HWSW Informatikai Kerekasztal: Bittorrent III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (203 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 155
  • 156
  • 157
  • 158
  • 159
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Bittorrent III. Értékeld a témát: ****- 1 szavazás

#3121 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 10. 06. 20:11

Ez érdekes, mert én is kaptam ilyen mailt :D
Valami vodafonos ip-ről kérték. :think:
- Where are we going?
- Let's go find out.

#3122 Felhasználó inaktív   mexel 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 06. 20:54

Idézet: Pietrosz - Dátum: 2009. okt. 6., kedd - 21:11

Ez érdekes, mert én is kaptam ilyen mailt :D
Valami vodafonos ip-ről kérték. :think:

Nekem is, meg valami messzi ip-ről is :)

#3123 Felhasználó inaktív   mzso 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 09. 14:48

A waffles-zal mi lett?

#3124 Felhasználó inaktív   Ndrew 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 10. 19:16

Van egy röpke féléves gondom. A kutya se nagyon tölt tőlem routeren keresztül, vagyis hol igen, hol nem, de többnyire nem. Router nélkül megy, mint a meszes.

Nem értem, nincs semmi idevonatkozó negatív hatású beállítás. Port forwarding is tökéletes. Mondjuk uTorrent van amikor felkiáltó jelecskével riogat, de az el-elmúlik. Igazából ennek se értem az okát, nyomnak megfelel.

Jó, ebből megmondani nem lehet, de szívesen vennék néhány tippet, ami ezt produkálhatja. Értelemszerűen a router-ben van valami nem helyesen beállítva.

:respect:

Szerk.: Mondjuk eddig nem volt gond, mert nem volt gond, ha valami csak két hét alatt mászott vissza, de itt a szezon, és hát igen, ez így valamelyest problematikus. :D

Szerk2.: Nyomozok közben, és az van, hogy sunyít az a kis háromszög ott alul a felkiáltó jellel, hogy no incoming connections, meg egyéb, de rákattintok és rögtön jó lesz. Legalábbis elbújik egy kipipált kerek zöld karika mögé. :D De a sebességen nem javít. Viszont marad zöld, de majd, ha nem figyelek, akkor egyszercsak megint előmerészkedik a felkiáltójel. Nem opció sajnos, hogy fizetek valaki, hogy tartsa szemmel a rakoncátlan kis háromszöget, ezért jó lenne valami költséghatékonyabb megoldás. :)

Szerkesztette: Ndrew 2009. 10. 10. 19:32 -kor

#3125 Felhasználó inaktív   Ndrew 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 10. 22:20

Idézet: Ndrew - Dátum: 2009. okt. 10., szombat - 20:16

...

Tovább figyelve, inkább háromszög van, tehát hálózati probléma, mondjuk ezt tudtuk eddig is. Mindegy, csak azért, mert mondtam, hogy sunyi volt a háromszög, hát mostmár nem sunyi, hanem pofátlan. :Đ De azért random változik, van amikor jó. Akkor lehet, hogy nem is pofátlan, inkább játékos? :Đ

#3126 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 11. 06:42

Próbálj meg betelnetelni a portforwardos portodra, a publikus ipden keresztül. Hátha mégsem jó az a forward.
Az nevet utoljára, aki először üt.

#3127 Felhasználó inaktív   Ndrew 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 11. 09:36

Idézet: leslie - Dátum: 2009. okt. 11., vasárnap - 7:42

Próbálj meg betelnetelni a portforwardos portodra, a publikus ipden keresztül. Hátha mégsem jó az a forward.

Jön be rajta keresztül távoli asztal, ssh, de telnet is működik. :)  :respect:

#3128 Felhasználó inaktív   mzso 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 11. 12:38

Csak nálam jön be valami wiki a waffles helyén?

