HWSW Informatikai Kerekasztal: Felajánlások (Segíteni kéne), karitatív topic VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (237 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Felajánlások (Segíteni kéne), karitatív topic VII. www.felajanlasok.hu Értékeld a témát: -----

#861 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 06. 02. 18:54

Idézet: wamzer - Dátum: 2008. jún. 2., hétfő - 17:22

vagy ez az egész segítősdi behalt? lemaradtam valamiről ezekszerint...
bocs a zavarásért!

Lehet, hogy én is, de miröl is?  :think:

Nem halt be, csupán túl kevesen vagyunk. :(

A csapatnál gépösszeszerelés mindössze két helyen történik. Abbol az egyik túl távol van Bp-töl és a felajánlott hw. elemek begyüjtése innen szinte lehetetlen.
A másik helyszin sem Bp-n van, igaz ahhoz jóval közelebb, de aki ezt csinálja munkaviszony melett csinálja, családos, igy kevéske ideje van rá. A Csapat többi tagjai is dolgoznak, nincs raktározási lehetőségük, az általuk esetenként átvett felajánlások lejuttatása ide a Tiszazugba elég körülményes.
Sajnos ez van, ezt kell szeretnünk.

Egyébként miböl gondolod, hogy behalt? Olvass vissza 2-3 hozzászólást/oldalt és máris láthatod, hogy nem.

Szerkesztette: Szőke 2008. 06. 02. 19:05 -kor

Moztgáskorlátozottak részére készülő akváriumokhoz berminemű segítséget szívesen elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is KÖSZÖNÖM!

#862 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 02. 18:57

Idézet: YceBear - Dátum: 2008. jún. 2., hétfő - 19:44

Postaval nem terhelnelek feleslegesen ha ugyis megy valaki hozzad, aztan majd onnan lejut valahogy. :)

Akkor majd kb. 2 hét múlva megy Perzecutor/Hümér cimborához. Onnan már nem nagy gond a hozzád való eljuttatás, de azért cimet irhatnál, mert a szállitóm (egy fiatal aszzonka) esetleg közvetlenül nálad rámolná ki.
CPU hűtőt küldjek-e?

JUJJ! Már 6500.!

Szerkesztette: Szőke 2008. 06. 02. 19:07 -kor

Moztgáskorlátozottak részére készülő akváriumokhoz berminemű segítséget szívesen elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is KÖSZÖNÖM!

#863 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2008. 06. 02. 18:59

Küldtél képeket, meg valami közelebbi mennyiséget?
Make love not Wor.

#864 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 02. 20:09

Idézet: Szőke - Dátum: 2008. jún. 2., hétfő - 19:57

JUJJ! Már 6500.!

Gartula a legszószátyárabb Zöregnek!  :cool:  :Đ

(Izé...néha azért még én is összelapátolok egy-egy masingert. Most ugyan éppen nincs meg minden alkatrészem a következőhöz, de azért majd összejön az is.)
... a trip back in time is all I need ...

#865 Felhasználó inaktív   zoltánszól 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 02. 21:02

bocs a zavarásért!

Ha a zavarás volt a cél, ideje volt bocsánatot kérned.
Vagy ez csak egy kabát ügy?

#866 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 03. 06:25

Idézet: Telcontar - Dátum: 2008. jún. 2., hétfő - 21:09

1/  a legszószátyárabb Zöregnek!  :cool:  :Đ

2/ (Izé...néha azért még én is összelapátolok egy-egy masingert. Most ugyan éppen nincs meg minden alkatrészem a következőhöz, de azért majd összejön az is.)

1/ Én már csak ilyen vagyok. Nagyon hozzászoktam abban az időben amikor még nem volt kiemelt a totyik, hogy állandóan dumálni kelett, hogy ne sülyedjünk el. A Zöreg meg már nehezen tanulja meg az újat. :D

2./ Rád céloztam a másik helyszinnel, tekintettel, hogy Patakon szinte egy gép sem készül(t).

