HWSW Informatikai Kerekasztal: Felajánlások (Segíteni kéne), karitatív topic VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (237 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Felajánlások (Segíteni kéne), karitatív topic VII. www.felajanlasok.hu Értékeld a témát: -----

#321 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 02. 03. 13:33

Idézet: Telcontar - Dátum: 2008. febr. 1., péntek - 19:22

Ha mész Somogyba, nem tudnál megállni Budaörsön? :)

Ha megbeszéljük szerintem de :D
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#322 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 03. 15:48

Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2008. febr. 3., vasárnap - 14:33

Ha megbeszéljük szerintem de :D

Akkor beszéljük meg! Telszámom nekem is datáimnál, szólj majd légyszi, ha kibírhatatlan mehetnéked van! :D
... a trip back in time is all I need ...

#323 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 04. 09:07

Jövő hétvégén megyek haza, akkor ott fogok elmenni, de az M7-en az úgy jó? És vagy péntek este, vagy szombat hajnalban (6 fele).

#324 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 04. 17:10

Zoltánszol!

A csomiban talált StLab router HULLA. :mad:
A NET-n utánnanéztem és ott azt irják, hogy ezek szériahibásak. Egy elkót kell bennük kicserélni egy nagyobb feszültségűre és akkor állitólag örökélet. Majd megkukkolom - ha időm lészen rá - hogy meg tudom-e csinyálni, vagy megy alahova máshova.
Moztgáskorlátozottak részére készülő akváriumokhoz berminemű segítséget szívesen elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is KÖSZÖNÖM!

#325 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 04. 17:15

Szakmai HELP gurukhoz!

Adott egy USB Irda port (Egyebet ne kérdezzetek róla, mert csak ez van  ráirva.). Elméletileg az SP2-s XP alapbol felismeri. Nálam viszont a gép USB eszközként felismeri, de telepiteni már nem tudja, mert nem talál hozzá drivert. Ráengedtem a NET-re is, de ott is hiába keresgélt, ott sem lelt megfelelő drivert (a kis vaksi XP).
Akkor ez az USB Irda port hibás, vagy én szúrtam el valamit. Ha hibás érdemes-e vele küzdeni, vagy "roncsfutam"?

Szerkesztette: Szőke 2008. 02. 04. 17:17 -kor

Moztgáskorlátozottak részére készülő akváriumokhoz berminemű segítséget szívesen elfgadok. Felajánlásod ide küld. Segedelmeteket előre is KÖSZÖNÖM!

#326 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2008. 02. 04. 19:02

Idézet: Szőke - Dátum: 2008. febr. 4., hétfő - 17:15

Adott egy USB Irda port (Egyebet ne kérdezzetek róla, mert csak ez van  ráirva.). Elméletileg az SP2-s XP alapbol felismeri. Nálam viszont a gép USB eszközként felismeri, de telepiteni már nem tudja, mert nem talál hozzá drivert.

Kell hozzá driver, tipikusan mars2-es szokott lenni, de kérdés mit szeretnél csinálni vele, azon kívül, hogy megind dugdosol összevissza, cél nélkül.
Make love not Wor.

#327 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 04. 19:17

Idézet: Jahno - Dátum: 2008. febr. 4., hétfő - 20:02

Kell hozzá driver, tipikusan mars2-es szokott lenni, de kérdés mit szeretnél csinálni vele, azon kívül, hogy megind dugdosol összevissza, cél nélkül.

Nem az enyém, felajánlott hw.!
Én csupán meg szeretnék gyúzúdni arrol, hogy műxik-e, mert olyan jelzéssel kaptuk, hogy a működöképeság egyetlen hw. elemnél sincs ellenőrizve és lehetséges, hogy éppen hibás.
Mindeneserte goglival majd rákeresek a mars2-re és majd meglátjuk, de már nem a mai napon.

Szerk.: Ettöl sajnos nem lettem okosabb. Esetleg, ha küldenél egy linket a diver lelőhelyéröl? :think:

Szerkesztette: Szőke 2008. 02. 04. 19:33 -kor

#328 Felhasználó inaktív   zoltánszól 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 04. 21:39

Idézet: Szőke - Dátum: 2008. febr. 4., hétfő - 17:10

Zoltánszol!

