HWSW Informatikai Kerekasztal: Bittorrent III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (203 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Bittorrent III. Értékeld a témát: ****- 1 szavazás

#21 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 11. 19. 08:53

Enkórón sztem is frí lícs van tegnap óta. :)
Az nevet utoljára, aki először üt.

#22 Felhasználó inaktív   szabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 19. 08:57

Csak erről nincs semmi a kezdőlapon. Azért fura picit.  ;)

Üdv
szabi
az internet vajon mi!? # Mire jó az ipad! # Mass Effect 2 vége
BF2 / Kép / BF3
1103hrs / 1042hrs / 66hrs

#23 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 19. 09:17

Idézet: szabi - Dátum: 2007. nov. 19., hétfő - 8:57

Csak erről nincs semmi a kezdőlapon. Azért fura picit.  ;)

Az oldal színvonalát tekintve abszolúte nem az. Nem számol a tracker, ennyi. :)

#24 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 19. 09:19

Idézet: leslie - Dátum: 2007. nov. 19., hétfő - 8:53

Enkórón sztem is frí lícs van tegnap óta. :)

szerintem már jóval régebb óta. 1 hete regisztráltam, azóta nem számolt 1 byte letöltést sem.
JóSebesség

#25 Felhasználó inaktív   szabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 19. 09:29

Elvitték a feltöltést számoló gépet.  :rolleyes: :D 

Üdv
szabi
az internet vajon mi!? # Mire jó az ipad! # Mass Effect 2 vége
BF2 / Kép / BF3
1103hrs / 1042hrs / 66hrs

#26 Felhasználó inaktív   The Hitman 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 19. 09:37

Idézet

Kedves felhasználók!

Egy kisebb ajándék a mai havazás miatt, tiszta karácsonyi hangulatban van a staff így minden torrent ingyenes, és a meghívó csak 50 pontba kerül!
(A szabályok változatlanok, csak felelősséggel hívjatok meg akárkit is, csak olyat akit ismertek és megbíztok benne!)

Az akció meghatározott időintervallumban érvényes, amelynek végéről a főoldalon tájékozódhatsz.

Üdvözlettel,
nCore Staff

Mindenki kapott rendszerüzenetet (11.16) ami a fent idézet szöveg.Mint tudjuk a meghívás már a régi rendszer szerint megy. :(
"The Best There Is! The Best There Was! The Best There Ever Will Be!" - Bret "The Hitman" Hart

"...The biggest dreams can still come true." - Bret "The Hitman" Hart

#27 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2007. 11. 19. 10:58

Idézet: leslie - Dátum: 2007. nov. 19., hétfő - 8:45

És az is elég hülye lenne, aki bemenne a rendőrségre, h csókolom, enyém a szerver, vinném vissza. :)

miért is lennének hülyék? milyen jogsértést is követtek el, ha csak a torrent futott rajta? arról nem is beszélve, ha esetleg a szakértő csak egyesek és nullák értelmetlen halmazát tudná leszedni róla. jó persze, macera a procedúra, de azért egy gép nem két forint, ami nem érné meg.
- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.
- A jóga egy baromság, inkább gyógyszerezd magad.

#28 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 19. 12:36

Idézet: avman - Dátum: 2007. nov. 19., hétfő - 10:58

miért is lennének hülyék? milyen jogsértést is követtek el, ha csak a torrent futott rajta? arról nem is beszélve, ha esetleg a szakértő csak egyesek és nullák értelmetlen halmazát tudná leszedni róla. jó persze, macera a procedúra, de azért egy gép nem két forint, ami nem érné meg.

Nekem nem érné meg, h vhol készüljön rólam egy ezirányú feljegyzés. Gépet bármikor össze lehet rakni, az csak pénz kérdése.

#29 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 19. 12:51

Idézet: leslie - Dátum: 2007. nov. 19., hétfő - 12:36

Nekem nem érné meg, h vhol készüljön rólam egy ezirányú feljegyzés. Gépet bármikor össze lehet rakni, az csak pénz kérdése.

Nem tudom, hogy hol voltak elhelyezve a szerverek, de ha céges hostingnál, akkor ott azért megvan hogy melyik gép kié...szóval nem hinném, hogy "jelentkezni" kéne a gépekért bárkinek is....
Vagy a hostingnál Gipsz Jakab néven volt az összes gép és az is fizetett?

Szerkesztette: Kory 2007. 11. 19. 12:51 -kor

#30 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 19. 13:02

Idézet: avman - Dátum: 2007. nov. 19., hétfő - 11:58

Azért mert akár felmerülhet a törvénysértés folytatása cimű dolog azért meg amig ki nem vizsgálják simán előzetesbe is vihetik a tulajokat.A szerver nem magától pattant be a szerverszobába megvannak a tulajok és rajtuk verik el a port/neten van pár történet egy kománál hetente van így is állitólag házkutatás ugy hogy nem is ő lakik ott hanem az apja/, amig kinem derül rájuk tudnak e bizonyítani valamit.