#3129 Felhasználó inaktív   The Hitman 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 11. 13:07

Nálam is...
"The Best There Is! The Best There Was! The Best There Ever Will Be!" - Bret "The Hitman" Hart

"...The biggest dreams can still come true." - Bret "The Hitman" Hart

#3130 Felhasználó inaktív   mzso 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 11. 13:43

Idézet

In the near future, the front page for logged out users is going to look drastically different. Because so many of you had problems when we converted 'login' to 'admin login', we're giving you this heads up. The new front page will be a wiki. It will look and function like a real wiki, but will be locked against new account creation. If you login to this wiki using your Waffles credentials, you will be logged into Waffles proper. When we open the wiki to public signups, anyone posting anything on the public wiki pertaining to file sharing will be permanently banned from the site with no chance of appeal. We prefer posting on this wiki to be tightly related to actual recipes. This announcement will be updated as more changes regarding this system take place.

Bah.. Ez elkerülte a figyelmem. Ekkora hülyeséget kitalálni amúgy...

#3131 Felhasználó inaktív   mazsii 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2009. 10. 18. 08:39

hali.tudna valaki valamelyik torrentoldalra(majomparádé,bittorrent...stb)meghívót küldeni?nagyon fontos lenne.. :rolleyes:
próbáltam már másoktól is kérni de annyira jószívűek voltak h nem foglalkoztak velem.. :(
szal ha valaki tudna segíteni azt megköszönném.. :respect:
(megrovidebbitendo@citromail.hu)

#3132 Felhasználó inaktív   Ndrew 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 18. 10:10

Idézet: mazsii - Dátum: 2009. okt. 18., vasárnap - 9:39

hali.tudna valaki valamelyik torrentoldalra(majomparádé,bittorrent...stb)meghívót küldeni?nagyon fontos lenne.. :rolleyes:
próbáltam már másoktól is kérni de annyira jószívűek voltak h nem foglalkoztak velem.. :(
szal ha valaki tudna segíteni azt megköszönném.. :respect:

Kérj a barátaidtól. :)
Ne haragudj, de hogy bízhatnék meg benned ismeretlenül, még, ha elég naív is vagyok? Amikor még a barátaiban is csalódik az ember, mert kettőig nem tudnak elszámolni és elcseszik a meghívó account-ját is, mert nekik semmi nem drága.

És miért írsz így? Mert látom, hogy ismered a szavakat, mert betűügyileg jók (Ritka.), szóval direkt írsz igénytelenül.

Az e-mail címedet meg így találják meg legkönnyebben a spambot-ok, nem véletlenül szokták mindenféle idióta formátumban leírni.

Ezt minek írtam le? Előjött a nemlétező bölcsész/pedagógus énem. :omg:  :Đ

Szerkesztette: Ndrew 2009. 10. 18. 10:11 -kor

#3133 Felhasználó inaktív   Signal 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 18. 15:38

Idézet: Ndrew - Dátum: 2009. okt. 18., vasárnap - 10:10

És miért írsz így?

SMS-stílus, sokan őszintén ebben a tévhitben élnek, hogy gépelésnél az írásjeleknek elválasztó szerepe van. Tehát szóközre már semmi szükség. Prohardveren élmény látni, ahogy a fórum tördeli az ilyeneket... és nem veszi észre magát, hogy csúnyán elüt a többiektől. Eleve az sem tiszta, hogy a fórum nem SMS, szóval a zavarok már itt elkezdődnek... :) (Más kérdés, SMS-ben is lehet normálisan írni.)

#3134 Felhasználó inaktív   mazsii 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 10. 18. 15:57

Idézet: Ndrew - Dátum: 2009. okt. 18., vasárnap - 10:10

Kérj a barátaidtól. :)
Ne haragudj, de hogy bízhatnék meg benned ismeretlenül, még, ha elég naív is vagyok? Amikor még a barátaiban is csalódik az ember, mert kettőig nem tudnak elszámolni és elcseszik a meghívó account-ját is, mert nekik semmi nem drága.

És miért írsz így? Mert látom, hogy ismered a szavakat, mert betűügyileg jók (Ritka.), szóval direkt írsz igénytelenül.

Az e-mail címedet meg így találják meg legkönnyebben a spambot-ok, nem véletlenül szokták mindenféle idióta formátumban leírni.