:eek:  :confused: Én lennék a legboldogabb, ha tudtam volna tesztelni, de a saját gépemre sincs időm, helyem.
Evvan. Dógozz, hátha lesz belőle valami!

#329 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 05. 07:01

Idézet: zoltánszól - Dátum: 2008. febr. 4., hétfő - 22:39

:eek:  :confused: Én lennék a legboldogabb, ha tudtam volna tesztelni, de a saját gépemre sincs időm, helyem.
Evvan. Dógozz, hátha lesz belőle valami!

Eltökélt szándékpm, hogy a tőled jött hw. elemek közül minél kevesebb juson a "roncsfutam" akcióba.

Volt a csomiban 1 db. 4in1 USB-s kártyaolvasó, amely az endigi infők alapján szépen műxik, tehát azért van benne jó cucc is.

Ismételten szakmai HELP!

Adott egy USB-s optikai egér, amely egy külön táppal ellátott USB HUB-ba van begyugva, persze a gépbe dugva is ugyanigy viselkedik. Ez a rágcsáló nagyon kötözködős. A gép inditásakor az nem látja az egeret. Egér kábel kihúz/bedug és minden nagyon OKÉS. Ezt minden egyes inditásnál el kell játszani.

Mi lehet a bibi? :think:

Szerkesztette: Szőke 2008. 02. 05. 07:04 -kor

#330 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 05. 09:05

Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2008. febr. 4., hétfő - 10:07

Jövő hétvégén megyek haza, akkor ott fogok elmenni, de az M7-en az úgy jó? És vagy péntek este, vagy szombat hajnalban (6 fele).

Az M7 jó, a szombat hajnali 6 már nem annyira. :D Inkább menj péntek este, az a civilizált fehér emberhez méltó időpont! :D:D

#331 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 05. 09:09

Idézet: Szőke - Dátum: 2008. febr. 4., hétfő - 18:10

Zoltánszol!

A NET-n utánnanéztem és ott azt irják, hogy ezek szériahibásak. Egy elkót kell bennük kicserélni egy nagyobb feszültségűre és akkor állitólag örökélet. Majd megkukkolom - ha időm lészen rá - hogy meg tudom-e csinyálni, vagy megy alahova máshova.

Tanáltam itten egy 24 portos HUB-ot az egyik dobozban. Megkapjátok, de tesztelni nem fogom! :D

Szerk.: meg egy 4 portos mini-HUB-ot is, de annak az uplinkje (és csak az) koax kialakítású...érdekes hibrid jószág.  :think:

Szerkesztette: Telcontar 2008. 02. 05. 09:11 -kor

#332 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 05. 09:13

Idézet: Szőke - Dátum: 2008. febr. 5., kedd - 7:01

Eltökélt szándékpm, hogy a tőled jött hw. elemek közül minél kevesebb juson a "roncsfutam" akcióba.

Volt a csomiban 1 db. 4in1 USB-s kártyaolvasó, amely az endigi infők alapján szépen műxik, tehát azért van benne jó cucc is.

Ismételten szakmai HELP!

Adott egy USB-s optikai egér, amely egy külön táppal ellátott USB HUB-ba van begyugva, persze a gépbe dugva is ugyanigy viselkedik. Ez a rágcsáló nagyon kötözködős. A gép inditásakor az nem látja az egeret. Egér kábel kihúz/bedug és minden nagyon OKÉS. Ezt minden egyes inditásnál el kell játszani.

Mi lehet a bibi? :think:

Biosban USB device beállításokkal próbálkozz, most nem tudom fejből pontosan hogy hívják. De valami legacy usb.

#333 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 05. 09:13

Idézet: Telcontar - Dátum: 2008. febr. 5., kedd - 9:05

Az M7 jó, a szombat hajnali 6 már nem annyira. :D Inkább menj péntek este, az a civilizált fehér emberhez méltó időpont! :D:D

Hát, pedig nem szeretek sötétben vezetni, de majd meglátjuk. Előtte mindenképp konkrétan lebeszéljük.

