HWSW Informatikai Kerekasztal: Felajánlások (Segíteni kéne), karitatív topic VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (237 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Felajánlások (Segíteni kéne), karitatív topic VII. www.felajanlasok.hu Értékeld a témát: -----

#941 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2008. 06. 10. 16:37

Itt a DP35 alaplap.

Csak én júli 1-ig kb. Kubában, ami most éppen Balatonfüredet jelent. Utána tán beszámítható leszek. Bár amilyen infrastruktúrát oda fel kell vonultatni, lehet hamar összerakjuk a gépet, aztán jön le tesztelésre :-)
Make love not Wor.

#942 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 06. 10. 18:08

Idézet: Jahno - Dátum: 2008. jún. 10., kedd - 17:37

Itt a DP35 alaplap.

Csak én júli 1-ig kb. Kubában, ami most éppen Balatonfüredet jelent. Utána tán beszámítható leszek. Bár amilyen infrastruktúrát oda fel kell vonultatni, lehet hamar összerakjuk a gépet, aztán jön le tesztelésre :-)

:p  :cool:
νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

#943 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 10. 18:26

Idézet: Jahno - Dátum: 2008. jún. 10., kedd - 17:37

Csak én júli 1-ig kb. Kubában,

Ez mondjuk jó, mert a nagy pinyó rendbetétellre - melyet már elég régóta tervezel - 3 héten belül úgysem érnénk rá A.Józsival. (Dömping a fóliákban).
Moztgáskorlátozottak részére készülő akváriumokhoz berminemű segítséget szívesen elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is KÖSZÖNÖM!

#944 Felhasználó inaktív   zoltánszól 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 11. 21:24

Olvastátok? : Roncsfutam2.

#945 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 12. 10:42

Sürge levél ment minden érintettnek (remélem) a lev.listán. Kérem mindanyian válaszoljatok rá. (Arra amelyikben kértem, mert az első már elintézést nyert.)

András! Kérésednek megfelelően a felajánlás ügyintézése (kapcsolat) leadva státuszra átállítva. Felveheted a kapcsolatot a felajánlóval.

Szerkesztette: Szőke 2008. 06. 12. 10:45 -kor

Moztgáskorlátozottak részére készülő akváriumokhoz berminemű segítséget szívesen elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is KÖSZÖNÖM!

#946 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 12. 17:43

Idézet: Szőke - Dátum: 2008. jún. 12., csütörtök - 11:42

Sürge levél ment minden érintettnek (remélem) a lev.listán. Kérem mindanyian válaszoljatok rá. (Arra amelyikben kértem, mert az első már elintézést nyert.)

András! Kérésednek megfelelően a felajánlás ügyintézése (kapcsolat) leadva státuszra átállítva. Felveheted a kapcsolatot a felajánlóval.

Próbáltam válaszolni a levlistás témákra, de visszapattant. Így itt.

Találka témához: nekem 3-4 hét most még nagyon távoli idő.

Felajánlás témához: ha Andrásnak nem jönne össze az átvétel, én a felajánló lakhelye mellett autózom el minden nap kétszer. Mindenesetre jó lenne, ha András tudná intézni, mert nekem most megint kevés a helyem.
... a trip back in time is all I need ...

#947 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 12. 19:26

Idézet: Telcontar - Dátum: 2008. jún. 12., csütörtök - 18:43

*  Próbáltam válaszolni a levlistás témákra, de visszapattant. Így itt.

**  Találka témához: nekem 3-4 hét most még nagyon távoli idő.

***  Felajánlás témához: ha Andrásnak nem jönne össze az átvétel, én a felajánló lakhelye mellett autózom el minden nap kétszer. Mindenesetre jó lenne, ha András tudná intézni, mert nekem most megint kevés a helyem.

*  Majd megpróbálom kideriteni mi lehet az oka és ha tudom ki is javítom.

** Mindenesetre jó lenne, ha tudnánk időpontot egyeztetni, mert akkor nem kellene senkit kész tények elé állítani. nem lenne hívatkozási alapja senkinerk, hogy túl későn szóltunk és így neki már nem fér bele az idejébe.

*** Andrással egyeztess, én már átadtam neki mindent.

#948 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 12. 22:32

Idézet: Szőke - Dátum: 2008. jún. 12., csütörtök - 20:26

** Mindenesetre jó lenne, ha tudnánk időpontot egyeztetni, mert akkor nem kellene senkit kész tények elé állítani.

Nekem úgyis közbekavar valami, vagy éppen piros. Júli 1-ig tuti nem vagyok, de az alatt annyi meló összejön, hogy sosem érek a végére.
Make love not Wor.

#949 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 15. 21:03

SZőke!

Van itt egy doboz vinyó. 340M-40G-ig, zömmel 3,2G-s Quantum EX, SE, ST, meg pár nagyobb, egy-két kisebb, meg pár SCSI. nagy részük kinövés miatt selejtezett, pár hibás/rossz tuti van közte. Viszem, ha arra járok :D . Kb. 20-30db.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#950 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 16. 05:05

Idézet: didyman - Dátum: 2008. jún. 15., vasárnap - 22:03

SZőke!

Van itt egy doboz vinyó. 340M-40G-ig, zömmel 3,2G-s Quantum EX, SE, ST, meg pár nagyobb, egy-két kisebb, meg pár SCSI. nagy részük kinövés miatt selejtezett, pár hibás/rossz tuti van közte. Viszem, ha arra járok :D . Kb. 20-30db.

Köszönjük! Várlak(unk!)

