HWSW Informatikai Kerekasztal: Felajánlások (Segíteni kéne), karitatív topic VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (237 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Felajánlások (Segíteni kéne), karitatív topic VII. www.felajanlasok.hu Értékeld a témát: -----

#961 Felhasználó inaktív   perzecutor 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 06. 18. 07:49

Idézet: Szőke - Dátum: 2008. jún. 17., kedd - 20:12

Viszont az a bizonyos R40 még nem itt figyel. :(

félreértés vanik. az r40 az én laptomon, ami átesett néhány didyman féle javításon, állítólag hibátlan.  :)
nálam viszont nem indul a dög. :down:
Business as usual. We fucked up everything.

#962 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 18. 18:43

Egy időre félretehetjük az AGP-s videokártyák gondját. :cool: Bevásároltam jó csomó 16 MB-os Gigabyte GA-620-ast (ez nVidia Vanta chipes) meg 16 MB-os Matrox G450 dualhead-es kártyát. Valamint kisebb (kevesebb, cca 4-8 MB memóriával ellátott) ATi Rage XL és Rage II alapú kártyákat. Van vagy 20 db.

Viszont ha megérkezik Szőkéhez a didyman-féle vinyócsomag, abban állítólag vanik Maxtor/Quantum Atlas IV-es SCSI-vinyó. Egy olyat kérnék szépen cserébe, lehetőleg hibátlant. :)
... a trip back in time is all I need ...

#963 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 18. 19:19

Idézet: Telcontar - Dátum: 2008. jún. 18., szerda - 19:43

Maxtor/Quantum Atlas IV-es SCSI-vinyó. Egy olyat kérnék szépen cserébe, lehetőleg hibátlant. :)

Ez mekkora? Ugyanis itt is lapul szépszámmal SCSI-s vinnyogó, de nem szeretném mind megnézni, hogy melyiknek ez a tipusa. Ha kérhetem?
Moztgáskorlátozottak részére készülő akváriumokhoz berminemű segítséget szívesen elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is KÖSZÖNÖM!

#964 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 18. 21:09

Idézet: Szőke - Dátum: 2008. jún. 18., szerda - 20:19

Ez mekkora? Ugyanis itt is lapul szépszámmal SCSI-s vinnyogó, de nem szeretném mind megnézni, hogy melyiknek ez a tipusa. Ha kérhetem?

Az Atlas IV család U160-as SCSI (vagyis nagyon gyors), LVD-s kábel/vezérlő kell neki, 68-pines csatival. Ami nekem most is a gépemben van, az 36 GB-os. Emellé lenne jó még egy.

#965 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 19. 05:15

Idézet: Telcontar - Dátum: 2008. jún. 18., szerda - 22:09

Az Atlas IV család U160-as SCSI (vagyis nagyon gyors), LVD-s kábel/vezérlő kell neki, 68-pines csatival. Ami nekem most is a gépemben van, az 36 GB-os. Emellé lenne jó még egy.

Akad egy kisebb dobozkával valami hasonló. Legközelebb (hétvégén) ha megyek a Haleszba megnézem és jelzem az eredményt.
Moztgáskorlátozottak részére készülő akváriumokhoz berminemű segítséget szívesen elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is KÖSZÖNÖM!

#966 Felhasználó inaktív   zoltánszól 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 22. 14:06

Csapat, MÚKODJ! :D

#967 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 22. 17:03

Idézet: Szőke - Dátum: 2008. jún. 19., csütörtök - 6:15

Akad egy kisebb dobozkával valami hasonló. Legközelebb (hétvégén) ha megyek a Haleszba megnézem és jelzem az eredményt.

Szőke!

Mához két hétre (július 5-én vagy 6-án) mennék, esetleg asszonyostul, és vinnék cuccosokat: kész gépet, monitorokat (asszem 4 db van most), PII-es és PIII-as alaplapokat procival, RAM-mal, az AGP-s VGA-hegyet, meg ami még van (egy-két kisebb HDD, ISA-s hangkártyák, ATX-es házak).

