HWSW Informatikai Kerekasztal: Felajánlások (Segíteni kéne), karitatív topic VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (237 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Felajánlások (Segíteni kéne), karitatív topic VII. www.felajanlasok.hu Értékeld a témát: -----

#781 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 05. 21. 06:17

Idézet: Jahno - Dátum: 2008. máj. 20., kedd - 21:59

Mer tminden balfasz bereggelt, oszt összeokádta az egészet. Így meg mióta nincs a fejlesztője, azt sem tudom mi miképpen működik, ki oszt jogsultságot, meg úgy egyáltalán, miért nem csak egy tájékoztató weboldal lett belőle már annak idején  :think:

Amennyiben vállalod (Te biztosan jobban értesz hozzá, mint én) szívesen átküldöm amit én kaptam a fejlesztőtöl. Esetleg tudnád javítani az oldalt.
Moztgáskorlátozottak részére készülő akváriumokhoz berminemű segítséget szívesen elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is KÖSZÖNÖM!

#782 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 21. 06:20

Idézet: g@by - Dátum: 2008. máj. 20., kedd - 22:53

Ezek kozul, amit prezentalni tudok:
p3-as lapok, moncsik, meg egy-ket aprosag.
Sajnos ami penze teheto, azt el kell adnom.
Bassza meg gyurcsany, igy kisbetuvel.
A lomtalanitasra meg nem kerult sor, mert idaig mindig tavasszal volt nalunk, most osszel lesz.
Osszeszedek par cuccot, aztan valamit kitalalunk.
Sajnos postazni nem igazan szeretnek, meg nem is lenne tul szerencses.

Előre is köszönjük!

A szállítással kapcsolatban van némi ötletem és lehetőségem alkalmanként, csak a cumókat kellene kijuttatni meghatározott időpontban a "nagyfalu" legszélére (Nagykőrösi út vége), onnan egy ismerősöm esetenként le tudja hozni. Sajnos neki nincs lehetőséde, hogy huzamosabb ideig tárolja.
Moztgáskorlátozottak részére készülő akváriumokhoz berminemű segítséget szívesen elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is KÖSZÖNÖM!

#783 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2008. 05. 21. 11:06

Idézet: Szőke - Dátum: 2008. máj. 21., szerda - 7:17

Amennyiben vállalod (Te biztosan jobban értesz hozzá, mint én) szívesen átküldöm amit én kaptam a fejlesztőtöl. Esetleg tudnád javítani az oldalt.

Ki van csukva, én webes kódba bele nem nyúlok, de ha saját féle megoldás, akkor más sem szívesen.
Make love not Wor.

#784 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 21. 17:23

Idézet: Jahno - Dátum: 2008. máj. 21., szerda - 12:06

Ki van csukva, én webes kódba bele nem nyúlok, de ha saját féle megoldás, akkor más sem szívesen.

Na ezt nekem mogyorózhatod. Én nem tudom, hogy milyen, csupán a laphoz való hozzáférés lehetőségét biztosító adatokat kaptam meg. Én hiába férek hozzá, akkor amikor azt sem tudom, hogy mifán terem az ott látható "zagyvaság". A "Csipetkék" képeit sem tudtam feltölteni, csupán a könyvtárat sikerült létrehoznom.

Esetleg valaki fel tudná-e vállalni? Ugyanis nagyion ráférne már egy alapos karbantartás az oldalra. Elég sok működőkléptelen funkció van nmár rajta.

#785 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 21. 18:04

Idézet: Szőke - Dátum: 2008. máj. 21., szerda - 18:23

csupán a laphoz való hozzáférés lehetőségét biztosító adatokat kaptam meg. Én hiába férek hozzá, akkor amikor azt sem tudom, hogy mifán terem az ott látható "zagyvaság".

Ja, ha webes loginod van, azt elküldheted, ahhoz szerintem érteni fogok, aztán meglesem mit lehet vele csinálni. Vagy megírommiképpen működik jól.
Make love not Wor.

#786 Felhasználó inaktív   Hoember 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 21. 20:27

Sziasztok

az imént kaptem e levelet. Kérlek titeket gondolkodjatok el rajta hogy van é benne ráció :)

Sziasztok!