Ezt minek írtam le? Előjött a nemlétező bölcsész/pedagógus énem. :omg:  :Đ

Szeretnék elnézést kérni mindazoktól, akiket előző kérésem során, helytelen gépelési stílusom illetve  magával a kérésemmel megbántottam.Az e-mail címem spontán jött,de regisztrálok egy újat ami komoly és megfelel mindenki ízlésének,tettszésének Továbbá barátaimtól nem tudok kérni, mert a sok tudatlant már réges rég kirúgták mert nem foglalkoztak a feltöltéssel. Nem fogok magyarázkodni, ha ennyire kifinomult az ízlésetek akkor annak megfelelően fogok gépelni.
Megértéseteket,köszönöm.

Ui.: Nagy Ádám/mazsii
ideiglenes e-mail cím: megrovidebbitendo@citromail.hu

#3135 Felhasználó inaktív   Ndrew 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 18. 18:52

Idézet: mazsii - Dátum: 2009. okt. 18., vasárnap - 16:57

Szeretnék elnézést kérni mindazoktól, akiket előző kérésem során, helytelen gépelési stílusom illetve  magával a kérésemmel megbántottam.Az e-mail címem spontán jött,de regisztrálok egy újat ami komoly és megfelel mindenki ízlésének,tettszésének Továbbá barátaimtól nem tudok kérni, mert a sok tudatlant már réges rég kirúgták mert nem foglalkoztak a feltöltéssel. Nem fogok magyarázkodni, ha ennyire kifinomult az ízlésetek akkor annak megfelelően fogok gépelni.
Megértéseteket,köszönöm.

Remélem nem sértődtél meg, nem akartalak megbántani. :) Csak rámjött a demagógia. :omg:  :Đ

Sok sikert a meghívóhoz, meg üdv a fórumon. :up:

#3136 Felhasználó inaktív   thomasfox 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 18. 19:00

Idézet: mazsii - Dátum: 2009. okt. 18., vasárnap - 15:57

Megértéseteket,köszönöm.

Végre egy kultúrált reakció.  :respect:

#3137 Felhasználó inaktív   era22 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 10. 18. 22:56

Sziasztok!

Nekem kellene egy bittorrent meghívó ha tudna nekem küldeni valaki azt nagyon szépen megköszönném :respect:
amarylis87@hotmail.com

üdv:Era

#3138 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2009. 10. 19. 00:18

http://www.bittorrent.com/
ottan bal oldalt virít, h frííí. mostan nem értem, minek ehhez meghívó...  :Đ
- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.
- A jóga egy baromság, inkább gyógyszerezd magad.

#3139 Felhasználó inaktív   mazsii 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 10. 19. 19:59

Idézet: Ndrew - Dátum: 2009. okt. 18., vasárnap - 18:52

Remélem nem sértődtél meg, nem akartalak megbántani. :) Csak rámjött a demagógia. :omg:  :Đ

Sok sikert a meghívóhoz, meg üdv a fórumon. :up:

Persze hogy nem.A mai világban a saját barátaiban sem bízhat az ember,az meg ki milyen stílusban ír még nem feltétlenül kell elítélni(sztem). 8S
Amúgy köszi és tettszik a fórum. :up:  :)

#3140 Felhasználó inaktív   Ndrew 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 19. 20:16

Idézet: mazsii - Dátum: 2009. okt. 19., hétfő - 20:59

Persze hogy nem.A mai világban a saját barátaiban sem bízhat az ember,az meg ki milyen stílusban ír még nem feltétlenül kell elítélni(sztem). 8S
Amúgy köszi és tettszik a fórum. :up:  :)

Ok. Persze, jogos.

Ha nem ragaszkodsz a felsoroltakhoz, akkor talán itt is találsz kedvedre valót, habár nem biztos. :)

http://utorrent.hu/t....php?listaz=tsd

Téma megosztása:

• (203 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 155
  • 156
  • 157
  • 158
  • 159
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.