Alkalmas neked, illetve a haleszieknek valamelyik nap?

Szerk.: a roncsokat meg elhozhatom, ha vannak.

Szerkesztette: Telcontar 2008. 06. 22. 17:04 -kor

#968 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 22. 17:44

Idézet: Telcontar - Dátum: 2008. jún. 22., vasárnap - 18:03

Szőke!

Mához két hétre (július 5-én vagy 6-án) mennék, esetleg asszonyostul, és vinnék cuccosokat: kész gépet, monitorokat (asszem 4 db van most), PII-es és PIII-as alaplapokat procival, RAM-mal, az AGP-s VGA-hegyet, meg ami még van (egy-két kisebb HDD, ISA-s hangkártyák, ATX-es házak).

Alkalmas neked, illetve a haleszieknek valamelyik nap?

Szerk.: a roncsokat meg elhozhatom, ha vannak.

Juni.5 biztos nem jó. 6.-a esélyes, de majd kérdezem a "bio határidőnaplómat" (nejem) :D  és majd nyefegek, ha nem megfelelő. A halesziakkal kapcsolatban is a kérdés után tudok válaszolni, csak ott A.Józsit kell megkörnyékeznem.

Viszont: Néztem az SCSI-s HDD-ket. WSajnos a pontos tipust tartalmazó fecni kint maradt a Haleszban. Emlékeim szerint a legjobb UV2 és 80 Mb/sec. 19,2 GB nagyságban. Valami ilyesmi. :think:

#969 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 23. 17:12

Idézet: Szőke - Dátum: 2008. jún. 22., vasárnap - 18:44

Juni.5 biztos nem jó. 6.-a esélyes,

Sajna a 6.-a sem, jó. Húgom 60. szülinapi bulijára kell mennünk.

#970 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 23. 18:11

Idézet: Szőke - Dátum: 2008. jún. 23., hétfő - 18:12

Sajna a 6.-a sem, jó. Húgom 60. szülinapi bulijára kell mennünk.

Értettem. És július 19. vagy 20.?

#971 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 23. 18:43

Idézet: Telcontar - Dátum: 2008. jún. 23., hétfő - 19:11

Értettem. És július 19. vagy 20.?

Anyókám szerint nekem jó. de majd érdeklődöm A.Józsitol is.

#972 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 23. 21:34

Szóval az van, hogy itt költözés lesz, elég gyorsan és sebtiben. Mivel nekem nincs kocsim, és az új hely fizikailag kisebb, mint ez, ezért a cuccokat nem vinném magammal, mert 1.) kisebb a hely 2.) nincs kocsim.
Szóval ha valamit ki tudtok találni az itt lévő pár eszköz magatokhozvételére (a 20 colos monitort se felejtsétek) az jó, ellenben nem tudom mi lesz (velük).

Idézet

„én még olyan programozási problémát soha az életemben nem láttam, amiben az alkalmazásoknak kommunikálniuk kellett volna egymással, leszámítva az indítósztring átadását. az interprocessz kommunikáció egy baromság, ha valaki mégis ragaszkodik hozzá, akkor azt a hálózati protokolon keresztül megteheti. ”
[link]

#973 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 24. 18:58

Idézet: Nevergone - Dátum: 2008. jún. 23., hétfő - 22:34

Szóval az van, hogy itt költözés lesz, elég gyorsan és sebtiben. Mivel nekem nincs kocsim, és az új hely fizikailag kisebb, mint ez, ezért a cuccokat nem vinném magammal, mert 1.) kisebb a hely 2.) nincs kocsim.
Szóval ha valamit ki tudtok találni az itt lévő pár eszköz magatokhozvételére (a 20 colos monitort se felejtsétek) az jó, ellenben nem tudom mi lesz (velük).

