HWSW Informatikai Kerekasztal: Felajánlások (Segíteni kéne), karitatív topic VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (237 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Felajánlások (Segíteni kéne), karitatív topic VII. www.felajanlasok.hu Értékeld a témát: -----

#541 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 04. 11. 06:09

Idézet: Telcontar - Dátum: 2008. ápr. 10., csütörtök - 19:16

Várlak, várlak, mikor jössz? :)

Van meglepetés is. Többet nem mondok, de lesz öröm. ;)

Hamarosan, hamarosan, csak egyelőre nagyon torlódnak a melók a mezőgazdaságban és [B]A.Józsit eddig nem bírtam meginterjuvolni. Erre nagy valószínűséggel a mai napon lesz lehetőségem. Utánna majd visítok, hogy egyeztetni tudjuk az időpontot és a helyszínt.
Moztgáskorlátozottak részére készülő akváriumokhoz berminemű segítséget szívesen elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is KÖSZÖNÖM!

#542 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 11. 06:12

Idézet: kovacsm - Dátum: 2008. ápr. 11., péntek - 0:41

Üdvözletem Mindenkinek!

Elnééézést kérek,h eltűntem mint... fű a fűben, de van dolog elég :\
viszont ismerőstől kaptunk egy 256MBs DDR memóriát,
illetve ha kell egy IBM microATXes házat, a spec méretű 200Wos ATXes tápjával együtt.
gondoltam végre teszem tiszteletemet, és szólok,h vannak ezek.
ha kell vkinek, akkor az lécci PÜbnen szóljon..
sajna nincs időm végigbogarászni a válaszokat :s
fősuli meg ilyen állatságok..
további szép hetet mindenkinek :)

Köszöntem.

Üdv. megint a tocsikban!

Rég nem láttalak/olvastalak itt (MSN-n állandóan látlak, csak soha nem vagy elérhető állapotban), de jó, hogy azért még nem felejtetted el ezt a kis csapatot.

A felajánlással kapcsolatban ment , igaz fogalmam sincs, hogy a kunyhót hogyan lehetne elszállítani.
Moztgáskorlátozottak részére készülő akváriumokhoz berminemű segítséget szívesen elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is KÖSZÖNÖM!

#543 Felhasználó inaktív   András 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 11. 11:55

Már megint sokáig hallgattam. Remélem, ezentúl rendszeresebben tudok jelen lenni köztetek. Hírem, hogy új kantárom van, ami sajnos nagy RAM-ot igényel, mert nagyon álmos így. Ezért kérnélek benneteket, ha valaki tud segíteni (szívesen fizetek is!) DDR RAM ügyében, mert  amit ajánlottak a bóltban, igen meredek, (12 kilo FT.) ez nem megy nekem. Így viszont aluszkálok is a munka közben.
:rolleyes:  :p / A meglévő RAM-on a következő feliratot találtam: Kingston KVR; KVR400X64C34K2/1G; KIT OF 2  2,6V/ A jelentéseit sajnos nem tudom.
Aki tud segítsen. Köszönöm! A zöldfülű.
:help:

#544 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2008. 04. 11. 15:10

Idézet: András - Dátum: 2008. ápr. 11., péntek - 12:55

A meglévő RAM-on a következő feliratot találtam: Kingston KVR; KVR400X64C34K2/1G; KIT OF 2  2,6V/

Azért ez a konfig nem a RAMtól lesz lassú, ha 1 gigányi már benne van.
Make love not Wor.

#545 Felhasználó inaktív   acws 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 11. 16:25

Idézet: Jahno - Dátum: 2008. ápr. 11., péntek - 15:10

Hacsak nem Vista van rajta  :D  :Đ
web-solution.hu A megfizethető tárhely

#546 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 11. 16:31

Idézet: Jahno - Dátum: 2008. ápr. 11., péntek - 16:10

Viszont a Vista (András most vásárolta) igencsak RAM éhes. :D

Ellenben nekem is lenne egy kérdésem:

Most sikeredett végre összeállitanom a régi gépem, de sajnos ujra kelett telepiteni, BIOS-t beállitani (elem totálkáros (lemerült) lett az állás során) és most sehogyan sem tudom (nem értek hozzá), nem találom a lehetőségét a rendszerben, hogy a gépet hibernálni, készenléti állapotba hogyan lehet hozni. Az energiagazdálkodásnál jelenleg nincs feltüntetve. Egyéb helyen, módon hogyan lehetne ezt beállitani. :think:

#547 Felhasználó inaktív   acws 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 11. 20:25

Idézet: Szőke - Dátum: 2008. ápr. 11., péntek - 16:31

Viszont a Vista (András most vásárolta) igencsak RAM éhes. :D

Most sikeredett végre összeállitanom a régi gépem, de sajnos ujra kelett telepiteni, BIOS-t beállitani (elem totálkáros (lemerült) lett az állás során) és most sehogyan sem tudom (nem értek hozzá), nem találom a lehetőségét a rendszerben, hogy a gépet hibernálni, készenléti állapotba hogyan lehet hozni. Az energiagazdálkodásnál jelenleg nincs feltüntetve. Egyéb helyen, módon hogyan lehetne ezt beállitani. :think:

