HWSW Informatikai Kerekasztal: Bittorrent III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (203 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 110
  • 111
  • 112
  • 113
  • 114
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Bittorrent III. Értékeld a témát: ****- 1 szavazás

#2221 Felhasználó inaktív   nokirály 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 06. 08. 05:53

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2008. jún. 7., szombat - 11:14

mondjuk megvenni eredetibe...  :omg:  :D

lopáshoz segíccséget kérni? ugyanmár  :cool:

Nehogy már ebbe a rablóbanda világban legyünk már becsületesek!!!!!! Nem ismerek olyat, aki pénzt dob ki valamiért, ha ott van előtte, csak el kell venni. Egyébként meg segítséget kértem nem véleményt!
:mad:

#2222 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 06. 08. 06:03

Idézet: nokirály - Dátum: 2008. jún. 8., vasárnap - 6:53

Nehogy már ebbe a rablóbanda világban legyünk már becsületesek!!!!!! Nem ismerek olyat, aki pénzt dob ki valamiért, ha ott van előtte, csak el kell venni. Egyébként meg segítséget kértem nem véleményt!

Egyreszt nem torrent specifikus a problemad tehat rossz helyen erdeklodsz, masreszt ezen a forumon tilos ez a (warez) tema tehat rossz helyen erdeklodsz, harmadreszt pedig mar elhangzott a segito valasz, ezert ne hivd ki magad elen a sorsot, inkabb fogadd meg azt a segitseget. ;)

Samott

Szerkesztette: Samott 2008. 06. 08. 06:03 -kor

(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#2223 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2008. 06. 08. 07:07

jaja. mi itten kérem a zúri krém vagyunk, mink emelt fővel torretezünk, a tsúf warez dolgokról ne essék szó.  :Đ

Szerkesztette: avman 2008. 06. 08. 07:07 -kor

- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.
- A jóga egy baromság, inkább gyógyszerezd magad.

#2224 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 08. 09:51

Idézet: nokirály - Dátum: 2008. jún. 8., vasárnap - 6:53

Akkor elég sok *tolvaj ismerősöd lehet.... Hiszen minden ott van elötted, csak el kell venni.

* = autó, bolti, stb...
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#2225 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 08. 10:04

Idézet: avman - Dátum: 2008. jún. 8., vasárnap - 8:07

jaja. mi itten kérem a zúri krém vagyunk, mink emelt fővel torretezünk, a tsúf warez dolgokról ne essék szó.  :Đ

nem a krémségről van szerintem szó hanem inkább arról hogy a jájj van egy rarolt isóm, miccsináljak :omg: típusú kérdések nem annyira bittorent specifikusak, a bittorrent állományok mozgatásával foglalkozik, nem pedig a használatukkal  :Đ
νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

#2226 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 08. 10:24

Idézet: SFIJ - Dátum: 2008. jún. 8., vasárnap - 11:04

nem a krémségről van szerintem szó

részemről igen, bár végülis tényleg nem ezzel kapcsolatban hoztam fel, és sztem az itt lévők nevében is nyiladozgathatok, h pedig mink vagyunk az arisztokrácia...  :D  :Đ  :smoker: monnyuk nekem irl is nagyon halavány világoskék vér csordogál ereimben, a családi legendárium szerint közvetetten a cári Romanov (valamikor vmelyik ősöm még mint lengyel származású gárdatiszt, asszem vmi Kolcsak ezredes segédtisztje még a békeidőkből megszöktetett vmi cári harmadunokatestvért, oszt jól kitagadták őket még a kettővel megelőző évszázadban), közvetlenül meg már az előző évezredben esztergomi érseket is adó megnemmondom milyen famili.  :Đ

Szerkesztette: avman 2008. 06. 08. 10:25 -kor

- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.

#2227 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 08. 11:43

Idézet: avman - Dátum: 2008. jún. 8., vasárnap - 11:24

monnyuk nekem irl is nagyon halavány világoskék vér csordogál ereimben, a családi legendárium szerint közvetetten a cári Romanov (valamikor vmelyik ősöm még mint lengyel származású gárdatiszt, asszem vmi Kolcsak ezredes segédtisztje még a békeidőkből megszöktetett vmi cári harmadunokatestvért, oszt jól kitagadták őket még a kettővel megelőző évszázadban), közvetlenül meg már az előző évezredben esztergomi érseket is adó megnemmondom milyen famili.  :Đ

jahh így könnyűűűű...  :Đ

#2228 Felhasználó inaktív   mzso 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 09. 14:19

Idézet: bolic system - Dátum: 2008. jún. 7., szombat - 20:25

Helyezd át az utorrent.exe-t, ahová mindig akarod majd tölteni. :) Ilyenkor célszerű nagyobb partíciót csinálni belőle, az praktikusabb.

Ui.: Sajnos erre nincs orvosság.

Talán az nem a legjobb ha oda teszem mert ott mások is tudnak írni/törölni.