Szerkesztette: djculture 2007. 11. 19. 13:07 -kor

Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#31 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 19. 13:44

Idézet: djculture - Dátum: 2007. nov. 19., hétfő - 13:02

Azért mert akár felmerülhet a törvénysértés folytatása cimű dolog azért meg amig ki nem vizsgálják simán előzetesbe is vihetik a tulajokat.A szerver nem magától pattant be a szerverszobába megvannak a tulajok és rajtuk verik el a port/neten van pár történet egy kománál hetente van így is állitólag házkutatás ugy hogy nem is ő lakik ott hanem az apja/, amig kinem derül rájuk tudnak e bizonyítani valamit.

előzetesbe, mi?  :omg: kicsit azért nézzetek már körbe, vádemelésig sem, de még polgári szinten sem jutottak sehova a dc hubok ügyében.
milyen feljegyzés? első körben tanúként hallgatnak meg, mert a feljelentést már minden ilyen ügyben ismeretlen tettes ellen teszik. tény, h macerás idézésre bejárni, vagy ha legrosszabb esetben kihallgatásra viszik az embert, főleg munkahelyről, kimennek hozzá megnézik rendben vannak-e az otthoni dolgai. ez persze benne van bőven a pakliban.
harmadrészt, ha valaki úgy érzi, h jogtalan rendőri intézkedés, zaklatás áldozata:
Központi Nyomozó Főügyészség, ha jól tudom a 0613542810 telefonszámon 24 órás ügyeletük van. elárulom, gyakorlatilag mindenki rendőrkapitánytól lefele, retteg tőlük, mint az ördögtől.
meg nem kell bedőlni, h ők most aztán az összes rokonodat, barátodat végigkutatják, ha nem vallasz be azonnal rögtön mindent.

Szerkesztette: avman 2007. 11. 19. 13:45 -kor

- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.

#32 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 19. 14:08

Én nem vagyok olyan kemény, h ha bevinnének, akkor ne fossam le a bokám, sajnálom.  :Đ

Szerk: a másik, h elég hirtelen haragú vagyok, oszt mi van, ha bevisznek, szivatnak, én meg leütöm az egyik rendőrt? Nekem ez nem érné meg. :)

Szerkesztette: leslie 2007. 11. 19. 14:11 -kor

#33 Felhasználó inaktív   The Hitman 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 19. 14:09

Idézet: leslie - Dátum: 2007. nov. 19., hétfő - 14:08

Én nem vagyok olyan kemény, h ha bevinnének, akkor ne fossam le a bokám, sajnálom.  :Đ

Szerintem ezzel nem vagy egyedül . :think:  :Đ
"The Best There Is! The Best There Was! The Best There Ever Will Be!" - Bret "The Hitman" Hart

"...The biggest dreams can still come true." - Bret "The Hitman" Hart

#34 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 19. 14:37

nekem sem  volt még részem ilyenben, mint terhelt (bár tetszelegtem elsőfokú szabálysértési hatóság szerepében, most meg kontra szerepkörben vagyok, a legdurvább pro eset, amire valami rálátásom volt több rendbeli gondatlanságből elkövetett emberölés: 3 halott egy építőipari cégnél, pinceomlás miatt. a legdurvább kontra "csak" egy rendbeli illetve foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetések meg egy csomószor. a több rendbeli esetben sem voltak előzetes letartóztatások, mert nem volt egyértelmű a felelősségi kör, így nem reckíroztak. amúgy, ha vádat emelnek, akkor 10:1-hez az esély, h kikészítenek, mert a rendszer annyira jó, a rendőrség olyan olajozottan működik (sic), h az ügyészség 90% feletti eredményességi statisztikával büszkélkedik. normálisabb demokráciákban ez 60% körül mozog.
szóval tény, ha bedarál a rendszer, akkor nagyon nagy bajban vagy. de az sokkal valószínűbb, h egy közlekedési baleset, garázdaság, testi sértés, szeméremsértés, tiltott helyen történő kéjelgés, kiskorú megrontása, stb miatt teszi, semmint szerzői jogok sárbatiprása miatt.
sztem már párszor leírtam, mit tanácsolnak mantraként hajtogatni, ha mint ecceri állampolgár bajba kerülsz: a nem tudom, nem emlékszem, ragaszkodom az ügyvédem jelenlétéhez ütemes ismételgetése és a 3 majom alapállás: nem láttam, nem hallottam, nem beszélek.
van ez a mondás:
ha mondtál valamit, ne írd le
ha leírtad, ne írd alá
ha aláírtad, ne csodálkozz

Szerkesztette: avman 2007. 11. 19. 14:37 -kor

#35 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 19. 14:59

Idézet: avman - Dátum: 2007. nov. 19., hétfő - 14:44

kihallgatásra viszik az embert, főleg munkahelyről, kimennek hozzá megnézik rendben vannak-e az otthoni dolgai. ez persze benne van bőven a pakliban.

