HWSW Informatikai Kerekasztal: Comic Pictures VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (527 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 433
  • 434
  • 435
  • 436
  • 437
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Comic Pictures VII. Értékeld a témát: ***** 9 szavazás

#8681 Felhasználó inaktív   StSanya 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2014. 05. 18. 14:01

Csatolt fájl  kozetkeztetes.jpg (126,31K)
Letöltések:: 68

Forrás: www.dunakeszi.hu/docs/62_rendelet_melleklet.doc

Szerkesztette: StSanya 2014. 05. 18. 14:02 -kor

"Mindörökké! Enter."
Konfig: MSI 790GX-G65, AMD Phenom II X3 720 @X4 @3000MHz, Crucial Ballistix Tactical LP DDR3 1333MHz CL7 8GB kit, MSI Radeon HD 7770 OC 1GB, Intel X-25M 160GB, Western Digital Caviar Red 1TB, Pioneer DVR-216D, Corsair HX-450 Modular, Cooler Master Hyper TX2 @Chieftec AF-0925PWM, Cooler Master Centurion 534 Black, Dell P2414H, APC Back-UPS ES 700VA, D-Link DSL-321B @DChard, Asus RT-N66U @Shibby, Creative GigaWorks T20 Series II, SteelSeries 4H, Genius KB-G265, Logitech G100s

#8682 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2014. 05. 18. 14:02

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2014. 05. 18. 09:51

Tehát a vita nem a mennyiségen volt, hanem a feldolgozás módján. Gratulálok netkommandós.

Erre mondjuk én is azt mondom, hogy valami kis emberre kenték a dolgot és egyszerűen nem hiszem el, hogy ez történt valójában. Nincs egy menü, hogy minek kellett volna benne lenni? Senki nem ellenőrzi, senkinek nem tűnik fel? Nincs rendes szállítólevél? Bár lehet ezeket már itt kérdeztem, mert mindenhol dől az arcomba, de mi lett azzal a pritaminnal és krémmel, ami nem került bele?
Make love not Wor.

#8683 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 05. 18. 14:03

Üzenet megtekintéseIdézet: StSanya - Dátum: 2014. 05. 18. 15:01

Tízórai, ebéd, uzsonna nem egész 500ből. Azaszéééép.
Make love not Wor.

#8684 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 05. 18. 14:06

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2014. 05. 18. 15:00

Meg teljesíteni azokat az iso meg mittomén amik kellenek, hogy beszállíthass.

Papírral szopolni opció volt. Mintát félretenni, beküldeni, hűtőben tárolni, HACCP, hűtők, szállítás, kurvannya. Ráadásul holnap költözik a trafik, ezek sem normálisak. Szokásos, kevés a bevétel. Többet viszont már nehéz teljesíteni, mert annyi vevőt fizikailag nehéz kiszolgálni. Koncepció nincs, reggel 7kor költözés, várhatóan este 7re végeznek, oszt este 10ig még ki akarnak nyitni, mert az a 3 óra ia számít... Másnap reggel 6kor meg újra nyitás. Szerintem lassan rágyújtják főnökre a kócerájt. Hirtelen kinyitott boltnál nem tudom mit várnak, kik szédülnek be késő este. És még a pontos helyét sem tudjuk, de opciósan szarabb lesz.
Make love not Wor.

#8685 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 05. 18. 14:37

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2014. 05. 18. 15:06

Papírral szopolni opció volt. Mintát félretenni, beküldeni, hűtőben tárolni, HACCP, hűtők, szállítás, kurvannya. Ráadásul holnap költözik a trafik, ezek sem normálisak. Szokásos, kevés a bevétel. Többet viszont már nehéz teljesíteni, mert annyi vevőt fizikailag nehéz kiszolgálni. Koncepció nincs, reggel 7kor költözés, várhatóan este 7re végeznek, oszt este 10ig még ki akarnak nyitni, mert az a 3 óra ia számít... Másnap reggel 6kor meg újra nyitás. Szerintem lassan rágyújtják főnökre a kócerájt. Hirtelen kinyitott boltnál nem tudom mit várnak, kik szédülnek be késő este. És még a pontos helyét sem tudjuk, de opciósan szarabb lesz.

Aruljal szendvicset :)
Egy korokodilos vagy egyeb eloregyartott szendvicset rejto kishutot (redbullos meret) nem tart semeddig berakni.
Persze ha nem arulhat, akkor ez is csak egy szar otlet volt.

Szerkesztette: FőDudu 2014. 05. 18. 14:43 -kor

#8686 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 05. 18. 14:42

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2014. 05. 18. 14:55

Szállodátokban mennyiért adnák?

Nalunk nem kapsz olyat amit a sef nem enne meg.
Ez a szendvics ilyen kinezettel es beltartalommal szegyen.

Egy salata level vagy szelet akarmi nem hiszem hogy olyan egetvero koltseg lenne - megis mutatna valahogy.
Te is szivesen eszed ami jol nez ki - miert fogadjuk el, hogy a gyerekek ilyen kinezetu valamit kapjanak enni?
Neveljuk belejuk az igenytelenseget mar kiskoruktol?

