Telcontar!
A hűtő jól volt felszerelve, sőt pasztázás is elég korrekt volt. Próbáltam egy másik hűtőt rátenni, ami itt van nálam (ennek nagyobb a ventije 80x80), de azét van az is kivágva, mert évek óta MIG klónnak képzeli magát. Jobban szeretném a kisebbet megtartani, mert az teljes egszében rézborda, amíg az általam kivágott csak alu.
Amint írtam is próbáltam az olajozást (WD-40 kezelés), de nem segített.
Viszont!
Ugye még nálad van a nekem szánt csomag. Ugyanis a mai postámban kaptam egy levelet az egyik volt "Csipetkés" tagtol, hogy olvasta bánatomat a fórumon és tegnap beszélt az iskolájában az infós tanárra. Ők ugyanis az év utolsó tanítási napján cseréltek le éppen 5 db. PII-PIII nagyságú működő gépet újra, mert kaptak másikat. Egyedül a monitorokat hagyták meg.
Tanára szívesen megengedi, hogy bogarásszak a lecserélt gépekben, abbol bármit elhozzak, csak a gépeket nem adhatja ide, mert azokat nekik hívatalos átvevőhelyre kell leadniuk, melyet dokumentálniuk kell.
A maik napon megpróbálok bejutni Kunszentmártonba (Remélem kiszabadítanak a nap folyamán bennünket a hó fogságábol, ugyanis tegnap dél óta szinte egyfolytában szakad, még szerencs, hogy nincs hozzá szél) és utánna estére remélem már okosabb leszek. Elképzelhető, hogy még szedned kell ki a csomibol sok-sok mindent.
Szerkesztette: Szőke 2010. 01. 06. 06:22 -kor