Aha bőven elég ha egy komolyabb nagyobb cégnél melózól oszt elővezetnek onnan.Aztán má csak arra kérnek majd ott közös megegyezéssel hagyd ott.Ismerős a dolog egy haver igy járt a Samsungnál jászfényszarun és másnap nem volt neki munkahelye, letojták hogy csak tanuként vitték mert ő marha nem foglakozott a "bírósági meghívással".Na kicsit elment másfele a topic ugyhogy részemröl ennyi a téma.

Szerkesztette: djculture 2007. 11. 19. 15:02 -kor

Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#36 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 19. 15:09

Idézet: djculture - Dátum: 2007. nov. 19., hétfő - 14:59

Aha bőven elég ha egy komolyabb nagyobb cégnél melózól oszt elővezetnek onnan.Aztán má csak arra kérnek majd ott közös megegyezéssel hagyd ott.Ismerős a dolog egy haver igy járt a Samsungnál jászfényszarun és másnap nem volt neki munkahelye, letojták hogy csak tanuként vitték mert ő marha nem foglakozott a "bírósági meghívással".

:offtopic:
1. a haverod egy címeres nagy ökör volt.
2. létezik olyan, h munkaügyi bíróság. talán az egyetlen olyan testület ebben az országban, amely valóban a kisember oldalára áll, bárkivel szemben, ha azt jogsérelem érte. persze meg lehet csinálni úgy, h az elbocsátás ne tűnjön jogtalannak, de általában erre sem veszik a fáradságot meg a jogászt.

nem offenz akar lenni és senki személye ellen nem irányul, de tényleg jó lenne bevezetni elég komoly szinten középiskolákban valamilyen jogra, munkaügyre, munkavédelemre, és alapfokú pénzügyi ismeretekre épülő oktatást ebben az országban, különös tekintettel a jogokra és a kötelességekre. bár mostanában lassan inkább már a funkcionális analfabétizmus ellen kell küzdeni.

Szerkesztette: avman 2007. 11. 19. 15:10 -kor

#37 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 19. 16:50

Idézet

A warez nem szabadságharc, és nem is a jövő. A warez szükségmegoldás, döglöttló-zabálás ostrom idején. Nincs filozófiája, akárhogy is igyekszik néhány túlmozgásos idióta, hogy ráhúzzon valami kollektivista hagymázat. A szellemi tulajdon ki nem fizetésének prófétái hamis prédikátorok.

http://w.blog.hu/200...tt_szegenyember

Idézet

„én még olyan programozási problémát soha az életemben nem láttam, amiben az alkalmazásoknak kommunikálniuk kellett volna egymással, leszámítva az indítósztring átadását. az interprocessz kommunikáció egy baromság, ha valaki mégis ragaszkodik hozzá, akkor azt a hálózati protokolon keresztül megteheti. ”
[link]

#38 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 19. 17:15

kurva hiteles ám az a blog, amit flekkre fizetnek az indexnél, h ittvanárpi, mostan jólmegmongyad. tóta egyébként többet is kihozhatott volna a dologból, mert ez így nagyrészt masszív demagógia, háttér és techológiai tudás nélkül. összmosta a p2p meg a fizetős ftp-t. nem tért ki a felére sem a dolgoknak. olyan típusú szar, amit ő szokott ostorozni nagy pofával.

Szerkesztette: avman 2007. 11. 19. 17:19 -kor

#39 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 19. 17:43

Idézet: avman - Dátum: 2007. nov. 19., hétfő - 17:15

összmosta a p2p meg a fizetős ftp-t. nem tért ki a felére sem a dolgoknak. olyan típusú szar, amit ő szokott ostorozni nagy pofával.

És mégis sok igazság van benne. Persze ezt nem kötelező elismerni, ha nem akarjuk.

Idézet

„én még olyan programozási problémát soha az életemben nem láttam, amiben az alkalmazásoknak kommunikálniuk kellett volna egymással, leszámítva az indítósztring átadását. az interprocessz kommunikáció egy baromság, ha valaki mégis ragaszkodik hozzá, akkor azt a hálózati protokolon keresztül megteheti. ”
[link]

#40 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 19. 17:46

Idézet: Nevergone - Dátum: 2007. nov. 19., hétfő - 17:43

És mégis sok igazság van benne. Persze ezt nem kötelező elismerni, ha nem akarjuk.

nem mondtam, h masszív hülyeség, mert minden közhelyben van igazság. csak épp amit és ahogy leírt, azt még jó iparos munkának sem nevezném. amolyan árpika, ez egy gyenge kettes lenne egy blikk újságírótól. viszont te leülhetsz, egyes. leszámítva a kovos sztorit.

Szerkesztette: avman 2007. 11. 19. 17:49 -kor

Téma megosztása:

• (203 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

2 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 2 vendég, 0 anonim felhasználó