#867 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 03. 09:30

Sziasztok!

Ha meg tudnám oldani a cuccok elszállítását innen Debrecenből (van rá esély, igaz nem túl sok), hova és kihez lenne célszerű vitetnem?

Idézet

„én még olyan programozási problémát soha az életemben nem láttam, amiben az alkalmazásoknak kommunikálniuk kellett volna egymással, leszámítva az indítósztring átadását. az interprocessz kommunikáció egy baromság, ha valaki mégis ragaszkodik hozzá, akkor azt a hálózati protokolon keresztül megteheti. ”
[link]

#868 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 03. 09:33

Idézet: Szőke - Dátum: 2008. jún. 3., kedd - 7:25

A Zöreg meg már nehezen tanulja meg az újat. :D

A Zöreg jól csinálja, hiszen többek közt én is ezért kezdtem el figyelemmel kísérni az itt folyó eszmecserét.  :)

Idézet

„én még olyan programozási problémát soha az életemben nem láttam, amiben az alkalmazásoknak kommunikálniuk kellett volna egymással, leszámítva az indítósztring átadását. az interprocessz kommunikáció egy baromság, ha valaki mégis ragaszkodik hozzá, akkor azt a hálózati protokolon keresztül megteheti. ”
[link]

#869 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 03. 09:36

Idézet: Nevergone - Dátum: 2008. jún. 3., kedd - 10:30

Sziasztok!

Ha meg tudnám oldani a cuccok elszállítását innen Debrecenből (van rá esély, igaz nem túl sok), hova és kihez lenne célszerű vitetnem?

Lehetne ide hozzám is Szelevénybe.
Amennyiben rövid határidőt mondanál, nem tenném postára a FON-t.
Persze nem siettetlek, mert azt a holló is el tudja vinni, már készül a csomi.

#870 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 03. 09:39

Idézet: Szőke - Dátum: 2008. jún. 3., kedd - 10:36

Lehetne ide hozzám is Szelevénybe.
Amennyiben rövid határidőt mondanál, nem tenném postára a FON-t.
Persze nem siettetlek, mert azt a holló is el tudja vinni, már készül a csomi.

A határidő biztos nem lenne rövid (több hét), mivel említették ismerőseim, hogy a későbbiekben esetleg lenne ilyen lehetőség. Aztán azóta nem is ment tovább az említés szintjén, de a napokban rákérdezek, aztán ha nem jön össze, max. valahogy magam elviszem hozzád, nem laksz olyan messze.
A 31 kilós monitort (ami szintén felajánlás tárgya nektek) is vonaton hoztam le Debrecenbe Törökszentmiklósról.  :)

Idézet

[link]

#871 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 03. 09:40

Fel is veszlek titeket itt a fórumban a kedvencek közé, hadd legyen szem előtt a topic. Vagytok ti olyan jók.  :)

Idézet

[link]

#872 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 03. 09:48

Idézet: Nevergone - Dátum: 2008. jún. 3., kedd - 10:39

A határidő biztos nem lenne rövid (több hét), mivel említették ismerőseim, hogy a későbbiekben esetleg lenne ilyen lehetőség. Aztán azóta nem is ment tovább az említés szintjén, de a napokban rákérdezek, aztán ha nem jön össze, max. valahogy magam elviszem hozzád, nem laksz olyan messze.
A 31 kilós monitort (ami szintén felajánlás tárgya nektek) is vonaton hoztam le Debrecenbe Törökszentmiklósról.  :)

Én a személyes talinak mindig jobban örülök, főleg, ha sofőrrel jön a vendég. Ti. akkor tud segiteni a "keritésszaggatásban", főleg mostanság jó a pilóta amiőta "zero tolerancia". :D
Csomi a héten megy, már csak egy jó hosszú UTP kábelt kell keresnem. Reménykedem, hogy fog lenni.

#873 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 03. 10:09

HELP! Hálózat ügyben.

