HWSW Informatikai Kerekasztal: Felajánlások (Segíteni kéne), karitatív topic VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (237 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Felajánlások (Segíteni kéne), karitatív topic VII. www.felajanlasok.hu Értékeld a témát: -----

#841 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 05. 31. 08:29

Idézet: Szőke - Dátum: 2008. máj. 31., szombat - 7:16

Ma még utolsó esélyként megkukkolom a kondikat, de kevés esélyét látom neki, hogy hibásak, ugyanis a lap és a porcogó is korábban járt didyman cimboránál, ugyanis Ő nézte meg, hogy egyáltalán megy-e ezzel a CPU-val a lap. Indulni el is indul, csakhát ami utánna jön az már nem a legjobb.
Ő biztosan észrevette volna, ha puposak a kondik.

Érdemes lenne beleolvasgatni az alaplap topikjába is: https://forum.hwsw.h...showtopic=84141 . Hátha találsz benne megoldást.
... a trip back in time is all I need ...

#842 Felhasználó inaktív   zoltánszól 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 31. 14:59

Idézet: Szőke - Dátum: 2008. máj. 31., szombat - 7:07

Onnan való. :mad:  Az elemre egyébként az van írva, hogy 3 V.

:think: Attól, hogy 3 Volt van ráírva, tudjuk, hogy nem annyit mérsz! Kérdezz fizikában jártasabbakat! (Pl. Didymanust.) Te mennyi idős vagy? (Te sem másodperc pontosan adod meg a korod.)
:offtopic: Meg hát ez csak egy ötletelés volt. Sértődni nem kellene.

Szerkesztette: zoltánszól 2008. 05. 31. 15:03 -kor

#843 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 31. 16:20

Idézet: Telcontar - Dátum: 2008. máj. 31., szombat - 9:29

Érdemes lenne beleolvasgatni az alaplap topikjába is: https://forum.hwsw.h...showtopic=84141 . Hátha találsz benne megoldást.

Gondolod, hogy nem olvastam át? Azzal kezdtem, mint minden egyes számomra ismeretlen lapnál, hogy rákerestem a góglival és minden vonatkozó részt elolvastam. Igaz a 2004.02.14 előtti részhez már nem fértem hozzá.

Egyébként megoldottam a problémát. A skacok megkapták az én szétszedett gépemet, ma sikerült is nekik összelapátolni. Az legalább atomstabil, valódi Intel porcogóval és így még a RAM-ot is sikerült felturbózni.

Nekem marad a NOTI, az is elég.

A cumókat (hibásak, vagy nem) bevágtuk abba a szekreterbe, melyen az a felírat áll, hogy: "Majd, ha jön jobb hw. kipróbálandók, eldöntendő, hogy roncsfutam-e"
Moztgáskorlátozottak részére készülő akváriumokhoz berminemű segítséget szívesen elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is KÖSZÖNÖM!

#844 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 31. 16:24

Idézet: zoltánszól - Dátum: 2008. máj. 31., szombat - 15:59

:think: Attól, hogy 3 Volt van ráírva, tudjuk, hogy nem annyit mérsz! Kérdezz fizikában jártasabbakat! (Pl. Didymanust.) Te mennyi idős vagy? (Te sem másodperc pontosan adod meg a korod.)
:offtopic: Meg hát ez csak egy ötletelés volt. Sértődni nem kellene.

Szó sincs sértődésröl. Azért írtam, hogy terheletlenül, mert a fizikát is tanultam valamikor az őskorban.
Egyébként még az is rá van szitázva, hogy 2008.03 hóban gyártották (most vettem pár napja), ráadásul az én lapomba áttéve abban szépen is megy. Igaz az a 2,87 V is ment, de azért kicseréltük.
Moztgáskorlátozottak részére készülő akváriumokhoz berminemű segítséget szívesen elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is KÖSZÖNÖM!

