HWSW Informatikai Kerekasztal: Bittorrent III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (203 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 171
  • 172
  • 173
  • 174
  • 175
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Bittorrent III. Értékeld a témát: ****- 1 szavazás

#3441 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 06. 23. 15:04

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyulavitéz - Dátum: 2010. 06. 23. 15:57

Az a baj ezekkel a publikus oldalakkal, hogy nincs motiváció a seedelésre, és így sokan csak letöltik és lepattannak... Nincs arány, nincs pont, nincs regisztráció.

Nemtom, eddig nekem majdnem minden leért szerencsésen, döglött torrentek meg a legszigorúbb zárt oldalon is vannak. Jó, lehet, hogy nem fél óra alatt ér le, hanem egy óra alatt, de általában a sebességgel sincs nagy baj. Kunta Kinte 100 dolcsis netbookjának meg megvan az az előnye, hogy letöltheted róla a legújabb bantunigger nótákat, amik még a szomszéd faluban sem jelennek meg, nemhogy itthon. :Đ A lassú peereket meg úgyis eldobja a kliens, ha van gyorsabb.

Az meg valahol szomorú, hogy külön motiváció kell a seedeléshez, pláne ha az enkór lecsukására generált felháborodott szarhullámokat nézzük. Vagy ha nincsen warning, meg bann, akkor mindjárt semmit sem ér az a nagy melldöngetések közepette emlegetett magyar torrenttársadalom?

Szerkesztette: debaj 2010. 06. 23. 15:05 -kor

#3442 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 23. 15:04

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyulavitéz - Dátum: 2010. 06. 23. 15:57

Így van!Az a baj ezekkel a publikus oldalakkal, hogy nincs motiváció a seedelésre, és így sokan csak letöltik és lepattannak... Nincs arány, nincs pont, nincs regisztráció.A másik baj, hogy simán összeakadhatsz Kunta Kinte napelemes, 100 dolcsis netbookjával és a 33,6-os modemmel, amiről 2 napig csorog le a 100 megás DJ Mandela album. :)

De legalabb lejon es amig szeded addiglegalabb te is seedeled... nekem volt olyan, hogy egy ritkasag iszonyat lassan jott nyilt trackerrol, es meg is akadtunk nyolcvanvalahany szazalekon, napokig, jo par tucat letolto. Aztan ratalaltam emule-al befejeztem es visszamentem felseedeltem a tobbieknek. Fogalmam sincs ki voltak, ki vartak meg ra, de tudtam hogy segitek vele, akkor meg miert ne, nem igaz?

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#3443 Felhasználó inaktív   viharhozo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 24. 06:29

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2010. 06. 23. 16:04

Az meg valahol szomorú, hogy külön motiváció kell a seedeléshez, pláne ha az enkór lecsukására generált felháborodott szarhullámokat nézzük. Vagy ha nincsen warning, meg bann, akkor mindjárt semmit sem ér az a nagy melldöngetések közepette emlegetett magyar torrenttársadalom?

Nincs ebben semmilyen magyar sajatossag, ha nem kotelezo seedelni, akkor nem seedel a nep. Sehol. A Pbay sajat allitasa szerint S/L=1,5, az 500 meganal nagyobb fajlok eseten sztem meg ennel is joval kisebb. Ugyanez a mutato privat trekkeren jellemzoen 10 folott van.

#3444 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 24. 07:49

Üzenet megtekintéseIdézet: debaj - Dátum: 2010. 06. 23. 16:04

Nemtom, eddig nekem majdnem minden leért szerencsésen, döglött torrentek meg a legszigorúbb zárt oldalon is vannak. Jó, lehet, hogy nem fél óra alatt ér le, hanem egy óra alatt, de általában a sebességgel sincs nagy baj. Kunta Kinte 100 dolcsis netbookjának meg megvan az az előnye, hogy letöltheted róla a legújabb bantunigger nótákat, amik még a szomszéd faluban sem jelennek meg, nemhogy itthon. :Đ A lassú peereket meg úgyis eldobja a kliens, ha van gyorsabb.