Sajnos nincs ötletem, pedig nagyon akartam. :think:

#974 Felhasználó inaktív   zoltánszól 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 25. 14:10

Idézet: Nevergone - Dátum: 2008. jún. 23., hétfő - 22:34

Ha a héten (lehetőleg hét végén) megfelel egy találka, elugrom érte. Péntek, vagy szombat megfelel?

#975 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 25. 19:26

Idézet: Szőke - Dátum: 2008. jún. 23., hétfő - 19:43

Anyókám szerint nekem jó. de majd érdeklődöm A.Józsitol is.

Ha van válasz Józsitól, fixáljuk le a napot! :)

#976 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 25. 20:59

Idézet: zoltánszól - Dátum: 2008. jún. 25., szerda - 15:10

Ha a héten (lehetőleg hét végén) megfelel egy találka, elugrom érte. Péntek, vagy szombat megfelel?

Nekem tökéletes, nagy köszönet lenne.  :)
Elérhetőséget küldök PM -ben.  :)
És legyen mondjuk szombat, az olyan szép nap (biztosan).  :)

Szerkesztette: Nevergone 2008. 06. 25. 21:06 -kor

Idézet

„én még olyan programozási problémát soha az életemben nem láttam, amiben az alkalmazásoknak kommunikálniuk kellett volna egymással, leszámítva az indítósztring átadását. az interprocessz kommunikáció egy baromság, ha valaki mégis ragaszkodik hozzá, akkor azt a hálózati protokolon keresztül megteheti. ”
[link]

#977 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 26. 05:23

Idézet: Telcontar - Dátum: 2008. jún. 25., szerda - 20:26

Ha van válasz Józsitól, fixáljuk le a napot! :)

A hétvégén megyek ki a Haleszba és utánna írom a pontos datát.

Szerkesztette: Szőke 2008. 06. 26. 05:24 -kor

#978 Felhasználó inaktív   zoltánszól 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 26. 15:37

:offtopic: , ezért elnézést kérek mindenkitől. (Bár nem a saját ügyem, hanem egy fiatal lány keresett meg, mert nem tudja, hol segítenének rajta.)
Van ennek a lánynak egy apucitól kapott Acer TravelMate 2413 NLM tip. loptopja, amely valamilyen rejtélyes okból nem működik vagy fél éve. "Természetesen" a garancia letelt, így csak pénzes javítással javítanák, de mégsem. Állítólag az alaplapja ment tönkre, ezért nem lenne olcsó mulatság a javítás. Az a furcsaság, hogy a bolt, amely eladta, most ugyan bevizsgáltatta, megállapította, mi a baj, de nem javíttatta meg pénzért sem. Én ilyet még nem hallottam: nem kell a pénz sem?
Mivel lány neszét vette, hogy én egy segítős lelkű ember vagyok, kezembe nyomta notebookot: hátha tudok vele valamit kezdeni. Természetesen én nem, de vannak jólelkű ismerőseim, akik valamai csoda folytán megszállottként akarnak segíteni mindenkin, akin csak lehet. Annyit tudok, hogy bár a tápon világít a működést visszajelző led, hiába dugom be a gépbe, ott semmilyen változást nem látok, vagy hallok, a gép néma, süket és vak, mintha nem lenne benne feszültség. (Lehet, hogy túláram miatt "elszállt"?) Mi a véleményetek? Kit ajánlanátok aki pillantást vetne rá és esetleg javítását is vállalná?
Köszönöm előre is.!

#979 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 26. 19:19

Vidd Didymanushoz!

#980 Felhasználó inaktív   zoltánszól 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 26. 21:26

Idézet: Telcontar - Dátum: 2008. jún. 26., csütörtök - 20:19

Vidd Didymanushoz!

:respect: Kösz a tanácsot. Írok neki mélt, hátha vállalja.

Téma megosztása:

• (237 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.