorlátozottak részére készülő akváriumokhoz berminemű segítséget szívesen elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is KÖSZÖNÖM!

#4025 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 24. 20:44

Üzenet megtekintéseIdézet: Szőke - Dátum: 2011. 02. 24. 06:39

Egyelőre várakozó álláspontra helyezkednék két okbol is, amely a következő három: :rolleyes:

1./ A március 19-20 részemre már foglalt. A Mozgáskorlátozott csoportommal vagyok rendezvényen.
2./ Monitorok nélkül nem sokra megyünbk a legjobb gépekkel sem. Jelenleg is több félkonfig van (akár kész is lehetne), de nincs moncsi.
3./ A helyi Önkormányzat éppen most kezdett el prüszköni :box2: a helyiség használat miatt, a végeredményt még nem tudom, de a lakásomon nem lesz "csipetkés tanműhely".:mad:

1. Az első ok részemről nem gond, előre láthatólag az egész héten ráérek.
2. Monitor ügyben majd körbenézek g@byéknál.
3. Nálam is tele a padlás, ráadásul kifejezetten jó konfigok is vannak, de a legalja is péhármas. Na, majd meglátjuk mi sikeredik monitorilag, de márciusban át kellene adni pár konfigot. Az alkatrészek még elférnek.
... a trip back in time is all I need ...

#4026 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 24. 20:47

Üzenet megtekintéseIdézet: Szőke - Dátum: 2011. 02. 24. 14:44

NJagyon jó kampányfogás volt ez az elmúlt év második felében. Már kezdtem azt hinni, hogy a kutyábol is lesz szalonna, de most látom tévedtem. :angry:

"A politikához gyomor kell, felség" - mondta Potemkin a fiatal II. (Nagy) Katalin cárnőnek. És igaza volt. Még akkor is, ha borzasztóan cinikus.

#4027 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 24. 20:48

Lassan átállhattok lcd re,én szoktam sok crt-t venni de már minden nepernél fogyóban van a megkimélt és működőképes.Sz@r az ragyásig van.Javításuk meg már felejtős mert rákölteni hülyeség.

Szerkesztette: byebye hwsw 2011. 02. 24. 20:49 -kor

Hádédész..

#4028 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 24. 20:56

Üzenet megtekintéseIdézet: byebye hwsw - Dátum: 2011. 02. 24. 20:48

Lassan átállhattok lcd re,én szoktam sok crt-t venni de már minden nepernél fogyóban van a megkimélt és működőképes.Sz@r az ragyásig van.Javításuk meg már felejtős mert rákölteni hülyeség.

Állnánk át ezerrel, ha kapnánk. De amíg azt látom, hogy a sokezer éves 14-15 collos LCD-ket is 10k fölé értékelik, ráadásul ha kimegy a fénycső, a csereköltsége még engem is elgondolkodtat, addig...
Az tény, hogy egy időben szaré'-húgyé' lehetett kapni 19-22 collos CRT-ket, és ezek mostanra nagyon elfogytak mindenhonnan, de nálunk még a 15 coll is király, a 17 meg egyenesen istencsászár. Csak most épp az sem van.

#4029 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 24. 21:02

Üzenet megtekintéseIdézet: Telcontar - Dátum: 2011. 02. 24. 20:56

Állnánk át ezerrel, ha kapnánk. De amíg azt látom, hogy a sokezer éves 14-15 collos LCD-ket is 10k fölé értékelik, ráadásul ha kimegy a fénycső, a csereköltsége még engem is elgondolkodtat, addig...
Az tény, hogy egy időben szaré'-húgyé' lehetett kapni 19-22 collos CRT-ket, és ezek mostanra nagyon elfogytak mindenhonnan, de nálunk még a 15 coll is király, a 17 meg egyenesen istencsászár. Csak most épp az sem van.

Én samsunga dolgoztam műszerészként lcd szalagon úgyhogy láttam eleget,a crt technológiát azóta is többre becsülöm.
Azt amúgy tényleg én se értem ezeke a régi 25-50ms lcd-k miért mennek aranyáron,normális filmnézésre se jók akkora az utánhúzásuk.

Szerkesztette: byebye hwsw 2011. 02. 24. 21:02 -kor

Hádédész..

#4030 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 25. 07:23

Üzenet megtekintéseIdézet: Telcontar - Dátum: 2011. 02. 24. 20:44

1. Az első ok részemről nem gond, előre láthatólag az egész héten ráérek.
2. Monitor ügyben majd körbenézek g@byéknál.
3. Nálam is tele a padlás, ráadásul kifejezetten jó konfigok is vannak, de a legalja is péhármas. Na, majd meglátjuk mi sikeredik monitorilag, de márciusban át kellene adni pár konfigot. Az alkatrészek még elférnek.

