HWSW Informatikai Kerekasztal: Bittorrent III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (203 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 109
  • 110
  • 111
  • 112
  • 113
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Bittorrent III. Értékeld a témát: ****- 1 szavazás

#2201 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 06. 06. 21:00

Idézet: johnnyrotten - Dátum: 2008. jún. 5., csütörtök - 19:47

P2P korlátozás is játszhat. A hason cipőben járók szoktak esküdni a Deluge kliensre.

Megnéztem a Delugét is, annyi előnye megvan az Azuval szemben, h kevesebb memóriát eszik/nem zabálja a gépet. De nagyon primitív, és nem tud dinamikus sávszélesség kezelést. :(
Az nevet utoljára, aki először üt.

#2202 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 06. 21:17

Idézet: Pietrosz - Dátum: 2008. jún. 6., péntek - 18:59

Sajnos nem tudom miért van így beállítva ahogy. default route/gw-ről nem tudom hogy micsoda, ipv6 tunnelt szintén nem vágom. Többi kérdésere sem tudom a választ :D Arra tippelek hogy járt valami install cd/usb modem a nethez, és az lőtte be ezeket a hülye beállításokat. Röviden le tudnád írni, hogy mit és hogyan állítsak, hogy jó legyen? Ha nem túl nagy kérés :respect:

nem akarok hosszan mesélni róla. lényeg annyi hogy a gép kitalálja hogy az adatátvitelhez megadott IP cím a lokál lanon levő géphez tartozik-e vagy sem. ha nem, akkor egy a lokál lanon levő spéci gépnek küldi el, ő a router, hogy izzadjon vele az. a kérdéses gépnek ahogy láttam két darab lanja van, az 1ik a lokál, a másikon lóg az adsl. a lokális dolgokkal nincs is baj, demivel mincsen megadva a default router nem tudja a gép hogy az interneten levő másik bittorrentes kliens felé merre van az 'arra'. jó oké, most jöhecc azzal, hogy dehát az ie megy, igen, mert az ie nagyon sokmindent tud az oprencert megkerülve csinálni, míg a 3rd party  utorrent meg nem ezért ottan a dolog pofára esik.

nos röviden a mellékelt ábricskun ami a pppoe kapcsolat protokollos részén a tcpip-re kattintva érhető el a veressel karikázott részre írjátok be a szolgáltató oldli IP címet -vagy használjátok az obtain IP address automatically/obtain dns server automatically radio állásokat.

Csatolt fájl:

Szerkesztette: SFIJ 2008. 06. 06. 21:50 -kor

νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

#2203 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 06. 21:22

Idézet: Samott - Dátum: 2008. jún. 6., péntek - 18:49

Nem ertem en ezt a hisztit... egy baratom neha-neha feltolt egy-egy ritkasagot, vagy egy-egy epizodot egy sorozatbol. Igyekszik betartani a szabalyokat, de nem cimkezi a cuccait, es legszivesebben Anonymouskent toltene fel ezeket. Nem azert csinalja mert elismeresre vagyna, hanem mert ha mar maganak megcsinalta, akkor miert ne kaphatna meg mas is. Lehet igy is csinalni... :)

Samott

a scenen levő arcok, ahogy az egyik vadász leis írta az epéniszre mennek. Mivel te, kedves Samott rilízelgecc, és esetleg még jókat is, ettől az ő eoénisze rövidül. mondjuk az arcoknak a rengeteg dupe-ban, a kreditvadászatban igaza van, csak a baj tudod az, hogy a magyer predb-hez qrvára kevesen férnek hozzá, pedig a predb-ben pont az lenne a jó, hogy kevés legyen a dupe.

#2204 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 07. 00:46

Idézet: SFIJ - Dátum: 2008. jún. 6., péntek - 22:17

nos röviden...

Köszi, holnap próba.

Más:

Mif@sz van, tényleg mindenki meghülyült? Már a Barátok közt is farewell-el jelent meg basszus. Pedig az ha jól tudom p2p-re készült, egyenesen a bhra. :think:
- Where are we going?
- Let's go find out.

#2205 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 07. 02:46

Idézet: Pietrosz - Dátum: 2008. jún. 7., szombat - 1:46

Köszi, holnap próba.

Más:

Mif@sz van, tényleg mindenki meghülyült? Már a Barátok közt is farewell-el jelent meg basszus. Pedig az ha jól tudom p2p-re készült, egyenesen a bhra. :think:

lehorkadt ez epénisz, kiöregedtek az urak, whatever. a gruppok nem örökéletűek. az egyik kedvencem az AMC volt még anno, azis csak 2-3 évig ment (svéd grupp volt asszem).

