Idézet: des - Dátum: 2011. 07. 13. 12:44
ezeket a macskás képeket, gifeket nagyon bírom.

sokkal másabbak mint a kutyák, ezért jobban is kedvelem őket. viccesebb szitukba keverednek és viccesebb az egész lényük is.

egy kutya az komolyabb lény. vagy csak én érzem ezt így, hogy vicces macsekos képekből jóval több van?
meg hogy miket el nem tűrnek. pl stuffonmycat.com meg hasonlók.. meg van egy youtube vid is amiben becsomagolnak egy macskát.

Abszolút egyetértek. Én korábban nem igazán szerettem a macskákat, mindig kutyás voltam. Viszont a barátnőm cicusa (nem félreérteni!!!

) miatt teljesen megváltozott ez a dolog, és egyre jobban kedvelem őket. Tényleg annyira bolond, meg ahogy írtad is, állandóan vicces szitukba keveredik, és rengeteg jókedvet tud csempészni akár a legszürkébb hétköznapokba is!
Tegnap pl. egyedül voltam a szobában, és lekpcsoltam a villanyt, hogy ne menjen feleslegesen, csak a laptop adott ki fényt, de ugye előtte ültem, szóval az ilyenkor elvakít ugyebár és tök sötét a szoba számomra. Az asztal mellett, amin a gép van, közvetlenül ott az ablak, ki volt nyitva ugye, mert dögmeleg volt! És oda szokott kuporodni a cica az ablakba néha, onnan szokott nézelődni kifelé a szúnyoghálón keresztül. De most nem volt ott, viszont egyszercsak hallok egy iszonyat nagy koppanást. Mondom mi a f*szom volt ez, rendesen megijedtem! Aztán utána látom, hogy ugrik fel a hülye macskája a radiátornál az ablakhoz... másodjára sikerült neki, elsőre meg lefejelte a nyitott ablakkeretet alulról!

Olyan kis lökött... imádom! Kivéve amikor reggel (amikor ő kel, tehát olyan fél 5 - 5 környékén) azzal szórakozik, hogy a takaró alól kilógó lábamra ugrik fel, és harap belé! Ez az egyik kedvenc szórakozása... mondanom sem kell, nekem nem igazán!

Na ilyenkor megcsapnám legszívesebben, csak olyan fáradt szoktam lenni, hogy mindig megússza.
Szerkesztette: bega 2011. 07. 13. 13:48 -kor