Meg kell nézni a licenszet és ha olyan akkor downgradelni xp-re. Jobb az :D

#548 Felhasználó inaktív   András 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 11. 21:02

Idézet: acws - Dátum: 2008. ápr. 11., péntek - 21:25

Meg kell nézni a licenszet és ha olyan akkor

downgradelni xp-re. Jobb az :D
Rettentő okos vagyok, de sajnos ez nekem hottentottául van, légyszíves egy kicsit köznyelven mondani, mit is tegyek, mert valóban a vistám igen sokat kér! Köszi! :up:  :respect: András a zöld....
És ez nem véletlen.

#549 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 11. 21:29

Idézet: András - Dátum: 2008. ápr. 11., péntek - 22:02

downgradelni xp-re. Jobb az :D
Rettentő okos vagyok, de sajnos ez nekem hottentottául van, légyszíves egy kicsit köznyelven mondani, mit is tegyek, mert valóban a vistám igen sokat kér! Köszi! :up:  :respect: András a zöld....
És ez nem véletlen.

Acws azt javasolta, hogy ha a Vesta-szüzed licensze megengedi, akkor válts vissza Windows XP-re. El kell olvasni a licenszszerződést (az szerintem magyarul is rajta lesz a telepítő DVD-n). Emlékeim szerint csak a Vista Ultimate enged meg ilyesmit, de erre nem tenném le a nagyesküt.

Tápiósági barátaink tudnának használni tintasugaras nyomtatót? Van itt nálam egy HP DeskJet 695C, elvileg műxik, még valami színes ténták is vagynak is hozzá.

Szerkesztette: Telcontar 2008. 04. 11. 21:29 -kor

... a trip back in time is all I need ...

#550 Felhasználó inaktív   acws 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 11. 22:08

Idézet: Telcontar - Dátum: 2008. ápr. 11., péntek - 21:29

Acws azt javasolta, hogy ha a Vesta-szüzed licensze megengedi, akkor válts vissza Windows XP-re. El kell olvasni a licenszszerződést (az szerintem magyarul is rajta lesz a telepítő DVD-n). Emlékeim szerint csak a Vista Ultimate enged meg ilyesmit, de erre nem tenném le a nagyesküt.

A business is. Én olyat kaptam a notebookhoz de radíroztam. A 2Ghz core2+2giga ram+nvidia quadro gépen sem volt igazán meggyőző  :Đ

#551 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 12. 07:18

Idézet: Szőke - Dátum: 2008. ápr. 11., péntek - 17:31

Erre senkinek semmi? :think:

Avagy BIOS-ban ASPI 2 engedélyezés  (Default no és úgy telepitettem sajna) után tökgyalu?

#552 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 12. 08:06

Telcontar!

Kezdheted a remegést! :D  Előreláthatólag (reménykedjünk, hogy semmi sem jön közbe) ápr.19 20 közül valamelyik napon meglátogatunk. A pontos nap még attol függ, hogy A.Józsi-nak milyen melója fog lenni a fóliákban. Ő fog lenni a söfőr én meg a "keritésszaggató". :Đ

#553 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 12. 08:17

Idézet: Szőke - Dátum: 2008. ápr. 12., szombat - 8:18

Erre senkinek semmi? :think:

Avagy BIOS-ban ASPI 2 engedélyezés  (Default no és úgy telepitettem sajna) után tökgyalu?

Jahm, hogy Te azt így is telepítetted, hogy nem volt engedve? Akkor gyalu, evvanik :D . Este ez nekem nem derült ki, pedig csak egy sört ittam. Ha a HAL eleve nem ACPI-s környezetre alakul ki, abból mán nem lesz ACPI sajna, csak valami félmegoldás..
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#554 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 12. 08:18

Idézet: Szőke - Dátum: 2008. ápr. 12., szombat - 9:06

...én meg a "keritésszaggató". :Đ

Húha...! :D Mifelénk jöhettek, van egy romos kerítésoszlop, amit ki kőne szaggatni, helyibe újat tenni. A betevést vállalom én :D
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#555 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 12. 11:04

Idézet: Szőke - Dátum: 2008. ápr. 12., szombat - 9:06

Telcontar!

Kezdheted a remegést! :D  Előreláthatólag (reménykedjünk, hogy semmi sem jön közbe) ápr.19 20 közül valamelyik napon meglátogatunk. A pontos nap még attol függ, hogy A.Józsi-nak milyen melója fog lenni a fóliákban. Ő fog lenni a söfőr én meg a "keritésszaggató". :Đ

Időpont pontositva.
Menés 19.-n. Mikor vagy hajlandó felébredni, nehogy még ágyban találjunk?  :think:
Addig majd PÜ-ben irom, hogy mi kellene nagyon, ha lenne.