#334 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 05. 09:32

Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2008. febr. 5., kedd - 10:13

Hát, pedig nem szeretek sötétben vezetni, de majd meglátjuk. Előtte mindenképp konkrétan lebeszéljük.

Mert hajnali 6-kor nincs sötét?  :think:  ;)

#335 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 05. 10:22

Idézet: Telcontar - Dátum: 2008. febr. 5., kedd - 9:32

Mert hajnali 6-kor nincs sötét?  :think:  ;)

Mire Kaposvárra érek világos lesz :)

#336 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 05. 18:44

Idézet: Telcontar - Dátum: 2008. febr. 5., kedd - 10:09

Tanáltam itten egy 24 portos HUB-ot az egyik dobozban. Megkapjátok, de tesztelni nem fogom! :D

Szerk.: meg egy 4 portos mini-HUB-ot is, de annak az uplinkje (és csak az) koax kialakítású...érdekes hibrid jószág.  :think:

Köszönjük! A tesztelésben meg most úgyis nyakig benne vagyok. :D

#337 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 05. 18:47

Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2008. febr. 5., kedd - 10:13

Biosban USB device beállításokkal próbálkozz, most nem tudom fejből pontosan hogy hívják. De valami legacy usb.

Köszönöm a tippet! Majd prübálkozom vele, bár ennél a nyüves COMPAQ Armada 1700-nál ez nem is olyan egyszerű feladat.

#338 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 07. 18:19

Idézet: Szőke - Dátum: 2008. febr. 5., kedd - 19:47

Köszönöm a tippet! Majd prübálkozom vele, bár ennél a nyüves COMPAQ Armada 1700-nál ez nem is olyan egyszerű feladat.

Sajnos ez nem sikeredett. :(  A BIOS csak FDD-röl tölthető be és ott az USB legacy ki van halványitva, igy azon nem lehet módositani.
Érdekes viszont, hogy egy másik USB-s egér (igaz az görgős) soha sem igényli, hogy kihúz/bedug művelet legyen ahhoz, hogy működjön. :think:

#339 Felhasználó inaktív   András 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 09. 21:38

Idézet: Szőke - Dátum: 2008. febr. 5., kedd - 19:44

Köszönjük! A tesztelésben meg most úgyis nyakig benne vagyok. :D

Igazában nem Neked, hanem mindenkinek adom tudtára, hogy a mai napon sikeresen átadtunk Telkontárral két gépet kantárokkal együtt Tápiószecsőn. Kinek? Egy kisebbségekkel foglalkozó jezsuiták által patronált olyan tagoknak, akik azokkal foglalkoznak, akiknek nincsen meg az általános iskolájuk sem, és már 40-50 évesek. most egy év alatt vanak akik két, három évet is végeznek, de ugyanakkor nincsen számítógépük, és nincsen esélyük sem, hogy legyen. Ezért vittünk nekik két készüléket win 98-al. A képeket későbbi időpontban küldjük, mert úgy kapjuk majd mi is meg, amit a vezetőjük készített.

#340 Felhasználó inaktív   Szőke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 10. 07:32

Idézet: András - Dátum: 2008. febr. 9., szombat - 22:38

Igazában nem Neked, hanem mindenkinek adom tudtára, hogy a mai napon sikeresen átadtunk Telkontárral két gépet kantárokkal együtt Tápiószecsőn. Kinek? Egy kisebbségekkel foglalkozó jezsuiták által patronált olyan tagoknak, akik azokkal foglalkoznak, akiknek nincsen meg az általános iskolájuk sem, és már 40-50 évesek. most egy év alatt vanak akik két, három évet is végeznek, de ugyanakkor nincsen számítógépük, és nincsen esélyük sem, hogy legyen. Ezért vittünk nekik két készüléket. A képeket későbbi időpontban küldjük, mert úgy kapjuk majd mi is meg, amit a vezetőjük készített.

Gratula! :respect:  :up:
A témában PÜ ment.

Szerkesztette: Szőke 2008. 02. 10. 07:33 -kor

Téma megosztása:

• (237 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.