Amint arrol beszámoltam a sajét gépem ment a skacoknak. Azok szépen összelapátolták és fel is kantározták (SP3), Sajnos a hálózatot nem tudták (én sem :mad: ) rajta megcsinálni, igy az ideiglenesen visszajött hozzám.
Idehaza sem tudom a hálózatot hibamentesen összehozni.
A ruoter látja a NAGY gépet is és a NOTIT -is. A NOTI látja a NAGY gépet, de nem tud kapcsolódni hozzá, mert nincs joga a hálózati erőforrás használatához.
A NAGY gép MSHOME gépei nem láthatóak, mert nincs joga a hálózati erőforrások használatára.

A NOTI tud, a NAGY nem tud a NET-re menni.

T-Cabel a NET, a router jelszó és azonositó név nélkül megy.

A hálözati kapcsolatot próbáltam már őgy is, hogy routeron és úgy is, hogy HUB-n keresztül, de a NAGY gépnek teljesen mindegy.
A NAGY gépben alaplapi nVidia Ethernet vezérlő (driver telepitve), IP, DNS, meg minden minenütt auto. DHCP engedélyezve.
Lehet, hogy az alaplapi Ethernet csati a nyúgös? Avagy tényleg elbaltázok sorozatban valamit?

#874 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 03. 13:13

Idézet: Szőke - Dátum: 2008. jún. 3., kedd - 11:09

HELP! Hálózat ügyben.

Integrált hálókarcsi eldob és a problema megoldva: :respect:

Csak az a baj, hogy így meg túl kevés (3 db. van összesen) a PCI slot.

Szerkesztette: Szőke 2008. 06. 03. 13:15 -kor

#875 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2008. 06. 03. 13:19

Idézet: Szőke - Dátum: 2008. jún. 3., kedd - 11:09

A NAGY gépben alaplapi nVidia Ethernet vezérlő (driver telepitve), IP, DNS, meg minden minenütt auto. DHCP engedélyezve.
Lehet, hogy az alaplapi Ethernet csati a nyúgös? Avagy tényleg elbaltázok sorozatban valamit?

Nvidia az olyan, főleg ha a drivercsomaggal a tűzfalát is feltetted, az egyenesen szopó.
Make love not Wor.

#876 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 03. 14:01

Idézet: Jahno - Dátum: 2008. jún. 3., kedd - 14:19

Nvidia az olyan, főleg ha a drivercsomaggal a tűzfalát is feltetted, az egyenesen szopó.

Nem adott lehetőséget a válogatásra, mert mindösze egy önkibontó exe fájl volt a drivere. Mindenesetre  megoldva a gordiuszi.
Azért köszi.

#877 Felhasználó inaktív   perzecutor 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 03. 14:09

fogadjunk egy üveg sörbe, hogy a biosban le van tiltva az alaplapi hálókártya. :)
Business as usual. We fucked up everything.

#878 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 03. 14:14

YceBear!

REPÜ ment.

#879 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 03. 14:15

Idézet: perzecutor - Dátum: 2008. jún. 3., kedd - 15:09

fogadjunk egy üveg sörbe, hogy a biosban le van tiltva az alaplapi hálókártya. :)

Ne fogadj, mert elveszted. Ellenben, ha nagyon akarod, lehet, mert a "stefi" sört szeressem.  :Đ Persze kérdés, hogy mikorra gondolsz. Ugyanis eddig nem volt tiltva, csak most az új kártya betételekor tiltottam le. ;)
Egyébként éppen most röptettem egy emilkét.

Szerkesztette: Szőke 2008. 06. 03. 14:17 -kor

#880 Felhasználó inaktív   perzecutor 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 03. 14:35

Idézet: Szőke - Dátum: 2008. jún. 3., kedd - 15:15

csak most az új kártya betételekor tiltottam le. ;)

tehát le van tiltva. nyertem:banana:
Business as usual. We fucked up everything.

Téma megosztása:

• (237 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.