áááá nem ez mókásabb mint hinnéd. szerintem a rilízer felvette magának a farewell-t mint group nevet?  :omg:  :Đ

Szerkesztette: SFIJ 2008. 06. 07. 02:58 -kor

#2206 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2008. 06. 07. 08:13

Idézet: SFIJ - Dátum: 2008. jún. 7., szombat - 3:46

lehorkadt ez epénisz, kiöregedtek az urak, whatever. a gruppok nem örökéletűek. az egyik kedvencem az AMC volt még anno, azis csak 2-3 évig ment (svéd grupp volt asszem).

mhy asszem vami 5 hónapos volt, a HQRLS se volt 2 éves sem. a maradékot nem tudom. de gondolom a nagyja 1-2 éves.
- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.
- A jóga egy baromság, inkább gyógyszerezd magad.

#2207 Felhasználó inaktív   nokirály 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 06. 07. 09:25

Most töltöttem le egy torrentoldalról a photoshopot, csak nem tudom megynitni, mert iso kiterjesztésű. Mi a sz......t kéne csinálnom? Segííííjetek!!! :respect:

#2208 Felhasználó inaktív   mzso 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 07. 09:56

Idézet: Blackman790817 - Dátum: 2008. jún. 5., csütörtök - 19:45

Azok nem korlátozzák a p2p-t? Titkosítós klienst kell használni, pl. deluge, vagy 1.8 beta utorrent. Átmegy rajta, mint kés a vajon.

Az 1.6-os µtorrent titkosításával mi a baj?

#2209 Felhasználó inaktív   mzso 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 07. 09:59

Idézet: nokirály - Dátum: 2008. jún. 7., szombat - 9:25

Most töltöttem le egy torrentoldalról a photoshopot, csak nem tudom megynitni, mert iso kiterjesztésű. Mi a sz......t kéne csinálnom? Segííííjetek!!! :respect:

Az egy lemezképfájl. Írd ki vagy mountold. Amúgy meg az nem illik ide és ezen a fórumon nem szeretik a warezos hozzászólásokat.

#2210 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 07. 10:11

Idézet: Pietrosz - Dátum: 2008. jún. 7., szombat - 1:46

Köszi, holnap próba.

Más:

Úgylátszik kénytelen leszel bekapcsolni a tv-t ha bk-t akarsz nézni  :Đ

Amúgymeg kit érdekel, viszlát nekik, majd jönnek újak :)
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#2211 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 07. 11:00

Idézet: nokirály - Dátum: 2008. jún. 7., szombat - 10:25

Röhög a tömeg az MC lányon, mert egyedül ba@szott be a fesztiválon...  :omg:  :Đ

#2212 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 07. 11:14

Idézet: nokirály - Dátum: 2008. jún. 7., szombat - 10:25

mondjuk megvenni eredetibe...  :omg:  :D

lopáshoz segíccséget kérni? ugyanmár  :cool:
JóSebesség

#2213 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 07. 11:55

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2008. jún. 7., szombat - 12:14

mondjuk megvenni eredetibe...  :omg:  :D

lopáshoz segíccséget kérni? ugyanmár  :cool:

szerintem a júzer aztse tudja miaz hogy warez meg mi is ezzel a probléma :)

#2214 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 07. 12:02

:offtopic:  nabumm, ecceri júzer leszedett egy progit, amit egyébként a büdös életben nem venne meg (sztem, ha az iso-val nem tud mit kezdeni, akkor még használni sem tudja majd, mert erősen meghaladják a képességeit) a hülyeség meg a károkozás közé nem biztos, h érdemes mindig egyenlőségjelet tenni...  :Đ

Szerkesztette: avman 2008. 06. 07. 12:03 -kor

- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.

#2215 Felhasználó inaktív   mzso 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 07. 12:13

A µtorrent webuijában nem lehet beállítani a letöltés helyét. Namármost akkor hová akarja letölteni? Az itthonit is megnéztem webui-avl elindult a letöltés valahová... Jónéhány perc kellett míg rájöttem hogy hová töltődik (azon meghajtó gyökerébe amelyiken fut). Namármost az éppen távol futó gépen ez pont nem jó. Nincs rá valami mód hogy megadjam hogy hová töltse a cuccot?

#2216 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 07. 12:31

Idézet: SFIJ - Dátum: 2008. jún. 7., szombat - 12:55

szerintem a júzer aztse tudja miaz hogy warez meg mi is ezzel a probléma :)

erről viszont eszembe jutott egy jogi és erősen teoretikus kérdés, hogyaszongya létezik olyan, h
Jogtalan elsajátítás
325. § (1) Aki a talált idegen dolgot eltulajdonítja, avagy nyolc nap alatt a hatóságnak vagy annak, aki elvesztette, nem adja át, úgyszintén aki a véletlenül vagy tévedésből hozzá került idegen dolgot eltulajdonítja vagy nyolc nap alatt vissza nem adja, vétséget követ el, és egy évig terjedő szabadságvesztéssel, közérdekű munkával vagy pénzbüntetéssel büntetendő.