A hétvégét eltekintve bármely nap jó nekem. A Haleszban van hely bőven minden alkatrésznek és moncsi nélküli masingernek, DE:
Moncsi nélkül nincs átadás. Ja és PS2 billa is hiánycikk, úgyanúgy, mint a PS2 rágcsáló.

Na majd döntesz, hogyan és miként a továbbiakban.

#4031 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2011. 02. 26. 08:05

Pálinkát!

Lesz némi lehetőség gépparkra. Részletek később. Nálam meg lett egy CRT monitor, remélhetőleg forraszbajos, akartam kérdezni, hogy érdemes-e, de látom, az :D .
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#4032 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 26. 09:29

Üzenet megtekintéseIdézet: didyman - Dátum: 2011. 02. 26. 08:05

* Pálinkát!

** Lesz némi lehetőség gépparkra. Részletek később. Nálam meg lett egy CRT monitor, remélhetőleg forraszbajos, akartam kérdezni, hogy érdemes-e, de látom, az :D .

* Meg vóóót! :kocc:

Minél előbb annál jobb, de nálam.:nag:

#4033 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 26. 17:54

HELP!

Működik másoknál a Honlapunk ? Nálam ugyanis se belépni, se regisztrálni, de semelyik menűpontot nem lehet megnyitni, csak a kezdőoldal jön be.

Szerkesztette: Szőke 2011. 02. 26. 18:03 -kor

#4034 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2011. 02. 28. 08:31

Üzenet megtekintéseIdézet: Szőke - Dátum: 2011. 02. 26. 17:54

HELP!

Működik másoknál a Honlapunk ? Nálam ugyanis se belépni, se regisztrálni, de semelyik menűpontot nem lehet megnyitni, csak a kezdőoldal jön be.

Nyet.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#4035 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 28. 10:28

Üzenet megtekintéseIdézet: didyman - Dátum: 2011. 02. 28. 08:31

Nyet.

Ezek alapján akár meg is szüntethető lenne, sok aláirásban ugyanis csak félrevezeti az olvasót. :fuck2:

#4036 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 28. 16:00

Üzenet megtekintéseIdézet: Szőke - Dátum: 2011. 02. 28. 10:28

Ezek alapján akár meg is szüntethető lenne, sok aláirásban ugyanis csak félrevezeti az olvasót. :fuck2:

Hát azóta már be se jön,gondolom csak hegeszti valaki.
Hádédész..

#4037 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 28. 16:58

Üzenet megtekintéseIdézet: byebye hwsw - Dátum: 2011. 02. 28. 16:00

Hát azóta már be se jön,gondolom csak hegeszti valaki.

Nekem a kezdőoldal bejön, de semmi egyéb.

Biztosan nem hegejti senki, mert aki készitette Delawer, már régen nem a csapat tagja, minden hozzáférést átadott nekem, de én meg nem értek egyáltalán hozzá, más meg nem vállalta. Egyébként a szolgáltatót meg Jahno cimbora tudja.

Szerkesztette: Szőke 2011. 02. 28. 17:00 -kor

#4038 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 28. 17:14

Üzenet megtekintéseIdézet: Szőke - Dátum: 2011. 02. 28. 16:58

Nekem a kezdőoldal bejön, de semmi egyéb.

Biztosan nem hegejti senki, mert aki készitette Delawer, már régen nem a csapat tagja, minden hozzáférést átadott nekem, de én meg nem értek egyáltalán hozzá, más meg nem vállalta. Egyébként a szolgáltatót meg Jahno cimbora tudja.

Most nekem is bejön viszont mikor irtam valami error jött be rá,valami csak van avval a szerverrel/szolgáltatóval amin ez a honlap van.
Hádédész..

#4039 Felhasználó inaktív   RaidX 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 06. 21:18

Szőke! Ha holnap jössz erre nagy táskával gyere errefelé. A proci hűtő mellé egy HP deskjet 920c is megy. Patronjai igaz bevannak száradva, de hátha jó lessz valakinek.
RaidX

#4040 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 07. 04:47

Üzenet megtekintéseIdézet: RaidX - Dátum: 2011. 03. 06. 21:18

Szőke! Ha holnap jössz erre nagy táskával gyere errefelé. A proci hűtő mellé egy HP deskjet 920c is megy. Patronjai igaz bevannak száradva, de hátha jó lessz valakinek.

Üdv.!

Ma megyek Kecskemétre, de ott max.40 percet tartózkodom a vasútállomáson, ráadásul nagy táska sem fog nálam lenni, úgyhogy nem tudok feléd kimenni. Sajnálom.
Remélem a hűtőt tegnap sikerült lerendezni a pilóta barátommal, mert az kihozza nekem a halakkal együtt a vasútállomásra.

Üdv.: Szőke

Téma megosztása:

• (237 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 200
  • 201
  • 202
  • 203
  • 204
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.