HELP!

pdf fájlokbol hogyan lehetne szöveget kimáésolni, hogy azokat a részeket az egyes manualokbol, melyeket értenem kellene (ne forduljon velem hasonló eset mint most az ACPI-nál) forditatni tudjam. Englis tudásom még a zérónál is kevesebb, sok englis szöveget meg nem szeretnék gépelgetni a WEB-s forditóba.
Valaki tud-e erre a problémámra megoldást?

Szerkesztette: Szőke 2008. 04. 12. 11:08 -kor

#556 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 12. 11:21

Idézet: didyman - Dátum: 2008. ápr. 12., szombat - 9:18

Húha...! :D Mifelénk jöhettek, van egy romos kerítésoszlop, amit ki kőne szaggatni, helyibe újat tenni. A betevést vállalom én :D

A megbeszélt levél készülőben, csak még nincs meg a vége, pedig már a 10. oldalnál járok. :Đ

Egyébként Te is retteghetsz, hiszen, ha minden összejön, úgy még ebben a hónapban Téged is meglátogatlak. Persze nálad a keritésszaggatásrol szó sem lehet, mert akkor én fogok "vezető" beosztásban lenni és te is tudod, hogy meghirdettek egy olyan progit, hogy "ZERO TOLERANCIA". :mad:

#557 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 12. 12:52

Idézet: Szőke - Dátum: 2008. ápr. 12., szombat - 12:04

Időpont pontositva.
Menés 19.-n. Mikor vagy hajlandó felébredni, nehogy még ágyban találjunk?  :think:
Addig majd PÜ-ben irom, hogy mi kellene nagyon, ha lenne.

HELP!

pdf fájlokbol hogyan lehetne szöveget kimáésolni, hogy azokat a részeket az egyes manualokbol, melyeket értenem kellene (ne forduljon velem hasonló eset mint most az ACPI-nál) forditatni tudjam. Englis tudásom még a zérónál is kevesebb, sok englis szöveget meg nem szeretnék gépelgetni a WEB-s forditóba.
Valaki tud-e erre a problémámra megoldást?

9:00 után jöhettek nyugodtan. Ha van roncsfutamos cucc, azt hozd el, hamarosan esedékes lesz egy futam nálam.

Legjobb tudomásom szerint .pdf-ből közönségesen nem nagyon lehet másolgatni. Ahhoz meg kell venni/szerezni az Adobe Acrobat-ot. Hacsak valamelyik legújabb Office csomag nem tud ilyesmit. (Talán az OpenOffice.org 3-as változata fog tudni ilyet. Mintha olvastam volna róla effélét.)
... a trip back in time is all I need ...

#558 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 12. 13:49

Idézet: Telcontar - Dátum: 2008. ápr. 12., szombat - 13:52

9:00 után jöhettek nyugodtan. Ha van roncsfutamos cucc, azt hozd el, hamarosan esedékes lesz egy futam nálam.

Legjobb tudomásom szerint .pdf-ből közönségesen nem nagyon lehet másolgatni. Ahhoz meg kell venni/szerezni az Adobe Acrobat-ot. Hacsak valamelyik legújabb Office csomag nem tud ilyesmit. (Talán az OpenOffice.org 3-as változata fog tudni ilyet. Mintha olvastam volna róla effélét.)

Akkor úgy indulunk, hogy kb. 9-10 között megérkezzünk.
Emilkében egy pontos cimet küldhetsz.
Roncsfutam van és visszük.
A pdf, meg szívjon és ne én. :mad:  :reklamacio:

#559 Felhasználó inaktív   zoltánszól 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 12. 14:59

Idézet: Szőke - Dátum: 2008. ápr. 12., szombat - 13:49

A pdf, meg szívjon és ne én. :mad:  :reklamacio:

Miért nem telepíted az Adobe Acrobat Readert ? :confused:  (Mostanában a 8.1, vagy újabb verzió a menő.) Azzal bármilyen pdf-fájlt megnyithatsz, majd a jobbos egérgombbal kijelölés - másolás. Ezután MS Office Word új doku megnyitása, majd szerkesztés - beillesztés. Oszt jónapot.

Ja! A formázás elveszhet!!
És beilleszthető még a Notepadben és a Wordpadben is! Csak hát a formázás...

Utóirat: a Webfordítás.hu-ba is beilleszthető bármi közvetlenül is.

Olyan vagyok hozzád, mint apa a nehézfelfogású utódjához.  :D

Szerkesztette: zoltánszól 2008. 04. 12. 15:07 -kor

#560 Felhasználó inaktív   zoltánszól 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 12. 15:10

Idézet: didyman - Dátum: 2008. ápr. 12., szombat - 8:17

Este ez nekem nem derült ki, pedig csak egy sört ittam.

Egyet, de 50 literes hordóval. :rolleyes:

Téma megosztása:

• (237 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.