HWSW Informatikai Kerekasztal: Bittorrent III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (203 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 193
  • 194
  • 195
  • 196
  • 197
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Bittorrent III. Értékeld a témát: ****- 1 szavazás

#3881 Felhasználó inaktív   gene 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 05. 23. 10:07

Mégsem lopás a filmek letöltése
PSN ID: geneMTS

A férfiak és a fiúk között nincs más különbség, csak a játékok ára. // A munka nem f@sz, állhat napokig.[/center]

#3882 Felhasználó inaktív   LASLOOOW 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2012. 07. 18. 16:27

Sziasztok remélem hogy jó helyre irok.Tegnap délután kötötték be nálam az új netet: 50mb/s üvegkabeles net(Külföldön élek ezért nem irok szolgáltatót)és egy speedtest mérés után elég szép eredményeket hozott ki .(Letöltési sebesség :35 Mb/s ,feltöltési sebesség: 29 Mb/s).Na most a problémám az lenne hogy letpltéshez u torrentet használok,letöltéssel nincs is gond(Viszont ez is lassabb az elvártnál)viszont a feltöltési sebességem szó szerint nulla.Tüzfalon keresztül már nyitottam portot ,és már a Modemen is de mivel csak lelkes amatör vagyok,nem tudom hogy valamit rosszu e csináltam vagy valamit meg se csináltam,de annyit tudok hogy az utorrent nem jelez semmit (zöld oke jel)csak akkora ha a DHT-t nem engedélyezem.Ráadásul olyan torrenteket töltöttem le amiknek a seed/peer arányuk is jó.Remélem valaki tud segiteni,mert nagyon idegesitö a helyzet.Ha kell eltudom a modem adatait küldeni,de akár screenshotokat is tudok küldeni az se gond. Válaszokat elöre is nagyon köszönöm.

#3883 Felhasználó inaktív   gene 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 07. 19. 17:52

tesómnak küldeni akarok egy kb. 2,5GB-os fájlt, így a fájlról csináltam egy torrent-et (utorrent alatt), de valamiért a kliensben piros háttérrel van a seeding szöveg. miért?
PSN ID: geneMTS

A férfiak és a fiúk között nincs más különbség, csak a játékok ára. // A munka nem f@sz, állhat napokig.[/center]

#3884 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 07. 19. 18:32

Üzenet megtekintéseIdézet: LASLOOOW - Dátum: 2012. 07. 18. 17:27

Sziasztok remélem hogy jó helyre irok.Tegnap délután kötötték be nálam az új netet: 50mb/s üvegkabeles net(Külföldön élek ezért nem irok szolgáltatót)és egy speedtest mérés után elég szép eredményeket hozott ki .(Letöltési sebesség :35 Mb/s ,feltöltési sebesség: 29 Mb/s).Na most a problémám az lenne hogy letpltéshez u torrentet használok,letöltéssel nincs is gond(Viszont ez is lassabb az elvártnál)viszont a feltöltési sebességem szó szerint nulla.Tüzfalon keresztül már nyitottam portot ,és már a Modemen is de mivel csak lelkes amatör vagyok,nem tudom hogy valamit rosszu e csináltam vagy valamit meg se csináltam,de annyit tudok hogy az utorrent nem jelez semmit (zöld oke jel)csak akkora ha a DHT-t nem engedélyezem.Ráadásul olyan torrenteket töltöttem le amiknek a seed/peer arányuk is jó.Remélem valaki tud segiteni,mert nagyon idegesitö a helyzet.Ha kell eltudom a modem adatait küldeni,de akár screenshotokat is tudok küldeni az se gond. Válaszokat elöre is nagyon köszönöm.

Hello!
Itt tudod ellenőrizni, hogy tényleg nyitva van-e a port: http://www.canyouseeme.org/
Illetve a titkosítást is kapcsold be options/bittorrent/encryption.
- Where are we going?
- Let's go find out.

#3885 Felhasználó inaktív   mexel 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 07. 30. 18:51

Beloadról nincs itt valaki a bennfentesek közül? Kaptam egy levelet hogy kiraktak mert régen léptem be. Sajnos nem voltam itthon, pedig jó arányom volt, inkább csak feltöltöttem mint le. Ha esetleg tud valaki segíteni megköszönném.

#3886 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 07. 31. 14:25

Üzenet megtekintéseIdézet: gene - Dátum: 2012. 07. 19. 18:52

tesómnak küldeni akarok egy kb. 2,5GB-os fájlt, így a fájlról csináltam egy torrent-et (utorrent alatt), de valamiért a kliensben piros háttérrel van a seeding szöveg. miért?

Ez engem is érdekelne.

Más kérdés: uTorrentet használok (ezen a gépen a 3.0-sat), és elég sok torrent van már benne. Hogy lehetne bennük keresni? Néha elég nehezen találok meg egy letöltött torrentet. Persze szortírozva vannak, Kész, Aktív, Seedelés, de még így is nehéz megkeresni.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#3887 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 07. 31. 14:48

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2012. 07. 31. 15:25

Ez engem is érdekelne.