(2) A büntetés két évig terjedő szabadságvesztés, ha a jogtalan elsajátítást a kulturális javak körébe tartozó tárgyra követik el.

izé, előszeretettel hangzik el, az a baromság, h lopás (pedig ugye nem mert
Szerzői vagy szerzői joghoz kapcsolódó jogok megsértése
329/A. § (1) Aki másnak a szerzői jogról szóló törvény alapján fennálló szerzői vagy ahhoz kapcsolódó jogát haszonszerzés végett, vagy vagyoni hátrányt okozva megsérti, vétséget követ el, és két évig terjedő szabadságvesztéssel, közérdekű munkával vagy pénzbüntetéssel büntetendő.
illetve
Szerzői vagy szerzői joghoz kapcsolódó jogok védelmét biztosító műszaki intézkedés kijátszása

namost, ez eccerű, a vak is lássa, az ember tanál egy izét, egy ilyen dolgot egy oldalon, oszt használja, hánem?  :Đ

Szerkesztette: avman 2008. 06. 07. 12:32 -kor

#2217 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 07. 12:58

Idézet: avman - Dátum: 2008. jún. 7., szombat - 13:31

erről viszont eszembe jutott egy jogi és erősen teoretikus kérdés, hogyaszongya létezik olyan, h
Jogtalan elsajátítás
325. § (1) Aki a talált idegen dolgot eltulajdonítja, avagy nyolc nap alatt a hatóságnak vagy annak, aki elvesztette, nem adja át, úgyszintén aki a véletlenül vagy tévedésből hozzá került idegen dolgot eltulajdonítja vagy nyolc nap alatt vissza nem adja, vétséget követ el, és egy évig terjedő szabadságvesztéssel, közérdekű munkával vagy pénzbüntetéssel büntetendő.

(2) A büntetés két évig terjedő szabadságvesztés, ha a jogtalan elsajátítást a kulturális javak körébe tartozó tárgyra követik el.

izé, előszeretettel hangzik el, az a baromság, h lopás (pedig ugye nem mert
Szerzői vagy szerzői joghoz kapcsolódó jogok megsértése
329/A. § (1) Aki másnak a szerzői jogról szóló törvény alapján fennálló szerzői vagy ahhoz kapcsolódó jogát haszonszerzés végett, vagy vagyoni hátrányt okozva megsérti, vétséget követ el, és két évig terjedő szabadságvesztéssel, közérdekű munkával vagy pénzbüntetéssel büntetendő.
illetve
Szerzői vagy szerzői joghoz kapcsolódó jogok védelmét biztosító műszaki intézkedés kijátszása

namost, ez eccerű, a vak is lássa, az ember tanál egy izét, egy ilyen dolgot egy oldalon, oszt használja, hánem?  :Đ

várjál, lévén hogy gondolom seedelte is rendesen a vissza nem adás fennforgása nem állapítható meg  :Đ

#2218 Felhasználó inaktív   Blackman790817 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 07. 15:44

Idézet: mzso - Dátum: 2008. jún. 7., szombat - 10:56

Az 1.6-os µtorrent titkosításával mi a baj?

Az nem az a titkosítás.
Mit ér az erő, ha nincs Uralod?

#2219 Felhasználó inaktív   bolic system 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 07. 20:25

Idézet: mzso - Dátum: 2008. jún. 7., szombat - 13:13

A µtorrent webuijában nem lehet beállítani a letöltés helyét. Namármost akkor hová akarja letölteni? Az itthonit is megnéztem webui-avl elindult a letöltés valahová... Jónéhány perc kellett míg rájöttem hogy hová töltődik (azon meghajtó gyökerébe amelyiken fut). Namármost az éppen távol futó gépen ez pont nem jó. Nincs rá valami mód hogy megadjam hogy hová töltse a cuccot?

Helyezd át az utorrent.exe-t, ahová mindig akarod majd tölteni. :) Ilyenkor célszerű nagyobb partíciót csinálni belőle, az praktikusabb.

Ui.: Sajnos erre nincs orvosság.

Szerkesztette: bolic system 2008. 06. 07. 20:25 -kor

Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!

#2220 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 07. 20:45

Idézet: bolic system - Dátum: 2008. jún. 7., szombat - 21:25

Helyezd át az utorrent.exe-t, ahová mindig akarod majd tölteni. :) Ilyenkor célszerű nagyobb partíciót csinálni belőle, az praktikusabb.

Ui.: Sajnos erre nincs orvosság.

lehet állítani, itt egy guide a windows home serverhez. zixpé esetében értelem szerűen kell eljárni. amúgy az utorrent per júzer tárolja a konfig értékeket.

Téma megosztása:

• (203 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 109
  • 110
  • 111
  • 112
  • 113
  • Utolsó »