Csak "szemmel" követlek nyomon benneteket az utóbbi időben, most viszont
találtam egy olyan lehetőséget, amely a célokkak "összeegyeztethető". Már ha
ti még nem tudtok erről a lehetőségről.

A szegedi Biogreen Alapítvány három éves projektben foglalkozott
számítógépek osztásával. Most a honlapjuk "Pályázatok" részében olvasható:

Várjuk olyan szervezetek jelentkezését akik 2009-től átvennék tőlünk kb. évi
max. 300db számítógép kiosztásának minden nyűgét. A számítógépeket a
szponzor ingyen adja, de a szállítás, raktározás, telepítés, adminisztráció,
levelezés, minden költsége a jelentkező szervezetre hárul. Érdeklődni a
biogreen@tvnetwork.hu email címen.

A honlapjuk: http://www.biogreenfoundation.org/

Nem tudom, hogy ti tudtok-e róluk, esetleg van-e már kapcsolat vagy valami
ilyesni, de ha nincs, lehet érdemes lenne velük felvenni a kapcsolatot...

Üdv,

Balázs
Adatmentést vállalok sérült elektronkáju, letörölt, formázott vinyókról Telefon SIM kártyákról 06/20/393-94-46

#787 Felhasználó inaktív   zoltánszól 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 21. 21:14

Idézet: Hoember - Dátum: 2008. máj. 21., szerda - 21:27

Sziasztok

az imént kaptem e levelet. Kérlek titeket gondolkodjatok el rajta hogy van é benne ráció :)

Itt töröm a fejem a válasszal, de a Biogreen megoldotta helyettünk: Pályázni csak 2008. május 20-ig lehetett bármire. :reklamacio:

Az egész tárgytalan. Sajnos.

Szerkesztette: zoltánszól 2008. 05. 21. 21:23 -kor

#788 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 22. 05:47

Idézet: Jahno - Dátum: 2008. máj. 21., szerda - 19:04

Ja, ha webes loginod van, azt elküldheted, ahhoz szerintem érteni fogok, aztán meglesem mit lehet vele csinálni. Vagy megírommiképpen működik jól.

Előkeresek mindent és hamarosan küldöm.

#789 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 22. 05:51

Idézet: Hoember - Dátum: 2008. máj. 21., szerda - 21:27

Sziasztok

Sziasztok!

Csak "szemmel" követlek nyomon benneteket az utóbbi időben, most viszont
találtam egy olyan lehetőséget, amely a célokkak "összeegyeztethető". Már ha
ti még nem tudtok erről a lehetőségről.

A szegedi Biogreen Alapítvány három éves projektben foglalkozott
számítógépek osztásával. Most a honlapjuk "Pályázatok" részében olvasható:

Várjuk olyan szervezetek jelentkezését akik 2009-től átvennék tőlünk kb. évi
max. 300db számítógép kiosztásának minden nyűgét. A számítógépeket a
szponzor ingyen adja, de a szállítás, raktározás, telepítés, adminisztráció,
levelezés, minden költsége a jelentkező szervezetre hárul. Érdeklődni a
biogreen@tvnetwork.hu email címen.

A honlapjuk: http://www.biogreenfoundation.org/

Nem tudom, hogy ti tudtok-e róluk, esetleg van-e már kapcsolat vagy valami
ilyesni, de ha nincs, lehet érdemes lenne velük felvenni a kapcsolatot...

Üdv,

Balázs

Listán megírtam a válaszomat. A mai napon levélben is megkeresem a Biogreen Alapítványt és majd meglátjuk.
Szerintem - ha nem jár külön költséggel, elfogadják a mi feltételeinket, rendszerünket - érdemes lenne foglalkozni vele.
Na majd meglátjuk mit is válaszolnak. A küldendő levelet és a válasz listán publikálom.

#790 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 23. 18:41

Sajnos a Biogren felhívása csak kamu volt. Amint azt a listán korábban is megírtam - persze csak mint elképzelést - bejött. A válaszlevelüket listán továbbítottam.