Egyes zárt közösségekben viszont jutalmazzák a régebbi cuccok visszaosztását. Rá is csodálkoztam, amikor egy két évvel ezelőtti letöltésemet vitték vagy négyen. A kalózöbölnek valamilyen szinten jót is tett a hercehurca, leszedtek döglött tartalmakat. Oda 200%-osan engedek vissza, aztán a kliens becsukja,de volt már, ha láttam, hogy hazai partner viszi kínlódva másfeles adslről, akkor kivártam míg végez.
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#3445 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 24. 10:09

Én eddig se voltam túl aktív magyar oldalakon, magyar tartalom egyáltalán nem érdekel. Játékokat töltöttem 1st-ről mert kényelmes volt ha már volt accom, de van külföldi alternatíva arra is.

Amúgy kiváncsi vagyok mennyivel nőttek a lemezeladások az elmúlt héten a nagy bezárások hatására. Le merem fogadni, hogy ezt a statisztikát nem fogják lobogtatni.

#3446 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 24. 11:10

Mag .cc-s domainje él, tartalom kissé sekélyes. :cool:

#3447 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 24. 11:11

:D

Kép

Szerkesztette: Csokis 2010. 06. 24. 11:12 -kor

Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#3448 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 25. 08:16

Carpathians oldalról. :(

Idézet

Tisztelt felhasználóink!

Értesítünk mindenkit, hogy:
A 2001. évi CVIII. törvény 13. § (4) bek. értelmében egyesi linkek hozzáférhetőségét a Szövetség a Szerzői Jogokért (Proart) PRI7311 számú megkeresése alapján megszüntettük.
A megszüntetett jogsértő linkek pontos listáját a fórum/Carpathians/Jogsértő linkek törlése topicban olvashatjátok.
Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy ezen linkek visszahelyezése jogsértő tartalmuk miatt TILOS!
Figyelem!
A fenti bejegyzéssel kapcsolatban minden nemű és formájú megjegyzés TILOS A FÓRUMBAN.
Aki ezt megszegi annak a hozzászólása törlésre kerül és figyelmeztetésben részesül!

Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#3449 Felhasználó inaktív   havri1 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 25. 08:48

És ennek mi értelme?
Töröltetnek random 20 torrentet?

Más : Annak mekkora az esélye, hogy pont akkor tartanak szerver karbantartást, amikor ilyen balhék vannak? sztem 0..BH
Enermax 525W Pro82+, Gigabyte GA-EP35C-DS3R, Core™2 Quad CPU Q9400, Zalman CNPS9500 AT, 2x 4GB Kingmax DDR3-1333 , Gigabyte GTX460OC 768mb, ADATA 64gb SSD, 2x 500GB SATA2 Hitachi (R0),HITACHI 1500GB 7K3000 SATA3, Pioneer 212D, Toshiba SD-M1802, 22"W Asus, Logitec MOMO Racing, APC CS500, Windows 7 / 64, Net : 25/5 DSL Extra by thome

#3450 Felhasználó inaktív   sutyi^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 25. 09:08

Se Flaszter, se Mag. Hova tart a világ. :(

:D

Szerkesztette: sutyi^ 2010. 06. 25. 09:08 -kor

"We are going to hell, so bring your sunblock."
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
"Clarkson you great oaf!"
Twittegylet

#3451 Felhasználó inaktív   Pitbull 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 25. 09:21

Üzenet megtekintéseIdézet: sutyi^ - Dátum: 2010. 06. 25. 10:08

Se Flaszter, se Mag. Hova tart a világ. :(

Flaszteren csak karbantartás van, addig lehet menni az állatkertbe, vagy a csapájon túlra. :laugh:

Szerkesztette: Pitbull 2010. 06. 25. 09:29 -kor

Hazafi vagyok nem "Demokrata".

#3452 Felhasználó inaktív   Bucy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 25. 09:25

Elősegítik a nyelvtanulást, az akciódús filmeket meg sorozatokat eddig is angolul néztem főleg a hang, de a HD kép miatt is, ezentúl azt hiszem mindent. :)

#3453 Felhasználó inaktív   Bucy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 25. 09:26

Üzenet megtekintéseIdézet: Pitbull - Dátum: 2010. 06. 25. 10:21

Flaszteren csak kabrnatartás van, addig lehet menni az állatkertbe. :laugh:

Mármint a majomházba? :)

#3454 Felhasználó inaktív   Pitbull 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 25. 10:02

Üzenet megtekintéseIdézet: Bucy - Dátum: 2010. 06. 25. 10:26

Mármint a majomházba? :)

Jaja. :rolleyes:
Hazafi vagyok nem "Demokrata".