Idézet: SFIJ - Dátum: 2008. jún. 7., szombat - 20:45

lehet állítani, itt egy guide a windows home serverhez. zixpé esetében értelem szerűen kell eljárni. amúgy az utorrent per júzer tárolja a konfig értékeket.

Hát itt sok minden van ami nem tudom hogy mi vagy nem tudom megcsinálni. De úgy nézem az a lényeg hogy a Downloads résznél be kell állítani hogy hova töltse le a fájlokat. Majd megpróbálom. Amúgy akkor nem userenként tárolja az értékeket hogyha az utorrent.exe mellé teszed a settings.dat-ot

Szerkesztette: mzso 2008. 06. 09. 14:24 -kor

#2229 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 09. 14:59

Idézet: mzso - Dátum: 2008. jún. 9., hétfő - 15:19

Amúgy akkor nem userenként tárolja az értékeket hogyha az utorrent.exe mellé teszed a settings.dat-ot

jo en ilyesmit nem szokok. feldobod rendesen minden juzernek es per juzer konfigolod, majd per juzer beallitasz egy guit eltero portokra. oszt jonapot.

#2230 Felhasználó inaktív   The Hitman 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 09. 22:03

Ez LOL :omg:  :Đ
"The Best There Is! The Best There Was! The Best There Ever Will Be!" - Bret "The Hitman" Hart

"...The biggest dreams can still come true." - Bret "The Hitman" Hart

#2231 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 09. 22:33

Idézet: The Hitman - Dátum: 2008. jún. 9., hétfő - 23:03

Ez LOL :omg:  :Đ

semmi lol nincs ebben, a bt napjaink leghatékonyabb állománycserélője. ha íg akarják terjeszteni a roma kultúrát, tegyék - nincs ezzel semmi baj. csak félő hogy a roma lakpsság 80%-a számítógépet csak képről látott ;)

#2232 Felhasználó inaktív   Cseresznye 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 06. 10. 09:03

Nekem lenne egy olyan kérdésem hogy a torrent oldalakon mi alapján szűrik a csalókat? egyszer egyik ismerősöm kipróbálás szintjén 2MByte-tal töltött fel kb 10 percig másnap repült.

#2233 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 10. 09:52

Idézet: avman - Dátum: 2008. jún. 8., vasárnap - 11:24

részemről igen, bár végülis tényleg nem ezzel kapcsolatban hoztam fel, és sztem az itt lévők nevében is nyiladozgathatok, h pedig mink vagyunk az arisztokrácia...  :D  :Đ  :smoker: monnyuk nekem irl is nagyon halavány világoskék vér csordogál ereimben, a családi legendárium szerint közvetetten a cári Romanov (valamikor vmelyik ősöm még mint lengyel származású gárdatiszt, asszem vmi Kolcsak ezredes segédtisztje még a békeidőkből megszöktetett vmi cári harmadunokatestvért, oszt jól kitagadták őket még a kettővel megelőző évszázadban), közvetlenül meg már az előző évezredben esztergomi érseket is adó megnemmondom milyen famili.  :Đ

Hát most nem azért, de nem jártatok rosszul ezzel a kitagadással. Nem lehetett nagy flash, amikor kikötött az aurora  :cool:
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#2234 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 10. 11:02

Idézet: JonesC - Dátum: 2008. jún. 10., kedd - 10:52

Hát most nem azért, de nem jártatok rosszul ezzel a kitagadással. Nem lehetett nagy flash, amikor kikötött az aurora  :cool:

Gorcsev Iván mondotta "Egy orosz emigráns, aki nem herceg, az manapság bújjon el a föld színéről. (...) Gorcsev vagyok, orosz és sem herceg, sem gárdatiszt - sóhajtott. - Európában minden orosz gyanús, ha nem herceg. (...) Ezen kacag? Tudja, milyen keserves sors, ha az ember nem herceg, és semmi köze nincs a gárdához? - Úgy mondta, mint aki nyomban sírva fakad. - Egy orosz háztulajdonos, cím és rang nélkül, kevesebb Párizsban a halaskofánál, mert csarnoki körben ismernek egy Nazosztyin grófot, aki balalajkázik. Mit szóljanak hozzám, akinek az atyja háztulajdonos volt, de semmi köze a testőrséghez, és még csak Raszputyint sem ölte meg? Kérem, hogy ezt ne terjessze, mert nagyon restellem..." 

Szerkesztette: avman 2008. 06. 10. 11:03 -kor

#2235 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 10. 13:03

Idézet: SFIJ - Dátum: 2008. jún. 9., hétfő - 22:33

semmi lol nincs ebben, a bt napjaink leghatékonyabb állománycserélője. ha íg akarják terjeszteni a roma kultúrát, tegyék - nincs ezzel semmi baj. csak félő hogy a roma lakpsság 80%-a számítógépet csak képről látott ;)

Á 90%-uk a kidobott sz@rok köztük a veszélyes hulladék számitógépek csencselésével foglalkozik....
Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#2236 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 10. 13:15

Idézet: Cseresznye - Dátum: 2008. jún. 10., kedd - 9:03

Nekem lenne egy olyan kérdésem hogy a torrent oldalakon mi alapján szűrik a csalókat? egyszer egyik ismerősöm kipróbálás szintjén 2MByte-tal töltött fel kb 10 percig másnap repült.