#845 Felhasználó inaktív   zoltánszól 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 01. 12:59

Idézet: Szőke - Dátum: 2008. máj. 31., szombat - 17:24

Szó sincs sértődésröl. Azért írtam, hogy terheletlenül, mert a fizikát is tanultam valamikor az őskorban.
Egyébként még az is rá van szitázva, hogy 2008.03 hóban gyártották (most vettem pár napja), ráadásul az én lapomba áttéve abban szépen is megy. Igaz az a 2,87 V is ment, de azért kicseréltük.

:think: Elég régóta nem árultam elemet. Nem lehet, hogy mint mindenen az Unióban, a lejárat idejét tüntetik föl? Akkor meg bukta. No de hogy lejárt veszélyes hulladékot árusítanának az órások, árusok... Á dehogy! Jó az. :think:

#846 Felhasználó inaktív   zoltánszól 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 01. 13:06

:offtopic: Azt hallotam, hogy öreg barátunk, Holmes1 kisvárosát is megkörnyékezte a vihar. Remélem, jól van. Bocs a privátért!

#847 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 01. 14:04

Jó az avatorod, igaz egyáltalán nem is hasonlít rád, annak ellenére, hogy  közeli rokonságban álltok. :D

#848 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 01. 15:31

Idézet: Szőke - Dátum: 2008. jún. 1., vasárnap - 15:04

... hogy  közeli rokonságban álltok. :D

Biztos az?  :think:  :Đ  :respect:

#849 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 01. 16:08

Idézet: Telcontar - Dátum: 2008. jún. 1., vasárnap - 16:31

Papírforma szerint Igen, egyébként nem merek állástfoglalni. :Đ  Annyira más a két személyiség.

#850 Felhasználó inaktív   YceBear 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 01. 20:01

Idézet: Szőke - Dátum: 2008. máj. 30., péntek - 20:00

A P4P800-X alaplappal már teljesen tele volt a hócipőm, mert állandóan hibaüzeneteket küldött melyröl itt a fórumban is szóltam.

Adott egy ABIT NF-7 S v.2.0 alaplap, hozzá AMD Athlon XP 2000+ CPU, na meg 2 db. 512 MB. 400 MHz-s DDR RAM.

Ezt a 2 vackot el tudod juttatni nekem alaplap proci mem osszeallitasban?  Ranezek szivesen hatha  lesz belole valami.

Szerkesztette: YceBear 2008. 06. 01. 20:10 -kor

#851 Felhasználó inaktív   g@by 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 01. 22:03

Jahno, szerintem mar ez sem fog atjonni.
Nem lenne egyszerubb priviben?
Ott a gomb, csak ra kell kattintani. :)
Napkozben nincs idom netezni, ha surgos, hivj fel!
Egy oran belul mindent elfelejtek, ugyhogy ha surgos, hivj fel!
Nem postazok semmit, ha surgos, hivj fel!
Be is kaphatod, ha surgos, hivj fel!:D

#852 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2008. 06. 01. 22:12

Idézet: g@by - Dátum: 2008. jún. 1., vasárnap - 23:03

Jahno, szerintem mar ez sem fog atjonni.
Nem lenne egyszerubb priviben?
Ott a gomb, csak ra kell kattintani. :)

1. azt utoljára nem engedett küldeni, mikor tele volt ap rivitáram
2. így is ki kellett tenni textbe az egészet, mert én az ilyen cuccaim a levelezőmben archiválom, akkor elég a loginra rákeresni, aztán lehet tudni, hogy ki kapta, mikor, estébé.

Írjék kend levelet.
Make love not Wor.

#853 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 01. 22:18

Idézet: Szőke - Dátum: 2008. jún. 1., vasárnap - 17:08

Papírforma szerint Igen, egyébként nem merek állástfoglalni. :Đ  Annyira más a két személyiség.

Mater certa, pater incertus et.