#3455 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 25. 12:44

http://ipon.hu/?art=777
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#3456 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 25. 12:50

Marha sok értelme van, mindenki megkérdezi, hogy én 16GB-ot töltöttem le, megbüntethetnek e, én meg 21TB-ot megbüntethetnek e?

#3457 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 25. 12:53

Üzenet megtekintéseIdézet: Mumia - Dátum: 2010. 06. 25. 13:50

Marha sok értelme van, mindenki megkérdezi, hogy én 16GB-ot töltöttem le, megbüntethetnek e, én meg 21TB-ot megbüntethetnek e?

Csak feltöltésért bűntetnek.

BH-val mivan? Kezdek aggódni...
Az nevet utoljára, aki először üt.

#3458 Felhasználó inaktív   bolic system 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 25. 15:51

Üzenet megtekintéseIdézet: Valdy - Dátum: 2010. 06. 25. 13:44

Talpra Seeder, hív a haza!
Kell az nCore most vagy soha!
Leecherek legyünk vagy offline-ok?
Ez a kérdés válasszatok!
A torrentezők Istenére,
Esküszünk,
Esküszünk, hogy DVD-t mi soha nem veszünk!

Seederek voltunk mostanáig,
Kárhozottak jogászaink.
Kik szabadon le s fel töltöttek,
nCore nélkül nem élhetnek.
A torrentezők Istenére,
Esküszünk,

Sehonnai bitang ember,
Ki most ha kell tölteni nem mer,
Kinek drágább rongy szervere,
Mint az nCore becsülete.
A torrentezők Istenére,
Esküszünk,

Sebesebb az nCore, mint a többi szar,
Mindenki jó torrentet akar!
És mi mégis DC-t tolunk,
Ide veled régi nCore-unk!
A torrentezők Istenére,
Esküszünk,

Az Endless név megint szép lesz,
Méltó régi nagy híréhez,
Mit rá kentek a SÜN századok,
Lemossuk a gyalázatot.
A torrentezők Istenére,
Esküszünk,

Hol szervereink domborulnak,
Felhasználóink leborulnak,
S áldó imádság mellett,
Mondják el admin neveinket.
A törrentezők Istenére,
Esküszünk,

Ez tetszik! :reszeg:
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!

#3459 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 25. 17:55

Üzenet megtekintéseIdézet: leslie - Dátum: 2010. 06. 25. 13:53

Csak feltöltésért bűntetnek.

BH-val mivan? Kezdek aggódni...

Idézet

Ne ess pánikba!

:D Amúgy jelenleg 1 oldalt tudok használni, a pretoriansot. Hát sok köszönet nincs benne, de talán heti 3 cuccot le tudok majd tölteni :D Az talán elég is lesz az arányom feltornázására, így is már felmentem 0.5-6 körülről 1 fölé :D
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#3460 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 25. 18:32

Üzenet megtekintéseIdézet: Mumia - Dátum: 2010. 06. 24. 11:09

Én eddig se voltam túl aktív magyar oldalakon, magyar tartalom egyáltalán nem érdekel. Játékokat töltöttem 1st-ről mert kényelmes volt ha már volt accom, de van külföldi alternatíva arra is.

Amúgy kiváncsi vagyok mennyivel nőttek a lemezeladások az elmúlt héten a nagy bezárások hatására. Le merem fogadni, hogy ezt a statisztikát nem fogják lobogtatni.

Igen ez az egyik kínos kérdés, amit szívesen feltennék a nem annyira kedves proart és még kevésbé tisztelt asva munkatársainak. A másik ilyen jellegű nem kicsit kínos kérdésem az lenne, hogy az miért van, hogy kb 30mp alatt találok egy sms webes szolgáltatót guglival, top 10 mind warez majd simán megnézem mit tárolnak ott és világosan kiderül, hogy nem fizetős ftp tükrözés linux isokra, de valamilyen furcsa módon ezek mind-mind sértetlenek maradnak. Van egy olyan nagyon ronda érzésem, hogy emögött a razzia mögött sokkal csúnyább dolgok állnak, minthogy az asva és a proart igazságosztó terminátorként legyalulja a trackereket és a seedservereket.
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

Téma megosztása:

• (203 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 171
  • 172
  • 173
  • 174
  • 175
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.