Megtippelik, h adott ip tartományból kb mennyivel tudnak feltölteni, és ha több, akkor csal. Pl dsl-es csóka 10M uppal kissé feltűnő. :)

Kollegát is kitették, mikrós netje van, eleve 1M up. Szólgáltató időnként gondol egyet, és beugrik pár napig 10M up. Ezt kifigyelték az aszfalton, repült, aki meghívta annak meg ment a warn.

Ezért kell ilyen oldalakon 2-3 accot tartani. :Đ
Az nevet utoljára, aki először üt.

#2237 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 10. 13:23

Idézet: leslie - Dátum: 2008. jún. 10., kedd - 14:15

Megtippelik, h adott ip tartományból kb mennyivel tudnak feltölteni, és ha több, akkor csal. Pl dsl-es csóka 10M uppal kissé feltűnő. :)

Kollegát is kitették, mikrós netje van, eleve 1M up. Szólgáltató időnként gondol egyet, és beugrik pár napig 10M up. Ezt kifigyelték az aszfalton, repült, aki meghívta annak meg ment a warn.

Ezért kell ilyen oldalakon 2-3 accot tartani. :Đ

ezert celszeru a profilodba beirni hogy mivel oberkodsz. altalaban nemcsak azt nezik meg hogy mennyi az up, hanem a csalok tudnak annyira hujek is lenni hogy kvazi zero down melle produkalnak egy torrentben frenetikus UP-ot. amugy az aszfalton meg ottvan az a 20-30 etikas aki allandoan bamulja a forgalmat es feljelent embereket a stegnel...

#2238 Felhasználó inaktív   Blackman790817 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 10. 13:38

Meg azt ugye azért el kell mondani, hogy nem csak az ip-t látjuk, szóval ha valaki adsl-ről 30-40k-val csítel, azt is ki lehet szűrni. Volt ilyen is. Tény, hogy nehezebb észrevenni, aztán erre írt oink/waffles is valami autokickbankillglinedeluser scriptet, utána meg nem voltak hajlandók beismerni, hogy szarul működik, és halomszámra baszott ki olyanokat is az automata, akiket nem kellett volna.

Na de van másik véglet is. Másik szerveres haveromat is kirakták valamelyik külföldi oldalról, mondván, hogy olyan hostingcég nem létezik, ebből az irányból. Nehéz szülés volt, de meggyőzte őket, hogy az az ip szerverip. De persze előtte azért megmondóemberek megmondták neki ircen, hogy márpedig csíteltél és kuss.

Én azért erősen utána szoktam nézni, hogy ki miről seedel, mielőtt agyatlan módon megnyomom a "Gecibe vele :Đ " gombot. Volt már, hogy benéztem, 50 MByte/seccel seedeltek upc gerincről, aztán kifele meg sima kábeles ipnek látszott.
Mit ér az erő, ha nincs Uralod?

#2239 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 10. 13:52

Idézet: Blackman790817 - Dátum: 2008. jún. 10., kedd - 14:38

Én azért erősen utána szoktam nézni, hogy ki miről seedel, mielőtt agyatlan módon megnyomom a "Gecibe vele :Đ " gombot. Volt már, hogy benéztem, 50 MByte/seccel seedeltek upc gerincről, aztán kifele meg sima kábeles ipnek látszott.

meg ugye kb 3 perc ujjgyakorlattal csekkolhato hogycsak a szamlalot porgeti a juzer vagy tenyleg forgalmaz-e....

#2240 Felhasználó inaktív   Cseresznye 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 06. 10. 15:18

Idézet: Blackman790817 - Dátum: 2008. jún. 10., kedd - 13:38

Meg azt ugye azért el kell mondani, hogy nem csak az ip-t látjuk, szóval ha valaki adsl-ről 30-40k-val csítel, azt is ki lehet szűrni. Volt ilyen is. Tény, hogy nehezebb észrevenni, aztán erre írt oink/waffles is valami autokickbankillglinedeluser scriptet, utána meg nem voltak hajlandók beismerni, hogy szarul működik, és halomszámra baszott ki olyanokat is az automata, akiket nem kellett volna.

Na de van másik véglet is. Másik szerveres haveromat is kirakták valamelyik külföldi oldalról, mondván, hogy olyan hostingcég nem létezik, ebből az irányból. Nehéz szülés volt, de meggyőzte őket, hogy az az ip szerverip. De persze előtte azért megmondóemberek megmondták neki ircen, hogy márpedig csíteltél és kuss.

azt hogy lehet kiszúrni ha 30-40kval pörgeti a trackert amikor adslnél ha jól tudom 60 a max?

Téma megosztása:

• (203 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 110
  • 111
  • 112
  • 113
  • 114
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.