#791 Felhasználó inaktív   zoltánszól 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 23. 20:35

Idézet: Szőke - Dátum: 2008. máj. 23., péntek - 19:41

Sajnos a Biogren felhívása csak kamu volt. Amint azt a listán korábban is megírtam - persze csak mint elképzelést - bejött. A válaszlevelüket listán továbbítottam.

Hogy is gondolhatta bárki is komolyan, hogy ismeretlen amatőrökből álló csapat labdába tud rúgni egy minimum 150.000.000,- Ft (százötvenmillós) akcióban? :omg:

U.i.:
Felejtsük máááá eeeeel!

Szerkesztette: zoltánszól 2008. 05. 23. 20:37 -kor

#792 Felhasználó inaktív   perzecutor 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 25. 18:46

Idézet: Szőke - Dátum: 2008. máj. 21., szerda - 7:20

Előre is köszönjük!

A szállítással kapcsolatban van némi ötletem és lehetőségem alkalmanként, csak a cumókat kellene kijuttatni meghatározott időpontban a "nagyfalu" legszélére (Nagykőrösi út vége), onnan egy ismerősöm esetenként le tudja hozni. Sajnos neki nincs lehetőséde, hogy huzamosabb ideig tárolja.

én az m5 mellett lakom, 5 percre. Elhozhatom- és tárolhatom- gaby cuccait, amíg ide nem ér az ösmerősöd. (Suzuki swift méret)
nálam is van néhány cucc, amit inkább adnék a hozzá(d)szorulóknak,  :)  semmint a brazil gyűjtőbrigádnak.
(pl 2db 55cm színes tv, hibátlanok, meg egy csomó cdíró, dvdolvasó)
volt-hümér
pontos címem az adataimnál.
jövő hét nem jó, kőművesek elfoglalták a házamat, totál káosz van, garázs teli van 'anyaggal'.

Szerkesztette: perzecutor 2008. 05. 25. 18:51 -kor

Business as usual. We fucked up everything.

#793 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 25. 19:36

Idézet: perzecutor - Dátum: 2008. máj. 25., vasárnap - 19:46

én az m5 mellett lakom, 5 percre. Elhozhatom- és tárolhatom- gaby cuccait, amíg ide nem ér az ösmerősöd. (Suzuki swift méret)
nálam is van néhány cucc, amit inkább adnék a hozzá(d)szorulóknak,  :)  semmint a brazil gyűjtőbrigádnak.
(pl 2db 55cm színes tv, hibátlanok, meg egy csomó cdíró, dvdolvasó)
volt-hümér
pontos címem az adataimnál.
jövő hét nem jó, kőművesek elfoglalták a házamat, totál káosz van, garázs teli van 'anyaggal'.

Előre is hálás köszönet. Majd mondom az Ösmerős hölgyeménynek a lehetőséget.

A színes TV-k egyikére - ha nincs ellene kifogás - esetleg én is igényt tartanék, mert bevezették a falunkban a kábelTV-t, melyen elméletileg most 43 csatornát lehetne fogni. Sajnos az én régi TV-m. max 8 csatorna vételére alkalmas, azokbol is némejik olyan zajos, hogy inkább nem is nézem.

A kőműveseket meg ne is említsd. Én is most estem (az ősszel kezdték) át ezen a hercehurcán. Ellenségeimnek sem kívánom az ilyen "mestereket". :mad:

Szerk.: A címed megtaláltam, de nem láttam telefonszámot, hogy esetleg az ösmerős hölgy tudjon hívni időpont egyeztetés céljábol. Légyszi küld már el PÜ-ben.

Szerkesztette: Szőke 2008. 05. 25. 19:38 -kor

#794 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 25. 19:40

Jahno!

Honlapunkkal kapcsolatos levelezéseimet (két adag) továbbítottam részedre. Aggályaimat is megírtam. Hátha te tudsz vele valamit kezdeni.