#8687 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 05. 18. 14:48

Krém volt benne. A követelménytől annyiban tért el, hogy nem volt a krémbe belekeverve a lereszelt répa. Amit a séf csinál nálatok az meg gyanítom, hogy 10 euro alatt nem kerül ki a kezéből.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#8688 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 05. 18. 15:08

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2014. 05. 18. 15:48

Krém volt benne. A követelménytől annyiban tért el, hogy nem volt a krémbe belekeverve a lereszelt répa. Amit a séf csinál nálatok az meg gyanítom, hogy 10 euro alatt nem kerül ki a kezéből.

Mi nem olcsot arulunk, hanem jot viszonylag dragan.

Izre, osszetetelre nalunk odafigyelnek - bar az teny hogy az adagokkal nekem neha bajom van.
De a gurme nem is errol szol. Nalunk meg az a fo csapasirany.
Kozetkezteteshez meg vegkepp kar hasonlitani... Almat a kortevel tipikus esete.

#8689 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 05. 18. 15:09

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2014. 05. 18. 15:42

Nalunk nem kapsz olyat amit a sef nem enne meg.
Ez a szendvics ilyen kinezettel es beltartalommal szegyen.

Egy salata level vagy szelet akarmi nem hiszem hogy olyan egetvero koltseg lenne - megis mutatna valahogy.
Te is szivesen eszed ami jol nez ki - miert fogadjuk el, hogy a gyerekek ilyen kinezetu valamit kapjanak enni?
Neveljuk belejuk az igenytelenseget mar kiskoruktol?

Elolvastad, hogy minek kellett volna lennie? Krémmel és felette még az egy szelet akármi is. Most nem ez a vita, hogy minden nap ilyet kapnak, hanem ebből robbant ki, hogy ezt kapták és kurva anyját a világnak. Ellenben _bármit_ kapnak, adott összegből kell kijönni. Nos nézzük meg a szállodátok mit tudna adni napi 3x étkezésben 500 forintért, mert szomszéd kifőzdében tán 200 forint egy tükörtojás feltét.
Make love not Wor.

#8690 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 05. 18. 15:10

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2014. 05. 18. 16:08

Mi nem olcsot arulunk, hanem jot viszonylag dragan.

Akkor odahaza mit tudnál kihozni napi 500 forintból nagy menyiségben?
Make love not Wor.

#8691 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 05. 18. 15:12

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2014. 05. 18. 15:37

Aruljal szendvicset :)
Egy korokodilos vagy egyeb eloregyartott szendvicset rejto kishutot (redbullos meret) nem tart semeddig berakni.
Persze ha nem arulhat, akkor ez is csak egy szar otlet volt.

Nem árulhat. Aztán meg is van egy krokodilos szendvics árfekvése, ami majdnem 2x annyiba kerül, mint egy gyerek napi étkeztetése.
Make love not Wor.

#8692 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 05. 18. 15:13

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2014. 05. 18. 16:12

Nem árulhat. Aztán meg is van egy krokodilos szendvics árfekvése, ami majdnem 2x annyiba kerül, mint egy gyerek napi étkeztetése.

Nem, azok ilyen 450-600 között vannak, szerintem elég jók. Persze nem egésznapos gyermekélelmezésre :)
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#8693 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 05. 18. 15:32

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2014. 05. 18. 16:12

Ne basszal mar fel idgileg. A dohanyosnak a krokodilos szendvics egy doboz cignek kb a fele.
Az hol draga?

Mar megint ott vagyunk, hogy draga a cigi es azt mgveszik az egyebet meg nem?
Mocskos egy dolog a fuggoseg.

#8694 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 05. 18. 15:35

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2014. 05. 18. 16:32

Ne basszal mar fel idgileg. A dohanyosnak a krokodilos szendvics egy doboz cignek kb a fele.
Az hol draga?

Én most nem a dohányosnak mondtam. Amúgy akár ez is lehet, de mivel nem árulhat, így tök mindegy :-) És drága, főleg ha közelben van közért, vagy piros. Ez is olyan lenne, mint a Cserpes, vidéken hiába erőlteti a szendvicsezőt, ott nem ilyen stílusa van az embereknek, miközben Corvinnál rendszeresen tömve van. Nekem mondjuk jelenlegi fizetésből nehéz lenne kigazdálkodni, hogy ilyen helyeken rendszeresen reggelizzek, de attól még durván megy Neki a bolt.
Make love not Wor.

#8695 Felhasználó inaktív   Dr. Szöszi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 05. 18. 15:40

nem unalmas ez a kurva sok kép ugyanarról?
És igen, mivel a fórum nem hoz pénzt, így nem csoportosítunk át kellő erőforrást ahhoz, hogy az itt felmerült igényeket, bugokat miazmást megfelelően kezelni tudjuk.