Zoltánszóltól meg most és nyilvánosan elnézést kérek. :)

#854 Felhasználó inaktív   zoltánszól 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 01. 23:22

Idézet: Telcontar - Dátum: 2008. jún. 1., vasárnap - 16:31

Hát a te avatarod is eltér a képedtől, oszt mégis jó.  :D

#855 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 02. 05:31

Idézet: YceBear - Dátum: 2008. jún. 1., vasárnap - 21:01

Ezt a 2 vackot el tudod juttatni nekem alaplap proci mem osszeallitasban?  Ranezek szivesen hatha  lesz belole valami.

Majd próbálkozom vele, de csak 1 db. RAM-ot küldenék, mert akkor maradna a mostani gépükben is elegendő RAM.
Köszönjük.

#856 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 02. 05:36

perzecutor!
A 2b. TV tegnap megérkezett. Külsérelmi nyom nem látszik. Működőképességet a mai napon ellenőrzöm.
Köszönjük!

#857 Felhasználó inaktív   YceBear 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 02. 07:39

Idézet: Szőke - Dátum: 2008. jún. 2., hétfő - 6:31

Majd próbálkozom vele, de csak 1 db. RAM-ot küldenék, mert akkor maradna a mostani gépükben is elegendő RAM.
Köszönjük.

Nekem ok. :) Ramot meg csak szerzek valahogy 1 teszt idejere de procival gondban lennek.

#858 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 02. 09:40

Idézet: YceBear - Dátum: 2008. jún. 2., hétfő - 8:39

Nekem ok. :) Ramot meg csak szerzek valahogy 1 teszt idejere de procival gondban lennek.

1 db. 512/400 MHz-s DDR RAM-ot fogok küldeni, azzal mindkét lapot le lehet próbálni. A jobbikban (amelyik esetleg működne) benne is lehet hagyni. Amennyiben a másik is menne, úgy abba majd lészen valamikor.
A másikat azért hagynám it, hogy a jelenleg megkapott gépük (ami anno az enyém volt) 1,5 GHz-s Intel és igy marad abban 512+256 MB RAM. (nekem csak 1x256 MB volt benne), igy a nagyobb gépigényű (RAM igényű) játékok is elfutnk rajta, bár a VGA is hibádzik elég sokat. Az is igaz, hogy ami most benne van az sokkal jobb, mint amit (most 128 MB, de hibásan kaptuk, jelezték is, amit tudnánk helyette az meg max. 32 MB) tudnánk helyette betenni.
Egy postai cimet azért küldhetnél Emilkében. Vagy inkább küldjem fel Perzecutor/Hümér cimborához a kapsolatommal, aki kb. 2 hét múlva ismét jön hozzánk.

#859 Felhasználó inaktív   wamzer 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 02. 16:22

vagy ez az egész segítősdi behalt? lemaradtam valamiről ezekszerint...
bocs a zavarásért!

#860 Felhasználó inaktív   YceBear 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 02. 18:44

Idézet: Szőke - Dátum: 2008. jún. 2., hétfő - 10:40

1 db. 512/400 MHz-s DDR RAM-ot fogok küldeni, azzal mindkét lapot le lehet próbálni. A jobbikban (amelyik esetleg működne) benne is lehet hagyni. Amennyiben a másik is menne, úgy abba majd lészen valamikor.
A másikat azért hagynám it, hogy a jelenleg megkapott gépük (ami anno az enyém volt) 1,5 GHz-s Intel és igy marad abban 512+256 MB RAM. (nekem csak 1x256 MB volt benne), igy a nagyobb gépigényű (RAM igényű) játékok is elfutnk rajta, bár a VGA is hibádzik elég sokat. Az is igaz, hogy ami most benne van az sokkal jobb, mint amit (most 128 MB, de hibásan kaptuk, jelezték is, amit tudnánk helyette az meg max. 32 MB) tudnánk helyette betenni.
Egy postai cimet azért küldhetnél Emilkében. Vagy inkább küldjem fel Perzecutor/Hümér cimborához a kapsolatommal, aki kb. 2 hét múlva ismét jön hozzánk.

Postaval nem terhelnelek feleslegesen ha ugyis megy valaki hozzad, aztan majd onnan lejut valahogy. :)

Téma megosztása:

• (237 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.