#795 Felhasználó inaktív   g@by 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 25. 20:58

Nekem is ez lenne a legkenyelmesebb, koszi humer.
Akkor megprobalok egy mi autonknyi cuccot osszebanyaszni. :)
Szolok ha johetsz erte, aztan kitalalunk valami idopontot, ami mindenkinek megfelelo.
Szoke, vetnek en is egy pillantast a site kodjara.
Napkozben nincs idom netezni, ha surgos, hivj fel!
Egy oran belul mindent elfelejtek, ugyhogy ha surgos, hivj fel!
Nem postazok semmit, ha surgos, hivj fel!
Be is kaphatod, ha surgos, hivj fel!:D

#796 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 25. 21:11

Idézet: Szőke - Dátum: 2008. máj. 25., vasárnap - 20:40

Jahno!

Honlapunkkal kapcsolatos levelezéseimet (két adag) továbbítottam részedre. Aggályaimat is megírtam. Hátha te tudsz vele valamit kezdeni.

Aggálykodás nem érdekel, küldjél tudnivalót, meg pramétert, aztán az sem baj, ha nem értesz hozzá, majd én megfejtem.
Make love not Wor.

#797 Felhasználó inaktív   perzecutor 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 26. 05:14

pedig ott a telefonszám is :)
nézd csak meg jobban!
(pannon5995431)
------------
más
nem lenne egyszerűbb egy új oldalt összedobni, semmint egy többek által többször megerőszakolt hölgyet visszaoperáltatni?  :D
Business as usual. We fucked up everything.

#798 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 26. 05:38

Idézet: g@by - Dátum: 2008. máj. 25., vasárnap - 21:58

Nekem is ez lenne a legkenyelmesebb, koszi humer.
Akkor megprobalok egy mi autonknyi cuccot osszebanyaszni. :)
Szolok ha johetsz erte, aztan kitalalunk valami idopontot, ami mindenkinek megfelelo.
Szoke, vetnek en is egy pillantast a site kodjara.

Hálás köszönet a felajánlott cumókért.

Felhívnám azonban a figyelmeteket, hogy a legközelebbi fuvarban (kb. 1,5-2 héten belül) csak csökkentett mennyiségű cumó jöhet el.
A hölgyemény kutyákat  hoz számomra kiképzésre (meg remélem, hogy tápot is) és csak a Toyota Corolla csomagtartójába tud rámolni.

A honlappal kapcsolatos adatokat - amennyiben a csapat többi tagjainak nincs ellene kifogása (hallgatást beleegyezésnek veszem) - természetesen számodra is megküldöm. Persze ehhez előbb a többiek hozzájárulása is szükségeltetik, egyedül nem dönthetek, bár tudom, hogy a te státuszod (mármint a honlap besorolása alapján) jelenleg nem valami erős, de ezen is illene szerintem módosítani, sőt én szivem szerint a listánkra is felvennélek, mert annyi sok jót tettél már a csapattal.

Szerkesztette: Szőke 2008. 05. 26. 05:43 -kor

#799 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 26. 05:47

Idézet: Jahno - Dátum: 2008. máj. 25., vasárnap - 22:11

Aggálykodás nem érdekel, küldjél tudnivalót, meg pramétert, aztán az sem baj, ha nem értesz hozzá, majd én megfejtem.

Máskor tessen jobban figyelni, hogy mit töröl az úr. Ismételten küldtem az adatokat.
Aggályoskodás meg igen is érdekeljen, mert nekem is lenne jó sok feltennivalóm. Pl.: sem a Csipetkék, sem a Kármelitáknál készült anyag nincs fent, de mostanság is van gépátadás, köszönet, sőt vanm ujságcikk is és még videó (Városi TV műsor nem is egy) is a működésröl és ezek is felkerülhetnének alkalmasint, ha működne úgy az oldal ahogy jó lenne.

#800 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 26. 05:48

Idézet: perzecutor - Dátum: 2008. máj. 26., hétfő - 6:14

pedig ott a telefonszám is :)
nézd csak meg jobban!
(pannon5995431)
------------
más
nem lenne egyszerűbb egy új oldalt összedobni, semmint egy többek által többször megerőszakolt hölgyet visszaoperáltatni?  :D

Köszi! Figyelmetlen voltam, mert csak a számokat figyeltem.

Egyébként a honlappal kapcsolatos elképzelésedet támogatom.

Szerkesztette: Szőke 2008. 05. 26. 05:48 -kor

Téma megosztása:

• (237 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.