Más kérdés: uTorrentet használok (ezen a gépen a 3.0-sat), és elég sok torrent van már benne. Hogy lehetne bennük keresni? Néha elég nehezen találok meg egy letöltött torrentet. Persze szortírozva vannak, Kész, Aktív, Seedelés, de még így is nehéz megkeresni.

Webes felülete nincs?

Igaz, rtorrent, de otthon is úgy használom, seedelek vagy 2000 törrentet, rutorrent web felületen meg tudok keresni bennük. Ki kéne már szemetelnem, de lusta vagyok rá.
Az nevet utoljára, aki először üt.

#3888 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 07. 31. 17:50

Üzenet megtekintéseIdézet: leslie - Dátum: 2012. 07. 31. 15:48

Webes felülete nincs?

De, van. Be is üzemeltem, de speciális webalkalmazásként jelenik meg a böngészőben, és nem lehet benne keresni, nem jön elő a keresőmező, amivel kereshetnék.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#3889 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 07. 31. 18:03

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2012. 07. 31. 15:25

Ez engem is érdekelne.

Miért akarod utorrentben keresni? pl TC-ben nem tudsz rákeresni? Vagy ha nem stimmelnek a fájlnevek, akkor még letöltés megkezdésekor át kell írni értelmesre. Legrosszabb esetben elmenni a torrent oldalra ahonnan letöltötted, ott rákeresel, és listázod a fájlneveket.
- Where are we going?
- Let's go find out.

#3890 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 01. 05:48

Üzenet megtekintéseIdézet: Pietrosz - Dátum: 2012. 07. 31. 19:03

Miért akarod utorrentben keresni? pl TC-ben nem tudsz rákeresni? Vagy ha nem stimmelnek a fájlnevek, akkor még letöltés megkezdésekor át kell írni értelmesre. Legrosszabb esetben elmenni a torrent oldalra ahonnan letöltötted, ott rákeresel, és listázod a fájlneveket.

Azért nem jó a TC, mert néha egyes torrenteken állítgatok, illetve csak állítgatnék, mert buzi torrentnevek miatt csak ritkán van ott a listában, ahol várnám. Nem igaz, hogy egy kibaszott keresés olyan 31. századi funkció lenne.

#3891 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 01. 10:14

uBrowse-t próbáltad már? kb fél perc alatt megtaláltam az appoknál :p
Elvileg pont erre lett kitalálva ahogy látom.
- Where are we going?
- Let's go find out.

#3892 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 03. 09:39

Hogy kell hozzáadni? Mit kell letölteni hozzá? Nem találok róla értelmeset.

#3893 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 03. 13:41

Én így csináltam: http://www.tech-reci...uninstall-apps/
- Where are we going?
- Let's go find out.

#3894 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 03. 17:26

^ OFF, de a fentebbi "apps" dologról jutott eszembe.

ez az új módi, hogy már appoknak kell hívni a (shell)extension-öket / plugineket / addonokat? Már eddig is léteztek ezek. De úgy néz ki a micro torrentéknél már appoknak hívják ezeket.
A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#3895 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 03. 18:54

Üzenet megtekintéseIdézet: Pietrosz - Dátum: 2012. 08. 03. 14:41

Kösz! Feltettem. Nem valami nagy szám, elég vérszegény, de több, mint a semmi.

#3896 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 04. 10:42

Üzenet megtekintéseIdézet: des - Dátum: 2012. 08. 03. 18:26

^ OFF, de a fentebbi "apps" dologról jutott eszembe.

ez az új módi, hogy már appoknak kell hívni a (shell)extension-öket / plugineket / addonokat? Már eddig is léteztek ezek. De úgy néz ki a micro torrentéknél már appoknak hívják ezeket.

Most ez a trendi. Appért eleve hozzászoktak az emberek, hogy esetleg fizetnek a többihez nem. Majd elmúlik.
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#3897 Felhasználó inaktív   Bucy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 24. 18:06

Magot mi lelte?

#3898 Felhasználó inaktív   VKP 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 24. 18:16

Megették a csirkék.
Rendszergazda vagyok. Ha röhögni lát, mentsen!

"De sokkal nagyobb a valószínűsége annak, hogy Kecskemét külsőn fejedre esik egy bazi nagy sárga tehén."

#3899 Felhasználó inaktív   Bucy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 24. 18:58

Üzenet megtekintéseIdézet: VKP - Dátum: 2012. 08. 24. 19:16

Megették a csirkék.

Már utántöltötték. :)

#3900 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 09. 23. 11:13

Üzenet megtekintéseIdézet: Bucy - Dátum: 2012. 08. 24. 19:58

Már utántöltötték. :)

Megint elfogyott? Mert nálam nem válaszol.
- Where are we going?
- Let's go find out.

Téma megosztása:

• (203 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 193
  • 194
  • 195
  • 196
  • 197
  • Utolsó »