#8696 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 05. 18. 15:44

Üzenet megtekintéseIdézet: Dr. Szöszi - Dátum: 2014. 05. 18. 16:40

nem unalmas ez a kurva sok kép ugyanarról?

De, oszt? Várjál, keresek valami politizálósat, éppen megint szembejött, arról ismerem meg, hogy kurvára nem értem és nem vicces :-D
Make love not Wor.

#8697 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 05. 18. 15:44

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2014. 05. 18. 16:09

Elolvastad, hogy minek kellett volna lennie? Krémmel és felette még az egy szelet akármi is. Most nem ez a vita, hogy minden nap ilyet kapnak, hanem ebből robbant ki, hogy ezt kapták és kurva anyját a világnak. Ellenben _bármit_ kapnak, adott összegből kell kijönni. Nos nézzük meg a szállodátok mit tudna adni napi 3x étkezésben 500 forintért, mert szomszéd kifőzdében tán 200 forint egy tükörtojás feltét.

Semmit, mert nem ez a cel. Nalunk nem tomegtermeles folyik, kb a zsomlenk dragabb ennel.
De mondom, almat a kortevel amit csinalsz.

En nem a repa holletet kifogasoltam, hanem az egesz cucc kinezetet es azt mondtam, hogy szerintem kicsit tobb is beleferne a 105 Ft-ba nagyobb mennyisegben eloallitva (mondjuk egy salata level vagy szelet akarmi). Nem azt mondtam, hogy en vagy epp a munkahelyem meg tudnam csinalni olcsobban. Mert nem is akarnam.

Azonban a kozetkeztetes pont nem errol szol. Epp azert basztatjak mostanaban oket annyira - mert az ilyesmi szerintem pofatlansag.
A rendesen taplalt gyerek az ilyet max akkor eszi meg ha nagyon ehes. Mert nem nez ki etvagy gerjeztoen. Sot undoritoan nez ki.

Nem azt mondom, hogy kaviar meg ezust kanal kell - mert nyilvan az a masik veglet - csak ne az legyen mar az elsodleges, hogy a gyerekeknek ugyis mindegy. Nem mindgey. Ami szarul nez ki azt nem hiszem hogy szivesen eszik meg. Az pedig az etkezteto feladata, hogy a 105 Ft-bol mit gazdalkodik ki. Hogy repa(krem) vagy egy salata level a zoldseg amit beletesz neki arban kb mindegy - kinezetben azonban sok kulonbseg van.

Ennyit akartam mondani.

#8698 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 05. 18. 15:51

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2014. 05. 18. 16:32

Az hol draga?

Én pl életemben nem dohányoztam, akkor?
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#8699 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 05. 18. 15:52

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2014. 05. 18. 16:44

Semmit, mert nem ez a cel. Nalunk nem tomegtermeles folyik, kb a zsomlenk dragabb ennel.
De mondom, almat a kortevel amit csinalsz.

En nem a repa holletet kifogasoltam, hanem az egesz cucc kinezetet es azt mondtam, hogy szerintem kicsit tobb is beleferne a 105 Ft-ba nagyobb mennyisegben eloallitva (mondjuk egy salata level vagy szelet akarmi). Nem azt mondtam, hogy en vagy epp a munkahelyem meg tudnam csinalni olcsobban. Mert nem is akarnam.

Azonban a kozetkeztetes pont nem errol szol. Epp azert basztatjak mostanaban oket annyira - mert az ilyesmi szerintem pofatlansag.
A rendesen taplalt gyerek az ilyet max akkor eszi meg ha nagyon ehes. Mert nem nez ki etvagy gerjeztoen. Sot undoritoan nez ki.

Nem azt mondom, hogy kaviar meg ezust kanal kell - mert nyilvan az a masik veglet - csak ne az legyen mar az elsodleges, hogy a gyerekeknek ugyis mindegy. Nem mindgey. Ami szarul nez ki azt nem hiszem hogy szivesen eszik meg. Az pedig az etkezteto feladata, hogy a 105 Ft-bol mit gazdalkodik ki. Hogy repa(krem) vagy egy salata level a zoldseg amit beletesz neki arban kb mindegy - kinezetben azonban sok kulonbseg van.

Ennyit akartam mondani.

Így van, almát a körtével. A kép meg nem ide való, nem is vicces, meg ott van a sanya számára létrehozott köpködő.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#8700 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 05. 18. 16:02

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2014. 05. 18. 16:44

En nem a repa holletet kifogasoltam, hanem az egesz cucc kinezetet es azt mondtam, hogy szerintem kicsit tobb is beleferne a 105 Ft-ba nagyobb mennyisegben eloallitva (mondjuk egy salata level vagy szelet akarmi).

Ez mellé minek még saláta levél? Zsömle, zöldséges vajkrémmel megkenve, rajta egy szelet pritaminpaprika. Ez volt benne a 105 forintban.
Make love not Wor.

Téma megosztása:

• (527 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 433
  • 434
  • 435
  • 436
  • 437
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.