Ellenben két kérdés: - Mikor?
                                  - Levelet nem olvasol?         

Szerkesztette: Szőke 2008. 06. 16. 05:05 -kor

#951 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 16. 06:06

Milyen levelet?? :o
Alvaro küld még két memoárt, meg egy tabletet. Ezutóbbi rajzeszközre szükségetek van? Volna helye családon belül :D . De csak abban az esetben, ha oda nem kell!
Mikor? Hátizééé...valamit emlegettél, hogy lesz valami lazulós hétvége, amikor semmi hwbuzulás nem lesz... :D
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#952 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 16. 09:01

Idézet: didyman - Dátum: 2008. jún. 16., hétfő - 7:06

Alvaro küld még két memoárt, meg egy tabletet. Ezutóbbi rajzeszközre szükségetek van? Volna helye családon belül :D . De csak abban az esetben, ha oda nem kell!
Mikor? Hátizééé...valamit emlegettél, hogy lesz valami lazulós hétvége, amikor semmi hwbuzulás nem lesz... :D

A levelet vettem észtre megtaláltad.
TabletPC kell, de csak annyi időre, hogy olyat is lássak. Utánna mehet a családba.
Minden hétvége lehet lazulós, csak gyüjj. :Đ

#953 Felhasználó inaktív   perzecutor 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 16. 17:53

Idézet: didyman - Dátum: 2008. jún. 16., hétfő - 7:06

off:
engem  -szerintem-  már rég elfelejtettél, pedig az r40-es laptop csúnyán mutat a sarokban. Hiába ezek a garis ügyfelek..... :) Másra sajnos nem jó, pedig tudnám használni. :omg:
Mültkor is szó volt róla, hogy jössz esetleg megnézni. G@byval. Aki eltévedt.  :D
Jun 28-án ismét kaphattok nálam sört+paprikás krumplit+tortát+vilmost+kávét+mittomén.
on
zsebretehető ddr1 ram is akad, 256/333 és 512/400. Meg egy csomó dvd író/olvasó.
A monitorokat most hagyjuk.  :)
:up:
Business as usual. We fucked up everything.

#954 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 16. 19:17

Idézet: perzecutor - Dátum: 2008. jún. 16., hétfő - 18:53

off:
engem  -szerintem-  már rég elfelejtettél, pedig az r40-es laptop csúnyán mutat a sarokban. Hiába ezek a garis ügyfelek..... :) Másra sajnos nem jó, pedig tudnám használni.   :omg:
Mültkor is szó volt róla, hogy jössz esetleg megnézni. G@byval. Aki eltévedt.  :D
Jun 28-án ismét kaphattok nálam sört+paprikás krumplit+tortát+vilmost+kávét+mittomén.
on
zsebretehető ddr1 ram is akad, 256/333 és 512/400. Meg egy csomó dvd író/olvasó.

Én viszont nem felejtek.
Legközelebbi nagyfalusi kuruccanásomkor feltétlen megkereslek - ha megtalállak - és mindent elhozok, kirámolom még a kamrádat is. :Đ Persze, ha van demizsonod - tudod zero tolerancia - a vilmos is jöhet, az ilyen nevű utasokat nadon szeressem. :Đ

Szerkesztette: Szőke 2008. 06. 16. 19:29 -kor

#955 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 16. 19:51

Idézet: perzecutor - Dátum: 2008. jún. 16., hétfő - 18:53

off:
engem  -szerintem-  már rég elfelejtettél, pedig az r40-es laptop csúnyán mutat a sarokban. Hiába ezek a garis ügyfelek..... :) Másra sajnos nem jó, pedig tudnám használni.   :omg:
on

Na megoldjuk, mert ha megyünk a Zöreghez, akkor ezeket el is vinnénk. Gabykával is beszéltünk éppen erről. Meg akkor az R40 is... :)

#956 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 16. 22:52

Idézet: Szőke - Dátum: 2008. jún. 16., hétfő - 20:17

Én viszont nem felejtek.

Ki is szokta emlegetni az elefáni-effektet?  :think:  :Đ
... a trip back in time is all I need ...

#957 Felhasználó inaktív   perzecutor 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 17. 05:49

Idézet: didyman - Dátum: 2008. jún. 16., hétfő - 20:51

Na megoldjuk, mert ha megyünk a Zöreghez, akkor ezeket el is vinnénk. Gabykával is beszéltünk éppen erről. Meg akkor az R40 is... :)

még az is lehet, hogy csatlakozom.....időpont függvénye, és legyen még valaki jogsival, mert félóránként meg kell állnom, így pedig hosszú.... :(
Business as usual. We fucked up everything.

#958 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 17. 19:12

Idézet: didyman - Dátum: 2008. jún. 16., hétfő - 20:51

Viszont az a bizonyos R40 még nem itt figyel. :(

#959 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 17. 19:13

Idézet: perzecutor - Dátum: 2008. jún. 17., kedd - 6:49

még az is lehet, hogy csatlakozom.....időpont függvénye, és legyen még valaki jogsival, mert félóránként meg kell állnom, így pedig hosszú.... :(

A visszaútrol nem is beszélva. ZERO TOLERANCIA. :Đ

#960 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 17. 19:14

Idézet: Telcontar - Dátum: 2008. jún. 16., hétfő - 23:52

Ki is szokta emlegetni az elefáni-effektet?  :think:  :Đ

Ez a mai napig érvényes. Viszont az öreg fáni sem feledi az alapvető életvitelhez szükséges (evés, ivás) funkciókat. :Đ

Téma megosztása:

• (237 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.